Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan

Korrekt ajánlat volt amúgy szerintem.
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A 2018-as évben Amos jobb értékelést kapott a PFF-től mint Jackson. A PFF szerint Jamarcus Webb jobb játékos volt, mint Bushrod.

Urban egy jó munkásember, de nem igazán több, nem kell őt túlmisztifikálni. Blacksont nem ismerjük, ha ránézünk a snapszámaira, statisztikáira, akkor a 2020-as éve kb Urban szintje, pressureben több, tackleben kevesebb, és körülötte a védőfalban nem igazán játszott kiugró tehetség. Én ebben speciel sok kivetni valót nem találok.
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Ez Urban szerződése a Dallassal...

twitter.com/aaronwilson_nfl/status/1372726452890824707?s=21

Teljesen jó rotációs játékos volt itt...Mi inkább adunk 2,5 millát egy évre ennek a Blackson gyereknek aki a 126. volt a PFF-nél 138 qualified D line játékosból. Persze a PFF nem minden na de na....

több mint 3 éve
"If the #Bears are going to cut Kyle Fuller, they might as well just blow things up.

Trade Khalil Mack. Trade Allen Robinson. Trade Akiem Hicks if you can. There’s legitimately no point in trying to compete if you’re cutting your best players to afford mediocre talents."
 twitter.com/jacobinfante24/status/1372699098445402112?s=20

Jogos ez a take is
tenorx
Ja csak ez a madár most struktúrálta át Mack szerződését szóval ha el is tudná tradelni iszonyat dead money maradna utána...

több mint 3 éve
"If the #Bears are going to cut Kyle Fuller, they might as well just blow things up.

Trade Khalil Mack. Trade Allen Robinson. Trade Akiem Hicks if you can. There’s legitimately no point in trying to compete if you’re cutting your best players to afford mediocre talents."
 twitter.com/jacobinfante24/status/1372699098445402112?s=20

Jogos ez a take is
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A-Rob közben aláírta a tagjét.
több mint 3 éve
bacsii Chicago Bears 120
Wilsonért a hírek szerint ment volna 3 db első kör, 1 db 3. kör meg 2 kezdő játékos, akik gondolom nem Sam Mustipher és Anthony Miller lettek volna.

Tényleg nem sok választ el minket egy nukleáris pusztítástól a drafton.
tüsi91
Szerintem Fuller és Hicks volt benne a csomagban. És volt is olyan megérzésem hogy mindkettővel történni fog valami.
Tomcsik
És marad Wilson és elviszi a Seattle a piacról őket 🙃
Hope
Ingyen.
több mint 3 éve
Ha viszont rebuild akkor ne tradelgessen Pace QB-ért, maximum lefelé. Csináljon annyi picket amennyit csak lehet. Pont ezért még szarabb ez a Dalton igazolás mert így elszabta az 5. körös comp picket RRH után...

több mint 3 éve
A legnagyobb félelmem az az hogy Pace úgy cselekszik mintha az állása a legnagyobb biztonságban lenne...
Tomcsik
Még mindig sokkal jobb helyzet, mintha tényleg ultimátumot kapott.
tüsi91
Hát nem tudom te rábíznád erre az emberre a rebuildet?

több mint 3 éve
A legnagyobb félelmem az az hogy Pace úgy cselekszik mintha az állása a legnagyobb biztonságban lenne...
Tomcsik
Még mindig sokkal jobb helyzet, mintha tényleg ultimátumot kapott.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Na ez után a hét után azt kell becsukni a diliházba aki ezt hagyja komolyan... egyszerűen épeszű ember ilyen faszságokat nem csinál, pláne úgy hogy az állása a tét. Fuller kivágása még egy rebiuldnél is wtf, az egyik olyan játékosunk volt akire lehetett volna építeni ha normalis jatékosok veszik körül, értéke volt a csapatnak. Megtartja Grahamet és Robinsont tageli, de mi a afasznak amikor nincs aki dobjon nekik könyörgöm???!!! Vagy majd magától csinál 1500 yardot és 10 tdt csak mert jó wr...? Érthetetlen, semmi koncepció nincs a történések mögött, totális káosszá vált számukra ez az offseason pont akkor amikor a legjobban kellett volna.
Gyengülő és öregedő volt a keret, amit 4-5 jó döntéssel és extra áldozattal (kövi evek pickjei) normálissá és kvázi kontenderré lehetett volna tenni, ehelyett teljesen szétverték.

Arra azért komolyan kiváncsi lennék hogy látva azt amit Red Rifle a Cowboysban nyomott, tényleg azt hiszik hogy ő előrelépés Trubihoz vagy Foleshoz képest? Nem értem esküszöm, ha beáldoznak embereket és pickeket egy prémium qbra azt megértettem volna hiszen aki buta és kényszerből cselekszik annak meg kell fizetnie az árát hogy prémiumot kapjon. De ez... á eeküszöm 16 év bears szurkolásom alatt még nem vették el ennyire a kedvemet, pedig kb minden volt már, de ez nagyon lehangoló.
davemayer
A legnagyobb félelmem az az hogy Pace úgy cselekszik mintha az állása a legnagyobb biztonságban lenne...Kinézem abból a madár Georgéból hogy ad neki egy rebuildet...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 3 éve
Megpróbált mindent egy top QB-ért, nem jött be.

Innentől mondjuk nincs miről beszélni, mindenkinek az a legjobb ha beleállunk egy rebuildbe. Ebbe Dalton egy stop gap QB lenne, még ez is rendben van.
Egy rebuildbe Fuller már mozdítható, az mindenkinek egyértelmű volt szerintem, hogy nem marad így az egy év 20 millió. Egy rebuildbe már Hicks mozdítható. Graham mindenképpen cut. Foles dettó.
Mondjuk egy rebuildbe Macket nem alakítod át hanem eladod. El lehet adni így is, sőt inkább csak így, de gyönyörűen magas dead money maradna is. Robinson tag így is úgy is logikus, most az lenne az, ha ez trade lenne valahova.

Viszont, hogy Fullerből nem tudott kihozni egy tradet. Ezt nem lehet feldolgozni.

A kérdés, hogy tényleg beleállunk-é egy rebuildbe. 2 éve mondtam, hogy hamarosan itt komoly bajok lesznek, a pandémia ezt előrehozta, de még mindig nem tudom itt mi a terv.

több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Na ez után a hét után azt kell becsukni a diliházba aki ezt hagyja komolyan... egyszerűen épeszű ember ilyen faszságokat nem csinál, pláne úgy hogy az állása a tét. Fuller kivágása még egy rebiuldnél is wtf, az egyik olyan játékosunk volt akire lehetett volna építeni ha normalis jatékosok veszik körül, értéke volt a csapatnak. Megtartja Grahamet és Robinsont tageli, de mi a afasznak amikor nincs aki dobjon nekik könyörgöm???!!! Vagy majd magától csinál 1500 yardot és 10 tdt csak mert jó wr...? Érthetetlen, semmi koncepció nincs a történések mögött, totális káosszá vált számukra ez az offseason pont akkor amikor a legjobban kellett volna.
Gyengülő és öregedő volt a keret, amit 4-5 jó döntéssel és extra áldozattal (kövi evek pickjei) normálissá és kvázi kontenderré lehetett volna tenni, ehelyett teljesen szétverték.

Arra azért komolyan kiváncsi lennék hogy látva azt amit Red Rifle a Cowboysban nyomott, tényleg azt hiszik hogy ő előrelépés Trubihoz vagy Foleshoz képest? Nem értem esküszöm, ha beáldoznak embereket és pickeket egy prémium qbra azt megértettem volna hiszen aki buta és kényszerből cselekszik annak meg kell fizetnie az árát hogy prémiumot kapjon. De ez... á eeküszöm 16 év bears szurkolásom alatt még nem vették el ennyire a kedvemet, pedig kb minden volt már, de ez nagyon lehangoló.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Tehát Pace kivágta a többszörös pro bowler all pro CB-t hogy tudjon adni Daltonnak 10 millát meg Ifedinek 5öt . Graham a 7 millás cap hittel még mindig roosteren van. Quinnek adott 5 év 70 millát... Évek óta nem tudja megoldani a legfontosabb pozíciót még közepes szinten sem. Kifizetett összesen kb 100 milliót ilyen Glennon, Foles, Trubisky és Dalton QB-ra.Elherdált pickeket olyan feltradekre akiknek a nagy része itt sincs már és az embernek még van melója...Nem Pacet utálom hanem hogy George meg Phillips hagyja ezt a pusztítást...
Tomcsik
Dalton szerintük 10 millió, amikor Trubisky 2,5 és még egy 5. körös kompenzációs picket is kidobtunk az ablakon..., aztán Fuller-t is kivágják, hogy spóroljunk 11 milliót... Én már csak Desai-ba bízok, hogy össze tud hozni valamit.

#FirePace
több mint 3 éve
Pace igen csak elvesztette az öltözőt...

twitter.com/bearsfilmroom/status/1372698164378144770?s=21

Amúgy a pali tök úgy cselekszik mintha rohadtul biztonságban lenne a melója...

Közben Robinson alá írta a taget. Rájött hogy nem pörög a WR market így jó lesz neki az a 18 milla. Így még lehet el is tradeljük és megszabadul ettől a cirkuszi bolondtól...

több mint 3 éve
Az ember mindig úgy várja hogy kezdődjön a foci szezon... Azt hiszem most kiülöm amíg ez a kókler banda el nem takarodik. George is igazán eladhatná a csapatot valakinek aki tudja is hogyan kell vezetni egy NFL franchiset ...

több mint 3 éve
Ez a Fuller cut brutális..
több mint 3 éve
Tehát Pace kivágta a többszörös pro bowler all pro CB-t hogy tudjon adni Daltonnak 10 millát meg Ifedinek 5öt . Graham a 7 millás cap hittel még mindig roosteren van. Quinnek adott 5 év 70 millát... Évek óta nem tudja megoldani a legfontosabb pozíciót még közepes szinten sem. Kifizetett összesen kb 100 milliót ilyen Glennon, Foles, Trubisky és Dalton QB-ra.Elherdált pickeket olyan feltradekre akiknek a nagy része itt sincs már és az embernek még van melója...Nem Pacet utálom hanem hogy George meg Phillips hagyja ezt a pusztítást...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 3 éve
 twitter.com/rapsheet/status/1372687928833536001?s=21

Na ez fasza. Fullert kitesszük... Még csak 1 picket se tudnak kihozni belőle? Ki lesz a CB Vildor???

több mint 3 éve
Blacksonnak 5.5 milla 2 évre 3 milla garival... Sokkal több mint gondoltam

több mint 3 éve
Lions' free-agent WR Kenny Golladay spent Wednesday night meeting with Bears GM Ryan Pace and HC Matt Nagy, per source. He is scheduled to be in New York tonight to meet with the Giants.

twitter.com/AdamSchefter/status/1372630421414895621

Mibűl?
Bazzani
Mellesleg szerintem Golladay piaca kisebb mint gondolnád. Elég sok jó WR lett FA és a draft is elég mély. Sokat is volt sérült mostanában. Nagyon jó WR, de szerintem nem fog annyit kapni mint azt mi sokan gondoljuk...

több mint 3 éve
Na mondjuk azon berosálnék ha Robinson pénzét oda adnánk Golladaynek. Mondjuk megértem hogy Robinson nem akar részese lenni ennek a szarnak... Kezdte Bortlessel, folytatta Trubiskyvel, majd jött Foles és most megkapta Daltont... Már csak azért a liga legjobban fizetett WR-e kéne hogy legyen hogy ezt el kellett szenvednie...

több mint 3 éve
Gondolom ez esetben Robinson trade útján távozna.

Trubiskynek jó hely a Bills. Egy jó környezetben felépítheti magát, kap egy redshirt évet tulajdonképpen. Remek csávó, emberileg nála jobb QB-t nem is kívánhatna egy csapat sem. A legjobbakat neki. Nagy bust lett.

Urban elment a Cowboysba. Jó kukázás volt ő is.

több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Lions' free-agent WR Kenny Golladay spent Wednesday night meeting with Bears GM Ryan Pace and HC Matt Nagy, per source. He is scheduled to be in New York tonight to meet with the Giants.

twitter.com/AdamSchefter/status/1372630421414895621

Mibűl?

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

érzek némi pánikot.
Amadeus
Ha nem LaCanfora lenne a forrás, én is éreznék. De a pasasnak lassan azt se hinném el, ha azt írná, ég kék, és a fű zöld.
Ha már QB-k. Mitchell elment fagyoskodni máshová.

Szerkesztette: iktriad