NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Silatolu és Brewer ment. Jött Brewer helyére vissza Scales. Még egy cut kell ma.

Mariani aláírt a Titanshez.

Cutler 2009-ben jött. Talán elkezdenek elé támadófalat rakni. 2016-ot írunk.
tüsi91
Én azt szeretném megérni végre, hogy Sherrick Mcmanis elhúz a vérbe, nem értem hogy kerül évről évre rosterre. Azt, meg hogy SP-ben jó szintén nem tudom elhinni, az SP körülbelül az ő érkezése óta konstansan gyengül, illetve soha semmilyen egyéni teljesítményt nem láttam tőle, ami miatt megérné megtartani, csak arra tudok gondolni, hogy ismer egy olcsó stricit vagy a kokot hozza féláron.

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Silatolu és Brewer ment. Jött Brewer helyére vissza Scales. Még egy cut kell ma.

Mariani aláírt a Titanshez.

Cutler 2009-ben jött. Talán elkezdenek elé támadófalat rakni. 2016-ot írunk.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Sitton nagy fogás lehet, örülök, hogy hozzátok került. Runblockban hogyan teljesített tavaly, erről van objektív/elfogadható statisztika/vélemény?

Cb-ben mikor jönnek vissza a sérültek, és kiket sikerült összekukázni?
undisputedly
CB kérdés:
- Fuller nem lesz ready Week 1-ra, legkorábban 3. hetet jósolnak
- Porter kérdéses az agyrázkódás miatt, egyenlőre jelen óráig nem tisztázták. Elég nehezen kaparták össze az eset után.
- Callahan rendbe jön.
- Van még Jacoby Glenn, ő az elsődleges várományosa az egyik szélső CB-nek.
- Deiondré Hall, rookie CB. Sok hibával és jó megmozdulással
- Sherrick McManis, ST ember
- Cre'Von LeBlanc, tegnap jött a Patstől.

Első héten tippre a: Porter, Glenn szélső páros és Callahan, mint NCB a három kezdő cornerback.
tüsi91
Köszi!
több mint 9 éve
Sitton nagy fogás lehet, örülök, hogy hozzátok került. Runblockban hogyan teljesített tavaly, erről van objektív/elfogadható statisztika/vélemény?

undisputedly
CB kérdés:
- Fuller nem lesz ready Week 1-ra, legkorábban 3. hetet jósolnak
- Porter kérdéses az agyrázkódás miatt, egyenlőre jelen óráig nem tisztázták. Elég nehezen kaparták össze az eset után.
- Callahan rendbe jön.
- Van még Jacoby Glenn, ő az elsődleges várományosa az egyik szélső CB-nek.
- Deiondré Hall, rookie CB. Sok hibával és jó megmozdulással
- Sherrick McManis, ST ember
- Cre'Von LeBlanc, tegnap jött a Patstől.

Első héten tippre a: Porter, Glenn szélső páros és Callahan, mint NCB a három kezdő cornerback.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Broncos ellen kipróbálták és maradjunk annyiban, hogy nem volt jó. Amibe a scoutok konzisztensen meg voltak állapodva, hogy ugye NFL-ben nem lesz LOT. A kezei elég rövidek, lényegében ez volt vele szemben tán a legnagyobb aggály, ami ugye a center posztot még inkább sejtethetné. Ami biztos, hogy ezzel a Sitton manőverrel egyrészt nagyot húzott Pace, másrészt elismerték, hogy sajnos ez a támadófal renoválás (urambocsá építés) nem halad valami fényesen.

Egyébként véleményem szerint Whitehair ezzel kiszorult a kezdőből. Sitton már a Texans ellen játszani fog, s nem fognak egy új centert Cutler elé tenni 6 nappal a nagy esemény előtt. Szezon előrehaladtával lehet lesz egy Larsen - Whitehair csere, de jelenleg nem hinném. A másik, hogy Whitehairt egyértelműen LG-nek hozták, na most úgy néz ki, hogy a két guard posztok 1-2 évre kipipáltuk. Grasu fene tudja milyen lesz majd jövőre, de az interior lineman depth Sitton érkezésével elég jól néz ki most: Larsen/Whtehair, Kush (szerintem korrekt játékos), Silatolu. Sitton tud, ha nagyon kell LOT-ot játszani, de erre ne kerüljön sor. Sajnos Mike Adams, mint első számú backup T nekem nem haladja meg a minimum szintet sem, ami valljuk be nincs magasan.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
Tüsi arra mennyi esélyt látsz hogy Whitehair beválik center poszton?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 360
Kész öröm erre kelni, hogy Sitton mackó lett...de egybe. szomorú is, hogy az utolsó régi mackó is elhagyta a fedélzetet 😕

több mint 9 éve
ST (3): Gould, O'Donnell, Brewer
Gould utolsó szezonja, Browns ellen is hibázott vagy kétszer. O'Donnell szar. Brewer a legendás Mannelly óta hanyadik LS? 7-8? Röhej, hogy az öreget nem tudtuk pótolni.
tüsi91
Tévedtem.

Hamarabb érte el a vég, mint számítottunk rá? Barth beton biztos lábú 40 yard alatt, az megint más kérdés, hogy a Soldieron rúgni teljesen más kávéház. 4 milliót vitt volna el Gould ennyit nem ért az FO-nak. Elfogadom, ha nehezen is. Kapott még egy offseasont, nyílt Soldier Field-i edzésen is sokat rontott. Én emlékezek a szépre, nagyszerű rúgó volt 11 évig.

Sitton jó igazolás. 7,25 millió kicsit sok, de ez van, ha nem akarod továbbengedni. Két guard elvisz évi 17,25 milliót átlagban, nem kevés, de leszarom. Jöhet a matek, hogyan oldják meg a támadófal centrumát. Leno jobb játékosnak fog tűnni Sitton mellett.
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Logan Paulsen TE jött a Skinstől a Lee cut után. ( Milyen jó is volt kidobni egy 6. köröst Leere)

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 568 — Keep pounding
Connor Barth, pontos rövid passzos játékra alkalmas.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Sitton meg van! Ha még Sulliven is jönne az egy igencsak komoly belső 3as lenne... Whitehair nekem nem volt meggyőző pre season meccseken amikor C volt. Ami dúrva Gould cut...Kihagyott vagy 3 FG-t a pre season meccseken és tavaly 2 meccs is konkrétan rajta(is) ment el, szóval meg tudom érteni, de akkor mégis ki fog rúgni?

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Gould is ment.

Sitton 21.75/10M. Meg kellett fizetnetek, hogy ne menjen tovább és otthagyja az all pro játékát a playbookonkal együtt.
LG lesz, és Whitehair-Larsen között lesz harc a C posztért

Liverpool Fc
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sitton 3 évre mackó.

Faszért tettük ki? Awww

Liverpool Fc
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Logan Paulsen TE érkezett a Redskinstől. Elsösorban blokkoló TE. Jelenleg 3embert kell majd elküldeni. Tippjeim: Lasike, Edison, Hurst.
tüsi91

több mint 9 éve
Logan Poulsen TE érkezett a Redskinstől. Elsösorban blokkoló TE. Jelenleg 3embert kell majd elküldeni. Tippjeim: Lasike, Edison, Hurst.

Edison, Hurst repült. Lasiket nem találtam el. Khari Lee repült. PS tagság neki is kinéz, ha túl éri a claim időszakot.

Matt Barkley jött többek közt PS-be. Ezzel Fales repül. Visszajött Braverman, Timu, Weaver, Bausby.

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Sitton volt ugye aki Scumbag-nek nevezte a Lions DL játékosokat.
A következő egymás elleni meccsre ez extra motivációt adott a mieinknek. Azóta jön ki együtt meccs előtt a komplet DL a játékoskijáróból.
Vicces lenne ha most medveként motiválna minket.
Bazzani
Nem lobogott megfelelő mennyiségű amerikai zászló a háttérben, így a motiváció csak ennyire volt elég.

Azon eléggé meglepődtem, higy kivágták Moeakit. Housler, meh. Sruggs helyén maradhatott volna, nem szarabb semmivel.

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Kush jobb játékos, mint Edison. Ő is kis egyetemről került a ligába. Megfelelő csere.
LeBlancot nem ismerem. Amikor a Pats-szel edzettünk akkor olvastam reportokba, hogy ügyeskedett. Elsősorban nickel CB. Nem.mellesleg PR is, ami momentán nincs. Szerintem Hurst lesz az, akitől könnyes búcsút veszünk. Támadók közül szvsz Edison megy, majd lesz PS-be rakva.
Sittont nem.szabad elengedni kontrakt nélkül. Igaz egy mocskos alattomos köcsög, dehát istenem nem.lehet mindenki egy aranyember. Utánunk elvileg a Saintshez menne. Van 2 milla helyük a satyi alatt.
több mint 9 éve
Mással is próbálkoznak:

"Source: the Bears claimed former Rams C Eric Kush and Patriots CB Cre'Von LeBlanc." (Yates)
Gogo
LeBlanc-ról azt olvastam, hogy ügyes gyerek, Kush meg center és guard poszton is bevethető. Nem rossz ez.
Bazzani
Ja de azért Sullivan és vagy Sitton még jobb lenne 😉

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Mással is próbálkoznak:

"Source: the Bears claimed former Rams C Eric Kush and Patriots CB Cre'Von LeBlanc." (Yates)
Gogo
LeBlanc-ról azt olvastam, hogy ügyes gyerek, Kush meg center és guard poszton is bevethető. Nem rossz ez.

több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Mással is próbálkoznak:

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley
Sitton volt ugye aki Scumbag-nek nevezte a Lions DL játékosokat.
A következő egymás elleni meccsre ez extra motivációt adott a mieinknek. Azóta jön ki együtt meccs előtt a komplet DL a játékoskijáróból.
Vicces lenne ha most medveként motiválna minket.

több mint 9 éve
Nagy fogás lenne, de szvsz túl kell fizetni, hogy az 1. állomáson már szerződjön is.
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 360
Sitton extra erősítés lenne... Fehérhaj meg lehetne center és akkor hamar meg is oldódott egy "kisebb" probléma

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 091 — Lájkold a zsűrit!
Whitehair kapcsán pedzegették pre-draft h a rövid karjai miatt lehet h cenyaként fogják használni, ha tényleg jön Sitton, akkor ez sincs kizárva.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...