NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Közben Williams el is hasalt a fizikain...

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Közben Arians dícséri az OL új jobb oldalát, hogy biza ettől lesz sokkal jobb a futójátékuk. Ha valaki nem tudná, a tavalyi jobb oldaluk nálunk van upgrade címén. És most ne kapjak agyhúgykövet bazmeg.
füligjimmy
Azért azt megnéztem volna, hogy azt mondja, hogy ejj de szarabb lett a támadófal.

Massie kezdőnek jött oké. Nekem se tetszik.
Larsen cserének jött. Ez nekem oké.
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 360
Nade Arians csapata SB esélyes, mig mi csak a PO bejutásába reménykedünk.. szóval

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Közben Arians dícséri az OL új jobb oldalát, hogy biza ettől lesz sokkal jobb a futójátékuk. Ha valaki nem tudná, a tavalyi jobb oldaluk nálunk van upgrade címén. És most ne kapjak agyhúgykövet bazmeg.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
Miután Teddy Bridgwater térdsérülést szenvedett a Vikings kitette John Sullivan centert. Nem tudom milyen állapotba van a sérülése után, de bőven megérne egy próbát.

Vannak egyéb falemberek, akik nekünk még érdekesek lehetnek: Geoff Schwartz, vagy Patrick Lewis. Depthnek megfelelnének. Sullivan fénykorában nagyon jó center volt.

McPhee sérülése kapcsán pedig erősen ferdít a klub úgy néz ki. Mondhatnám, hogy hazudik. Valószínűleg PUP lesz ebből.

Szerk. Érkezett waiverről K'Wuan Williams CB. Egykori Browns játékos. AFC-t annyira nem követem, szóval nincsen nagyon infom róla. Aki többet látta játszani, az mesélhetne róla.
tüsi91
Érdekes, ahogy utánna olvasgattam Wiiliams inkább nickel back volt. 2014 UDFA. Ami igazán érdekes, hogy van valami a térdével. A Browns orvosai szerint várhatna a műtéttel a szezon végéig. Azonban külső szakvélemény szerint most kéne műteni. Ezen össze is kaptak a felek és lényegében ezért lett cutolva.

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Miután Teddy Bridgwater térdsérülést szenvedett a Vikings kitette John Sullivan centert. Nem tudom milyen állapotba van a sérülése után, de bőven megérne egy próbát.

Vannak egyéb falemberek, akik nekünk még érdekesek lehetnek: Geoff Schwartz, vagy Patrick Lewis. Depthnek megfelelnének. Sullivan fénykorában nagyon jó center volt.

McPhee sérülése kapcsán pedig erősen ferdít a klub úgy néz ki. Mondhatnám, hogy hazudik. Valószínűleg PUP lesz ebből.

Szerk. Érkezett waiverről K'Wuan Williams CB. Egykori Browns játékos. AFC-t annyira nem követem, szóval nincsen nagyon infom róla. Aki többet látta játszani, az mesélhetne róla.
tüsi91
Elvileg Sullivan felépült, nincs baja, csak van olcsóbb, ugyanolyan szintű ember a posztra. Kevés olyan csapat van ahol ne érne meg egy próbát.
spiczi
Ráadásul Berger tavaly az egyik legjobb center volt. Hülyék lettek volna kivenni onnan. Sajnos ez az nfl, next man up.
Sullivannak ha valóban egészséges szvsz lesz csapata, mert átlag feletti C. A kérdés talán inkább, hogy ki lehet a befutó. Több csapatba is upgrade lenne ha játéka kész.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Közben megvan a többi cut. Ugye Shawn és Grassu IR. Lamin Barrow and Jarret Grace waiwer. Robertson-Harris reserve/non football illness list... Kàr èrte egy atletik freak a tag, de nem nagyon volt egészséges az off seasonba. Sullivant én mindenképp megpróbálnám... Nem hiszem hogy csillagászati összeg lenne és ennél a Larsen-Edison duónál bármi jobb ahogy nézem...Teddy sérülése sajnálatos, sok AP futás várható idén...
Szerk. Royal úgy néz ki végre bevethető...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."

tüsi91
Elvileg Sullivan felépült, nincs baja, csak van olcsóbb, ugyanolyan szintű ember a posztra. Kevés olyan csapat van ahol ne érne meg egy próbát.

Szerkesztette: spiczi
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Volt is értelme McPhee-t szétszopatni a szezon végén, a Frisco elleni meccs után mehetett volna IR-re, meg térdet műttetni, ahogy Royal, meg egy rakás nímand pihentetve volt. Fox egyre nagyobb kalap szar. Nem is érdemel ez a franchise egy normális edzőt, csak egy ilyen 15 évvel ezelőtti szezonjából élő keresztény-konzervatív Pintér Attila Deluxe bullshit generátort. És még finom voltam.

Teddy.... hát ha tényleg így szétment a térde, most olvasom, hogy mentő vitte be a sürgősségire, az nem gyenge.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
 mobile.twitter.com/ChicagoBears/status/769979942855729152
Az első 10 cut..

több mint 9 éve
Na akkor ezzel mit akartál kihozni? Tényleg írd már le.
tüsi91
Csak annyit hogy eddig nem nagyon ment Whitenak, könnyű labdákat is elejtett, sokat vártam tőle és eddig nem nagyon volt meggyőző... Persze tudom előszezon meg minden...

több mint 9 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
10c. Good observation by colleague Dan Wiederer via the Twitter Machine. Bears wide receiver Kevin White was targeted eight times in the first three preseason games. He has three catches for 12 yards. Growing pains, indeed, for a player that missed his rookie season.
Ez azért eléggé aggasztó 😕
Tomcsik
Toltam is egy Xanaxot sörrel...
több mint 9 éve
Na akkor ezzel mit akartál kihozni? Tényleg írd már le.
több mint 9 éve
10c. Good observation by colleague Dan Wiederer via the Twitter Machine. Bears wide receiver Kevin White was targeted eight times in the first three preseason games. He has three catches for 12 yards. Growing pains, indeed, for a player that missed his rookie season.
Ez azért eléggé aggasztó 😕

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Shawnak eltört a lába a bokája alatt. Ha szalag nem sérült, akkor akár még idén is visszatérhet.
(Rapoport)

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Amikor zsinórban harmadszorra verték meg besegítés nélkül Lenot és Massiet is kivülről, akkor azt mondom, hogy gyakorlatilag semmi olyan dolgot nem láttunk, amit erre majd reagálni fogunk. Látott valaki egyetlen screent, counter blitz játékot, slantet, vagy bármi egyebet? 10-12 play forgott ezen a három meccsen. Nyilván ezekből is le lehet szűrni, hogy Massie pass protján sokat anyázunk majd, hogy a támadófal egyértelműen egyre több ZBS elemet tartalmaz (ezért rúgtuk ki Slausont), hogy a backup OL kalapszar, hogy Hall fényévekre van az NFL szinttől, hogy a secondary szar lesz minden bizonnyal, hogy a return coveraget ismét csak nem sikerült összerakni. Oké ezek egyértelműek. Lehet is rajtuk bosszankodni. Ez a 3 meccs engem különösebben nem foglalkoztat, ha valaki még se tud aludni, akkor nyugtassa magát azzal, hogy kikaptál 3 olyan csapattól, amely tavaly a legjobb 8-ba volt. Az is egyértelmű, hogy jobban csipkedik magukat azok a srácok, akiknek a helye elég rezegős.

Amit én gondolok így hirtelen:
- A Sherrick McManis éra véget ért. Erősen meglepne, ha nem jönne egy nem oly kilátástalan corner a következő 8-10 napban. Porter agyrázkódás, elég nehezen kaparták össze, szóval akár még a Texans elleni meccs is veszélyben. Porter sérült. Maradt Callahan, aki NCB és ma sem öltözött be, Hall, akinek jajj de rossz meccse volt, meg Bazza nagy haverja Jacoby Glenn, aki nem nyújtott éppenséggel rosszat. Elég sok laza coverage van, remélem ezeken változtatunk majd.

- Ferguson szerintem keddig ki lesz rúgva. Ha valakinek nagyon tetszik tán megkínál minket egy 7. körrel érte. Washington rosteren lesz. Sutton az, akinek a helye attól függ, hogy hány srácot teszünk rosterre a védőfalból.

- Anderson Timu előtt van a depth charton. Mindketten rosteren lesznek.

- Edison előtt ott volt a nagy lehetőség, hogy megmutassa magát. Nem élt vele. Mike Adams egyenesen szar volt, Silatolu a harmadik támadófalban kapott szerepet. Weaver hozta magát, őt sztem visszük is az 53-ba, mint RT/RG backupot. Garry Williams (#67) szép csendes 3 meccset tudhat magáénak, olyan irgalmatlanul nem hibázott, s egyenlőre az ő az első számú LT backup. Edison és Holmes csatázhat az uccsó egyébként még az eddigieknél is messze érdektelenebb preseason meccsen. Ide is jönnek majd cutok után, szerintem ketten is.

- Shaw sérülését szerencsére nem lassították. Elég IR gyanús. Ez megmentette Hoyert, akinek látva Shawt nem volt fix helye szerintem. Fales még játszik a Browns ellen, aztán repül, vagy PS, s két QB lesz rosteren: Cutler&Hoyer.

- Ka'Deem Carey már tavaly is mutatta, hogy kaphatna több labdát is. Nálam, amit egyébként még mindig csak egyetlen lö betűvel írnak simán 2. RB Langford mögött, aki egyébként szép cutback futásokat mutatott be ezen a 3 meccsen. Howard jó lesz egyenlőre harmadiknak, dehogy JaQuizz Rodgersre mi szükségünk? Az ufók létezésre hamarabb adnak választ, mint erre a kérdésre.

- WR kérdés továbbra is necces. Az, hogy Jeffery ma is elejtett 2 labdát (az egyik kb egy egész pályás TD lett volna), egyszer csinált egy false startot egy dolog. White rookie éve lesz, amennyire ki lehet venni ezekből a kameraállásokból elég durva route futó... WVU-n nem voltak bonyolult routejai, ide azért jóval több kell már. Szerintem sokszor megnyújtjuk majd az ő oldalán a pályát, másik oldalon Jeffery futja majd ezeket a curl, post mittudom én milyen routeokat, belül megy majd Miller és Mariani, főleg utóbbi a legintelligensebb Bears elkapó, akit Earl Bennett óta láttam. Ami szerintem biztos, hogy sem Thompsonról, sem Meredithről nem mondanak le könnyű szívvel.

- TE: Ide is várok egy játékost a cutok után. Miller már most rendben volt, nyilván nem erőltették. Továbbra sem szívesen számítanék két ilyen sérülékeny tight endre Miller&Moeaki), de kétség kívül őket meg lehet találni. Nem nagyon figyeltem Khari Lee blokkolási tudományát, de kénytelen lesz az ember ezt megvizslatni, mert semmit nem látni tőle.
több mint 9 éve
Szerencsétlen Shaw, egész jól tolta, erre megsérül... Ráadásul elég rondán nézett ki 😕

több mint 9 éve
Igazából a lényegi része lezárult a meccsnek, a kezdők már pihiznek... Tudom hogy ez pre season meccs, próbáljuk ne kongatni a vészharangokat, de ez akkor is gyenge... Az O fallal hatalmas gondok vannak( persze nem volt Long), de akkor is, Cutler folyamat nyomás alatt volt, a futóink meg a LOS mögött kapták a kontaktot. Ami nekem hatalmas csalódás az AJ és White... Mindkettőnek voltak dropjai, nem nagyon látom a félelmetes elkapó duó imiget...Azt még mindig nem tudom Pace agyából hogy pattant ki a Slauson cut, de most nagyon jól jönne ha még nállunk játszana... Az első félidőben kőkemény 20 yardra voltunk képesek. Tüsi optimista hogy lesz ennél jobb is... Igaza lesz ennél nem lesz nehéz jobbat mutatni... A D még csak csak tartotta magát, de azért ott sem mondanám hogy minden rendben lenne. Bullard játéka tetszett, nagyjából ez az egy pozitívum amit tudnék mondani erről a meccsről...Még ezt írtam Meredith nagyon belendült és Shaw is mutatott szép dolgokat...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
Az előszezon legfontosabb meccsén lepofozták a csapatot a pályáról. Ami biztos, hogy a Chiefs sokkal jobban felkészített, sokkal jobban koncentrált csapat volt ezen a meccsen. Ettől még ez mindig egy preseason meccs, ami kétségtelen, hogy nagyon szarul nézett ki a támadók és az ST részéről. Előbbiek továbbra is egy nagyon szűkre szabott playbookból dolgoztak, ha valaki visszanézné a 3 meccset, nagyjából ugyanazt a 10-12 playt látná. Kincstári optimizmusom mondatja, hogy lesz jobb. Mindenesetre a támadófal két széle abszolút rossz volt, s Edison sem nyűgözött le...

Porter agyrázkódás. Anderson Timu előtt a rosteren, ez meglepett.
tüsi91
Jobb a kedvem, hogy olvastalak. Nem tudom, hogyan lesz ebből pozitív szezon. A D olykor okés volt, meg nekem tetszett Glenn játéka. Meg sokan voltak. Meg sütött a nap. Meg megittam két sört.
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
Nagyon, nagyon, nagyon sok munka kell még hogy ez a csapat jól szerepeljen. Sajnos Gase-t vissza fogjuk sírni ha ez az O ilyen lesz, ehhez képest Tice egy szimfóniát komponált minden meccsén...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Az előszezon legfontosabb meccsén lepofozták a csapatot a pályáról. Ami biztos, hogy a Chiefs sokkal jobban felkészített, sokkal jobban koncentrált csapat volt ezen a meccsen. Ettől még ez mindig egy preseason meccs, ami kétségtelen, hogy nagyon szarul nézett ki a támadók és az ST részéről. Előbbiek továbbra is egy nagyon szűkre szabott playbookból dolgoztak, ha valaki visszanézné a 3 meccset, nagyjából ugyanazt a 10-12 playt látná. Kincstári optimizmusom mondatja, hogy lesz jobb. Mindenesetre a támadófal két széle abszolút rossz volt, s Edison sem nyűgözött le...

Porter agyrázkódás. Anderson Timu előtt a rosteren, ez meglepett.
több mint 9 éve
FO(x)S!
több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 7 457
sajnos nem tudom nézni, de ez a negyedenkénti 10 támadó yard ez mii?? a backupok beckupjának a backupjai játszanak??
ricsiii83
sajnos nem, bár más csapatban a mi kezdőink max ezek lennének...
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 360
sajnos nem tudom nézni, de ez a negyedenkénti 10 támadó yard ez mii?? a backupok beckupjának a backupjai játszanak??