NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Atroszkópikus volt csak. Week 1ra valószínűleg nem lesz ok....

McManis nem lesz védelembe. Hall esélyesebb.
tüsi91
Inkább artroszkópos 😊
Amúgy a majdnem kezdő védelmünk ellen egész szépen tudtatok haladni sajna, mondjuk volt pár belesegítés is a részünkről 😀

több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

tüsi91
Ja az úgy sokkal jobb. Nem.
Nálunk sem értem (TE depth, DE depth, WR depth), hogy komoly GM hogyan képes nekivágni ilyen egységgel egy szezonnak, tuti bukta az egész.
Bazzani
Hallról legalább még nem tudjuk, hogy rossz.

Ma egyébként szived választottja kezdett a szélen. Agyrázkódás lett a vége.
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 037 — Axel Foley

tüsi91
Ja az úgy sokkal jobb. Nem.
Nálunk sem értem (TE depth, DE depth, WR depth), hogy komoly GM hogyan képes nekivágni ilyen egységgel egy szezonnak, tuti bukta az egész.

több mint 9 éve
Toto21 Chicago Bears 7 457
Ma reggel megnéztem a meccs vágott verzióját, és azt kell mondjam a pass rush-on van még mit javítani. Floyd ( valami elsö körös), elsö pár lépésnél jó, majd simán visszanyomják eröböl. Futás ellen jó lehet a kezdö védelem, föleg a goalline stand tetszett igazán.

Moeakinak volt pár szép elkapása és a kezdö offense is egész jól haladt. Langfordban böven fantázia, Jeffery maradjon egészséges. Fal jobb oldala pedig jól blokkol.

Hoyer-t nem akarom a pályán látni élesben. Félelmetes a dobó technikája, erötlennek láttam a labdáit. Mintha nem állna bele rendesen.

Majd délután megnézem az egészet egyben is.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Fullert műtik
Azért ez a Porter-McManis-Callahan CB hármas elég meredek. Nem lennék meglepve ha a keretszűkítés után jönne ide valaki(k).

több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 360
Ebben minősül meg a tudása Cuttynak, hogy leszarja a tudatlanok tudatlanságát

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
A héten együtt edzünk a Patsel. Néhàny hír hogy mi történt eddig. A fiúknak a Broncos ellen kelett volna ilyen tüzesnek lennie, semmint most a Pats elleni edzésen. Több csetepaté is kirobbant a játékosok között, de a legnagyobb AJ és Butler között tört ki. Kölcsönös kis sisakrács rángstással indult, majd odagyűltek a többiek. A végén majdnem egymàsnak esett a 2 teljes rooster... Mivel Bill bá nem szereti a balhét Butlernek abba kelett hagynia az edzést...Hogy a foci részéről is szó legyen. Az 1-1 elleni drillekben a secondary felemás volt. Nagyjából 50-50% mutatót hoztak... Itt vannak a pontos adatok ha érdekel valakit...
WR Aaron Dobson beat CB De’Vante Bausby
CB Deiondre Hall beat WR Chris Hogan
CB Jacoby Glenn beat WR Chris Harper
WR Julian Edelman beat DB Tracy Porter
WR Nate Washington beat CB Taveze Calhoun
TE Steve Scheu beat DB Harold Jones-Quartey
CB Sherrick McManis beat WR DeAndre Carter
TE Scheu beat DB Adrian Amos
CB Joel Ross beat WR Devin Lucien
DB DeAndre Houston-Carson beat TE Scheu
DB Chris Prosinski beat TE Scheu
WR Hogan beat CB Bausby
WR Dobson beat CB Glenn
WR Edelman beat CB Calhoun
WR Harper beat DB Demontre Hurst
WR Washington beat CB Ross
CB Bausby beat WR Hogan
CB McManis beat WR Edelman
CB Calhoun beat WR Dobson
Ami bíztató hogy a WR-ink szinte minden párharcot megnyertek

WR Alshon Jeffery beat CB Logan Ryan
WR Kevin White beat CB Malcolm Butler
WR Deonte Thompson beat CB Cyrus Jones
WR Joshua Bellamy beat CB Justin Coleman
WR Cameron Meredith beat CB Darryl Roberts
WR Marc Mariani beat CB E.J. Biggers
S Patrick Chung beat WR Kieren Duncan
WR Daniel Braverman beat CB Jonathan Jones
WR Jeffery beat CB Ryan
WR White beat CB Butler
CB Thompson beat CB Cre’Von LeBlanc
WR Bellamy beat CB Coleman
WR Meredith beat S Devin McCourty
WR Mariani beat CB Biggers
WR Darrin Peterson beat CB Cyrus Jones
WR Braverman beat S Chung
WR Duncan beat CB Roberts
WR Jeffery beat CB Butler
WR White beat CB LeBlanc
CB Coleman beat WR Thompson
Holnapra lightosabb edzést tartanak így talán nem lesz sok balhé...
Érdekes, hogy Cutler nem beszélgetett el Martyval miután a kedvenc ex-Bear TE rendesen locsolta rá a savat. Sőt a tesója egyenesen odáig ment hogy a liga legrosszabb QB-ének titulálta Cutlert... Mondjuk jobb is hogy Cuty nem foglalkozik ilyesmikkel...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 9 éve
Remek... Fuller térde megsérült. Valszeg kihagyja a Pats elleni meccset...

több mint 9 éve
Khaled Holmes atya gatya. Lesz aki pótolja Grasut. Várom róla a tapasztalatokat.
Höri
Hát ez az... Nem várok tőle semmi többet, mint amit nállatok csinált.... Cutler lehet màr most elkezdhetné nézni a Hudini videókat....

több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Khaled Holmes atya gatya. Lesz aki pótolja Grasut. Várom róla a tapasztalatokat.

több mint 9 éve
The Chicago Bears announced Saturday that they’ve signed OL Khaled Holmes and OL Shelley Smith to contracts and placed OL Dan Buchholz and OL Donovan Williams on waivers.

Tessék, kész is az OL.
Bazzani
Igazi nagyágyúk... De most magyarázza már meg nekem valaki hogy Slau nem lett volna jobb ezeknél szaros 3 misiért... Egyszerűen nem értem hogy miért nem várták meg kegalább az edzőtábort hogy lesz-e esetleg sérülés, meg hogy hogy megy Whitehairnek...Na mind egy kár már ezen rágódni...

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Bazzani
Hát ez sok mindent megmagyaráz.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Antman Chicago Bears 415
tudtok nekem linket adni ahol meg tudom sasolni a meccset.

több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az a szopó, hogy ránézésre azt mondanám, 2 héttel vagyunk lemaradva a felkészülésben. Ismét. Most irány New England, meg lehet nézni, hogy csinálják ezt az igazi profik.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
The Chicago Bears announced Saturday that they’ve signed OL Khaled Holmes and OL Shelley Smith to contracts and placed OL Dan Buchholz and OL Donovan Williams on waivers.

Tessék, kész is az OL.

több mint 9 éve
Hol találok snap számokat a meccsről?

több mint 9 éve
Megnéztem az első félidőt. Elég szar volt, de ebből bármiféle elhamarkodott következtetést levonni... Ami számomra kiderült:
- Willie Youngnak jó szezonja lesz. Bárcsak McPhee is egészséges lenne, ők 3-an Houstonnal képesek kivülről bezúzni a tackle-ket.

- Floyd spin movejai szépek, meg gyorsak, de ez NFL szinten még kevés.

- Callahan nem szélső corner. Az interception ellenére sem. TD-nél hibázott.

- Washingtonról eddig azt hittem, hogy dugja valakinek a lányát az edzők közül, vagy Washington dugja az edzőket, vagy fordítva, vagy valamilyen fejest, hogy folyamatosan rosteren van. Nem tudom mennyire komoly a sérülése, de ha egészséges, akkor ott lesz az 53-ban. Más technikán játszanak, de Suttonnál messze több van benne, s Egohoz képest is, bár más stílusú játékosok, más a felépítésük is. Ha 6 DL embert viszünk a 53-ba, akkor Ego befog férni, ha 5-öt, na akkor már nem vagyok benne biztos.

- Whitehair finoman szólva sem nyújtott NFL szintű teljesítményt. Főleg centerben.

- Lenoé az első sack. Második delay blitz. Az azért egyértelmű, hogy nem volt különösebben gameplan erre a meccsre megszerkesztve.

- Thompson roster helye egyre biztosabb. Royalé szerintem egyre kevésbé, főleg ha nem edz. Röhej, hogy amióta itt van mindig van valami kínja. Pedig ugye elvileg őt szeressük.
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 360
Azért remélem Pace párszor tökön baszta magát Slauson kirúgása miatt

több mint 9 éve
Én mint írtam is tudom hogy első PS meccs és messze menő következtetéseket nem szabad levonni belőle. A full kezdő tán egy negyedet sem volt fenn. Ami aggasztóbb, hogy Cutlert a kezdő fallal sackelték 2x úgy hogy Ware és Miller nem játszott... Whitehair nagyon gyenge volt fújtak rá ha jól rémlik 3 faultot is...A Denver hosszú TD-nél Callahan (akit kezdőnek szánunk) nézte el a játékot, de nagyon... ST ugyancsak aggasztó megint ( blokkolt puntból kaptuk a 2. TD-T...) Hogy legyen pozitívum egy kicsit Houston-Carson játéka kifejezetten tetszett nem emkékszek pontosan, de asszem 2 vagy 3 passz ellen is szépen védekezett, és volt pár szép szerelése is. Jordan Howard jó lesz rövid yardos szitukban, volt pár szép futása, igaz nem túl hosszúak, viszont jobbára 2-3 emberrel a nyakába tette meg ezeket. Timu szerintem keretben lesz. Álltalában tűzközelben volt és csinált 1 sacket is. Egy PS meccs után még nem kell temetni a csapatot, de ennél picivel azt hittem jobban állunk... Tegnapi meccsek közül ha jól emlékszek csak mi nem szereztünk pontot. Mindenképp javulni kell, de messze még a szezon...

több mint 9 éve
Mennyit voltak fenn a kezdők 1 negyedet? Már aki játszott.

Ez ám a reprezentatív mintavétel. Mondom ezt úgy, hogy nem láttam.
A
több mint 9 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Jó lesz ez! Kiváló volt a draft, Forte egy vén fasz, meg amúgy sem szerette a csapatot, jogosan basztuk ki. A fal jobb mint valaha. Az előszezon amúgy sem számít, Fox egy öreg róka, de évről-évre megújul. Az előrelépés újból megkérdőjelezhetetlen. ( Viszont én a harmadik vereségünk után is szurkolok majd a csapatnak szeptembertől, míg a Foxot itt istenítő többség akkor már az 1/1-ért fog rimánkodni az eredménykövetőben.) Isten adja, hogy ne legyen igazam, készen állok egy Fox seggnyalásra is akár, de ez egy akkora FOS lesz, hogy hihetetlen.
több mint 9 éve
Kicsit az első PS meccsről... 22:0 .... És nem nekünk. Az OL siralom volt asszem 7 sacket engedtek ( ebből is látszik milyen faxa a depth) Olyan semmilyen meccs volt elképzelés nélkül. A védelem sem volt sokkal jobb, bár ők csináltak 3 sacket meg 1 intet. Persze első PS meccs, de ez akkor is nagyon gyenge volt. A halftime show volt a legjobb ahol kutyák kaptak el frizbiket 😊 Lehet le kéne igazolni egy pár ilyen kutyit, nagyon ügyesek voltak 😊
Tomcsik
Így hajnalban kicsit gondom támadt a szóusmétlésekkek bocsi ha túl sokat használtam volna a volt szavakat 😀

több mint 9 éve
Kicsit az első PS meccsről... 22:0 .... És nem nekünk. Az OL siralom volt asszem 7 sacket engedtek ( ebből is látszik milyen faxa a depth) Olyan semmilyen meccs volt elképzelés nélkül. A védelem sem volt sokkal jobb, bár ők csináltak 3 sacket meg 1 intet. Persze első PS meccs, de ez akkor is nagyon gyenge volt. A halftime show volt a legjobb ahol kutyák kaptak el frizbiket 😊 Lehet le kéne igazolni egy pár ilyen kutyit, nagyon ügyesek voltak 😊