NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
2
2
2:20, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
4. nap jelenete....There's a fan in the stands holding a sign with his phone number that says: "I play WR/DB. Please give me a chance." #Bears scouts saw him.
5:34 PM - 31 Jul 2016
17 17 Retweets 42 42 likes
Na talán kap egy esélyt ? 😊
több mint 9 éve
Random gondolatok Tüsire reflektálva- Willie Young 4 körrel feljebb, vagy 2 évvel később van draftolva,60 milllióval többet keres a karrierje alatt.
- Azt se bánom, ha Pernell egész szezonban nem edz. Johnny Pintér 20 évvel ezelőtt modernnek számító edzésmódszereitől hajlamosak szétrohadni a srácok. Nyilván midenhol van bőven sérült, csont, meg ízület, hát contact sport, istenkém. De ennyi calf, hamstring, foot, feet izomsérülés, mint a kibaszott Lions 5 évvel ezelőtt. Ja, remélem idén megverjük a Lions, egyelőre 0-6 a mérlegünk a rendszerváltás óta. #backtothefuture
- Ahogy olvasom, szép csendben megjelent itt-ott 1-2 olyan mondat, amit egyébként mindenki tudott, hogy Pinyő nem mindig készíti fel rendesen a csapatait néhány meccsre, és ez a játékosként, és azóta front office vezetőként is bajnoki címet nyerő, tehát nem dilettáns Elway szemét erősen bökte.Még nagyjából emlékszem egy olyan statisztikára, hogy míg Big Love nem bukott meccset olyan csapat ellen, amely 4, vagy kevesebb győzelemmel végzett, addig Fox mérlege messze nem ilyen acélos, főleg Panthers-es korszakából. Aki akarja guglizza ki. De az idegenbeli Lions, vagy hazai 49ers elleni gyalázatra más okot én se tudok mondani. Hogy a Redskins, meg idegenbeli Vikings elleni meccseket ne is említsük. ARIZONA ELLENI BAZMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG
- Ne induljunk ki abból, amit az edzőtábor 3. napján látunk, de Unrein egy journeyman, Johnny kedvence, de akkor is az. Chargers szezon közben elküldte. Ha ő itt több lesz, mint 5. ember a rotációban, Pace fogja meg Bullard kezét, sétáljanak el közösen a naplementébe.
- Kurvára kellene egy nagyon erős kezdés, se a keretet, se az edzői stábot nem tartom elég jónak arra, hogy november-decemberben nyissanak egy nagy hajrát a surranópályáról.
#NFLisComing
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
TC Day 3:- Felszerelésben nyomták a srácok.
- Willie Young kontraktusát 2018-ig meghosszabbították. Gondolom 2016-ra kapott egy masszívabb garantáltat, s 2018 tavaszán DM nélkül ki lehet majd rúgni, ha esetleg nem teljesít akkor tájt majd úgy. Pontos számok egyenlőre nincsenek. Mindenesetre Pace azt mondta, hogy Young túlteljesítette az eddigi kontraktusát (3 év 9 millió).
- Jelen állás szerint Langford a kezdő futó, mögötte a deptch charton Howard a második és Quizz Rodgers a harmadik. Nem tudom mit esznek Rodgersen. Carey és Perry harcban a 4. spotért. Azt tudjuk, hogy Fox 4 futót visz rosterre, Perry ST értéke ráadásul nem elhanyagolható.
- Floyd újra edzett, bár még csak limitáltan a betegsége után.
- Kwiatkoskinak megsérült a térdszalagja, pár nap kihagyás biztos vár rá.
- Long sérülése nem komoly, de nem edzett még, viszont jó jel, hogy az a speciális rögzítőcsizmát már nem viselte. Addig is Ted Larsen gyakorol az első csapattal, mint jobb oldali guard.
- Khari Lee szintén nem edzett. Továbbra is Gannon Sinclair játszik helyette, s érdekesség, hogy a védőfalemberből átképzett Greg Scruggs is feltűnt az első csapatnál TE-ként.
- Pace azt mondta, hogy McPhee még a térdműtété követő rehabját végzi uszodai gyakorlatokkal... nem hangzik biztatóan.
- #Bears G Amini Silatolu's 1-yr contract is minimum salary benefit worth $840K ($100K guaranteed), $80K signing bonus w/ $20K base guarantee. Silatolu will count $680K vs. the #Bears salary cap.
- #Bears 1-yr deal for CB Brandon Boykin is also minimum salary benefit $760K with no guarantee, counts $600K vs. the cap & split at $428K
- Nem a csapattal kapcsolatos hír, de az első idei ellenfelünk a Texans házatáján nincs minden rendben. Ugye azt tudjuk, hogy Wattot műtötték derék panaszai miatt, s minden bizonnyal ellenünk nem fog játszani. Most DeAndre Hopkins WR kezdett holdoutba.
több mint 9 éve
Aki esetleg nem twitterezik és nem követi a TC eseményeit.- Leonard Floyd (OLB) kiskocsin hagyta el az első edzést. Szerencsére csak beteg, semmi komoly.
- Kyle Long vádlija megsérült, speckó csizmában van. MRI alapján csak húzódás. Fox day-to-day sérülésnek nevezte. (Ahogy tavaly White sérülését is...). Második edzést Long ki is hagyta.
- Amos (FS) és HJQ (SS) egyenlőre az első csapat safety duója. HJQ ledobott 15 fontot a tavalyi tömegéből.
- McManis safety poszton is gyakorolt... Krisztusom. Egy univerzális secondary játékos (még ha szar is), ST valeuval fix kerettag.
- Úgy fest Unrein base felállásoknál a harmadik kezdő védőfalember Goldman és Hicks mellett.
- Bravermant nagyon dicsérik, 3 impresszív elkapása is volt. Mivel Wilson PUP-on van, így többek előtt is megnyílt az esély a rosterra.
- Dicsérik Da'Vante Bausby cornerbacket is. 3 leütött labdája volt a második nap. S ugye a corner felhozatalunk elég gyér.
- Ben LaCompte puntert elküldtük, helyette Dan Buchholz OT a rosteren.
- Kieran Duncan returner esélyes lehet a rosterra kerülésre. KR-eknél Deonte Thompson a vetélytársa, punt visszahordásokat többen is gyakorolták.
- Kisebb sérülések a második napon. Callahan, Bellamy, Ferguson all cramped up at #Bears practice today. Boykin strained his pec. T. Williams has an AC strain.
- Khari Lee hiányában Gannon Sinclair többször is az első csapattal gyakorolt.
- Kisegítő edzőként jelen van Kevin Mawae, volt 8-szoros ProBowler center, ahogyan Nate Vasher is, őt annyira szerintem nem kell bemutatni.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Ne azt nézd, hogy kit dícsérnek, hanem ki az, akit nem! Pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak!Legalább HoF kaliber még az utolsó UDFA is ilyenkor az összes csapatnál.Vannak már hírek arról, hogy a rookiek hogyan dolgoznak/mennyire jók?persze mindenki nagyon jó
proki
ilyenkor kb csak ilyen hírek vannak.
braxa88
alatriste
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Legalább HoF kaliber még az utolsó UDFA is ilyenkor az összes csapatnál.Vannak már hírek arról, hogy a rookiek hogyan dolgoznak/mennyire jók?persze mindenki nagyon jó
proki
braxa88

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Vannak már hírek arról, hogy a rookiek hogyan dolgoznak/mennyire jók?persze mindenki nagyon jó
proki
több mint 9 éve
Vannak már hírek arról, hogy a rookiek hogyan dolgoznak/mennyire jók?
több mint 9 éve
Sajnos arra fel kell készülni lelkileg, hogy McPhee szezonja valószínűleg erről a térdről fog szólni. Tavaly is szenvedett vele, nem is volt oly domináns, mint kezdetben. Kihagyta az eddigi programokat, első hétre rendben lesz, de nem ideális. Houston és Young tud focizni, Floyd reméljük tud focizni. Ez a támadófal tényleg röhej amúgy. Larsen még nem is edzett, a többi depth ember még pályát sem látott.
Wilsonnak ez a contract éve, jövőre mehet a picsába. Backup elkapónak elférne, de sose egészséges, cserébe ST-be nem használható. Maraini remélem rostert fog, tavaly nagyon megkedveltem. Meredith átveheti Wilson helyét.
Boykin érdekes lehet. Neki azért volt már jó éve, depth meg úgy konkétan nincs. Persze ha Boykin a 2015-ös önmagát hozza, akkor vele is csak többen vagyunk. Callahan kapott egy vetélytársat.
S megkezdődött a TC: #Bears 1st round pick Leonard Floyd taken back to the locker room on a cart. Team expected to update after practice.
update: Floyd csak beteg. Khari Lee válla megsérült, nem komoly, de pár napot valószínűleg kihagy. Ezenkívül mindenki egyben lejött a pályáról.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Térd mütéte volt, vagy valamilyen mütéte. 2-3 hét kihagyádMcPhee, Silatoulu és Wilson PUP listán kezdi az edzőtábort. Wilson minden bizonnyal az alapszakaszt is. Jött Brandon Boykin CB és BJ Daniels elkapó.McPhee-nek mi baja van?
tüsi91
Süsü
több mint 9 éve
McPhee, Silatoulu és Wilson PUP listán kezdi az edzőtábort. Wilson minden bizonnyal az alapszakaszt is. Jött Brandon Boykin CB és BJ Daniels elkapó.McPhee-nek mi baja van?
tüsi91
több mint 9 éve
McPhee, Silatoulu és Wilson PUP listán kezdi az edzőtábort. Wilson minden bizonnyal az alapszakaszt is. Jött Brandon Boykin CB és BJ Daniels elkapó.
több mint 9 éve
Heti körkép:Sziasztok Ryan Pace vagyok és ez itt a JACKASS
- Kirúgtuk Omar Boldent némileg meglepő módon. Mint backup safety és hivatásos gunner azt gondoltam rosteren lesz majd. Mindenesetre így Prosinski esélyei megugrottak, ha csak azt számolom, hogy átlag 10 ember van a csapatoknál rosteren a secondary játékosok közül. CB: Fuller, Porter, Callahan, Hall ; S: Amos, Jones-Quartey, Houston-Carson, Bush. Fennmaradó helyekre lehet csatázni. Sovány eléggé.
- Visszavinult Nate Chandler OT. Pár hete jött csupán. Nem tudom mi van itt, de Ramirezből is hamar kimúlt tűz és a szenvedély, most itt egy másik. Azt nem gondoltam volna, hogy a tavalyi után is ilyen trágya mód intézik a támadófal mélységét..
- Leigazoltuk Amini Silatolu guardot. 2012-ben draftolta a Panthers nem sokkal Jeffery előtt. Az elmúlt 3 évben nem játszott összesen 20 meccset, mindkét lábában volt már elszakadva a térdszalagja.
Szóval támadófal. Van egy kezdő: Leno-Whitehair-Grasu-Long-Massie. Azt nem lehet mondani, hogy nem fiatal. Mögöttük Larsent hadba lehet dobni bármely belső poszton és egy erősenn ducasse-i teljesítményt tud. A fal szélén nincs senki. Gondolom én Longot mozgatnák megint majd szélre, ha netán a Leno-Massie duóval történik valami.
tüsi91
több mint 9 éve
Heti körkép:- Kirúgtuk Omar Boldent némileg meglepő módon. Mint backup safety és hivatásos gunner azt gondoltam rosteren lesz majd. Mindenesetre így Prosinski esélyei megugrottak, ha csak azt számolom, hogy átlag 10 ember van a csapatoknál rosteren a secondary játékosok közül. CB: Fuller, Porter, Callahan, Hall ; S: Amos, Jones-Quartey, Houston-Carson, Bush. Fennmaradó helyekre lehet csatázni. Sovány eléggé.
- Visszavinult Nate Chandler OT. Pár hete jött csupán. Nem tudom mi van itt, de Ramirezből is hamar kimúlt tűz és a szenvedély, most itt egy másik. Azt nem gondoltam volna, hogy a tavalyi után is ilyen trágya mód intézik a támadófal mélységét..
- Leigazoltuk Amini Silatolu guardot. 2012-ben draftolta a Panthers nem sokkal Jeffery előtt. Az elmúlt 3 évben nem játszott összesen 20 meccset, mindkét lábában volt már elszakadva a térdszalagja.
Szóval támadófal. Van egy kezdő: Leno-Whitehair-Grasu-Long-Massie. Azt nem lehet mondani, hogy nem fiatal. Mögöttük Larsent hadba lehet dobni bármely belső poszton és egy erősenn ducasse-i teljesítményt tud. A fal szélén nincs senki. Gondolom én Longot mozgatnák megint majd szélre, ha netán a Leno-Massie duóval történik valami.
több mint 9 éve
Wattnak porckorongsérv műtétje volt, lehet nem játszik majd ellenünk. Nem sírok 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ezen ne csodálkozzunk AJ esetében. Nem csak a jót tanulta meg BM mögött. 😊Ezt aláírom. Baromi boldog lennék, ha AJ előrelépne. Egy rossz szavam nem lenne, ha túlárazottan is de hosszú távú szerződést kap utána (pláne ha még White is hozzáteszi a magáét, akkor már )...ha még most nincs is ott a legjobbak között, hamarosan köztük találhatja magát. Minden adott hozzá,hogy top 5 elkapónk legyen a személyében. Hosszú távon,hogy nálunk maradjon, ahhoz a csapatnak a szopó ágról rá kellene ülnie a bajnoki út felé vezető ágra,mert nyilván egy sikeres csapatban jobban szeretnek játszani.Ez nagy valószínűséggel igaz sajnos. Az a baj Jeffery-vel, hogy top elkapónak gondolja magát, ezért olyan fizetést is akar. Csak sajnos ő bármennyire is jó, azért nincs a liga top elkapói között szerintem.ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
Ettemlevest
Süsü
Csak addig, amíg a játékos(ok) nem akarnak mindent beleadni, addig nehéz lejönni a sz*pórollerről.
Ettemlevest
több mint 9 éve
Jefferynél kevésbé top játékosok is kaptak már topnak számító pénzt. Sajnos a sapka emelkedése miatt nem lehet összehasonlítani egy 2éve adott szerződést egy maival. Mindig 51 embert kell fizetni a sapkából. Legyen az 50M vagy 200M. Amíg a sapka emelkedik az igények is fognak. Illetve ha Jeffery letol egy évet egészségesen és Cutler sem sérül meg, és hozzák azokat a számokat amiket idén mikor pályán voltak lehet hogy a vezetőség is emel az összegen. Én biztos megfizetném. Cutler nem az a QB aki minden szerencsétlenből 1000yardos elkapót varázsol.Johnny Knox 997 yard. Devin Hester 757 yard, Matty Ice keze alatt 504.
alatriste
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ezt aláírom. Baromi boldog lennék, ha AJ előrelépne. Egy rossz szavam nem lenne, ha túlárazottan is de hosszú távú szerződést kap utána (pláne ha még White is hozzáteszi a magáét, akkor már )...ha még most nincs is ott a legjobbak között, hamarosan köztük találhatja magát. Minden adott hozzá,hogy top 5 elkapónk legyen a személyében. Hosszú távon,hogy nálunk maradjon, ahhoz a csapatnak a szopó ágról rá kellene ülnie a bajnoki út felé vezető ágra,mert nyilván egy sikeres csapatban jobban szeretnek játszani.Ez nagy valószínűséggel igaz sajnos. Az a baj Jeffery-vel, hogy top elkapónak gondolja magát, ezért olyan fizetést is akar. Csak sajnos ő bármennyire is jó, azért nincs a liga top elkapói között szerintem.ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
Ettemlevest
Süsü
Csak addig, amíg a játékos(ok) nem akarnak mindent beleadni, addig nehéz lejönni a sz*pórollerről.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
...ha még most nincs is ott a legjobbak között, hamarosan köztük találhatja magát. Minden adott hozzá,hogy top 5 elkapónk legyen a személyében. Hosszú távon,hogy nálunk maradjon, ahhoz a csapatnak a szopó ágról rá kellene ülnie a bajnoki út felé vezető ágra,mert nyilván egy sikeres csapatban jobban szeretnek játszani.Ez nagy valószínűséggel igaz sajnos. Az a baj Jeffery-vel, hogy top elkapónak gondolja magát, ezért olyan fizetést is akar. Csak sajnos ő bármennyire is jó, azért nincs a liga top elkapói között szerintem.ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
Ettemlevest
több mint 9 éve
Mondjuk nem ártana egy jó szezon a teljes csapatnak sem, akkor talán több kedve lenne maradni, egyezkedni. Csórinak nem sok jó jutott az elmúlt négy szezonban.....ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Jefferynél kevésbé top játékosok is kaptak már topnak számító pénzt. Sajnos a sapka emelkedése miatt nem lehet összehasonlítani egy 2éve adott szerződést egy maival. Mindig 51 embert kell fizetni a sapkából. Legyen az 50M vagy 200M. Amíg a sapka emelkedik az igények is fognak. Illetve ha Jeffery letol egy évet egészségesen és Cutler sem sérül meg, és hozzák azokat a számokat amiket idén mikor pályán voltak lehet hogy a vezetőség is emel az összegen. Én biztos megfizetném. Cutler nem az a QB aki minden szerencsétlenből 1000yardos elkapót varázsol.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Írtam is hogy az sokba fog fájni 😊 ... Amúgy abban sem vagyok biztos hogy AJ maradni akar, voltak pletykák hogy nem szeret Chicagóba lenni... Fene se tudja meglátjuk mi lesz...ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
több mint 9 éve
Ez nagy valószínűséggel igaz sajnos. Az a baj Jeffery-vel, hogy top elkapónak gondolja magát, ezért olyan fizetést is akar. Csak sajnos ő bármennyire is jó, azért nincs a liga top elkapói között szerintem.ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
davemayer
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
ha egy ilyen év után nem sikerült megállapodni egy jó év után szinte biztosan nem fog. Valószínű hogy Jeffery igényeit túl soknak értékelték, ha egy jó évet fut akkor gondolom nem ugyanezzel a tervezettel jönnek majd hanem egy megnövelttel ami valószínűleg megint sok lesz a vezetőségnek. vagy szerintetek van esély hogy egy egészséges év után is ugyanannyit kérne csak mint most? Aligha. Valószínűleg utolsó éve lesz ez a Bearsnél, én személy szerint sajnálnám ha elmenne mert a Jeffery-White kettős hosszútávon elképesztően jó lehetne.Amúgy nézegettem, hogy a Broncos szarban van a Sanders szerződéssel és, ha nem adnak neki minimum évi 10-11 milliót akkor hagyja a francba a denverieket. Nos, ha esetleg Jefferson nálunk ismét sérülésekkel teli szezont produkál érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hagyni a francba és megpróbálni megszerezni Sanderst jövőre.Sanders màs típusú elkapó és öregebb is mint Jeffery szóval nem örülnék egy ilyen üzletnek. Ha jó szezonja lesz akkor meg kell tartani és az sokba fog fájni az tuti...
ricsiii83
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal