NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
22
8
2:20, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Kivágták Bryan Storkot. Mikor igazoljuk le? 😊
több mint 9 éve
Dehogynem szeretném látni, ezt csak egy kissé ironikusan kérdeztem, mivel csupa rossz hír, érkezett, pedig én nagy előrelépést várok, főleg a védelemtől (mondjuk nem lesz nehéz).Jó hírek esetleg, mármint a csapatról?Ha nem akarod meglátni úgysem fogod.
csi77
Floyd amúgy már edzett is. Nyilván ennek nincs akkora hirértéke.
tüsi91
Hansolo válaszolta azt, kb. amit vártam...😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Jó hírek esetleg, mármint a csapatról?Ha nem akarod meglátni úgysem fogod.
csi77
Floyd amúgy már edzett is. Nyilván ennek nincs akkora hirértéke.
több mint 9 éve
Jó hírek esetleg, mármint a csapatról?Valószínűleg el fognak indulni a bajnokságban.És mivel nincs kieső, lazán nyomjuk a szezont.
csi77
több mint 9 éve
Jó hírek esetleg, mármint a csapatról?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Floyd is összeszedett egy hamstringet... Úgy látszik ő se lesz ilyen Favre féle játékos aki alig hagy ki meccset...
több mint 9 éve
Szombaton zicher, hogy RG poszton kezdett.Érdekesség, hogy Groy és Mills valszeg Bills kezdő RG-RT lesz.Miller a kezdő RG, Groy LG csere mindenhol.
füligjimmy
Mondjuk ez nem változtat azon amit leírtál.
Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Érdekesség, hogy Groy és Mills valszeg Bills kezdő RG-RT lesz.Miller a kezdő RG, Groy LG csere mindenhol.
füligjimmy
Mondjuk ez nem változtat azon amit leírtál.
több mint 9 éve
Érdekesség, hogy Groy és Mills valszeg Bills kezdő RG-RT lesz. Néztem az első félidőt a Giants ellen, Zsepepe egyböl arréb rakta, mint a rongyot. Aztán a kicsi Jordan leradírozta a pályáról. Groy se dolgozott rosszul Harrison ellen. Nekünk meg nincs cserénk sehova, a kezdőbe meg Massie, Larsen, Whitehair is csak faultolni tud eddig. Szóval mikor meghallok egy ilyet, hogy szar volt a keret, és ki kell cserélni mindenkit, és az mekkora teljesítmény, hogy 2 év alatt 49 új csávó jött, akkor ökölbe szorul a segglyukam.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Keenan Lewis már nagyon régóta nem egészséges. Cro meg nem tom, eléggé lelassult már, persze ettől még foghat pár picket.Szerintem is, minden esetre kell egy megbízható veterán, mert Fuller nem biztos hogy rendbe jön és amúgy sem egy beton szilárd CB, mint tudjuk Porter üvegből van, és mögőttük van pár másod éves UDFA akik bár meg rookie playák.... Persze lehet hogy az egyikükből lesz valami, de azért nem ártana egy veterán ennek a secondarynek...Cromartie melett Keenan Lewis is felvetődött...Cromartie szerintem jobb megoldás, Lewis nem tud egészséges maradni két meccsig.
Tomcsik
Bazzani
Tomcsik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Szerintem is, minden esetre kell egy megbízható veterán, mert Fuller nem biztos hogy rendbe jön és amúgy sem egy beton szilárd CB, mint tudjuk Porter üvegből van, és mögőttük van pár másod éves UDFA akik bár meg rookie playák.... Persze lehet hogy az egyikükből lesz valami, de azért nem ártana egy veterán ennek a secondarynek...Cromartie melett Keenan Lewis is felvetődött...Cromartie szerintem jobb megoldás, Lewis nem tud egészséges maradni két meccsig.
Tomcsik
Bazzani
több mint 9 éve
Langford is megsérült, a meccs utáni első edzésen már védőcsizmában volt a lába.Na még az hiányozna hogy komoly legyen...
Bazzani
több mint 9 éve
Cromartie melett Keenan Lewis is felvetődött...Cromartie szerintem jobb megoldás, Lewis nem tud egészséges maradni két meccsig.
Tomcsik
több mint 9 éve
m.youtube.com/watch?v=iSoKAd5b8lw&feature=youtu.beAmikor Kyle Fuller két labdát is lehúzott a san francisco-i naplementében két kézzel vertük a lompost, hogy micsoda kincsre leltünk. Szóval én még várok a Hargreaves elé történő letérdeléssel. Persze lehet valóban shutdown CB lesz.
de tényleg nincs problémám Floydal, de van egy McPhee Houston Young trio és még Acho is ottvan illetve Jonest is át akarják kalibrálni ILBböl OLBre... és akkor CB egy kezdő szint van aki két év alatt nem biztosította magát egyenlőre (Fuller) és Hargravest meg utánunk viszik ki aki nagyobb need volt.. és már csak abba reménykedek, hogy fándzsio tudja a dolgát és addig minimum itt lesz amig nem lesz minimum egy Aldon Smith Floydbol
ricsiii83
Floyd szerintem már első évében komoly szerepet kaphat, s elsősorban olyan láthatatlan melókat fog elvégezni, amit a McPhee-Young-Houston trióra nem lehet rábízni. Tavaly Acho azért játszott viszonylag sokat, mert ő volt kvázi a legjobb off-ball OLB a csapatban. Ez a pick nagyban hajaz a McClellin-féle választásra, azzal a különbséggel, hogy Floyd tényleg atletikus és elég sok mindent rá lehet bízni szerintem az első héttől kezdve.
Ettől függetlenül én sem őt választottam volna első körben.
több mint 9 éve
m.youtube.com/watch?v=iSoKAd5b8lw&feature=youtu.bede tényleg nincs problémám Floydal, de van egy McPhee Houston Young trio és még Acho is ottvan illetve Jonest is át akarják kalibrálni ILBböl OLBre... és akkor CB egy kezdő szint van aki két év alatt nem biztosította magát egyenlőre (Fuller) és Hargravest meg utánunk viszik ki aki nagyobb need volt.. és már csak abba reménykedek, hogy fándzsio tudja a dolgát és addig minimum itt lesz amig nem lesz minimum egy Aldon Smith Floydbol
több mint 9 éve
Moeaki alapból egész jól tud blokkolni, csak amilyen törékeny ritkán bízzák meg vele, nehogy abba sérüljön bele.Moeaki alapból nem rossz játékos, de hogy 5 meccset nem játszott zsinórban 2011 óta az hót ziher. Igazából pont azt tudja, mint Zach Miller: viszonylag pontos route futás, elég megbízható kezek. S igazából pont azt nem tudja, mint Zach Miller: nem gyors, se nem túl erős, blokkolni véletlenül sem tud. Housler egy kalap szar, neki még jó kezei sincsenek. Khari Leetől vártam az áttörést, hogy még is mi a heréért dobtunk ki egy 2017/6. kört, de egyenlőre ez a kérdés lóg a levegőbe. Lasike helyett már Darrell Young a front ember, ha fullbacket akarunk tartani az 53-ban. Ő speciel nem volt rossz réges régen, de zone blocking sémába nem igen látom értelmét egy lead-blocker fullbacknek. Az mindenesetre üditő változatosság, hogy Jeffery egészségesnek tűnik. Tudod mire leszek kíváncsi? Hogy Royalt kivágjuk-e most?Nemhogy zone blocking (így talán van némi értelme Slauson elküldésének), de sztem eléggé play-action heavy lesz a játékunk.Azért adjunk egy masszív 5% esélyt az új srácoknak, hátha egyikük a szezon második felére játékba lendül. Secondary liga egyik legrosszabja között lesz, ezt tudtuk, támadófal kezdő 5-ből kettő kérdőjel, kettőről tudod, hogy csak ennyit tud, mögöttük nincs senki, ez se meglepetés.Még szerencse, hogy ez nem a kezdő védelem.
Sutton, Timu, Anderson, Jones egyszerre a pályán.... uhhhh.
füligjimmy
Egyre több zone-blocking elemet vélek felfedezni a támadófalban, bár lehet csak a szemem káprázik.
Moeaki vajon meddig lesz egészséges. Egy Zach Miller féle karrier előtte állhat.
tüsi91
Moeaki és Housler is simán rostert fog, főleg, hogy full back poszton ez a Lasike gyerek semmit nem mutatott eddig. Indítani kéne jövőre egy tippjátékot, hogy ki lesz Cutler líblingje, akit szeon közepén-végén 3-4 meccsen keresztül megtalál, aztán eltűnik a süllyesztőben (Aromoshadu, Earl Bennett, hogy olyan legendákról, mint Tyler Clutts, és Kellen Davis ne is beszéljünk).
füligjimmy
Front7 nem lesz rosszt amennyire ez a 2 negyed mutatja. Fergusonnak és Suttonnak nagyon rezeg a léc. Tegnap speciel az a 76-os Keith Browner jobbnak tűnt náluk.
tüsi91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Moeaki alapból nem rossz játékos, de hogy 5 meccset nem játszott zsinórban 2011 óta az hót ziher. Igazából pont azt tudja, mint Zach Miller: viszonylag pontos route futás, elég megbízható kezek. S igazából pont azt nem tudja, mint Zach Miller: nem gyors, se nem túl erős, blokkolni véletlenül sem tud. Housler egy kalap szar, neki még jó kezei sincsenek. Khari Leetől vártam az áttörést, hogy még is mi a heréért dobtunk ki egy 2017/6. kört, de egyenlőre ez a kérdés lóg a levegőbe. Lasike helyett már Darrell Young a front ember, ha fullbacket akarunk tartani az 53-ban. Ő speciel nem volt rossz réges régen, de zone blocking sémába nem igen látom értelmét egy lead-blocker fullbacknek. Az mindenesetre üditő változatosság, hogy Jeffery egészségesnek tűnik. Tudod mire leszek kíváncsi? Hogy Royalt kivágjuk-e most?Nemhogy zone blocking (így talán van némi értelme Slauson elküldésének), de sztem eléggé play-action heavy lesz a játékunk.Azért adjunk egy masszív 5% esélyt az új srácoknak, hátha egyikük a szezon második felére játékba lendül. Secondary liga egyik legrosszabja között lesz, ezt tudtuk, támadófal kezdő 5-ből kettő kérdőjel, kettőről tudod, hogy csak ennyit tud, mögöttük nincs senki, ez se meglepetés.Még szerencse, hogy ez nem a kezdő védelem.
füligjimmy
Egyre több zone-blocking elemet vélek felfedezni a támadófalban, bár lehet csak a szemem káprázik.
Moeaki vajon meddig lesz egészséges. Egy Zach Miller féle karrier előtte állhat.
tüsi91
Moeaki és Housler is simán rostert fog, főleg, hogy full back poszton ez a Lasike gyerek semmit nem mutatott eddig. Indítani kéne jövőre egy tippjátékot, hogy ki lesz Cutler líblingje, akit szeon közepén-végén 3-4 meccsen keresztül megtalál, aztán eltűnik a süllyesztőben (Aromoshadu, Earl Bennett, hogy olyan legendákról, mint Tyler Clutts, és Kellen Davis ne is beszéljünk).
füligjimmy
Front7 nem lesz rosszt amennyire ez a 2 negyed mutatja. Fergusonnak és Suttonnak nagyon rezeg a léc. Tegnap speciel az a 76-os Keith Browner jobbnak tűnt náluk.
több mint 9 éve
Nemhogy zone blocking (így talán van némi értelme Slauson elküldésének), de sztem eléggé play-action heavy lesz a játékunk.Azért adjunk egy masszív 5% esélyt az új srácoknak, hátha egyikük a szezon második felére játékba lendül. Secondary liga egyik legrosszabja között lesz, ezt tudtuk, támadófal kezdő 5-ből kettő kérdőjel, kettőről tudod, hogy csak ennyit tud, mögöttük nincs senki, ez se meglepetés.Még szerencse, hogy ez nem a kezdő védelem.
füligjimmy
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Azért adjunk egy masszív 5% esélyt az új srácoknak, hátha egyikük a szezon második felére játékba lendül. Secondary liga egyik legrosszabja között lesz, ezt tudtuk, támadófal kezdő 5-ből kettő kérdőjel, kettőről tudod, hogy csak ennyit tud, mögöttük nincs senki, ez se meglepetés.Még szerencse, hogy ez nem a kezdő védelem.
füligjimmy
több mint 9 éve
Azért adjunk egy masszív 5% esélyt az új srácoknak, hátha egyikük a szezon második felére játékba lendül. Secondary liga egyik legrosszabja között lesz, ezt tudtuk, támadófal kezdő 5-ből kettő kérdőjel, kettőről tudod, hogy csak ennyit tud, mögöttük nincs senki, ez se meglepetés.Sutton, Timu, Anderson, Jones egyszerre a pályán.... uhhhh.
Szerkesztette: füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Cromartie érkezett vizitre. Nem egy rossz elgondolás. Nem az aki egykoron volt, de adhat némi stabilitást.
több mint 9 éve
Na most sikerült befejeznem a meccset. A no1 O egész szépen haladt az első negyedben... AJ jó volt, Whitenak is volt szép first down elkapása, de droppja is... Miután a NO O lejött 2 negyeden át first downt se csináltunk...Hoyer kapásból egy interceptionnal nyitott... Rondán az elkapó mögé dobta a labdát...Az utolsó negyedben Howardnak volt több szép futása is. A végén egy bohóckodás után az utolsó másodpercben feljöttünk egy hail maryvel... D oldalon pass rush nem nagyon volt. Toto írta hogy a kezdő D jó volt futás ellen... Nem tudom melyik meccset nézte... Blount szét futott minket, aztán meg Gafney.... A goal line standnél nem a NO1 D volt fennt... Secondary sem muzsikált túl jól, Porter fumblija szép volt, de kb ennyi... Floyd nem sok vizet zavart, pedig nem a Pats legjobb O line ellen volt fennt... Bullardnak volt egy szép Sackje...Összességében az O kicsivel jobban nézett ki, mint a múltkor, de van még hova fejlődni, White-tól többet várok. TE poszt nagyon gyengus, Moeakinak volt 1-2 szép megoldása, de nem vagyok nyugodt, főleg hogy Miller ugye már megint sérült... Az O fal is jobban össze kell hogy álljon, mert Cuty most is kapott egy zsákot... A jobb futások melett az RB-k többször is már a LOS mögött kapták a contactot... A D -nél erősebb pass rusht várok, és a run D-T is jobban össze kéne szedni. A front 7 még jobban kell hogy tolja, mert a secondary nem épp acélos...Azért ezen a meccsen felfedezhető volt némi javulás a Broncos ellenihez képest... De azért lássuk be a 0-hoz képest nem volt nehéz...