NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
San Francisco 49ers - Chicago Bears
2
2
2:20, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Az a Jake Long aki sose egészséges és a kutyának se kell? Mondjuk back upnak talán elmegy ha nem kér sokat...Jake Long jön workout-ra.Ismét egy falemberrel kevesebb 😀Van valami UDFA srác. Szóval létszámban ugyanott vagyunk...
ricsiii83
Tomcsik
Süsü
több mint 9 éve
Jake Long jön workout-ra.Ismét egy falemberrel kevesebb 😀Van valami UDFA srác. Szóval létszámban ugyanott vagyunk...
ricsiii83
Tomcsik
több mint 9 éve
Ismét egy falemberrel kevesebb 😀Van valami UDFA srác. Szóval létszámban ugyanott vagyunk...
ricsiii83
több mint 9 éve
TayooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooHát ez van, megesik néha 6. körös pickekkel hogy nem vállnak be...Lehet megint elkapták valami szarral, tavaly is volt már 4 meccs eltiltása...
füligjimmy
több mint 9 éve
Utóbbi 2 évben Gaston csapatai: Packers, Bears, most Vikings.... Felkészül Lions? 😀Gaston????? Pedig elég jól játszott a helyzethez és a szinthez képest...Minnesotába írt alá
ricsiii83
Höri
több mint 9 éve
Tayoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Gaston????? Pedig elég jól játszott a helyzethez és a szinthez képest...Minnesotába írt alá
ricsiii83
több mint 9 éve
Azt vágjátok, hogy van valami Kieren Duncan UDFA srác division 2-ből aki 4.25 40 yardot nyomott a pro dayén? És azt mondta hogy nem hivatalosan mérten nyomott már 4.18-at...Returnerként is használták... 5.11 és 170 pound... Royalnak fel kell kötni idén és megmutatni hogy van még benne kakaó...Én nem hallottam,de ha Bravúrmen beválik,akkor eleve nem sokáig lesz nálunk Royal.
Tomcsik
több mint 9 éve
Azt vágjátok, hogy van valami Kieren Duncan UDFA srác division 2-ből aki 4.25 40 yardot nyomott a pro dayén? És azt mondta hogy nem hivatalosan mérten nyomott már 4.18-at...Returnerként is használták... 5.11 és 170 pound... Royalnak fel kell kötni idén és megmutatni hogy van még benne kakaó...
több mint 9 éve
Azzal még várjunk 😊Grasu 290 pound volt tavaly a draftolásakor most 310... Azt mondta a riportereknek hogy a testzsír százaléka nem változott és "jó" súlyt vagyis jobbára izmot szedett fel...Azt mondta nagyobb és erősebb mint valaha...Akkor ő lett a román Alex Mack? 😊
Tomcsik
Süsü
több mint 9 éve
Grasu 290 pound volt tavaly a draftolásakor most 310... Azt mondta a riportereknek hogy a testzsír százaléka nem változott és "jó" súlyt vagyis jobbára izmot szedett fel...Azt mondta nagyobb és erősebb mint valaha...Akkor ő lett a román Alex Mack? 😊
Tomcsik
több mint 9 éve
Grasu 290 pound volt tavaly a draftolásakor most 310... Azt mondta a riportereknek hogy a testzsír százaléka nem változott és "jó" súlyt vagyis jobbára izmot szedett fel...Azt mondta nagyobb és erősebb mint valaha...
több mint 9 éve
Az edzéseken készült képek alapján..csak nekem tűnik Grasu masszívabbnak vagy csak 4XL-es mezt hord?Állítólag felszedett némi súlyt... Remélhetőleg nem csak zsírt 😊
Süsü
több mint 9 éve
Az edzéseken készült képek alapján..csak nekem tűnik Grasu masszívabbnak vagy csak 4XL-es mezt hord?
több mint 9 éve
Chicago BearsChicago Bears – Verified account @ChicagoBears
Roster update: #Bears sign LB Jarrett Grace and waive LB Danny Mason.
8:00 a.m. - 25 May 2016
75 RETWEETS156 LIKES.
Ismét egy camp body....
több mint 9 éve
Bárhogy néztem a tavalyi szezont Timu és Ánderszon is jobb volt mint Jonsz. Kwiatkovski highlightsok meg egy-két mérkőzés alapján kíváncsi leszek, hogy a spec. teambe meg tartják-e szerencsétlent..Ja esetleg a speciális egységben szerelgethet... Persze lehet hogy Kwiatkovszki, Timu és Anderson miatt rosteren se lesz...Közben egy érdekes adat... Szerelési hatékonyságban Jones előrébb volt tavaly,mint Freeman és Trevathan... 😊 Ez persze nem mutatja hogy lehet hogy kevés miss tacklet csinált, csak épp nem mindegy hogy hol szereled az embert...Ezért lesz kitűnő csere... a meccsenkénti 5-6 snapjével.
LBs with the top tackling efficiency in 2015:
1. Luke Kuechly
2. Christian Jones
3. Wesley Woodyard
4. Jerrell Freeman
5. Danny Trevathan
"However, he finished with a PFF grade of 65.2 which is the 52nd best score of all linebackers. Freeman finished with a PFF score of 90.6 and Trevathan finished with a score of 86.6. Both players finished in the top 10 for linebackers." Persze a PFF is megmutatja hogy összességében sokkal jobb Trevathan és Freeman is....Nekem fel se tűnt, hogy Jones ilyen biztos szerelő, persze lehet azért mert a tökömet se érdekelte hogy a first down után levitte a futót...
Tomcsik
ricsiii83
Tomcsik
több mint 9 éve
Ja esetleg a speciális egységben szerelgethet... Persze lehet hogy Kwiatkovszki, Timu és Anderson miatt rosteren se lesz...Közben egy érdekes adat... Szerelési hatékonyságban Jones előrébb volt tavaly,mint Freeman és Trevathan... 😊 Ez persze nem mutatja hogy lehet hogy kevés miss tacklet csinált, csak épp nem mindegy hogy hol szereled az embert...Ezért lesz kitűnő csere... a meccsenkénti 5-6 snapjével.
1. Luke Kuechly
2. Christian Jones
3. Wesley Woodyard
4. Jerrell Freeman
5. Danny Trevathan
"However, he finished with a PFF grade of 65.2 which is the 52nd best score of all linebackers. Freeman finished with a PFF score of 90.6 and Trevathan finished with a score of 86.6. Both players finished in the top 10 for linebackers." Persze a PFF is megmutatja hogy összességében sokkal jobb Trevathan és Freeman is....Nekem fel se tűnt, hogy Jones ilyen biztos szerelő, persze lehet azért mert a tökömet se érdekelte hogy a first down után levitte a futót...
Tomcsik
ricsiii83
több mint 9 éve
Közben egy érdekes adat... Szerelési hatékonyságban Jones előrébb volt tavaly,mint Freeman és Trevathan... 😊 Ez persze nem mutatja hogy lehet hogy kevés miss tacklet csinált, csak épp nem mindegy hogy hol szereled az embert...Ezért lesz kitűnő csere... a meccsenkénti 5-6 snapjével.
1. Luke Kuechly
2. Christian Jones
3. Wesley Woodyard
4. Jerrell Freeman
5. Danny Trevathan
Tomcsik
több mint 9 éve
Közben egy érdekes adat... Szerelési hatékonyságban Jones előrébb volt tavaly,mint Freeman és Trevathan... 😊 Ez persze nem mutatja hogy lehet hogy kevés miss tacklet csinált, csak épp nem mindegy hogy hol szereled az embert...LBs with the top tackling efficiency in 2015:
1. Luke Kuechly
2. Christian Jones
3. Wesley Woodyard
4. Jerrell Freeman
5. Danny Trevathan
több mint 9 éve
Youngal elvileg tárgyalunk egy 2 éves szerződésről. Ez érdekes hiszen korábban azt mondta el akar menni. Illetve nem is illik nagyon a rendszerbe..A zöldhasú édes illata rábbírta a mámoros maradásra.
geyco
több mint 9 éve
Youngal elvileg tárgyalunk egy 2 éves szerződésről. Ez érdekes hiszen korábban azt mondta el akar menni. Illetve nem is illik nagyon a rendszerbe..
több mint 9 éve
Szerk: Ja, és még mielőtt jövőre valaki ezt a kommentet dörgölné az orrom alá, nem azt mondom, hogy egy év és contenderek lesztek (ha ezt tudnám, GM-ként is dolgozhatnék),Ebben az esetben ink a bukméker szakmát javasolnám 😊
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
yard/játék mutató:Az éleslátását senkinek ne homályosítsa el az ellenfelek átlagos field pozíciója. Azért engedtünk ilyen kevés yardot ilyen kevés scrimmage playből. Mert engedett pontokban 20.-ak voltunk, 4 tizeden múlott a 25. hely. Ami a mezőny vége. Ez a szezonra levetítve egy D.J Fluker miatt visszafújt TD. 3rd down százalékban 29.-ek voltunk. Szóval akárhogy is nézem, engedett yardokban azért volt nagyon büfé volt a csapat, mert ennyire szar az ST. C'est la vie.Igen híresek vagyunk a pesszimizmusunkról 😀Ha vkit érdekelne, h hogyan vélekednek rólunk egyes magyar szakik (egy Lions drukker írta).... Hát, mit mondjak? Én nem vagyok ennyire optimistaTegnap akartam írni egy posztot arra reagálva, hogy milyen negatívan várjátok a szezont, de aztán végül nem sikerült időt allokálnom rá. Annyi lett volna a lényeg, hogy 1 év alatt -hiába ebrudaltak ki szinte mindenkit a korábbi csapatból-, vagyis 2 offseason során nem lehet egy rostert teljesen kicserélni minőségre, maximum létszámra.
fuzovelkifele.com/2016/05/13/draft-ertekelo-a-bears-belekop-a-nagyok-levesebe/
Tito05
2 éve 30. volt a Bears D# benyelt yardokat tekintve, tavaly már 14. Mindezt úgy, hogy akkor álltatok át 4-3-ból 3-4-re, és eléggé hiányos volt az emberanyag. Idén viszont jelentősen erősödött a frontseven, és még a secondary hiányaival kalkulálva sem nevezném bátor tippnek, hogy legalább a Top 10-15 hely között mozogtok majd ebben a statban, de szerintem akár egy Top10 alja is bőven összejöhet.
És akkor ott van az O#, ahol Fortéval és Bennettel gyengültetek, de jön White, és egy jobb O#-line. (Persze az OC személye kérdéses)
Egyszer már felvetettem, hogy a sikeres rebuilding nem egy vagy két év alatt zajlik le, és nekem mindenképpen úgy tűnik, hogy nem hátrafelé haladtok, és Fox elég jól stabilizálja/fejleszti a rostert.
undisputedly
ricsiii83
füligjimmy
2014: Az utolsó a Falcons lett 6.1-el, az első pedig a Hawks 4.6-al.
Bears: 6.0-al a 30. helyen végzett
2015: 4.4 y/j-al lett első a Denver, 6.1-el utolsó a Giants.
A Bears 5.6-al lett 19.
3rd down mutató:
2014-ben: Utolsó az Atlanta 47%-al, első a Bills 33%-al.
Bears 21. lett, 42%-ban csinálták meg ellenetek a harmadik kísérletet.
2015-ben: Utolsó a Giants 47%-al, első a Texans 28%-al
Bears 29. lett, 44%-os siker a védelem ellen
Firts down/Game
2014-ben: Utolsó a Falcons 22.4-el, első a Hawks 17.3-al.
Bears 20. lett
2015-ben: Utolsó a Saints lett 23.8-al, első a Jets 13.9-el.
Bears a 10. lett
Benyelt pontok:
2014-ben: 442
2015-ben: 397
Outsiders (ezt annyira nem szeretem)
Weighted Defense DVOA
2014: Utolsó a Bears 32. 15,6%-al, első a Hawks -19.8%-al.
2015: Utolsó a Saints 28.1%-al, első a Denver -22.1%-al
Bears: 29. 11,5%-al
(Azért a fenti statokat hoztam példának, mert ezek hozzáférhetőek z nfl.com-on és az outsidersen. Nincs időm rá, hogy komolyabban búvárkodjak, de szerintem ezek is jól példázzák, hogy mit akarok mondani.)
Summa summarum, egy rendszeridegen játékosokkal gazdálkodó stáb az első évében a fenti javulásokat hozta. Kivétel a 3rd down, ahol 42%-ról romlott 44%-ra a sikerességi ráta.
Idén a nem system fit játékosok jelentős része upgradelve lett, olyan játékszereket kapott a stáb, amivel végre elkezdhetnek dolgozni, és mégis túlnyomóan negatívan látjátok a jövőt.
Szvsz egy ilyen szintű rendszerváltásnál az lenne a megszokott, ha a a leromló statisztikákat kellene megyarázni az első év után, nem pedig azt, hogy még javult is/stagnált a védelem egy teljesen idegen rendszerben. A Hawksnál a PC-éra első évében kb stagnált a csapat a fenti statokat illetően (az előző évhez képest).
Sz@arból senki sem tud várat építeni. A legjobb DC-knek is kell alapanyag, amivel dolgozhatnak, akik képesek megvalósítani azt, amit kér.
Btw szerintem egy rebuildingnél legkorábban a harmadik évre lehet várni kontender csapatot, de azt is csak akkor, ha tényleg kompetens stáb van. Nálatok eltelt 2 offseason. 66%-a annak az időnek, ami szerintem szükséges egy teljes megújuláshoz, és azért valljuk be, ilyen Bosticok meg kiöregedett Allenek után nem csoda, ha nem első évre lett kontender a Bears.
Szerk: Ja, és még mielőtt jövőre valaki ezt a kommentet dörgölné az orrom alá, nem azt mondom, hogy egy év és contenderek lesztek (ha ezt tudnám, GM-ként is dolgozhatnék), hanem azt, hogy még nem láthattatok semmi olyat, ami miatt azt kellene valószínűsíteni, hogy nem lesztek azok.
Szerkesztette: undisputedly