NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
66
17
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
15
11
22:05
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Bostic a Lionsban. Hamar lefőtt a kv a Pats-nél számára. A trade részleteiről egyenlőre semmi hír.conditional seventh-round pick in 2017
Süsü
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Bostic a Lionsban. Hamar lefőtt a kv a Pats-nél számára. A trade részleteiről egyenlőre semmi hír.
több mint 9 éve
"This has led Bryan Perez of Bears Wire and Jason Cole of Bleacher Report to ponder if the team will look to bring in a veteran running back for the upcoming season. The two names brought up were former Houston Texans star Arian Foster and Alfred Morris."Nem volt az eléggé átgondolva ugyanúgy ahogy a Slauson dolog sem de ettől még lehet hogy megoldják majd nélkülük, bár jó eséllyel jövő ilyenkor arról fog itt valaki értekezni hogy Forte-val nem lett volna ilyen közepes ez a szezon...
Remélem, hogy ez csak egy rossz pletyka.. De ha igen akkor már ténleg nem értem Pace, hogy miért engedtek el Fortet
geyco
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
"This has led Bryan Perez of Bears Wire and Jason Cole of Bleacher Report to ponder if the team will look to bring in a veteran running back for the upcoming season. The two names brought up were former Houston Texans star Arian Foster and Alfred Morris."Remélem, hogy ez csak egy rossz pletyka.. De ha igen akkor már ténleg nem értem Pace, hogy miért engedtek el Fortet
több mint 9 éve
Állítólag Fox 3 LB-t draftolt eddig NFL edzőként az 1. körben. Mindhárom probowler lett, sőt...Remélem még az is egy hasonlóság lesz, hogy amikor közösmegegyeznek, akkor itt is jönnek majd az igazi sikerek. Természetesen az általa lehelyezett alapokra. #PintérAttila
A három játékos: Thomas Davis, Jon Beason és Von Miller 😊
Nem rossz előjelek Floyd karrierjét illetően.
undisputedly
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Állítólag Fox 3 LB-t draftolt eddig NFL edzőként az 1. körben. Mindhárom probowler lett, sőt...Reménykedjünk.... Nem örültem neki, de Fox meg Fangio edzett már 1-2 dúrvább pass rushert szóval lehet szemük hozzá...
A három játékos: Thomas Davis, Jon Beason és Von Miller 😊
undisputedly
több mint 9 éve
Állítólag Fox 3 LB-t draftolt eddig NFL edzőként az 1. körben. Mindhárom probowler lett, sőt...A három játékos: Thomas Davis, Jon Beason és Von Miller 😊
több mint 9 éve
1/9 (OLB) Leonard Floyd --> 94 2/56 (G) Cody Whitehair --> 65
3/72 (DE) Jonathan Bullard --> 69
4/113 (LB) Nick Kwiatkoski --> 44
4/124 (S) Deon Bush --> 26
4/127 (CB) Deiondre' Hall --> 32
5/150 (RB) Jordan Howard -->24
6/185 (S) DeAndre Houston-Carson --> 36
7/230 (WR) Daniel Braverman --> 83
több mint 9 éve
Braverman.Bravermant sokan az egyik legnagyobb stealnek tartják. Volt olyan szaki aki 2. körös gradet adott neki... Jeremiah kedvenc pickjei közt volt...Lehet úgy is fog kapni lehetőséget Ja Royal egészséges. Van fantázia a srácban. Sokan Wes Walkerhez hasonlították, ha fele olyan jó lesz akkor már megérte...
www.youtube.com/watch?v=D1E0NUGfKFU vs Ohio State
www.youtube.com/watch?v=MD_Ve-cGKTM vs Michigan State
Két meccs, két jó csapat, két jó védelem ellen. OSU ellen kétszer megfirkálta Von Bellt, akit második körben vittek. MSU ellen volt két komoly dropja, főleg a wheel routen futott volt brutál, az sima TD lett volna. Sok bubble screen játékot írtak rá (fákje), jól megtalálja a zóna határokat, baromi gyors irányváltásai vannak, kicsit Theo Riddickre emlékeztetően. WR corp elég masszívan alakul idén. Jeffery és White a szélen. Egyenlőre Royal a pálya közepén, de neki inog a léc, mert egyrészt Mariani korrektül teljesített tavaly, és nem mellesleg JC is bízik benne, másrészt Bravermanben van fanztázia slotban. Wilson, Meredith és Bellamy megharcol a maradék helyekért.
---
Kwiatkoski.
Róla meccs videók nagyon nincsenek. A pályán nekem valahogy nem tűnik 6'2 magasnak és ~240 fontnak. Az is elég kérdéses nekem, hogy blokkokról mennyire tud majd leválni. Ami biztos, hogy magabiztos szerelő, jól olvassa az irányítót, van esze a focihoz, s coverageban sem elveszett, s fizikailag nem tűnik annyira korlátoltnak, mint Timu, de nem érzem benne azt az igazi kakaót. Elég sokat küldték bliccelni is. A gap blitzek, OLB posztól indulva, ment mindenhonnan. Kellett a depth ez aligha vitás, s ideális esetben nem is kell azonnal beszállnia a védelembe.
tüsi91
több mint 9 éve
Braverman.www.youtube.com/watch?v=D1E0NUGfKFU vs Ohio State
www.youtube.com/watch?v=MD_Ve-cGKTM vs Michigan State
Két meccs, két jó csapat, két jó védelem ellen. OSU ellen kétszer megfirkálta Von Bellt, akit második körben vittek. MSU ellen volt két komoly dropja, főleg a wheel routen futott volt brutál, az sima TD lett volna. Sok bubble screen játékot írtak rá (fákje), jól megtalálja a zóna határokat, baromi gyors irányváltásai vannak, kicsit Theo Riddickre emlékeztetően. WR corp elég masszívan alakul idén. Jeffery és White a szélen. Egyenlőre Royal a pálya közepén, de neki inog a léc, mert egyrészt Mariani korrektül teljesített tavaly, és nem mellesleg JC is bízik benne, másrészt Bravermanben van fanztázia slotban. Wilson, Meredith és Bellamy megharcol a maradék helyekért.
---
Kwiatkoski.
Róla meccs videók nagyon nincsenek. A pályán nekem valahogy nem tűnik 6'2 magasnak és ~240 fontnak. Az is elég kérdéses nekem, hogy blokkokról mennyire tud majd leválni. Ami biztos, hogy magabiztos szerelő, jól olvassa az irányítót, van esze a focihoz, s coverageban sem elveszett, s fizikailag nem tűnik annyira korlátoltnak, mint Timu, de nem érzem benne azt az igazi kakaót. Elég sokat küldték bliccelni is. A gap blitzek, OLB posztól indulva, ment mindenhonnan. Kellett a depth ez aligha vitás, s ideális esetben nem is kell azonnal beszállnia a védelembe.
több mint 9 éve
Mivel tiltakozott az őslakos ameriaikak büszkeségének megsértése miatt! Az a sok millió dollár nem tudta elhallgattatni a lelkisimeretét. Vagy pénz, vagy becsület! És ő választott, mint egy igazi férfi!Chris Cullivert kirakta a Skins. Annyira adná magát.szerinted miért lett kirakva?
tüsi91
sapka
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Attól én is. Nem elég atletikus meg gyors hogy RT legyen. G/C máshova nem merném tenni...A nadrágomba kekszelnék, belőle RT lenne.Azt írja az internet,hogy Slausont a Chargers és a Bills vinné,utóbbi RT-nek. Ha ott lesz pro bowler és Massiet agyon verik,az csúnya lenne. Meg valahol szép is.Slauson belül (G,C,) megállja a helyét bárhol, de T-nek kevés mindenféle szempontból, ha ezt akarják jól kiszúrnak magukkal.
bacsii
hpeter93
füligjimmy
több mint 9 éve
Ha vissza olvasol közben már rájöttünk hogy elszakadtak a szalagjai...Chris Cullivert kirakta a Skins. Annyira adná magát.szerinted miért lett kirakva?
tüsi91
sapka
több mint 9 éve
Chris Cullivert kirakta a Skins. Annyira adná magát.szerinted miért lett kirakva?
tüsi91
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
A nadrágomba kekszelnék, belőle RT lenne.Azt írja az internet,hogy Slausont a Chargers és a Bills vinné,utóbbi RT-nek. Ha ott lesz pro bowler és Massiet agyon verik,az csúnya lenne. Meg valahol szép is.Slauson belül (G,C,) megállja a helyét bárhol, de T-nek kevés mindenféle szempontból, ha ezt akarják jól kiszúrnak magukkal.
bacsii
hpeter93
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Azt írja az internet,hogy Slausont a Chargers és a Bills vinné,utóbbi RT-nek. Ha ott lesz pro bowler és Massiet agyon verik,az csúnya lenne. Meg valahol szép is.Slauson belül (G,C,) megállja a helyét bárhol, de T-nek kevés mindenféle szempontból, ha ezt akarják jól kiszúrnak magukkal.
bacsii
több mint 9 éve
Azt írja az internet,hogy Slausont a Chargers és a Bills vinné,utóbbi RT-nek. Ha ott lesz pro bowler és Massiet agyon verik,az csúnya lenne. Meg valahol szép is.
több mint 9 éve
scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/13076729_1071370726235521_4994747807254321091_n.jpg?oh=187e959936a94b3f191ca9f448755b41&oe=57AFBD74Ez Pace nyilatkozata
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Na ez nekem se volt meg...Chris Cullivert kirakta a Skins. Annyira adná magát.Már felépült? Vmikor szezon végefelé szakadtak azok a szalagok...
tüsi91
Go Vikings!
több mint 9 éve
No erre nem is emlékeztem. Így már más.Chris Cullivert kirakta a Skins. Annyira adná magát.Már felépült? Vmikor szezon végefelé szakadtak azok a szalagok...
tüsi91
Go Vikings!
Slauson múltkor vmi díjat is nyert, vele semmi gond. Hoztak helyette egy kezdőt. Ennyi. Tradelni próbálták, nem volt ajánlat. Ha tippelnem kellene ezért maradt a draftig.
UDFA cornekre leszek még kiváncsi. Sem Calhoun, sem Peterson sem kilátástalan teljesen. Robertson-Harris pedig veszélyes lehet Achora. S én abban sem vagyok biztos, hogy Young itt kezdi a szezont, bár nagyon meglepne azért. Ha Floyd tol egy jó rookie évet, akkor viszont nem hosszabbítunk vele.
több mint 9 éve
Chris Cullivert kirakta a Skins. Annyira adná magát.Már felépült? Vmikor szezon végefelé szakadtak azok a szalagok...
tüsi91
több mint 9 éve
Chris Cullivert kirakta a Skins. Annyira adná magát.AAA túl jó a CB állomány, nem férne be 😊
tüsi91
több mint 9 éve
Chris Cullivert kirakta a Skins. Annyira adná magát.
több mint 9 éve
Akkor is, ha nem az ő embere, azért egy több poszton nfl átlag szinten használható OL játékos elég ritka kincs. Mondjuk aztán lehet, hogy az elmúlt évek seahawks O-linejai beszélnek belőlem 😊Hát a Coltsnak meg nállatok is upgrade lenne szerintem...Nem tudom hova tenni ezt a dolgot...Egyszerűen nem látom a miértet most még...
undisputedly