Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Iszol te eleget?mmmmmm.......mmmmmmmm.....maaaaaaaaaMásfél percig gondolkoztam, hogy mit jelent a KÓMAC.
füligjimmy
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Kiskőrösi Ópium Manufaktúrák Alternatív Clubja.mmmmmm.......mmmmmmmm.....maaaaaaaaaMásfél percig gondolkoztam, hogy mit jelent a KÓMAC.
füligjimmy
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
mmmmmm.......mmmmmmmm.....maaaaaaaaaMásfél percig gondolkoztam, hogy mit jelent a KÓMAC.
füligjimmy
több mint 9 éve
Kénytelen leszek el ugrani egy pubba ahol van WIfi és a telóm ön nézni a meccset 😕
több mint 9 éve
mmmmmm.......mmmmmmmm.....maaaaaaaaas16.postimg.org/t2mhs8d0l/ezgif_com_add_text.gif
Szerkesztette: füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
.......Bakker, úgy leírtad, meg sem kell néznem a meccset... 😊
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Reméljük Whitehair beválik C-ben, mert a Broncos elleni pre season meccsen nem volt túl jó. Sittonnal kiegészülve a támadófal tán képes lesz utakat nyitni az RB-nek és azt láttuk pre season meccseken is hogy az RB-ink főleg Langford szépen támadják ezeket a lyukakat. Langfordon látszik, hogy Fortetól tanulta a szakmát, sosem lesz olyan keze mint neki, de ahogy a cut backeket tolja és amilyen türelemmel várja és meglátja hol nyílik folyosó az Fortera emlékeztet. Forte hiányozni fog, de a 3 rosteren lévő RB kiegészíti egymást és szerintem jók lesznek. Én több screen játékot is várok a Texans ellen főleg Whitera és Langforddal kijátszva. Ezt próbáltuk pre season alatt is csak White 2x is elejtette a labdát. A Houstoni CB-k valóban jobbak mint a mieink ( melyik csapaté nem??? 😀 ) , de azért nem elitek AJ és White is okozhat nekik kellemetlen pillanatokat. És ne feledjük hogy Milker és Royal visezatért. Nem tudom milyen formában lesznek a sok kihagyás után, de szerintem fontos szerepük lesz. A Texans középső LB-e ugyanis Cushing aki a sérülései után nem olyan jó mint korábban volt így szerintem ott kicsit sebezhetőbbek...D oldalon ahogy Tüsi is írta biztos rápróbálunk a centerükre Freeman bliztekkel és szerintem Hicks és Goldman is gyakran próbálja majd középről betolni a zsebet...Nagy nyomás alatt kell tartani Brockot, mert ha nem, akkor Hopkins és Fuller szét fognak kapni minket. Tippem: Bullard és Floyd is regisztrál egy-egy sacket. ( csak hogy olyan jól kezdődjön a rookie szezonjuk mint Fulleré 😊 , csak nekik remélhetőleg jobban is folytatódik majd 😀 ) és szerintem földön haladunk kb 100 yardot. Az s megérzésem hogy meglepetést okozunk és egy szoros meccsen (3 pont vagy azon belül) behúzzuk a meccset. Sajnos most költöztem és csak hétfőn kötik be a netet így csak akkor látom meg milyen jós vagyok 😊
több mint 9 éve
Mivel a liga megszüntette a probable státuszt, ezért nehéz ezt így értelmezni. Szerintem Fuller még nincs, a többiek játszanak.Kicsit a holnapi meccs elé.
Az, hogy nem mi vagyunk az esélyesek az egyértelmű. A Texans egy jó irányítóra volt/van attól, hogy igazán TOP csapatnak lássuk őket. Ami nekünk lehet jó, hogy Duane Brown (LT) kihagyja a holnapi meccset, s hasonlóan hozzánk náluk is megsérült a kezdő center, Nick Martin. JJ Watt kihagyta az egész TC-t hát/derék/csipő problémák miatt talán nincs olyan irgalmatlan jó állapotban. Rajtuk kívül a kezdő elég pofás. DeAndre Hopkins top WR, Will Fuller személyében van egy komolyan respektálható mélységi célpontuk is, szóval a matchupok nem nekünk kedveznek. Az ő cornerback soruk Kareem Jacksonnal és Jonathan Joseph-fal messze jobb, mint a mienk, de erre azt mondom, hogy Jeffery befoghatja a kétkedők száját. (köztük az enyémet is). Amit nem tudunk, s talán a legfontosabb a meccs kimenetelére nézve, hogy Osweiler milyen is valójában.
A mi részünkről. Sokat fogunk futni, főleg az elején, s ameddig nem úszna nagyon el a hajó, addig ezt nem hinném, hogy feladnánk. Nem tudom egy hét alatt mennyire sikerült Sittont integrálni a rendszerbe, de ha haladnánk a földön, akkor jöhetnének playaction, bootleg játékok, amikből láttunk némi ízelítőt premeccseken. (Szerintem a szokásosnál is egyszerűbb gameplanek voltak felépítve az előszezon meccseken). Whitetól sokat nem várok holnap. Amit vizionálok, s nem láttuk az előszezon meccseken, hogy igyekezünk vele megnyújtani a pályát, Jeffery pedig nagyon sok comeback és hasonló routet fog futni, s ha tényleg működne a futás-playaction játékok kombója ebből tudnánk pirítani. Vannak kételyeim. Mercilus és Clowney a két edge rusherük (oké Clowneyból még nem láttunk sokat), kell majd a besegítés a támadófalnak. A rosteren mindenesetre van fullback, két blokkoló TE, nem ilyen Martellus féle baszok bele emberek. Nagyon bízok benne, hogy Leno hozza azt, amit várok tőle, s akkor a besegítést lehet a jobb oldalra forgatni. Ami mondjuk továbbra is egyértelmű, hogy Cutler nélkül az egész nem ér ló*aszt sem, szóval reméljük jó napja lesz.
Védelmi oldalon az első pár meccstől azt várom, hogy nem lesz akkora hatása a két új ILB-nek, mint azt nagyon sokan várják. Lesz előrelépés, nem szopatnak majd halálra minket egy driveon belül 3-szor screenekkel, nem lesznek misstackle hegyek, de nem lesznek a szezon elején playmakerek. Freeman jól blitzelő ILB, új centere van a Texansnak, szóval szvsz pár A gap blitzel megkínáljuk őket, s itt jöhet a képbe Floyd, hogy ilyen esetekben átveheti Freeman coverage feladatait a snap előtt a szélről kiindulva.Én azt látom, hogy több variációs lehetőség van a front7-ben, mint tavaly, de McPhee nagyon kellene. Youngtól jó meccset várok, csere LT ellen játszik. Ha csak a játék egyik elemében lennénk szarok már sokat lép előre ez a védelem. Bullard szerintem egy goldmani rookie évet fut, azaz visszafogott kezdés után a szezon második fele jól néz majd ki. Washingtonban benne lenne egy 4+ sackes szezon sok pressure-rel, csak sose egészséges. A secondary viszont kiherélheti a csapatot a fenébe. Fuller sem jó, de Hall nagyon nem áll készen még.
Lovie alatt volt egy ügyeletes szlogen a bend but don't break. Ezt tavaly is egész jól csinálta a szezon közepén a védelem. RedZone D jól működött preseasonben, ha ezt áttudnánk menteni éles meccsre is, akkor jók lehetünk.
S akkor az ST-ről nem beszéltünk.
Ha 24 pont alatt kapunk holnap, akkor van esélyünk, de nem hinném, hogy ennél a számnál mi többet képesek lennénk feltenni.
több mint 9 éve
WR Kevin White (hamstring), QuestionableOL Kyle Long (shoulder), Questionable
DL Cornelius Washington (knee), Questionable
DB Bryce Callahan (groin), Questionable
DB Deon Bush (hamstring), Questionable
DB Kyle Fuller (knee), Questionable
FB Paul Lasike (wrist), Questionable
WR Deonte Thompson (leg), Questionable
LB Pernell McPhee (knee), out
több mint 9 éve
Azért remélem, hogy ha jól megy (egyszer) a csapatnak, láss csodát nem akkor térnek vissza majd a lekopók, mint mondjuk a csapat egy riválisának szurkolója.Olvasom a kinti híreket TOP 5 csapatnak várnak minket alulról. Legutóbb 2010-ben volt ez a franchise ennyire lenézve. Nyilván én sem várok idén nagy menetelést, dehogy miért látják rosszabbnak ezt a csapatot, mint amit tavaly elért?
Szerény számításaim szerint a támadófalban legalább két jobb játékos van SItton és Long személyében. Whitehair vagy Larsen nem lehet rosszabb Grasunál, Massie meg Longnál, aki az utolsó mondjuk 10 meccsen egy kibaszott röhej volt pass protban, ehhez képest itt Leno van összehasonlítva Webb-bel. Ha Long csak úgy játszott volna, ahogy Leno tette a vakoldalon, akkor nem vitték volna vissza guardnak. Leno nem top player, Ansah ellen volt két szar meccse ezt is látta mindenki, nem is vitatom, engedett egy strip sacket a Chargers ellen. A legjobb támadófalember volt 2015-ben.
Idén az elkapóink talán még pályára is lépnek, s eme luxust tavaly nem igen élhettük át. Elvesztettük Martellus Bennettet, hát mindenki döntse el, hogy a tavalyi produktumát nézve mekkora érvágás ez. Nyilván mögötte rohadtul nem volt senki, s a mostani állomány is egy vicc, de ha a TE poszton múlik a csapat eredményessége, akkor átértékelem mindazt, amit eddig erről a játékról gondoltam. Forte nagy mínusz, vele nagyot gyengült a támadósor, még akkor is, ha kihagyott tavaly vagy 6 meccset.
A védelemben McPhee hiánya komoly probléma. A legnagyobb. Jarvis Jankinst lecserélted Akiem Hicksre. Shea McClellint lecserélted Jarrell Freemanre, Christian Jonest meg Danny Trevathenre.
Tavaly nyertünk 6 meccset, abból a Chiefs elleni volt olyan, ahol közünk nem volt a meccshez, csak ugye Alex Smith annyival, de annyival jobb irányító, mint Cutler. A Lionst kétszer kellett volna megverni, a 49ers a legnagyobb röhej volt, mióta ezt a csapatot követem, a Vikings itthoni ismét egy klasszikus. Szóval lehetett volna ez 9-7 (8-8) is, s azóta szerintem a keret jobb lett.
több mint 9 éve
Most olvastam "?" Fehérhaj fog kezdeni Cutler előtt houstonbanÉrtelmes döntés. Larsen nulla, azt tudjuk. Ez a srác még lehet valami. Aztán Grasu vagy viszi valamire, vagy nem. Jobb kapásból lehúzni a klotyón egy draftpicket, mint 4 év szenvedés után.
ricsiii83
Sorsolásra egyáltalán nem lehet panaszunk: Osweiler-Texans után jön Wentz-Eagles, aztán Prescott-Cowboys. Ha a Lions 7-0-ra javítja a post-Lovie mérlegüket, hát lemegyek alfába. Egy ilyen franchise HC fel tud készíteni egy ilyen szar keretet még olyan kiváló csapatok ellen is, mint a most felsorolt kvartett.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
A brazilokkal a vébén 8 között kiesni nagy teljesítmény? Esetleg valaki a 14 évvel ezelőtti szezonjából él? Azóta Isten segedelméből Tim Tebow rájátszásgyőzelmén kívűl, amire esetleg az ember felkapja a fejét? A körberöhögött Andy Reid 2-14-es csapatot vett át, egyből rájtszás. Bezony. Nyilván minden éremnek 3 oldala van, én ezt hanyagolnám is. Legyünk inkább Homer Simpson. #teamsideshowbob
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Honnét szerezhet egy frencsájz HC-t?Amúgy abszolút megértem, hogy valakinek tele a töke, pontosabban kiürült. Lavi helyett Fox, Webb helyett Leno. Előrehaladó csapatrészben egy Asthon Jeffries-zel különbek vagyunk 6 év elteltével. Kevin White esetleg, egyelőre donga a lába a gyereknek. McPhee térdés csak sikerült teljesen szétbaszatni, mikor Márkus Wilzon pihentetve volt. Tudjátok nekem miért nem dühít annyira a Trestman kinevezés? Mert legalább próbáltá valamit, ami/aki más. Nem jött be. Hát akkor abba is kell hagyni az egészet. Simpson család jelenet, amikor Maggie bezárja magát a szobába, és próbálják kihozni. Amikor kihozzák Lisa mondja, nem értem, miért nem próbálunk ki soha semmit másodszorra.NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀Legalább két jelentősen jobb csapat van a csoportban, bennünk pedig a 4-12 és a 9-7 is ott van, sérülésektől és szerencsétől függően. Értem a viccet, de ha komolyan nézem akkor Vikings.
undisputedly
Bazzani
füligjimmy
1. Hoz valami nagyágyút az egyetemi szintről (Philly és Chip. Az Eagles a földbe állt, teljesen szétverte a rostert)
2. Hozol valakit "kívülről" (Trestman esete. Megbukott.)
3.Hozol valakit aki sikeres NFL HC (ilyet nem találsz, mert ők szerződés alatt vannak. Hozhatsz valakit aki visszavonult (pl.Gruden), de erre kevés az esély)
4. Hozol valakit aki sikeres koordinátor (abszolút nem jelenti, hogy sikeres koordinátori múlttal sikeres lesz C-ként is, minden évben látjuk, hogy ez nem biztos recept).
5. Hozol valakit aki megbukott NFL HC-ként.
6.Hozol valakit aki megbukott egyetemi HC-ként.
Nektek mázlitok volt, volt Fox ont szabad lett. Nála nem volt egyszerűen jobb opció. Lehet, hog a vezets pont azt gondolta, hogy "legalább egy versenyképes rosterünk legyen, próbáljunk meg lépésrőé lépésre haladni, hogy a szurkolóknak ne csak a reményt adjuk el, hanem egy apró kis morzsa is kerüljön a tálba".
Amúgy persze, az ürgének vannak korlátai. 2 döntőt is elbukott, abból az egyiket csúnyán, de azért nem egy nyeretlen kétéves, és még csak most kezdődik a 2. éve.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Hazai első meccsükön semmi keresnivalójuk nem volt ellenünk. Sikeresen elbuktuk. Nem a pályáról hiányzik a tehetség.NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀Legalább két jelentősen jobb csapat van a csoportban, bennünk pedig a 4-12 és a 9-7 is ott van, sérülésektől és szerencsétől függően. Értem a viccet, de ha komolyan nézem akkor Vikings.
undisputedly
Bazzani
Amúgy abszolút megértem, hogy valakinek tele a töke, pontosabban kiürült. Lavi helyett Fox, Webb helyett Leno. Előrehaladó csapatrészben egy Asthon Jeffries-zel különbek vagyunk 6 év elteltével. Kevin White esetleg, egyelőre donga a lába a gyereknek. McPhee térdés csak sikerült teljesen szétbaszatni, mikor Márkus Wilzon pihentetve volt. Tudjátok nekem miért nem dühít annyira a Trestman kinevezés? Mert legalább próbáltá valamit, ami/aki más. Nem jött be. Hát akkor abba is kell hagyni az egészet. Simpson család jelenet, amikor Maggie bezárja magát a szobába, és próbálják kihozni. Amikor kihozzák Lisa mondja, nem értem, miért nem próbálunk ki soha semmit másodszorra.
Ó jútub, szeretlek
www.youtube.com/watch?v=LfXxoSuXB0A
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Nekem inkább a Packs Arod az Arod és Nelson is visszatért, nem lesz még egy olyan gyenge szezonja a Packs O-nak mint tavaly. Vikesből meg kiesett Teddy és ok hogy statisztikailag azért nem volt elit, de amit kértek tőle azt megoldotta, rá épült a game plan és mindenki azt írta hogy sokat fejlődött a sérülés előtt. Persze a D az nagyon hasít nálluk, szóval bármi lehet, de egy kezdő QB kiesése ilyen közel a rajthoz sose jó...NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀Legalább két jelentősen jobb csapat van a csoportban, bennünk pedig a 4-12 és a 9-7 is ott van, sérülésektől és szerencsétől függően. Értem a viccet, de ha komolyan nézem akkor Vikings.
undisputedly
Bazzani
több mint 9 éve
NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀Legalább két jelentősen jobb csapat van a csoportban, bennünk pedig a 4-12 és a 9-7 is ott van, sérülésektől és szerencsétől függően. Értem a viccet, de ha komolyan nézem akkor Vikings.
undisputedly
több mint 9 éve
NFL-ben ha edző csere van idény közben, a soron következő meccsre mindig meg kell fogadni a csapat győzelmét., mert mindig nyernek Olvasva az előző pár hozzászólást és élve az analógiával, megyek és megteszem valahol a Bears csoportgyőzelmét 😀
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Hát nem tudom én mindig is nagy sport őrült voltam. Fociban Arsenal és Fradi drukker, kéziben Érd. NBA Bulls és ugye az NFL BEARS. Az Araenal évek óta szart se nyer (FA cup néha, de mi az a BL meg Premier league megnyeréséhez képest). Érdi vagyok így a kézi magától értetődő, holott tudom valszeg sose előzzük meg az ETO-T vagy a Fradit. Bulls ugye az NBA egyik legsikeresebb franhisea de volt jó pár év a Jordan, Rodman, Pippen, Carr, Kukoc era után amikor szenvedés volt Bulls meccset nézni, de kitartottam. És ugye itt a Bears. Amikor megismertem az egész játékot és megtudtam George Halas történetét tudtam hogy ez lesz a csapatom. Az NFL egyik legősibb, legnagyobb történelemmel rendelkező csapata, legendás HOF tagokkal. Tény hogy mistanában nem megy jól, de egy igazi drukker kitart jóban-rosszban. Lehet hogy minden meccsen 100x bazmegolok meg kurvaanyázok, lehet hogy fogom a fejembéy pipa vagyok, de akkor is az én csapatom! Amikor jobb lesz akkor még nagyobb öröm lesz hogy ismét sikeresek. Remélem picidzé csak elkeseredett és nem tartja majd a fogadalmát és nézi a szezont! Reméljük ismét több örömünk lesz benne. Go BEARS!!!!
több mint 9 éve
Furcsa, hogy a Mackóóó topikban név szerint lettem említve egy ilyen posztban. Furcsa, de jó.Furcsa, hogy ilyen sikertelen lett az utóbbi években a Bears. Furcsa, de jó ( 😋 ).
Furcsa, hogy kikopnak azok, akikkel valamikor ezer éve elkezdük ezt a fórumosdit. Furcsa, de nem jó.
Furcsa, hogy valami ilyesmit érzek én is amit Te leírtál, valahogy elveszet a motivációm az egészhez. Furcsa, de nem jó.
Én azért maradok, neked pedig sok sikert és találd meg azt ahol ugyanilyen jól érzed majd magad. Furcsa és reméljük jó.
több mint 9 éve
Szeretem a focsit. Még mindig.Remélem emiatt nem tartod be azt amit utána kifejtettél, nem sok örömünk van a jelenlegi Bearsben de azt a keveset is jó volt/lesz átélni, tavaly például megvertük a Rodgers-szel felálló Packerst a Lambeau-n, most őszintén, azért ezt mindenki egy kicsit elfelejtette már, máskor meg hogy mondtuk hogy ez mekkora élmény lesz ha újra sikerül.
picidzé
Nem akarlak meggyőzni semmiről, ez mindenkinek az egyéni döntése de csak a csapat gyengesége miatt ne fordulj el ettől a (még mindig) szép sportágtól, annál ez többet ér szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
.........Rossz hírem van. Egy illinoisi indián ismerősöm szerint, ha egyszer medve lettél (tudom, nem maci), akkor azt maximum szabadságoltatni lehet, megszüntetni nem. Tudod, mint a száraz alkoholisták. Különben is, egy varázsló nem törheti el a botját.....
És basszameg idén nyáron tele lett. Elég volt ez a tízenegykét év. Nem érdekelt, mi van a csapattal, most sem érdekel.
picidzé
Úgy emlékszem, veled beszéltük meg évekkel ezelőtt, hogy azt a sort, hogy a támadófal szar, már nem írjuk le, mert evidencia, csak annyit írunk, hogy a "dolog" 😊 Nos, a dolog azóta sem változott. Cutler 8. szezonját kezdi nálunk. Vele kapcsolatban az a vicc jut eszembe, amikor a cigányprímást meghívják egy világhírű hegedűművész koncertjére. Amikor vége van, megkérdezik tőle, hogy tetszett? Nem rosszul bazsevál a csávó, de a Kistücsök vendéglőben az asztalnál meghalna....
Na, amikor korunk (általában jogosan) felszopkodott irányítóit nézem, eszembe jut, hogy ők nálunk kb a 3-4 fordulóban IR-n lennének..... 😊
Mi így szeretjük a Bearst, fal nélkül, újabban koncepció nélkül, elküldtünk mindenkit, aki jó volt, még azokat is, akik emlékeztettek rájuk. Nem értem, miért problémázol azon, hogy 6 éve nem voltunk Po-ban? 😊
Viccen kívül, hiányozni fognak a humoros irományaid, ne menj messzire! 😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 9 éve
Senkit nem érdeklő dolgok következnek, de valahova ki kell okádnom. Ki értené meg, ha nem ti. Szeretem a focsit. Még mindig.
Szerettem, mikor még csak táblán játszottam (Blood Bowl fuckyeah).
Szerettem, mikor elkezdtem nézni a tévében. 2005 lehetett, már redszeresen adta a sporttévé. SMS-t sosem írtam be, ezt azért szögezzük le. A Bears lett a csapatom, bár még csak a körítésért, a játék finomságait nem nagyon értettem. A playoff meccs csalódottságára is emlékszem még, a Panthers iskolázta le Grossmanékat.
Szerettem, mikor játszhattam, örülök, hogy Hlavka edző védőt csinált belőlem ("Kickboxer, eh? Are you a tough guy then? Go to defense!"), imádtam másokat bántani, szerettem a stratégiát, szerettem, ahogy együtt mozdulunk.
Szerettem, mikor - miután a testem hamar feladta - megint csak a közvetítés maradt. Olvastam, tanultam, okosodtam, fórumoztam, feedben volt nem is tudom, hány "szaklap".
Szerettem a csapatot, drukkoltam minden draftnál, minden sorsolásnál, minden playcallnál. És lett pulcsim, kabátom, poharam, sapkám, és megvettem jópárszor a gamepasst, és ment bele a pénz (nem olyan fontos), az idő (egyre fontosabb) és az érzelmek (nem leszek koelhó). De épült bennem szép lassan a frusztráció. Hogy nehogymár. ne így, hát én is látom innen Magyarországról, hogy nem lesz jó. És nem lett. És minden kurva szezonban reménykedtem, és volt középszerű, és volt rossz, és mindig MAJDNEM megvolt, de csak majdnem.
És basszameg idén nyáron tele lett. Elég volt ez a tízenegykét év. Nem érdekelt, mi van a csapattal, most sem érdekel. Nem néztem a preseason meccseket, még az eredményt sem. Nem dacból, hanem mert nem maradt bennem elpazarolnivaló düh, nincs több felesleges órám, amit beleöntök valamibe, ami nem ad vissza semmit. 2005 óta először nem fogom - nem hogy nézni - követni sem a szezont. Kiürült belőlem a focsi. Talán visszajön.
Pacsi a fórum régi motorosainak, jimmy, dcsicsak, vandeminek, bear, tüsi, csi77, davemayer és persze bazzani - köszönet a sok okosságért. Majd jövök.
PS: NEM maci bazmeg, medve.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 9 éve
Remek White hamstring sérüléssel bajlódik.. Lehet ismét csúszik a debütálása?Már kezdtem megilyedni, hogy a Sittonos érkezés után vasárnapig nem.lesz srmmi gond.. hát hála lett......
Tomcsik