Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 9 éve
Én be is húztam a 4. körben Fortet. Nem is bánom! 😊 Viszont,ha már futás,akkor a tavalyihoz képest, szerintetek mennyire lesz jobb a futás elleni védekezésünk? L. Millert nem hagytuk élni. R. Matthews-nak mennyire fog menni vajon ellenünk? Nyilván...Wentzet is kell majd tehermentesíteni.
több mint 9 éve
A leg konzisztensebb játékosok egyike volt a csapatban. Az FO egyik legérdekesebb döntése, hogy elengedték. Nem hanyatlott nagyot a formája, csak fiatalítást akartak és bíztak Langfordban... Pénzügyileg nem állunk szarul és annyiért simán megérte volna amennyiért aláírt a Jetshez...Mondjuk tavaly kihagyott pár meccset sérülés miatt, de alapvetően nem jellemző rá a sérülékenység se....Woot and Wye NFLHát Forte hatalmasat megy eddig. Fantasybe sokat gondolkodtam rajta, de végül nem húztam be, úgy gondoltam, hogy
Woot and Wye NFL – @WootandWye
Imagine the Bears offense if it kept Matt Forte, Greg Olsen & Brandon Marshall.
8:24 pm - 15 Sep 2016
2 RETWEETS3 LIKES.
Megint Forte és Marshall vitte a Jetset. Forte 3 TD-t futott... Mondjuk a Jetsnek van valami O falnak nevezett dolga is, az biztos nem hátrány...
Tomcsik
- Bears FO ért hozzá és formahanyatlás miatt engedte el (micsoda hiba az FO-tól és tőlem)
- új csapat, új playbook...öreg kutya nem tanul új trükköket (micsoda hiba részemről)
Pari
több mint 9 éve
Woot and Wye NFLHát Forte hatalmasat megy eddig. Fantasybe sokat gondolkodtam rajta, de végül nem húztam be, úgy gondoltam, hogy
Woot and Wye NFL – @WootandWye
2 RETWEETS3 LIKES.
Megint Forte és Marshall vitte a Jetset. Forte 3 TD-t futott... Mondjuk a Jetsnek van valami O falnak nevezett dolga is, az biztos nem hátrány...
Tomcsik
- Bears FO ért hozzá és formahanyatlás miatt engedte el (micsoda hiba az FO-tól és tőlem)
- új csapat, új playbook...öreg kutya nem tanul új trükköket (micsoda hiba részemről)
több mint 9 éve
Woot and Wye NFLWoot and Wye NFL – @WootandWye
2 RETWEETS3 LIKES.
több mint 9 éve
Jay Cutler was under pressure on 54.3% of snaps in Week 1, the highest rate in the NFL.Én mondjuk azon csodálkozom, hogy még nem hozták ki, hogy ez tulajdonképpen az ő hibája.
füligjimmy
Más. Láttuk, hogy milyen jól használta a Texans Will Fullert. Ami biztos, hogy nem futtattak vele eszeveszetten bonyolult routeokat. Nem láttuk Whitet, de hírek szerint a TC-ben elég durván futotta az útvonalakat. A WVU-n nem is volt bonyolult route treeje mondjuk. Mi miért nem tudunk vele kezdetben egyszerűbb utakat futtatni? Slantek, fly, double move (oké ez már annyira nem egyszerű) stb. Első fi-ben volt egy elkapása egy sima keresztbe menő útvonalon a védőfal mögött. Nem is láttunk belőle többet.
Futójáték. Igazából az lett volna a meglepő, ha nem vajúdunk ez ellen a Texans front ellen. Elég láthatóan áttértünk a ZB sémára, s azért ez sem feltétlen zökkenőmentes, ráadásul a fal belsejében Sitton és Whitehair gyakorlatilag egy hetet sem gyakorolt a posztján. Ami még feltűnő, hogy a tavaly orrba szárba nyomatott shotgunból történő futások száma erősen mérséklődött. Úgy néz ki Loggains jobban kedveli hagyományos felállásokat, s ugye idén van hivatalos FB is, nem csak ilyen beugró Unrein személyében. Az viszont kérdéses, hogy a mai fociban megéri-e egy olyan fullbacket a rosteren tartani, akit nem lehet passzal megtalálni. Két RB-s felállásokkal kapcsolatban pedig maximálisan egyetértek veled.
több mint 9 éve
Egy jó dolog van benne, innen szarabb már nem lehet a teljesítménye.
több mint 9 éve
Rebuilding, vagy mifaszom. Egyelőre a szarból sikerült szarabbat. twitter.com/PFF/status/776181486022193152
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
"The film was no more kind to Bobby Massie than the eye test. Besides being beaten badly by Whitney Mercilus for a sack, Massie struggled throughout the opener. He was ranked 67th and last among offensive tackles by Pro Football Focus. Considering there are only 64 starting tackles each week, that’s pretty low. (Even Bears castoff Jordan Mills, a Bears starter in 2013-14, was 30th with the Bills in Week 1).Pro Football Weekly’s Hub Arkush gave Massie an F for his Week 1 performance and suggested Massie could be replaced. (Mike Adams is the current back-up.) The Bears’ best hope is that Massie had a rough opener and will be passable as the offensive line gels in the next few weeks. The inexperience of this line working together is exposing every wart right now."
Dúrva még a back up T-k is rá vertek Massiera, konkrétan az utolsó let PFF szerint..
több mint 9 éve
Szeretem az ilyen kérdéseket😀😀😀 "Miért nem használjátok " ha rajtunk múlna játszana, de nem tudjuk mi zajlik a sivatagi róka fejébe... :///Miért nem használjátok többet Carey-t? Nem értem ott van mostmár x éve és még mindig nem kapott meg normálisan egy meccset. Jó oké tudom ott volt Forte de akkor is alig kap snapet csóri.Lehet ők is látták, hogy katasztrófa a fal mögött passzolni, de a futás még inkább szörnyű volt..😀He? A 4. negyed közepéig kb. egál volt a passz/futás. Langford meg elindult egy Greg Olsen hasonmásversenyen, oszt tenyérrel rácsaptak abokájára, már el is esett. Jackie Chan filmekben nem taknyolnak el ennyitől a rosszfiúk. Egy tisztességes futó ebből extra 50 yardot kiprésel. Tisztességes futó alatt nem Spilert értem, aki talán 3 évvel ezelőtt nézett ki úgy, hogy lesz belőle valaki.
1-1x volt szép megmozdulása Langfordnak de kb mindig amikor labdát kapott akkor már 5-6 D játékost kerülgetett kifele.. nem is eröltették
ricsiii83
füligjimmy
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Pont ezt mantrázta Foxi Maxi hogy RB cometee aztán Carey kapott 1 snappet...Miért nem használjátok többet Carey-t? Nem értem ott van mostmár x éve és még mindig nem kapott meg normálisan egy meccset. Jó oké tudom ott volt Forte de akkor is alig kap snapet csóri.Lehet ők is látták, hogy katasztrófa a fal mögött passzolni, de a futás még inkább szörnyű volt..😀He? A 4. negyed közepéig kb. egál volt a passz/futás. Langford meg elindult egy Greg Olsen hasonmásversenyen, oszt tenyérrel rácsaptak abokájára, már el is esett. Jackie Chan filmekben nem taknyolnak el ennyitől a rosszfiúk. Egy tisztességes futó ebből extra 50 yardot kiprésel. Tisztességes futó alatt nem Spilert értem, aki talán 3 évvel ezelőtt nézett ki úgy, hogy lesz belőle valaki.
1-1x volt szép megmozdulása Langfordnak de kb mindig amikor labdát kapott akkor már 5-6 D játékost kerülgetett kifele.. nem is eröltették
ricsiii83
füligjimmy
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Miért nem használjátok többet Carey-t? Nem értem ott van mostmár x éve és még mindig nem kapott meg normálisan egy meccset. Jó oké tudom ott volt Forte de akkor is alig kap snapet csóri.Lehet ők is látták, hogy katasztrófa a fal mögött passzolni, de a futás még inkább szörnyű volt..😀He? A 4. negyed közepéig kb. egál volt a passz/futás. Langford meg elindult egy Greg Olsen hasonmásversenyen, oszt tenyérrel rácsaptak abokájára, már el is esett. Jackie Chan filmekben nem taknyolnak el ennyitől a rosszfiúk. Egy tisztességes futó ebből extra 50 yardot kiprésel. Tisztességes futó alatt nem Spilert értem, aki talán 3 évvel ezelőtt nézett ki úgy, hogy lesz belőle valaki.
ricsiii83
füligjimmy
több mint 9 éve
Lehet ők is látták, hogy katasztrófa a fal mögött passzolni, de a futás még inkább szörnyű volt..😀He? A 4. negyed közepéig kb. egál volt a passz/futás. Langford meg elindult egy Greg Olsen hasonmásversenyen, oszt tenyérrel rácsaptak abokájára, már el is esett. Jackie Chan filmekben nem taknyolnak el ennyitől a rosszfiúk. Egy tisztességes futó ebből extra 50 yardot kiprésel. Tisztességes futó alatt nem Spilert értem, aki talán 3 évvel ezelőtt nézett ki úgy, hogy lesz belőle valaki.
ricsiii83
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Lehet ők is látták, hogy katasztrófa a fal mögött passzolni, de a futás még inkább szörnyű volt..😀1-1x volt szép megmozdulása Langfordnak de kb mindig amikor labdát kapott akkor már 5-6 D játékost kerülgetett kifele.. nem is eröltették
több mint 9 éve
Azért nem mind 1 Trent Richardson a legjobb O fal mögött is bele tudna futni a legközelebbi D játékosba 😀... Viccet félretéve alapvetően igazad van a fal nagyon kell hozzá hogy jól menjen a futás. Alapból nem rossz ez a RB állomány, szerintem is felesleges lenne Spiler...Inkább azt nem értem hogy Langford melett Carey és Howard miért nem jutott szóhoz, ha már annyira hangoztatták a RB-k forgatását...A Saints kirúgta CJ Spilert.. esetleg mélyíteni a futó posztot?semmi értelme, a mai fociban nem a futó a fő érték hanem a fal ami előtte van. A mi falunkkal mindegy is hogy Peterson/Elliott vagy Langford fut, az eredmény nagyjából ugyanaz. OL a kulcsa az egész játéknak a QB mellett jelenleg, a futó személye szinte mellékes szvsz.
ricsiii83
davemayer
több mint 9 éve
A Saints kirúgta CJ Spilert.. esetleg mélyíteni a futó posztot?semmi értelme, a mai fociban nem a futó a fő érték hanem a fal ami előtte van. A mi falunkkal mindegy is hogy Peterson/Elliott vagy Langford fut, az eredmény nagyjából ugyanaz. OL a kulcsa az egész játéknak a QB mellett jelenleg, a futó személye szinte mellékes szvsz.
ricsiii83
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
A kis győzelmeknek is örülni kell... különben búskomoran halsz meg 😕Szeva JJ... ohh mész is??Ja szép volt, most pedig kezdjük el betenni a videókat ahol Watt vagy bármelyik Texans D ember körbe röhögi az O falunkat...
twitter.com/VeteranScout/status/775436430306795520?ref_src=twsrc%5Etfw
ricsiii83
Tomcsik
több mint 9 éve
Szeva JJ... ohh mész is??Ja szép volt, most pedig kezdjük el betenni a videókat ahol Watt vagy bármelyik Texans D ember körbe röhögi az O falunkat...
twitter.com/VeteranScout/status/775436430306795520?ref_src=twsrc%5Etfw
ricsiii83
több mint 9 éve
Szeva JJ... ohh mész is??twitter.com/VeteranScout/status/775436430306795520?ref_src=twsrc%5Etfw
több mint 9 éve
Elvileg elit a két T, LJ ugye Peters utódjának lett megtartva. De csak elvileg. LJ lehet nem játszik ha érvényesítik addig az eltiltását Petersnek meg finoman fogalmatva is voltak gyengébb meccsei inkább a neve tartja életben. Ráadásul hajlamosak idióta büntetéseket összeszedni. Ahogy írtam, simán van esélyetek a Secünk azért zavarba hozható s Wentz is.Köszi, de a front 7-tel most jött szembe egy támadófal, ahol a legjobb játékos Derek Newton, rajta kívűl egy journeyman LT, egy pályát alig látott center, egy szar guard, meg Jeff Allen. Oszt középről semmi, szélről még ennyi se.
dande
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Én első sorban a Young, Houston duótól várnék sokkal többet. Floyd szerintem nem volt olyan szar 6 tackle a sacket mondjuk felesbe kapta Goldmannel, de inkább az ő érdeme volt. Illetve többször is vissza lèpett coverbe amiket jól oldott meg. Sajnos McPhee nagyon hiányzik pass rushban és futás elleni védekezésben is...Amúgy Ventz dúrva meccset tolt a Browns ellen, tele lesz önbizalommal. Mondjuk nem láttam csak az összefoglalót, szóval nem tudom a Phily volt jó vagy a Browns volt ennyire gyenge...(vagy is-is 😊 ) ... Reménykedjünk hogy azért jobban összeàll ez az O fal, bár Massie elég reménytelennek tűnik, ha így folytatja a csere padon találhatja magát... Ja hogy nincs csere pad??? 😊Mondjuk Bem mintha a Phily front 7 szar lenne, utánna a dallasi mondjuk nem liga elit...Hozni kéne a kövi 2 meccset ha akarunk valamit....Én az O-line-tól egyértelmű javulást várok, azért lássuk be, hogy nem volt még idejük összeszokni és kezdésnek sem éppen a Texansi D-fal volt a legjobb opció. Whitehair valószinüleg megtanul feladni egy kurva labdát rendesen, Sitton és Long pedig sokat fog segítenek a két Tackel-nek. Mondjuk a duplázás fogalmát még mindig nem értem miért nem használja sem Fox sem Loggains. Ami még nagyon aggasztó az a futójáték, kritikán aluli volt a hívások mértéke (miértje) illetve Langford szereplése is (főleg annak tükrében, amit Jimmy mondott) A másik oldalon egyértelmű a recept nyomást kell generálni. A sec a Texans ellen türhető volt, ahhoz képest amilyen képességű és kaliberű és tapasztalatú játékosok alkotják. Ellenben a D-line és a szélső LB-k borzalmasak voltak, pedig nem kevés pénzt és picket áldoztál rá, hogy legyen belölük valami. Az Eagles ellen több sokkal több Blitzet várok elsősorban Houstontól és Floyd-tól, nem tudom Philadelphiában milyen a két Tackle, de erőből vagy gyorsaságból csak verhetőek.
Tomcsik
hpeter93
több mint 9 éve
Elvileg elit a két T, LJ ugye Peters utódjának lett megtartva. De csak elvileg. LJ lehet nem játszik ha érvényesítik addig az eltiltását Petersnek meg finoman fogalmatva is voltak gyengébb meccsei inkább a neve tartja életben. Ráadásul hajlamosak idióta büntetéseket összeszedni. Ahogy írtam, simán van esélyetek a Secünk azért zavarba hozható s Wentz is.
több mint 9 éve
Mondjuk Bem mintha a Phily front 7 szar lenne, utánna a dallasi mondjuk nem liga elit...Hozni kéne a kövi 2 meccset ha akarunk valamit....Én az O-line-tól egyértelmű javulást várok, azért lássuk be, hogy nem volt még idejük összeszokni és kezdésnek sem éppen a Texansi D-fal volt a legjobb opció. Whitehair valószinüleg megtanul feladni egy kurva labdát rendesen, Sitton és Long pedig sokat fog segítenek a két Tackel-nek. Mondjuk a duplázás fogalmát még mindig nem értem miért nem használja sem Fox sem Loggains. Ami még nagyon aggasztó az a futójáték, kritikán aluli volt a hívások mértéke (miértje) illetve Langford szereplése is (főleg annak tükrében, amit Jimmy mondott) A másik oldalon egyértelmű a recept nyomást kell generálni. A sec a Texans ellen türhető volt, ahhoz képest amilyen képességű és kaliberű és tapasztalatú játékosok alkotják. Ellenben a D-line és a szélső LB-k borzalmasak voltak, pedig nem kevés pénzt és picket áldoztál rá, hogy legyen belölük valami. Az Eagles ellen több sokkal több Blitzet várok elsősorban Houstontól és Floyd-tól, nem tudom Philadelphiában milyen a két Tackle, de erőből vagy gyorsaságból csak verhetőek.
Tomcsik
Egyébként ezt nem tudom ki látta már, de eléggé beszédes;" The Texans converted 12 third downs. Twelve. Twelve! Houston successfully moved the chains on the all-important down as many times as Jay Cutler completed a pass."
Szerkesztette: hpeter93
több mint 9 éve
Volt egy kis időm visszanézni a meccset és így utólag néhány észrevétel. Tüsivel latolgattuk milyen lesz a Texans elleni meccs. Ott említettem hogy várok screen játékokat főleg Whitera és Langfordra. Ez ellen a sokat blitzelő agresszív Texans D ellen nagy játékokat lehetett volna csinálni pár okos sreennel. Hát sikerült is kőkemény 1 screent játszani Langford csinált is belőle egy 20 yardos gamet...( más kérdés hogy Miller "szabálytalansága miatt visszahívták) A másik hogy Cushing kiesett középről+ a Texans agresszíven hívta a blitzeket ennek ellenére meg se próbáltuk bevonni a TE-t a játékba vagy ahogy Tüsi is említette cross rootokkal megjátszani a pálya közepét. Az első félidő végén ugye bejöttek a hosszú passzok és utánna is azt akartuk erőltetni, csakhogy a mi O falunnkal és a Texas D lineal láttuk mi lett a vége. Nem láttam egy bootleget sem, pedig Cutlernek ez erőssége volt régen és ilyen nyomás melett lehetett volna próbálkozni vele párszor. Elkezdtem számolni hányszor futottunk első kísérletre és hát kb mindig... Ez kissé kiszámítható, azt hiszem nem csak nekem hanem a Texans edzőinek is. Szóval az edzői kar nagyon szarul meccselt nállunk, semmit nem tudtunk lépni a Texans D váltására. Logians nagy 0 volt. Simán outcoacholtak minket. Massie olyan lassú és darabos, mint valami exkabátor... A gyors edge rusherekkel folyamat szívni fog ez kb már most látható... Laterális mozgásban egy nulla, kötött nerev... Leno tavaly az egyik legjobb falemberünk volt, legalábbis pass protban. Most sajnos őt is rommá verték kb minden playben...Többször is láttam hogy miután szerencsétlen Sitton meg blokkolta a saját emberét próbált átsegíteni Lenonak, de persze nem sok sikerrel. Védelmi oldalon nagyon hiányoltam a blitzeket. Freemant aki remek középső blitzekben szinte egyszer nem küldtük a QB-ra. Egyszer próbálkoztunk S blitzel, meg is ütöttük Brockot ( az átadása mondjuk jó lett, de akkor is legalább volt nyomás) . A futást se nagyon sikerült fogni, pedig ugye az volt a jelszó hogy újjá épített front 7... Remélhetőleg az O fal azért jobban összeáll majd és azért mondjuk gyengébb D ellen is megyünk majd mint a Texasi. Mondjuk Bem mintha a Phily front 7 szar lenne, utánna a dallasi mondjuk nem liga elit...Hozni kéne a kövi 2 meccset ha akarunk valamit....
több mint 9 éve
A Texans a liga legfiatalabb franchise-a 😊Attól még a rekord az rekord 😀
empty taxi