Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 189
Mai várakozásaim a meccsel kapcsolatban. Remèlem egy hèt alatt képes volt az O fal összekovácsolódni és jobban megvédik Cutyt. Az Eagles D 120 yardot nyelt be futásból a Browns ellen, így remélem Langford a többi futóval kiegészülve jó meccset hoz.. Ez megnyithatja az utat a play action játékoknak amit AJ, White és Royal kihasználhat a gyengébb Eagles secondary ellen. ( főleg hogy az egyik legjobb CB sérült nálluk) A D részéről konzisztensebb pass rusht várok. Azt se bánom ha "csak" 1-2 sack lesz, de legyen pressure Wentzen. Azt hiszem ha a fiatal CB állomány lehoz megint egy jobb produktumot akkor Fullernek igencsak meg kell küzdenie hogy visszaszerezze a kezdő helyét....

több mint 9 éve
Véleményem szerint, sok hibával tarkított, alacsony színvonalú mérkőzésen, melyen érezhető lesz, hogy a nagy tét rányomja a bélyegét a játékra, egy jól eltalált lövés fog dönteni......

Tippem 23-20 ide
csi77
Szerintem, aki több pontot szerez az fog nyerni.

Tipp: 31-24 és lesz egy defense td-nk
hpeter93
Defense TD? Az micsoda lenni! Aztat nem ismerni itten Chicagóban 😀

több mint 9 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Ha Urlachernek menni fog, nagy baj nem lehet! 😊
20-10 ide.
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Véleményem szerint, sok hibával tarkított, alacsony színvonalú mérkőzésen, melyen érezhető lesz, hogy a nagy tét rányomja a bélyegét a játékra, egy jól eltalált lövés fog dönteni......

Tippem 23-20 ide
csi77
Szerintem, aki több pontot szerez az fog nyerni.

Tipp: 31-24 és lesz egy defense td-nk

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 192 — Bears & Illinois fan

Tippem 23-20 ide

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Ma megnézzük, jó e a Houston, vagy mi vagyunk szarok.

Vanmég néhány klisé, amit véletlenül nem sütöttem el?
füligjimmy
Én az NFL helyében kölcsönvennék pár kifogást az elemien pazar magyar bajnokságból.

Úgy mint azt, hogy - fáradtak a játékosok a sok megterhelés miatt,
- a pálya alkalmatlan a játékra
- Nem volt elég idő felkészülni
- A magaslati levegő meg a kaja meg minden ellenünk játszott

Ha sikeres egy edző utánad, akkor pedig tulajdoníts minden sikert magadnak, amit egy másik edző aknázott ki.
hpeter93
Ha belepofázhatok, nekem a "ezt nem az ellenfél nyerte meg, hanem mi vessztettük el" a kedvencem 😀 azt ki ne hagyjátok 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!

Vanmég néhány klisé, amit véletlenül nem sütöttem el?
füligjimmy
Én az NFL helyében kölcsönvennék pár kifogást az elemien pazar magyar bajnokságból.

Úgy mint azt, hogy - fáradtak a játékosok a sok megterhelés miatt,
- a pálya alkalmatlan a játékra
- Nem volt elég idő felkészülni
- A magaslati levegő meg a kaja meg minden ellenünk játszott

Ha sikeres egy edző utánad, akkor pedig tulajdoníts minden sikert magadnak, amit egy másik edző aknázott ki.

Szerkesztette: hpeter93

több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
"NFL games I played stoned were some of the best games I ever played. Cannabis cements your surroundings,” he says. “A lot of people say they’re useless when they smoke weed. But hell, I played NFL games [while stoned], dude. My performances were solid and I felt really good after.” /Eben Britton

hát ez sok mindent megmagyaráz...😀
 nypost.com/2016/09/18/i-played-stoned-some-nfl-players-love-getting-high-before-kickoff/

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
füligjimmy
Egy alacsony színvonalú mérközésen kiegyenlített erők küzdelmét láthatta a nagyérdemű, melyen a jobb helyzetkihasználás döntött. Egyébként elég fasza a red zone channel, mellette 1 meccset kiemelten követek, kicsit képbe kerülök a liga többi csapatával. A Hopkins-Peters meccs a meccsben, hát ezekért nézi az ember ezt a sportot.
füligjimmy
Mi mindig red zone-t nezunk, sokkal jobb h azonnal képben vagy mindenről
davemayer
Szoktam nézni, ha nincs Bears, aztán rá is érek vasárnap este, az úgy szezononként 3 alkalomnál nem több.

A Texans sztem megnyeri a csoportját, amit tudtak elenünk, azt tudták a Chiefs ellen is, nem is jó match up nekünk, idegenben, gyakorlatilag kicker nélkül, balfasz edzővel, 7 (plusz White) újonccal a pályán, 3 kib***tt nagy hibával sikerült szűken kikapni. A balfasz edzővel, a red zone kickerrel, meg az újoncokkal nem tudsz mit kezdeni, talán Fox ma egy kicsit jobbra lógatja. A cornerek biztos nem lesznek így lesprintelve. De a Browns se akkora kutyaütő ezek szerint, bár a Ravens ellen mindig összekapják magukat. Vanmég néhány klisé, amit véletlenül nem sütöttem el?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Ki lesz a kezdő RB a Philly ellen?
ThundersNFL
Langford.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 465 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ki lesz a kezdő RB a Philly ellen?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 323 — "Grammar maci"
füligjimmy
Egy alacsony színvonalú mérközésen kiegyenlített erők küzdelmét láthatta a nagyérdemű, melyen a jobb helyzetkihasználás döntött. Egyébként elég fasza a red zone channel, mellette 1 meccset kiemelten követek, kicsit képbe kerülök a liga többi csapatával. A Hopkins-Peters meccs a meccsben, hát ezekért nézi az ember ezt a sportot.
füligjimmy
Mi mindig red zone-t nezunk, sokkal jobb h azonnal képben vagy mindenről

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 9 éve
füligjimmy
Vagy is-is 😀

több mint 9 éve
Fuller only Bears playa on injury list.... na valaki segítsen McPheevel mizu?? vagy a PUP az nem tartozik a sérült listához?
 www.chicagobears.com/news/article-1/Fuller-only-Bears-player-on-injury-list/d8f65064-7f6f-4239-b47a-edde8bc2fa29
ricsiii83
PUP nem számít, ha azon kezded a szezont az eleve 6 meccs kihagyás...

több mint 9 éve

- Abe Simpson
több mint 9 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 360
Fuller only Bears playa on injury list.... na valaki segítsen McPheevel mizu?? vagy a PUP az nem tartozik a sérült listához?
 www.chicagobears.com/news/article-1/Fuller-only-Bears-player-on-injury-list/d8f65064-7f6f-4239-b47a-edde8bc2fa29

több mint 9 éve
Eagles topikban Dande linkelte: fduffy3-ra keressetek rá twitteren. Nem akarom beidézni ide, mert bead egy rakatnyi gifet és nem akarom lassítani a topikot.

Érdemes rápislantani, lehet többet érünk vele, mint néhány hozzászólással az elmúlt napokból.

Elfelejtettem, hogy tavaly volt egy sackvideós analízise az egyik mókusnak. Na idén is van:  www.windycitygridiron.com/2016/9/14/12905008/chicago-bears-sackwatch-2016-week-1-vs-houston-texans-xs-os-playbook-breakdown
tüsi91
Jók ezek a sack elemzések elsőre fel sem tűnt hogy Whitehair pl. ennyire benne volt a dolgokban. Az is érdekes hogy megemlíti az író hogy sok olyan technikát alkalmazott ami G pozícióban jó, de C-be nem. Azért látszik hogy szoknia kell még a C posztot, de végül is annyira nem tudom hibáztatni, mert Sitton érkezésével egy hete volt hogy kezdő C legyen. Bele fog jönni jobban, az egyetemen T és G is volt, sokoldalú játékos beleszokik majd reméljük előbb mint később...

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 279 — Így remélem megfelelek nektek.....
Érdekes, a gépen nem hozza be kapásból ezeket a gifeket, én is csak telóról láttam, hogy betette az összeset.

Ami a lényeg: Ertz nálnuk nem játszik egy nagyon fontos célpont mínusz Wentznek, és McKelvin sem, így egy CB mínusszal is vagyunk, Brooks nem volt épp a legmeggyőzőbb, mikor helyette már játszott a Browns ellen. Úgyhogy még nőttek az esélyeitek.
több mint 9 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Eagles topikban Dande linkelte:  twitter.com/fduffy3

Érdemes rápislantani, lehet többet érünk vele, mint néhány hozzászólással az elmúlt napokból.
tüsi91
Azta mindenit. Bears writerektől nem láttam ilyen szép gyűjtést 😊 (mondjuk sokat sem követek)

Persze ettől még a FO és edzői döntések még megkérdőjelezhetők sajnos.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 9 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Eagles topikban Dande linkelte: fduffy3-ra keressetek rá twitteren. Nem akarom beidézni ide, mert bead egy rakatnyi gifet és nem akarom lassítani a topikot.

Elfelejtettem, hogy tavaly volt egy sackvideós analízise az egyik mókusnak. Na idén is van:  www.windycitygridiron.com/2016/9/14/12905008/chicago-bears-sackwatch-2016-week-1-vs-houston-texans-xs-os-playbook-breakdown

Szerkesztette: tüsi91
több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Én be is húztam a 4. körben Fortet. Nem is bánom! 😊 Viszont,ha már futás,akkor a tavalyihoz képest, szerintetek mennyire lesz jobb a futás elleni védekezésünk? L. Millert nem hagytuk élni. R. Matthews-nak mennyire fog menni vajon ellenünk? Nyilván...Wentzet is kell majd tehermentesíteni.
Süsü
Megfogtuk Millert? Hát azért csak összefutkorászott 106 yardot...28 carry ami 3.8-as átlag. Összesen 129 yardot nyeltünk futásból...A Phily ellen ennél jobban meg kell fogni a futást, ha többet kell passzolnia Wentznek, remélhetőleg nyomás alatt nyílván nagyobb az esély hogy hibázik... Browns ellen nagyon kiegyenlített volt a pass/run aránya a Philynél, ezt meg kell bontani.
Tomcsik
Nem néztem a statisztikát,de akkor meccs közben nem tűnt rossznak a futás elleni védekezésünk. 3,8-as átlag...Hát tavaly előtt azt hiszem volt ez rosszabb is. Matthews összefutkározik 100 yardot? Szerintem nem. Philyben azért gyengébben muzsikál az OL is. Nem de?
Süsü
Meglátjuk, szerintem a Phily OL pont hogy erősebb papíron mint a Texans... Ne feledd hogy a Texans C újonc volt és a kezdő T is sérült volt...
Tomcsik
Nem felejtettem el. Hamarosan kiderül.
több mint 9 éve
Én be is húztam a 4. körben Fortet. Nem is bánom! 😊 Viszont,ha már futás,akkor a tavalyihoz képest, szerintetek mennyire lesz jobb a futás elleni védekezésünk? L. Millert nem hagytuk élni. R. Matthews-nak mennyire fog menni vajon ellenünk? Nyilván...Wentzet is kell majd tehermentesíteni.
Süsü
Megfogtuk Millert? Hát azért csak összefutkorászott 106 yardot...28 carry ami 3.8-as átlag. Összesen 129 yardot nyeltünk futásból...A Phily ellen ennél jobban meg kell fogni a futást, ha többet kell passzolnia Wentznek, remélhetőleg nyomás alatt nyílván nagyobb az esély hogy hibázik... Browns ellen nagyon kiegyenlített volt a pass/run aránya a Philynél, ezt meg kell bontani.
Tomcsik
Nem néztem a statisztikát,de akkor meccs közben nem tűnt rossznak a futás elleni védekezésünk. 3,8-as átlag...Hát tavaly előtt azt hiszem volt ez rosszabb is. Matthews összefutkározik 100 yardot? Szerintem nem. Philyben azért gyengébben muzsikál az OL is. Nem de?
Süsü
Meglátjuk, szerintem a Phily OL pont hogy erősebb papíron mint a Texans... Ne feledd hogy a Texans C újonc volt és a kezdő T is sérült volt...

több mint 9 éve
Gery90 Chicago Bears 924
Süsü
Tomcsik
több mint 9 éve
Süsü