Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
9 órája
basszus nekem most esik le hogy 2005 20 éve volt, 20 éve vagyok bengals szurkoló, és persze rajtam kívül még jópáran itt! repül az időszerk: javítom steelers elleni wild card meccs január 8.-án volt. azaz szűk 1 hónap híján 20 év 😊
Szerkesztette: Rush
2 napja
gedam
6 226
Az valid, hogy jelenleg 6%-on állunk, de ha csak a saját pályánkra figyelünk és behúzuk mind az ötöt, felugrunk 82%ra. Ami nem rossz. Ha ehhez még jön a héten papírforma Ravens W, majd két hét múlva kikapnak a Patriotstól, és a PIT a Lionstól, akkor 99+% ra ugrunk.ezeket a százalékokat nem tudom miből számolják ki. a matekformulába bele kéne venni a riválisok állapotát, power rankingot vhogy, mert jelenleg a ravens és a steelers is szarabbul néz ki, mint ti (teljesen szétestek)és a sorsolást. az afc northból 1 csapat megy be idén, ez mondjuk 99%. én most kb. a három versenyzőnek ilyen százalékot adnék: ravens 37, steelers 33, bengals 30, kb. ez a realitás. mi akkor jutunk be, ha lamar v.hogy kiegyenesedik, a steelers nem tudom hogyan egyenesedik ki, ti meg csak jobbak lesztek hétről-hétre, de több meccset kell behúzni, mint nekünk.
De még ha ki is kapunk a Bills től, még akkor is odaérhetünk, ha GB veri a Ravenst, ami szintés esélyes
Szipeter
2 napja
Az valid, hogy jelenleg 6%-on állunk, de ha csak a saját pályánkra figyelünk és behúzuk mind az ötöt, felugrunk 82%ra. Ami nem rossz. Ha ehhez még jön a héten papírforma Ravens W, majd két hét múlva kikapnak a Patriotstól, és a PIT a Lionstól, akkor 99+% ra ugrunk.De az még csak pótselejtezős hely, nem? 😀 😉
De még ha ki is kapunk a Bills től, még akkor is odaérhetünk, ha GB veri a Ravenst, ami szintés esélyes
Szipeter
Ezt még anyám is két cekkerrel...
3 napja
Az valid, hogy jelenleg 6%-on állunk, de ha csak a saját pályánkra figyelünk és behúzuk mind az ötöt, felugrunk 82%ra. Ami nem rossz. Ha ehhez még jön a héten papírforma Ravens W, majd két hét múlva kikapnak a Patriotstól, és a PIT a Lionstól, akkor 99+% ra ugrunk.De még ha ki is kapunk a Bills től, még akkor is odaérhetünk, ha GB veri a Ravenst, ami szintés esélyes
3 napja
Ha a következő két meccset megnyeri a csapat, akkor el lehet kezdeni számolgatni, hogy a többi meccsen milyen eredmény kellene, addig felesleges. Bár az esetleges Bills, Ravens meccsek esetén sem látok olyan komoly esélyt. Szerintem az lesz, mint tavaly, hogy egy béna ellenféltől elszenvedett vereség miatt nem lesz PO.
3 napja
Jogos. Akkor árnyalom. Ha úgy leszünk versenyképesek, hogy folyamatosan 35+ pontot kapunk, akkor sokkal nem vagyunk előrébb. Látnunk kell Al Golden munkáját. Ha van komoly hozzáadott értéke, akkor optimista leszek. Taylor és a OC sokat nem számít. Bognár Gyuri is hozná ezeket a számokat Burrowékkal.Kétségkívül sokat dobott a hangulatomon a csütörtöki meccs. A Vasas verést nagyon reméltem és valahol hiettem is benne, de a Ravenst sokkal erősebbnek éreztem. Meglepett. Ezzel együtt a PO esélyeink karcolják a nullát. Tudom, hogy jósdából a dephoi az igazi, de pl az Athletic most 6%-ra taksál minket. Én sem igazán érzem, hogy alakulhat minden jól. Már akkor elégedett leszek, ha minden meccsen versenyképesek leszünk. Ez bizakodóvá tenne a jövőt illetően.tavaly ugyanez volt.
nasheem
no
Igazán bizakodó akkor lennék, ha Brownék eladnák a franchise-t, de ez nyilván nem fog megtörténni, így apró jelekkel is beérem.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
3 napja
Kétségkívül sokat dobott a hangulatomon a csütörtöki meccs. A Vasas verést nagyon reméltem és valahol hiettem is benne, de a Ravenst sokkal erősebbnek éreztem. Meglepett. Ezzel együtt a PO esélyeink karcolják a nullát. Tudom, hogy jósdából a dephoi az igazi, de pl az Athletic most 6%-ra taksál minket. Én sem igazán érzem, hogy alakulhat minden jól. Már akkor elégedett leszek, ha minden meccsen versenyképesek leszünk. Ez bizakodóvá tenne a jövőt illetően.Én 4%-ot saccoltam volna. Persze, én se bízom benne egy fikarcnyit se, de ahogy írod is, legyünk meccsben. Pár csapatnak köpjünk a levesébe, idénre már csak ez maradt.
nasheem
3 napja
Kétségkívül sokat dobott a hangulatomon a csütörtöki meccs. A Vasas verést nagyon reméltem és valahol hiettem is benne, de a Ravenst sokkal erősebbnek éreztem. Meglepett. Ezzel együtt a PO esélyeink karcolják a nullát. Tudom, hogy jósdából a dephoi az igazi, de pl az Athletic most 6%-ra taksál minket. Én sem igazán érzem, hogy alakulhat minden jól. Már akkor elégedett leszek, ha minden meccsen versenyképesek leszünk. Ez bizakodóvá tenne a jövőt illetően.tavaly ugyanez volt.
nasheem
3 napja
Kétségkívül sokat dobott a hangulatomon a csütörtöki meccs. A Vasas verést nagyon reméltem és valahol hiettem is benne, de a Ravenst sokkal erősebbnek éreztem. Meglepett. Ezzel együtt a PO esélyeink karcolják a nullát. Tudom, hogy jósdából a dephoi az igazi, de pl az Athletic most 6%-ra taksál minket. Én sem igazán érzem, hogy alakulhat minden jól. Már akkor elégedett leszek, ha minden meccsen versenyképesek leszünk. Ez bizakodóvá tenne a jövőt illetően.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
3 napja
Rajtunk kívül mindenki kikapott a csoportban, alakul a terv! 😁Azért az borzasztó kínos, hogy szinte biztosan nem ad WildCard csapatot a North a PO-ba és a csoportgyőztes is one&down lesz valószínű. Erős divízió, persze.
6 napja
Bármilyen eredmény annak ellenére lesz hogy ZT az edző nem azért... Már csak egy vereség kell hogy semmi esély ne legyen, és akkor Joe-nak le kell mondani a GM vezetőedző és playcaller szerepről. Abban nem vagyok biztos, hogy ez jól fog kinézni.efelől nincs kétségem, csak ettől még szerintem a csapatnak ez lenne a legrosszabb kimenetelPedig, ha megverik még egyszer a Ravenst és a Brownst, amire azért van esély, és így a csoportot lehozzák 5-1-gyel, akkor egészen biztos vagyok, hogy Taylor marad a HC.A szezon hátralévő része sok kérdésre választ fog adni a jövő évi csapatépítés szempontjából. Ha összeáll a védelem, az is lehet, hogy fel sem merül komolyabban ZT cseréje.mondjuk szerintem ez lenne a legrosszabb kimenetel
ikuvihar
Negritis, a vajda
munoz
ha nem nyer SBt a csapat idén én elküldeném Taylort
Negritis, a vajda
Szerkesztette: laoce
Lou Anarumo for president
6 napja
efelől nincs kétségem, csak ettől még szerintem a csapatnak ez lenne a legrosszabb kimenetelPedig, ha megverik még egyszer a Ravenst és a Brownst, amire azért van esély, és így a csoportot lehozzák 5-1-gyel, akkor egészen biztos vagyok, hogy Taylor marad a HC.A szezon hátralévő része sok kérdésre választ fog adni a jövő évi csapatépítés szempontjából. Ha összeáll a védelem, az is lehet, hogy fel sem merül komolyabban ZT cseréje.mondjuk szerintem ez lenne a legrosszabb kimenetel
ikuvihar
Negritis, a vajda
munoz
ha nem nyer SBt a csapat idén én elküldeném Taylort
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
Pedig, ha megverik még egyszer a Ravenst és a Brownst, amire azért van esély, és így a csoportot lehozzák 5-1-gyel, akkor egészen biztos vagyok, hogy Taylor marad a HC.A szezon hátralévő része sok kérdésre választ fog adni a jövő évi csapatépítés szempontjából. Ha összeáll a védelem, az is lehet, hogy fel sem merül komolyabban ZT cseréje.mondjuk szerintem ez lenne a legrosszabb kimenetel
ikuvihar
Negritis, a vajda
6 napja
A szezon hátralévő része sok kérdésre választ fog adni a jövő évi csapatépítés szempontjából. Ha összeáll a védelem, az is lehet, hogy fel sem merül komolyabban ZT cseréje.mondjuk szerintem ez lenne a legrosszabb kimenetel
ikuvihar
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 napja
Nyilvan ez a meccs a kulonbseg ellenere nuanszokon mult es a Ravens rengeteget tett erte de ettol meg kedvemre valo minden meccs ahol Burrow veri Lamart😊 Run the table van ami nagyjabol magaban foglalja a csoportrivalisoktol szukseges veresegeket. Nehez, de nem lehetetlen.
6 napja
Itt is áll, Burrownak az egyetem óta nem volt ilyen fala.Karras volt eddig az OL legjobb játékosa 65-ös átlaggal. A 80 feletti mutató extra jónak számít 😊Ehhez nem értek. Ez az jelenti, hogy jól dolgoztak?
KeyG
SirPub
Biztos, hogy JB visszatérése extra motivációt adott, de nem tudom, hogy most a csapat volt tényleg ennyire jó, vagy a Ravens volt ilyen kutyaütő. Gyakorlatilag a 22/23-as szezon óta, amikor főcsoportdöntőig jutott a gárda, talán nem volt olyan meccs, amikor jobb (pozitív mérlegű) ellenfél ellen ennyire jó lett volna minden csapatrész.
munoz
6 napja
Tegnap este elkezdtem beírni, de osztálytalálkozóra mentem és nem fejeztem be, mielőtt odaértem volna. Az volt a lényeg, hogy 3 dologra vagyok kíváncsi.Karras volt eddig az OL legjobb játékosa 65-ös átlaggal. A 80 feletti mutató extra jónak számít 😊Ehhez nem értek. Ez az jelenti, hogy jól dolgoztak?
KeyG
SirPub
Biztos, hogy JB visszatérése extra motivációt adott, de nem tudom, hogy most a csapat volt tényleg ennyire jó, vagy a Ravens volt ilyen kutyaütő. Gyakorlatilag a 22/23-as szezon óta, amikor főcsoportdöntőig jutott a gárda, talán nem volt olyan meccs, amikor jobb (pozitív mérlegű) ellenfél ellen ennyire jó lett volna minden csapatrész.
munoz
- Az OL tényleg ennyit javult-e vagy Flacco játékstílusa miatt néz ki jobban az egység. Az eleje nem indult jól, sack is volt meg bünti Risnerre, de utána szépen összeálltak. Volt 2 OBJ false start, de összességében OK volt. A futás is működött, most már a 4. meccsen. Kimondhatjuk, hogy ameddig nincsenek komoly sérülések, addig Burrownak “sosevoltmégilyenjó”.
A másik, hogy a védelem tudja-e hozni amit a Pats ellen. Ebben nem igazán bíztam, de rengeteget javultak. Nem tudom, a szerzett labdák nélkül hogy nézett volna ki a teljesítmény, de volt nyomás Lamaron és mintha Stone megtáltosodott volna.
A harmadik pedig a csapat fejben hogy néz ki Burrow visszatértével.
Nagyon kíváncsi leszek, mit fog mutatni a védelem a hátralévő meccseken, véletlen egybeesés volt ez a két meccs, 2 rossz ellen irányító teljesítménnyel, vagy kezdenek összeállni?
Az mindenesetre látszik, hogy a 4 nyert meccses szezon tippem Burrow visszatértével már nem áll, én azt gondoltam, Ő idén már nem játszik.
A szezon hátralévő része sok kérdésre választ fog adni a jövő évi csapatépítés szempontjából. Ha összeáll a védelem, az is lehet, hogy fel sem merül komolyabban ZT cseréje.
6 napja
Karras volt eddig az OL legjobb játékosa 65-ös átlaggal. A 80 feletti mutató extra jónak számít 😊Ehhez nem értek. Ez az jelenti, hogy jól dolgoztak?
KeyG
SirPub
7 napja
Na, ez jólesett az elmúlt hetek után! A D (a Ravens nem elhanyagolható segítségével) idei legjobb teljesítményét tette le, legalábbis leíró statokban. Higgins azért hiányzott pár szituban, de az O is potensebb arcát mutatta.McPnek kinéz a hét spec játékosa díj.
7 napja
Burrow söprés elkezdődött
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 napja
Grat 😀Remélem valahogy a csoportot is megnyeritek és Burrownak már soha nem kell sérülés miatt meccset kihagynia
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 napja
Bengals HC Zac Taylor said he anticipates that QB Joe Burrow will play Thursday night vs. the Ravens.
We are just the Ravens!
10 napja
Bengals HC Zac Taylor told reporters that Tee Higgins and Trey Hendrickson will not play Thursday night vs. the Ravens.
We are just the Ravens!