NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
39
6
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 6 éve
És Finleyt ki draftolta?Nálunk nem. Draftolta alatriste. Mit gondolsz, miért ő az egyik legnagyobb Minshew fan itt a fórumon? 😊Minshew tuti UDFA minden GM játékban. 😉Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Nem elég, hogy Finley jó, Dalton nagyon nagyon szar.
Sobri Jóska
twitter.com/LaurieFitzptrck/status/1186008314544570370
iktriad
Az egész attitűdje a botrányos.
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
Egy biztos GM Gameben nem fogom meghosszabbítani (az amúgy nekem Superbowlt nyerő) Red Riflet a holtszezonban. Kis probléma, hogy Bortles van mögötte a depth charton...
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Nálunk nem. Draftolta alatriste. Mit gondolsz, miért ő az egyik legnagyobb Minshew fan itt a fórumon? 😊Minshew tuti UDFA minden GM játékban. 😉Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
Egy biztos GM Gameben nem fogom meghosszabbítani (az amúgy nekem Superbowlt nyerő) Red Riflet a holtszezonban. Kis probléma, hogy Bortles van mögötte a depth charton...
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Minshew tuti UDFA minden GM játékban. 😉Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
iktriad
több mint 6 éve
Az a ba ezzelj, hogy ha túl sokáig marad még Scholes kezdő, Finley elé idehoznak a drafton egy Tuat vagy egy Herbertet (utóbbi kb annyira jó döntés lenne, mint Dalotont továbbra is kezdetni szvsz).Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Én láttam a meccset. 😊A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
Na meg Finley kurva jó.
több mint 6 éve
A pick six-e konkrétan botrányos volt.Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.Már 2 meccs óta Finleynek kéne kezdenie.
iktriad
több mint 6 éve
Sobrinak igaza van, kezdjen Finley. Remélem nem lesz ebből 0-16. De sajna az 1/1 vagy 1/2 simán kinéz.
több mint 6 éve
Glenn nem kell ide. Majd draftolunk jó tacklet 😊Mit szívsz? Jó cucc lehet. 😀
nasheem
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Glenn nem kell ide. Majd draftolunk jó tacklet 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 6 éve
Nincs utálatosabb, és nehezebben viselhető jelenség annál, amikor nem elég, hogy egy csapat ótvar fos, még le is sérülnek sorban a jobb játékosai.De mi még ezt is tudjuk fokozni azzal, amikor sérülést szimulál a kezdő játékos.
* Tetszőleges 5-7 percig tartó káromkodás helye. *
Mikey
Nekem ez a Glenn ügy már a legelején büdös volt: a 2. pre meccs után "bekérte" magát a rotokollba, ahol 3 hónapot sziesztázott, a lóvét meg felveszi. Egyáltalán valaki visszanézte a meccset, hogy melyik szituban sérült meg és hogyan?
Most persze túl akarunk adni rajta, de ki az az őrült aki ad valamit egy olyan játékosért, akit tuti kivágunk.
több mint 6 éve
Nincs utálatosabb, és nehezebben viselhető jelenség annál, amikor nem elég, hogy egy csapat ótvar fos, még le is sérülnek sorban a jobb játékosai.* Tetszőleges 5-7 percig tartó káromkodás helye. *
több mint 6 éve
Látom nem lesz nagy gond abból, hogy ki lesz inaktív vasárnap.twitter.com/BengalsMarisa/status/1185244849345323010
Cordy Glennt a csapat eltiltotta erről a meccsről.
twitter.com/RapSheet/status/1185208154147246081
több mint 6 éve
Na, Jackson III is kihagy pár hetet. Csak hogy jó legyen.
több mint 6 éve
Ki mikor, mivel megy Londonba? Merre fele ültök majd?Pénteken indulunk a párommal Bécsből, BA-val, és a 218 as szektor első sorába szól a jegyünk. Ha van kedv, akkor benne lennék egy közös sörözésbe a meccs előtt, csak hogy erőt adjunk egymásnak a csapat várható teljesítményének elviseléséhez.
meme
több mint 6 éve
Ki mikor, mivel megy Londonba? Merre fele ültök majd?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
Gyakorlatilag a topikban is lehúztuk a rolót.Már egy meccsel ezelőtt Finleynek kellett volna jönnie.
Katasztrófa, amit nyújtunk: Dalton borzalmasan mozog, és szörnyen dobál, Taylor nem bír leakadni a középső futásokról, nem vagyok egy nagy guru, de nagy %val meg tudom mondani mikor mit fog behívni. (2és 10+ra mindig futunk😩). Ilyen offense játékkal a Miamit se verjük meg. A védelem dettó, pass rush semmi, LB sorunk pedig olyan mint a pisztácia (nem is volt).
Sajnos Greent így Londonban felesleges lesz erőltetni.
Szipeter
több mint 6 éve
Gyakorlatilag a topikban is lehúztuk a rolót. Katasztrófa, amit nyújtunk: Dalton borzalmasan mozog, és szörnyen dobál, Taylor nem bír leakadni a középső futásokról, nem vagyok egy nagy guru, de nagy %val meg tudom mondani mikor mit fog behívni. (2és 10+ra mindig futunk😩). Ilyen offense játékkal a Miamit se verjük meg. A védelem dettó, pass rush semmi, LB sorunk pedig olyan mint a pisztácia (nem is volt).
Sajnos Greent így Londonban felesleges lesz erőltetni.
több mint 6 éve
gedam
6 272
Az összes insider és Taylor is egymás lábára lépve cáfolja, hogy trade-elnénk AJ-t, úgyhogy gondolom nyáron elpasszoljuk egy marék babért.vasárnap már ravens mezben fut ki
nasheem
több mint 6 éve
Az összes insider és Taylor is egymás lábára lépve cáfolja, hogy trade-elnénk AJ-t, úgyhogy gondolom nyáron elpasszoljuk egy marék babért.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 6 éve
Ja, és Finley.Ha másra nem, arra elégnek kellene lennie egy 0-5ös kezdetnek hogy minden mindegy alapon megnézzük mit tud...
több mint 6 éve
A szezonnak hál istennek annyi. 2 győzelemnél nem lesz több, ami lényegesen jobb opció, mint a 5-6 győzelmes nihil. Lehet próbálkozni és kideríteni, hogy a potenciális 1/1-gyel vagy 1/2-vel húzzunk-e QB-t.talán méltatlanul kevés szó esett ennek a kommentnek a legfontosabb mondatáról, legalábbis én szóról szóra egyetértek.
Bizakodásra csak az ad okot, hogy idén végre próbáltuk rendbe tenni az OLt. Eredménye persze különböző okok miatt nincs, de legalább látja a stáb, hogy mi a No1 probléma. Építsünk falat és keressünk QB-t. 2-3 év után lehet eredménye.
nasheem
Az elmúlt években folyamatos negatív mérleggel, DE 5-6 győzelmeket összehozva elvoltunk a langyos vízben, semmi komoly előrelépés, de visszalépés sem. És igen, szerintem ettől az is jobb (na jó talán nem ennyi ideig 😀 ) amit a Browns csinált, évekig a liga pofozógépe volt, de azért mostanra csak összejött ennyi 1/1 és egyéb első körös pickekből, egy franchise irányító, egy abszolút pofás D és még 1-2 sztárt is tudtak igazolni (annak ellenére amit SF ellen mutattak, a Ravens elleni meccs nagyon szép volt)
Szóval ennyi, inkább ebben a szezonban ömöljön ránk az összes szar és lássunk tisztán (jelenleg a Dolpins mellett egyértelműen a leggyengébb csapat vagyunk) mint még húzzuk-nyúzzuk, hááátha összejön esetleg egy 8-8-as szezon...
kitartás minden Bengals szurkolónak, ezt nem lesz könnyű elviselni ami most jön :'D
több mint 6 éve
Ezen a meccsen már Finleynek kellett volna jönnie.
több mint 6 éve
Hát ez a Bengals annyi sebből vérzik, hogy még Finley sem fogja megmenteni 😊Vannak posztok, amelyek lyukasak, a játékosok demotiváltak, az edzők tehetetlenek. A negyedik negyed végén szép volt a két TD drive, és amikor kellett, közben a védelem megcsinálta a 3&outot, de azzal el is lőtte mindenki a puskaporát. Kíváncsi leszek, valamelyik meccsre fel tud-e pörögni ez a társaság, vagy megcélozzuk a 0-16-ot.