Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Na de Finley milyen volt?
Sobri Jóska
Az mar nem is szamit.

Dalton a kezdo!

Mekkora lenne ha a maradek meccset behuzna es elmenne az 1/1 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 046 — #NoStress
Na de Finley milyen volt?

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 025
Figyeljétek meg, ma nyerünk.! Egész nap ilyen érzésem volt, a szezonban előszőr!...
meme
Én egy hete ezt érzem. Nektek ez lesz a Superbowl.
bcsarli
A primetime meccseken a szokásosnál is szarabb a csapat, szóval ha a nullázást elkerüljük, már jó.
Mikey
Hát ez nem lesz főműsoridős (nem véletlenül)
bcsarli
Arra írtam, hogy nekünk ez lesz a Super Bowl...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Figyeljétek meg, ma nyerünk.! Egész nap ilyen érzésem volt, a szezonban előszőr!...
meme
bcsarli
Nektek is 🤣

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
meme
bcsarli
A primetime meccseken a szokásosnál is szarabb a csapat, szóval ha a nullázást elkerüljük, már jó.
Mikey
Hát ez nem lesz főműsoridős (nem véletlenül)

több mint 6 éve
meme
bcsarli

több mint 6 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
meme

több mint 6 éve

több mint 6 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Azt hittem vasárnap nyerünk (reméltem, hogy Grudenéknek nagy lesz az arca és az is volt), de ilyen OL-lel még a normálisabb egyetemi csapatok ellen is szenvednénk.
Egész jól futottunk, csináltunk pár stopot a második félidőben, de passzjátékunk kritikán aluli volt. Pedig az eredeti gameplan passz heavy lett volna. Szerencsére időben váltottunk. Finley már az első negyedben elbizonytalanodott. Pedig nem kezdett rosszul, de a folyamatos nyomás gyorsan kicsinálta. Pontatlan volt, akkor is, amikor volt ideje. Nem néztem yard/passz átlagot, de durván alacsony lehet. Még középtávolra is rettentő pontatlan. A screeneket is rossz vállra dobja. Erre mit csinálunk a meccs sorsáról döntő 4&4-re? Dobatunk vele egy hosszabbat a duplázott Willisre. Gratulálok. B@szott nagy célpontok kellenének neki, nem ilyen Erickson-féle srácok, akik törpék és még elszakadni sem tudnak. Boyd elvileg tudna, de látványosan szarik bele. Tate az egyetlen, aki legalább az 50-50-es szitukat megoldja viszonylag tűrhetően. De mint láttuk ő is kiesett (rettenet volt, amit kapott). Nem volt jó meccse Finleynek és ha így folytatjuk szezon végére pont sikerül megtörni. Bravó! És ugyan ez lesz az 1/1-es csodairányítónkkal. Fal nélkül tök mindegy kinek a farka dörzsöli a center ánuszát. Hart és Jerry a liga leggyengébb tackle párosa. Na ők pont a snapek 100%-ánál voltak fent. Maxx Crosby nem rossz, de azért nem egy Watt tesókba oltott Khalil Mack. Ez a negyedik körös újonc felzabálta és ki is fosta őket. Jól kiröhögtettük magunkat.
Mixon minden második besegítése szar. Bernard egy fokkal jobb, de nehogy már egy 90kg-s futótól várjuk azt a +1-1,5 másodpercet, ami a passzhoz kellene. Callahan és Jim Turner kéz a kézben mehet el a csába, ha ezt komolyan gondolják.

Kicsit idegesebb vagyok, mint szoktam lenni, mert oké, hogy tankolunk, de csak kellene 1-2 meccset nyerni. ez pedig pont olyan volt, amit lehetett volna. Korántsem vagyok benne biztos, hogy a Fins vagy a Jets ellene könnyebb lesz. 0-16-nál meg tuti elzavarják a teljes stábot, aminek semmi értelem. Legalább Taylor maradhatna, hogy lássuk lépünk-e -1000-ról -999-re.

Kénytelen leszek megnézni a CLE-PIT utolsó perceit, hogy kicsit feldobjam magam 😀

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 6 éve
Hm... menjünk trolkodni vasasékhoz milyen szarházi játékosuk van? Évekig kaptuk burkifli miatt... Hát nem semmi volt a barnák elleni meccs vége! 2 idióta!

Szerkesztette: meme

több mint 6 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 227
Geno sérülése is elég fura. Lehet ő is besokallt.
Fél off
Tua kiskocsival távozott a Mississippi State ellen a pályáról.
nasheem
És sajnos elég nagy is a baj.

twitter.com/jimnagy_sb/status/1195807410088226817?s=21

több mint 6 éve
Fél off
nasheem
Valószínű a footballból is mindörökre... :/

több mint 6 éve
Fél off

több mint 6 éve
cikesz Baltimore Ravens 622
Brown egy jó játékos, aki egyszerűen motiválatlan lett a szopórolleren, 100+1 ilyen eset volt már a történelemben...jól jár vele aki felszedi.

Az mi WTF, hogy Dalton imitálta Jacksont az edzésen. 😀
több mint 6 éve
Nem volt jó, de senki nem jó nálunk, úgyhogy ennyi erővel mindenkit kitehetnénk. Pénz is ragad bent a kirakása miatt, mert szezon elején igazoltuk vissza. Valószínűleg mentális problémák is lehettek vele. Pletyka nem volt róla, de a pályán igen beleszarósnak tűnt. Tiszogatunk ezerrel, hogy legyen mivel magyarázni a 0-16ot.A teljesítménye meg nem csak az ő sara. A csodás D coaching folyamatosan coverbe küldte a csapat legbiztosabban szerelő védőjét. Nice.

Pedig hogy örültünk a 2 Billes igazolásnak. Ennyit erről.

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 266 — Így remélem megfelelek nektek.....
[quote=Mikey
Preston Brownt kirakta a csapat. Nahát.
Mikey
Hoppá ide vele, jöhet ismét Schwarzi keze alá. Vagy ilyen gyenge volt?
több mint 6 éve
Preston Brownt kirakta a csapat. Nahát.

több mint 6 éve
Hát ahogy várható volt szépen lerendezték a hátsónkat. Fájt nézni mennyire esélytelen a D stop. Ez a csapat, csapatként teljesen megszűnt létezni. Nem tudom, hogy ebből milyen időtávon lehet visszajönni, de jövőre még biztos nem. Taylor ehhez súlytalan. Kicsúszott a kezéből az öltöző. Nem mondom hogy szar HC, de ehhez rutintalan, nincs tekintélye és hitele. Nyerhetetlen meccs volt számára (nem a tegnapi, hanem a szezon 😊).
Elküldeni szerintem még 1-15-nél sem fogjuk, így jövőre elindul valami lassú építkezés, remélhetőleg jó drafttal. És mivel mi kizárólag draftból tudunk dolgozni (amit persze nem is bánok) így kell 2-3 év, hogy legyen eredménye. Addig jönnek a vastagon negatív szezonok és kétlem, hogy Taylor 2 ilyennél többet túlél. az egyetlen esélye, hogy senki nem fog jelentkezni a posztra 😊

Finley? Olyan volt, amilyen lehet egy nullkilométeres QB fal nélkül. Sőt, talán még jobb is. Próbálta lábon kihordani a nyomást és ebben ügyes is volt. Megúszta 2 sack-kel, ami reálisan (értsd Daltonnal) 4-5 lett volna. Persze ebből jött egy brutális fumbli és pár elszórt passz, de ilyen fal mögött ezért nem hibáztatható. A pick6 csúnya volt. Későn vette észre Peterst, pedig már olvasásnál látnia kellett volna, hogy ő vált ki jobbra. ennek ellenére megdobta a passzt Erickson felé, de próbálta úgy helyezni, hogy a DB ne érjen oda. Nem sikerült. Túlerőltett, rossz döntést hozott, rosszul kivitelezte. Randa volt, naaa.
Az első félideje ezzel együtt rendben volt. többnyire átmentünk a varjak térfelére (talán csak az első drive-ban nem). Nem haladtunk kicsit sem rosszabbul, mint Daltonnal. mondjuk Mixon ebben sokat segített neki. 60% közelében passzolt. hosszú lasztija nem volt (Mixon 24 yardosa YACból volt). 6 yard jött össze passzkísérletenként. Láttunk már ennél rosszabbat. A második félidőben mindenben kicsit romlott. Láthatóan elfáradt mentálisan. De semmi drámai. Hozott egy normális első meccset, amivel tekintettel az eredményre kb a csapat top 3 embere között volt. De nyilván sokkal több kell tőle ennél, hogy jövőre az 1/1-gyel ne valami hipertrendi hypemaschine QB-t húzzunk. Baromira szurkolok neki, de nem önmagában Finley miatt. Ilyen csapatba week1 starter újonc QBt bedobni oltári baromság. Pár hét alatt törnék meg és kerülne a süllyesztőbe. aztán soha ki nem derül, hogy elvettünk egy új Payton Manninget a világtól. A magam részéről még annak is jobban örülnék, ha egy OG-t hoznánk 1/1-re 😀

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Finley hogy játszott fal nélkül?
Látszódott a zsenije?
Sobri Jóska
volt 2 td passza
Amadeus
Én egyet láttam a statokban, de ennél szofisztikáltabb, tapasztalati véleményt olvasnék.
Olyan 9000 karakteres iktriadosat.
Sobri Jóska
Ez esetben kérjük iktriadot, tekintse meg a mérkőzést.
Mikey
A Coltsok fossák a szót egy terjedelmes hsz-ben, nem én.
Egyébként meg 'Blow for Joe'.
több mint 6 éve
Látszódott a zsenije?
Sobri Jóska
volt 2 td passza
Amadeus
Én egyet láttam a statokban, de ennél szofisztikáltabb, tapasztalati véleményt olvasnék.
Sobri Jóska
Ez esetben kérjük iktriadot, tekintse meg a mérkőzést.

több mint 6 éve
Látszódott a zsenije?
Sobri Jóska
volt 2 td passza
Amadeus

több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 495
Látszódott a zsenije?
Sobri Jóska
volt 2 td passza
több mint 6 éve
Látszódott a zsenije?

több mint 6 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 044
A Glenn saga után, úgy tűnik indítunk egy Green sagat is, csodálkoznék ha idén pályára lépne. Dalton leültetésével teljesen szétesett az öltöző, Taylor sajnos nagyon gyenge ahhoz, hogy ezt a káoszt összekapja. Sajnálom Finleyt mert egy lélektelen csapatot vesz át, amiből esélye sincs kihozni valami.
A LJ és Ravens futójátéka percek alatt kivégzi a védelmünket. Mondjuk ellenünk biztosan nem fognak 8 perces driveokat nyomni, mint a Pats ellen, mert kb 3 play alatt végigrohannak majd rajtunk. 😁
több mint 6 éve
Nézegetem Finley lőlapját az utolsó szezonban. Szép-szép a 67,4%os pontosság és a 25/11 TD-Int mutató, de 20 yardon felül már egyetemen sem passzolt jól. 35%-os pontosság, 4 TD, 4 INT. Oké, Dalton sem volt az a kifejezett gunslinger, de a nullkilométeres Finley ellen még magasabban fog játszani minden védelem.
Lesz baja a falnak és Mixonnak.
nasheem
Mint Brady fiatalon...