Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Azért az túlzás, hogy semmi pozitívum nem volt a meccsben. Nem tudom, hogy Hillnek a rotáció vagy a padozás miatti sértődés tett jót, de feljavult, ez a lényeg. Dalton továbbra is oké, LaFellnek pedig annyi TDje van már most, mint MJnek az egész tavalyi szezonban. Whitet még nem írnám le Londonról, kemény pali, utoljára 2013ban hagyott ki meccset. Amiben nagy problémát látok, az Ogbuehi. Padoztatni kéne végre, mert gyalázatosan gyenge. Tudtuk, hogy vannak fizikai korlátai, de a sima bullrushsal úgy lökik félre, ahogy akarják. Már hallani, hogy a héten Fischer RTben edzett volna, de ezt ugye Whit agyrázkódása átírta. Mindegy, inkább Winston, ő extrát nem tesz hozzá, de legalább el sem rontja.Én egy kicsit máshogy látom.... Menjünk sorba. Hill... Egy komolyabb védelem ellen lesz mérvadó, ezt még nem jelenteném ki, hogy feljavult egyértelműen. Daltonnal egyetértek, làsd lentebb.LaFell... Most okés volt, a dropkirály, de nagyon inkozistens a játéka. Nem láttam statot, de érzésre több labdát kap mint annó MJ. Greennek hála, róla tudjuk, hogy Zeusz az apja ugyebár. Emellett nagyon sok volt a lecsúszott szerelési kísérletünk, Daltont nem védtük sehogy, és továbbra sem értem hol vakációzik a top 5-ös védelmünk.... Mielőtt bármit és bárkit magasztalnánk, a barnák volt az ellen, nem megbántva őket ezzel. Ez bármelyik komolyabb csapat ellen nagyon kevés lenne. Persze felsejlik bennem, mikor nagyon jók voltunk mi lett a vége... Most szerintem gyengébbek vagyunk mint az elmúlt 5 évben, de hátha bejön😁. Baltimor is látott csodát egyszer..... Egy hasonlóan gyenge csapattól.
megyerikrisz
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Azért az túlzás, hogy semmi pozitívum nem volt a meccsben. Nem tudom, hogy Hillnek a rotáció vagy a padozás miatti sértődés tett jót, de feljavult, ez a lényeg. Dalton továbbra is oké, LaFellnek pedig annyi TDje van már most, mint MJnek az egész tavalyi szezonban. Whitet még nem írnám le Londonról, kemény pali, utoljára 2013ban hagyott ki meccset. Amiben nagy problémát látok, az Ogbuehi. Padoztatni kéne végre, mert gyalázatosan gyenge. Tudtuk, hogy vannak fizikai korlátai, de a sima bullrushsal úgy lökik félre, ahogy akarják. Már hallani, hogy a héten Fischer RTben edzett volna, de ezt ugye Whit agyrázkódása átírta. Mindegy, inkább Winston, ő extrát nem tesz hozzá, de legalább el sem rontja.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Annyit tennék hozzá, hogy szmörénk lassan BigBen-i magasságokban jár... És ezt nem dicséretnek szántam.Kiváncsi vagyok mikor adja meg magát a szervezete a sok ütéstől....Ezzel nem lehet sokat várni, valamit tenni kell. Respect Daltonnak, hogy nem nyafog miatta.
több mint 9 éve
Pozitívum az egész csoportban mi nyertünk egyedűl. Minden egyéb egy karaktert sem érdemel annyira gáz volt.
több mint 9 éve
Összefoglalva a tegnap estét örültem Eifertnek a pályán igaz azon az egy elkapásán kívül többet nem láttam lehet jegelték Londonra nehogy lesérüljön ? Hail Mary passznak nagyon örültem nem tudom láttam e már ilyet Andytől ! A védelem viszont hát jobb nem beszélni róla ennyi misstackle-t nem engedhetünk meg a Washington ellen. Pláne ma reggel olvastam BigWhit nélkül kell kiállnia az amúgy sem acélos Offensive falnak
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Én is.+1Hue visszatérése miatt, azért van bennem egy kis félelem a kötelező hazaira. Marvin is kifejtette pokolian hiányik neki a cimbi, aki nem mellékesen mindent tud rólunk. A Barnák egyre közelebb vannak az első W-hez, remélem nem most jön ki nekik a lépés.Jelen
Eifert, ahogy ígértem játszani fog😊, és ez azért is fontos, mert különben nem fog átjönni a londoni meccsre. Tényleg ki jön okt. 30-án?
Szipeter
WhoDey83
nasheem
több mint 9 éve
+1Hue visszatérése miatt, azért van bennem egy kis félelem a kötelező hazaira. Marvin is kifejtette pokolian hiányik neki a cimbi, aki nem mellékesen mindent tud rólunk. A Barnák egyre közelebb vannak az első W-hez, remélem nem most jön ki nekik a lépés.Jelen
Eifert, ahogy ígértem játszani fog😊, és ez azért is fontos, mert különben nem fog átjönni a londoni meccsre. Tényleg ki jön okt. 30-án?
Szipeter
WhoDey83
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Egyedül Eifert játéka kérdéses, mindenki más -- Burfict is -- játszani fog holnap.A túloldalon Haden doubtful, jelen körülmények között ennek baromira örülök.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Hue visszatérése miatt, azért van bennem egy kis félelem a kötelező hazaira. Marvin is kifejtette pokolian hiányik neki a cimbi, aki nem mellékesen mindent tud rólunk. A Barnák egyre közelebb vannak az első W-hez, remélem nem most jön ki nekik a lépés.Jelen
Szipeter
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Hue visszatérése miatt, azért van bennem egy kis félelem a kötelező hazaira. Marvin is kifejtette pokolian hiányik neki a cimbi, aki nem mellékesen mindent tud rólunk. A Barnák egyre közelebb vannak az első W-hez, remélem nem most jön ki nekik a lépés.Eifert, ahogy ígértem játszani fog😊, és ez azért is fontos, mert különben nem fog átjönni a londoni meccsre. Tényleg ki jön okt. 30-án?
Szerkesztette: Szipeter
több mint 9 éve
Pedig én, aki mindezidáig próbál(t?) bízni Bodine-ban, szóval én is megnéznék egy nélküle kiálló O-falat.Burfict viszont akkor, ha Marv ezt mondta, min. 4 hetet kihagy. 😀
több mint 9 éve
Sajnos Bodine is edzett, Burfictet viszont megb...ta a karma, kiment a bokája. Bár Marvin szerint nem komoly, de tudjuk, hogy ezt a helyén kell kezelni.Eifert edzett ma. Látjátok, hogy nem a levegőbe beszélt Marvin! 😀Várom a mai híreket, hogy milyen új sérülés miatt nem játszik a Browns ellen.
megyerikrisz
Mikey
több mint 9 éve
Eifert edzett ma. Látjátok, hogy nem a levegőbe beszélt Marvin! 😀Várom a mai híreket, hogy milyen új sérülés miatt nem játszik a Browns ellen.
megyerikrisz
több mint 9 éve
Eifert edzett ma. Látjátok, hogy nem a levegőbe beszélt Marvin! 😀
több mint 9 éve
Szándékosan nem akartam a bírókkal jönni. Valahogy úgy lehetnek vele, míg M mester van a padon, addig nincs hőbölgés... Lehet megérné azt a kis pénzt, ami büntit kapnánk érte, és üzenni nekik a médián keresztül, hogy azért na.... Meccsek óta tévednek többnyire a kárunkra. Gyakorlatilag idén még nem fújtak egy korrekt meccset....
több mint 9 éve
igaz Marvin csak annyit írt Velszí, de ezzel megfogták volna...Szerintem megtaláltad az egyetlen helyes megoldást! 😀Asszem tudom. Marvin írt neki SMS - t, hogy törje el Bennett térdét, az általad linkelt gifen pedig az látható, hogy a telefont tapossa szét, nehogy a kivizsgálók megtalálják a bizonyítékot. 😀csak azt mondom, egyértelműIlyen balga gondolat Pats szurkolókban is felmerült korábban. 😀képibizonyíték nélkül még őt sem meszelhetik el.
megyerikrisz
(Egyáltalán nem foglalkoztat, hogyan döntenek Burfict kapcsán.)
tomi-tomi
megyerikrisz
tomi-tomi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Szerintem megtaláltad az egyetlen helyes megoldást! 😀Asszem tudom. Marvin írt neki SMS - t, hogy törje el Bennett térdét, az általad linkelt gifen pedig az látható, hogy a telefont tapossa szét, nehogy a kivizsgálók megtalálják a bizonyítékot. 😀csak azt mondom, egyértelműIlyen balga gondolat Pats szurkolókban is felmerült korábban. 😀képibizonyíték nélkül még őt sem meszelhetik el.
megyerikrisz
tomi-tomi
megyerikrisz
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Asszem tudom. Marvin írt neki SMS - t, hogy törje el Bennett térdét, az általad linkelt gifen pedig az látható, hogy a telefont tapossa szét, nehogy a kivizsgálók megtalálják a bizonyítékot. 😀csak azt mondom, egyértelműIlyen balga gondolat Pats szurkolókban is felmerült korábban. 😀képibizonyíték nélkül még őt sem meszelhetik el.
megyerikrisz
tomi-tomi
több mint 9 éve
csak azt mondom, egyértelműIlyen balga gondolat Pats szurkolókban is felmerült korábban. 😀képibizonyíték nélkül még őt sem meszelhetik el.
megyerikrisz
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Persze, nyilván nem akupunktúrás masszázst akart neki adni, csak azt mondom, egyértelmű képi bizonyíték nélkül még őt sem meszelhetik el. Amúgy is, mit elégedetlenkedsz? 😀Én elég sok pump fake-et láttam, de még egyszer se láttam kiütni térd környékén a pump fake címzettjét. Elég sok erőfutást láttam, de olyat nem nagyon, hogy a sípszó után egy a kupacon kívül lévő játékos magasra emelt lábakkal belépked a kupacba. Főleg nem arra a területre, ahol két csapattársának a feje van.Ezen megy a vita kint is, de ha itt valaki LÁTJA PONTOSAN, hogy a lábára taposott, annak kurva jó szeme van.demonizálni lehet Burfictet,gfycat.com/PhonyReasonableArcticfox
nasheem
tomi-tomi
megyerikrisz
Természetesen mindkét esetben van rá esély, hogy véletlen volt. "Megbotlottál a szőnyeg szélében, s véletlenül a farkad beleakadt a feleségem pinájába." 😊
tomi-tomi
Nyertetek, nem sérült le senki, miközben Burfict orrtúrását is nagyító alatt vizsgálja a liga összes bizottsága, Gronk karriercsúcsot hozott össze (pedig vagy 3 kizárásra elég tauntingot csinált, de valamiért csak egy zászlót dobtak rá) a DPI is csak egyik csapatra vonatkozott, stb...
Nem mondom, hogy elcsalták a meccset, mert tökön lőttük mi magunkat anélkül is, de tartom, a rossz fújások túlnyomó többsége a peccnek kedvezett.
Na részemről ennyi a történet és #OntoCleveland. 😀
több mint 9 éve
Én elég sok pump fake-et láttam, de még egyszer se láttam kiütni térd környékén a pump fake címzettjét. Elég sok erőfutást láttam, de olyat nem nagyon, hogy a sípszó után egy a kupacon kívül lévő játékos magasra emelt lábakkal belépked a kupacba. Főleg nem arra a területre, ahol két csapattársának a feje van.Ezen megy a vita kint is, de ha itt valaki LÁTJA PONTOSAN, hogy a lábára taposott, annak kurva jó szeme van.demonizálni lehet Burfictet,gfycat.com/PhonyReasonableArcticfox
nasheem
tomi-tomi
megyerikrisz
Természetesen mindkét esetben van rá esély, hogy véletlen volt. "Megbotlottál a szőnyeg szélében, s véletlenül a farkad beleakadt a feleségem pinájába." 😊
több mint 9 éve
Inkább rálépett, mint nem😊Ezen megy a vita kint is, de ha itt valaki LÁTJA PONTOSAN, hogy a lábára taposott, annak kurva jó szeme van.demonizálni lehet Burfictet,gfycat.com/PhonyReasonableArcticfox
nasheem
tomi-tomi
megyerikrisz
több mint 9 éve
Ezen megy a vita kint is, de ha itt valaki LÁTJA PONTOSAN, hogy a lábára taposott, annak kurva jó szeme van.demonizálni lehet Burfictet,gfycat.com/PhonyReasonableArcticfox
nasheem
tomi-tomi
több mint 9 éve
demonizálni lehet Burfictet,gfycat.com/PhonyReasonableArcticfox
nasheem
több mint 9 éve
Marvin hajlamos hülyeségeket nyilatkozni, de ebben pont igaza van. Ha megnézitek Burfict mozgását, látni hogy az ugrás indítása után belassít, így semmi dinamika nincs a "szerelési kísérletben". Nem is ütött nagyot. Ha el akarja törni, akkor nem így repül belé. Ráadásul ez még a meccs azon szakaszában volt, amikor indulat nélkül, normál mederben zajlottak az események. Szerencsétlen, béna mozdulat, de a cél nem az volt, hogy pálya szélére rakja a TE-t. Vagy nem jobban, mint bármilyen random NFL szerelésnél. Persze demonizálni lehet Burfictet, mert az trendi és még jól is jön az ellenségnek.Ha az idei meccseinket megnézitek, látni hogy könnyebben repülnek ránk a sárgák, mint az aktuális ellenfélre. A Steelers meccs utózöngéi ott pihennek a zebrák tudatalattijában. Nem csalnak, csak könnyebben észreveszik a mi szabálytalanságainkat. Nem egy nagy történet ez, mert nem ezen mennek el a meccseink és magunknak is köszönhetjük. Ez a helyzet, de majd elmúlik.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."