Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Gyönyörű, férfias küzdelem hiszti megy a Heinzen. 😀

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Primetime Andi...
nasheem
Asszem sírok 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Jaj, hagyjuk már ezt. Primetime Andy, AJ, Hill és Eifert úgy kicsinálja a védelmetek seggét, hogy hetekig nem lesz elég kompressziója a teljes D-nek egy közepes fingáshoz se. Inkább aludjatok hétfőn éjszaka. Higgyétek el, jobban jártok 😉
nasheem
Mondj valami újat. Tavaly óta kb 4-kor kelek, belenézek a meccsbe. Sok-kevés nem ide, megyek vissza aludni. De majd most!
gyurczi
Legyen inkább a jövő héttől, oké? 😉

több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
Jaj, hagyjuk már ezt. Primetime Andy, AJ, Hill és Eifert úgy kicsinálja a védelmetek seggét, hogy hetekig nem lesz elég kompressziója a teljes D-nek egy közepes fingáshoz se. Inkább aludjatok hétfőn éjszaka. Higgyétek el, jobban jártok 😉
nasheem
Mondj valami újat. Tavaly óta kb 4-kor kelek, belenézek a meccsbe. Sok-kevés nem ide, megyek vissza aludni. De majd most!

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Ha rajtam múlna (tudom, hogy nem), akkor annyit változtatnék, hogy MJ helyén Clarke kezdene, Rey - Burfict- Vigil lenne a kezdő LB-sor. Mau fogalmatlan, Dansby és MJ felett pedig eljárt az idő. Ami érdekesebb, az a sec. Nem hiszem, hogy lenne a jelenleginél erősebb kezdő, viszont ez Dennard utolsó éve, és még annyira nem teszteltük, hogy sem az elengedés, sem a hosszabbítás, sem a fifth year option nem lenne indokolt. Valamit látnunk kéne a srácból, mert 8 misi egy évre drága kísérletezés. Hátra egyedül WJ3 lehetne upgrade, ami elég nagy szégyen, tekintve hogy egy percet sem játszott még a ligában.
megyerikrisz
MJ, Mau kuka. Dansbyt én nem látom annyira szarnak, de lábon már nem az igazi. Szeme/agya viszont van a játékhoz. Vigillel szépen kiegészítenék egymást. És valóban Dennard a legnagyobb talány. A sérülése előtt nekem nagyon tetszett a mozgása. Az Londonban is látszott, hogy iszonyatos bizonyítási vágy/kényszer munkál benne. A nickel szituációknál csak fel kellene zavarni rendszeresen a pályára. Szerintem ő is lehet upgrade Kirkpatrickhoz, na meg az idei Adam Joneshoz képest is.

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
Mindegy, csak ne Nugátnak kelljen eldöntenie😉
meme
Miért? Nugent clutch. Csak a könnyű szitukat nem szereti. Tudod, ha kicsi a tét... 😊

több mint 9 éve
Lehet, hogy naivitás, de én sem a Bengals O-t féltem. Az persze kérdés lesz, hogy RZ-ban az év elejei töketlenkedés vagy az elmúlt fordulókban látott eredményesebb játék lesz-e. Meg persze ami fontos lenne, hogy a futás menjen, mert akkor azért az órát tudnánk kontrollálni.
munoz
Remélem, hogy pont ez a két matchup dönt a javunkra.
gyurczi

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Ha rajtam múlna (tudom, hogy nem), akkor annyit változtatnék, hogy MJ helyén Clarke kezdene, Rey - Burfict- Vigil lenne a kezdő LB-sor. Mau fogalmatlan, Dansby és MJ felett pedig eljárt az idő. Ami érdekesebb, az a sec. Nem hiszem, hogy lenne a jelenleginél erősebb kezdő, viszont ez Dennard utolsó éve, és még annyira nem teszteltük, hogy sem az elengedés, sem a hosszabbítás, sem a fifth year option nem lenne indokolt. Valamit látnunk kéne a srácból, mert 8 misi egy évre drága kísérletezés. Hátra egyedül WJ3 lehetne upgrade, ami elég nagy szégyen, tekintve hogy egy percet sem játszott még a ligában.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
A D frissítésről meg ennyit:
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/11/10/marvin-lewis-pulls-back-on-bengals-defensive-changes/related/
nasheem
Tudtam, hogy Marvin bele fog böfögni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Mindegy, csak ne Nugátnak kelljen eldöntenie😉

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Lehet, hogy naivitás, de én sem a Bengals O-t féltem. Az persze kérdés lesz, hogy RZ-ban az év elejei töketlenkedés vagy az elmúlt fordulókban látott eredményesebb játék lesz-e. Meg persze ami fontos lenne, hogy a futás menjen, mert akkor azért az órát tudnánk kontrollálni.
munoz
Remélem, hogy pont ez a két matchup dönt a javunkra. Nem nagyon lehet futni ellenünk, a redzone def meg az egyik legjobb a ligában. Ami gond lesz, az nyilván Green, biztos lesz tőle egy-egy nagy játék, amit benyelünk, de Eifert, nagyobb gond lehet. A TE-ek ellen küszködünk rendesen, bár Robinson mutatott már életjeleket. A másik oldal megjósolhatatlan. Az O nem nagyon mutatta meg a teljes potenciálját. Jó lenne, ha hoznának már egy igazán jó meccset. Ami leginkább mellettetek szól, az az, hogy prime time meccsen nem tudom mikor játszottunk jól utoljára.
gyurczi
Ez mondjuk a Bengals-ra is elmondhato, ha jol emlekszem olvastam valahol, hogy az utolso 8 primetime meccsbol 7-et elvesztettek.

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 559 — Giants fan
munoz
Remélem, hogy pont ez a két matchup dönt a javunkra. Nem nagyon lehet futni ellenünk, a redzone def meg az egyik legjobb a ligában. Ami gond lesz, az nyilván Green, biztos lesz tőle egy-egy nagy játék, amit benyelünk, de Eifert, nagyobb gond lehet. A TE-ek ellen küszködünk rendesen, bár Robinson mutatott már életjeleket. A másik oldal megjósolhatatlan. Az O nem nagyon mutatta meg a teljes potenciálját. Jó lenne, ha hoznának már egy igazán jó meccset. Ami leginkább mellettetek szól, az az, hogy prime time meccsen nem tudom mikor játszottunk jól utoljára.

Szerkesztette: gyurczi

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
A D frissítésről meg ennyit:
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/11/10/marvin-lewis-pulls-back-on-bengals-defensive-changes/related/

Clarke kap majd 15 snap-et, Dennard 4-et, Vigil meg közelebb ülhet a gatorade-es pulthoz, mint eddig bármikor.
Peko? Peko knows the system!

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
több mint 9 éve
Semmi gond. AJ majd beárazza őket 😉

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Tavalyi secondary-val azt mondanám esélytelen a Ny. De az idén....... meglátjuk mit sikerül összehozni.
meme
Miért, annyit javultak a DB-ik? 😉
nasheem
Roviden: Igen

Hosszabban: Jenkins pro bowl szinten jatszik, DRC mindig hozza a magas szinten, Apple pedig az elozo heti produkciot leszamitva stabil kozepszint ujonckent, neha kivalo megmozdulasokkal.

Safety poszton Collins all pro szinten jatszik, egymas utan 2x volt nfc defensive player of the week most, Adams pedig kellemes meglepetes undraftedkent.

Nem azt mondom, hogy az evszaszad secondary-e, de, hogy a tavalyi szinthez kepest legalabb 4-et javultak az biztos.
NightBoY
(Adams-nél a kellemes meglepetés pedig úgy értendő, hogy a héten esélyes a top rookie of the week-re is)
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
Tavalyi secondary-val azt mondanám esélytelen a Ny. De az idén....... meglátjuk mit sikerül összehozni.
meme
nasheem
Roviden: Igen

Hosszabban: Jenkins pro bowl szinten jatszik, DRC mindig hozza a magas szinten, Apple pedig az elozo heti produkciot leszamitva stabil kozepszint ujonckent, neha kivalo megmozdulasokkal.

Safety poszton Collins all pro szinten jatszik, egymas utan 2x volt nfc defensive player of the week most, Adams pedig kellemes meglepetes undraftedkent.

Nem azt mondom, hogy az evszaszad secondary-e, de, hogy a tavalyi szinthez kepest legalabb 4-et javultak az biztos.

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
meme

több mint 9 éve

több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Most már csak minden meccset hoznunk kell...
meme
Hát ehhez lesz 1-2 szava a többi csapatnak... első körben nekünk. 😉
Awesome88
Nem is gondoltam, hogy elég felküldeni a szerelést... Vért kell izzadnunk, de akkor is kell a W.
meme
Két nap múlva indulok élőben kiszurkolom, beszámolóra november végén számíthattok 😊

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
meme
Awesome88
Nem is gondoltam, hogy elég felküldeni a szerelést... Vért kell izzadnunk, de akkor is kell a W.

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
meme
több mint 9 éve
Szerencsére a hollók hozták az idényenkénti kötelezőt, így kiegyensúlyozott(szar) a csoportunk. Még maradt halvány esélyünk. Most már csak minden meccset hoznunk kell, így lehetünk elsők. Remélem rendet raktak a fejekben.

több mint 9 éve
A várakozások szerint Dennard, Clarke és Vigil kap több lehetőséget Guenthertől. Kíváncsi leszek rájuk. Főleg hogy rosszabbak nem nagyon lehetnek, mint az eddigi kezdők.

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Gilberry szerződtetése hivatalos. Csodát természetesen nem várok tőle, de ha egy kicsit dob a D-line rotáción, ne adj isten néha odaér az ellenfél irányítójához, akkor már megérte visszahozni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May