Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Átértékeltem a várakozásaimat a tegnapiak fényében. Két dolgot szeretnék:Az első pont természetesen vállalhatatlan
1. Steelers verést egy botrányos meccsen
2. Fejedelemet a kezdőbe!
Így most tét nélküli, nyugodt hetek következnek.
nasheem
a másodikba viszont kibaszott egyetértés van

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Átértékeltem a várakozásaimat a tegnapiak fényében. Két dolgot szeretnék:Ezzel en is ki tudnek bekulni felteve, ha mi tudunk ellenetek legalabb egyet nyerni.
1. Steelers verést egy botrányos meccsen
nasheem
Hala istennek minden csapatnak baszuttul megy a szeker... ket eve meg 3 csapatot adtunk a PO-nak most meg valszeg aki pozitiv merlegü lesz megnyeri a csoportot.... Beszaras.... Globalis felmelegedes es enyhüles eszakon..
több mint 9 éve
Eközben a Browns beatwritere bekarikázta a meccs dátumát, mint a barnák egyetlen idei hozható meccsét. Ide jutottunk. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Átértékeltem a várakozásaimat a tegnapiak fényében. Két dolgot szeretnék:1. Steelers verést egy botrányos meccsen
2. Fejedelemet a kezdőbe!
Így most tét nélküli, nyugodt hetek következnek.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Mondjuk inkább vegye át valaki kívülről érkező a csapatot, mert azt nem látom, házon belülről ki lehetne vezetőedző.Az mondjuk így utólag tényleg baromi nagy hiba volt 😕
Ez ott lett elrontva, hogy Zimmer nem lett kinevezve.
Mikey
több mint 9 éve
Mondjuk inkább vegye át valaki kívülről érkező a csapatot, mert azt nem látom, házon belülről ki lehetne vezetőedző.Ez ott lett elrontva, hogy Zimmer nem lett kinevezve.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Lewist szerintem akkor küldjük csak el, ha 5 győzelemnél nem lesz több. Egy 6-9-1-es szezon még magyarázható a sérülésekkel. Akkor majd jövőre küldjük el. Sajnos rossz a pálya, amire ráálltunk. Elmúltak a keret legszebb évei és a stábot is lerabolták. Mi meg nem vagyunk Patriots, hogy ezt kihordjuk lábon. Jön 2-3 rosszabb év. Remélem csak ennyi. A főedző kérdésről meg nem tudom mit gondoljak. Hue szerintem nálunk működött volna. De mint látjuk még ő is baromi nagy kockázatot jelentene. Hát még ha valaki "vadidegen" veszi át a csapatot.
több mint 9 éve
Tegnap a második kihagyott XP után pont ezzel viccelődtem: www.cincyjungle.com/2016/11/20/13693728/chad-johnson-sends-reminder-he-s-available-for-bengals-to-sign-at-kicker
több mint 9 éve
Green szakadt hamstring, Bernard szakadt ACL? Ez esetben igen fájdalmas lesz nézni az offenzt a hátralévő meccseken.
több mint 9 éve
Bár eddig elképzelhetetlennek tartottam, de Lewis lecserélésére is látok immár némi esélyt. Az elmúlt években hiába volt meg minden láttuk, hogy nála mi volt a plafon. Idén pedig a sok apró momentumot, amelyek valahogy most soha sem felénk billentek nem tudom mással magyarázni, minthogy az FO is változásra szorul. Persze nem egyszerű helyettesíteni, mert aki nagyon jó lenne college edző (Jim Harbaugh, Urban Meyer) nem fog eljönni. Nagy öregekhez (Wade Phillips, Tom Coughlin) szerintem Brown nem fog nyúlni. Egy coordinátor előreléptetése, akinek vagy nincs HC tapasztalata, vagy van, de megbukott meg innentől lutri. Bár, ha Lewis felfele bukik, és GM lesz, akkor Jim Schwartz lenne akire fogadnék, hogy jön 😊Annyi az amúgy jó, de bukdácsoló csapat - Cardinals, Packers, Panthers, Ti, Steelers, Saints, Chargers -, hogy év végén jópár neves edzőtől is elbúcsúzhatnak. Bele lehet rakni a nevüket egy urnába, jól összekeverni és lehet mindenkinek újra húzni. 😀
munoz

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Jim Haribó tuti nem jön a tesóval egy Confba... elég volt az az egy SB...Ráadásul Green valószínű out a szezonra. Gyötrelmes meccsek várnak ránk. Talán egy Browns elleni győzelem összejön még, de más ellen esélyük sincs.Green hétfőn megy MRI-re utána derül ki, hogy játszik-e még idén. Nem lepne meg, ha IR lenne a dologból, bár a csapat valószínűleg így sem fog tankolni.
Szipeter
Személyes vélemény, hogy ha már a szezon megy a levesbe, akkor jobb lenne minél előbb draftolni. Pont Green példáján láthattuk, hogy egy jól sikerült TOP5 pick komoly lendületet adhat egy olyan csapatnak, amely egyébként rendelkezik egy korrekt alappal.
Bár eddig elképzelhetetlennek tartottam, de Lewis lecserélésére is látok immár némi esélyt. Az elmúlt években hiába volt meg minden láttuk, hogy nála mi volt a plafon. Idén pedig a sok apró momentumot, amelyek valahogy most soha sem felénk billentek nem tudom mással magyarázni, minthogy az FO is változásra szorul. Persze nem egyszerű helyettesíteni, mert aki nagyon jó lenne college edző (Jim Harbaugh, Urban Meyer) nem fog eljönni. Nagy öregekhez (Wade Phillips, Tom Coughlin) szerintem Brown nem fog nyúlni. Egy coordinátor előreléptetése, akinek vagy nincs HC tapasztalata, vagy van, de megbukott meg innentől lutri. Bár, ha Lewis felfele bukik, és GM lesz, akkor Jim Schwartz lenne akire fogadnék, hogy jön 😊
munoz
több mint 9 éve
ellenünk is megvigasztalódhattok majd két hét múlva
több mint 9 éve
AJ out of season, több forrás szerint is. Nézzük mit tudnak a többiek.Akkor válasszunk minél előbb. És a rúgót hajtsuk el a retekbe.
nasheem
több mint 9 éve
AJ out of season, több forrás szerint is. Nézzük mit tudnak a többiek.
több mint 9 éve
Ráadásul Green valószínű out a szezonra. Gyötrelmes meccsek várnak ránk. Talán egy Browns elleni győzelem összejön még, de más ellen esélyük sincs.Green hétfőn megy MRI-re utána derül ki, hogy játszik-e még idén. Nem lepne meg, ha IR lenne a dologból, bár a csapat valószínűleg így sem fog tankolni.
Szipeter
Személyes vélemény, hogy ha már a szezon megy a levesbe, akkor jobb lenne minél előbb draftolni. Pont Green példáján láthattuk, hogy egy jól sikerült TOP5 pick komoly lendületet adhat egy olyan csapatnak, amely egyébként rendelkezik egy korrekt alappal.
Bár eddig elképzelhetetlennek tartottam, de Lewis lecserélésére is látok immár némi esélyt. Az elmúlt években hiába volt meg minden láttuk, hogy nála mi volt a plafon. Idén pedig a sok apró momentumot, amelyek valahogy most soha sem felénk billentek nem tudom mással magyarázni, minthogy az FO is változásra szorul. Persze nem egyszerű helyettesíteni, mert aki nagyon jó lenne college edző (Jim Harbaugh, Urban Meyer) nem fog eljönni. Nagy öregekhez (Wade Phillips, Tom Coughlin) szerintem Brown nem fog nyúlni. Egy coordinátor előreléptetése, akinek vagy nincs HC tapasztalata, vagy van, de megbukott meg innentől lutri. Bár, ha Lewis felfele bukik, és GM lesz, akkor Jim Schwartz lenne akire fogadnék, hogy jön 😊
több mint 9 éve
Ráadásul Green valószínű out a szezonra. Gyötrelmes meccsek várnak ránk. Talán egy Browns elleni győzelem összejön még, de más ellen esélyük sincs.
több mint 9 éve
Így van. Innentől nem off topik téma a draft. Rég volt ilyen, de még emlékszem rá 😊
több mint 9 éve
Az idei évre jellemző meccs. Lehet a mock draftokat nézegetni.
több mint 9 éve
Valószínűbb hogy Rey lesz középen, legalábbis eddig mindig ő volt... amúgy ja, jó lenne már Burfictet középen látni.Rossz előérzet? Nekem szezon előtt már az volt, szóval nekem a mai csak egy meccs a sok közül. 😊
Ami biztos hogy 3-6-tal lehúzhatná magát a csapat a vécén.
több mint 9 éve
Maualuga inaktív, pedig csütörtökön és pénteken teljes edzésmunkát végzett. Nahát, nahát.Remélem, hogy megjön az eszük és végre közepén játszik Burfict, mellette Rey és Dansby/deinkábbVigil. Nem mintha sokat számítana a liga legjobb run O-ja ellen. Sajnos nagyon rossz előérzetem van.
Mikey
több mint 9 éve
Maualuga inaktív, pedig csütörtökön és pénteken teljes edzésmunkát végzett. Nahát, nahát.
több mint 9 éve
Azzal, hogy Sanu és Jones pattant, meggyőződésem, hogy mindenki a WR kérdésre koncentrált az egész holtidényben. Plusz jött Eifert sérülése is, szóval ott látszódtak a legnagyobb problémák. A D közben teljesen legatyásodott, mert a falban 2, az LB sorban pedig 1 komoly játékosunk maradt. Annyira nem tudsz jó secondary-t összerakni, hogy ezt kompenzálja. De az várható volt, hogy ezzel küzdünk majd egész szezonban.
Az OL-lel meg nyakam rá, hogy úgy volt a teljes stáb, hogy ott vannak a magas pick-ek, a liga egyik legjobb edzője, majd fog az működni. És valóban működnie kellene papírforma szerint, de valamiért nem ezt látjuk. Ez az egyetlen negatív meglepetés idén. Így pedig már túl sok helyen szivárog a víz. Szezon közben ezt helyre pofozni... hát ahhoz minőségi munkán kívül szerencse is kellene.
több mint 9 éve
Gilberry nem edzett (akárki meglássa, azért hoztuk vissza, hogy 1 meccs után IR-re rakjuk), Uzsonna limitált volt, mindenki más fullba tolta a kretént. Csak az egészség számít. 😀ezt megmondta Sztalin is, vele se vitatkozott senki 😊
megyerikrisz
több mint 9 éve
Gilberry nem edzett (akárki meglássa, azért hoztuk vissza, hogy 1 meccs után IR-re rakjuk), Uzsonna limitált volt, mindenki más fullba tolta a kretént. Csak az egészség számít. 😀
több mint 9 éve
Sajnos szerintem is tavaly volt csúcsra járatva a csapat, ha nincs Andy sérülése, akkor simán AFC firts seed is lehetett volna. De sajna a "ha" nem játszik, így nagyon fájó volt a szezon vége. Az offseason meg nem úgy jött össze, ahogy reméltük, sok távozó minden poszton (játékosok, edzők), az újaknak meg idő kell, vagy nem váltak be. Ettől függetlenül még bármi lehet a csoportban, mert elég hurka a többi csapat is, de idén meglepődnék a PO-n. Gyerünk srácok, lepjetek meg. 😊