Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Mindegy kit húzunk, úgysem játszik az első évében. A "Lewis a liga legszarabb HC-ja" pedig bullshit, ezzel nem is érdemes foglalkozni. Amellett, hogy egy negatív idény miatt sokan elfelejtik az 5 pozitívat, talán érdemes elgondolkodni azon, hogy megérdemelne egy esélyt javítani. Én sem tudom, melyik lenne a helyes és eredményes, de ez a legrosszabb dolog egy vicc. Azt sem gondoltam volna, hogy végre le meri ültetni Bodine-t és játszatja Johnsont.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Monster kickert akarok!

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 600
Persze az sem lenne rossz. A mostani draft pozícióból simán lehet egy monster pass rushert húzni. Ha pedig a 3. körben egy épkézláb C-t is berántunk, akkor szerintem a sérültek visszatérésével simán PO csapat lehetne a Bengals.
munoz
iden, jovore lehet 11-5-el nem jutsz be, amugy kb mindenki a serultjeit es 1-2 hianyposztra draftolt monstert varja.
no
Jó, csak most reálisan az első 5-6-ban húzunk. Ott azért sokkal könnyebb korszakos tehetséget húzni, mint 20 után. Ami nem azt jelenti, hogy 100%, hogy ilyen játékost draftol a Bengals, de az esélye megvan. A nyáron elengedett két WR miatt ráadásul a második nap valószínűleg lesz két extra pick, tehát a játékosállományban a lyukakat be lehet foltozni. Az edzők bénázása, egy sérüléshullám, stb. betehet, de a lehetősége benne lesz egy nagy come backnek.
munoz
Teljesen igaz, de beszelj Nasheem-mel ( vagy Einstennel),hogy veletek legyen az ido, hogy az a korszakos monster p.rusher a rookie idenyeben is az legyen. Az meg 1/1-re sem konnyu. Remelem Stanley az lesz nalunk, legalabb a 2. evtol, de majd meglatjuk. Komp pick meg lesz mindenkinel. Harrison nem kerult be a Ravens-be gyakorlatilag, de korszakos zseni lett a vasasban ( a fene vigye el). Bar izgatott voltam en is az idei drafton, azt mondtak (en meg elhittem), hogy a QB-kon kivul van 5 jo kesz tuti jatekos es igy latszott, hogy egy a mienk lesz. Na ne is beszeljunk rola, mert jovore tarolni fog.
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
Persze az sem lenne rossz. A mostani draft pozícióból simán lehet egy monster pass rushert húzni. Ha pedig a 3. körben egy épkézláb C-t is berántunk, akkor szerintem a sérültek visszatérésével simán PO csapat lehetne a Bengals.
munoz
iden, jovore lehet 11-5-el nem jutsz be, amugy kb mindenki a serultjeit es 1-2 hianyposztra draftolt monstert varja.
no
Jó, csak most reálisan az első 5-6-ban húzunk. Ott azért sokkal könnyebb korszakos tehetséget húzni, mint 20 után. Ami nem azt jelenti, hogy 100%, hogy ilyen játékost draftol a Bengals, de az esélye megvan. A nyáron elengedett két WR miatt ráadásul a második nap valószínűleg lesz két extra pick, tehát a játékosállományban a lyukakat be lehet foltozni. Az edzők bénázása, egy sérüléshullám, stb. betehet, de a lehetősége benne lesz egy nagy come backnek.
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 600
munoz
több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 044
Szerintetek mi történhetett? Azért már tisztán látszódik, hogy idén a 8 leggyengébb csapat közé "verekedte magát" be a Bengals..
Miknar
Kifulladt a keret és még inkább a staff. Az előbbit a gyengus draftok és az Nfl törvényszerűsége okozta, az utóbbit meg a sikerességünk. Nézd meg Zimmer milyen védelmet és Gruden milyen támadósort rakott össze az új helyén. Hiányoznak na.
nasheem
Szerintem Lewis volt mindig is ennek a csapatnak a gyengéje, nála töketlenebb HC nincs a ligában. Nem véletlen, hogy milyen HC-ket termeltünk ki, miattuk volt sikeres a csapat. Szemléletet kell váltani, az ismeri a rendszert, újonc nem játszik, tanulnunk kell a hibákból, és meg kell nyerni a "football game"-et nagyon nem elég.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Ja, meg egy jó draft pozícióban ☺️

több mint 9 éve
Én már csak abban reménykedek, hogy a szezon végéig a fiatal játékosok minél többet játszanak. Így egyrészt tapasztalatot szereznek, másrészt kiderül, hogy ki az akire a jövőben érdemes építeni, és ki az akire nem.
több mint 9 éve
Szerintetek mi történhetett? Azért már tisztán látszódik, hogy idén a 8 leggyengébb csapat közé "verekedte magát" be a Bengals..
Miknar
Kifulladt a keret és még inkább a staff. Az előbbit a gyengus draftok és az Nfl törvényszerűsége okozta, az utóbbit meg a sikerességünk. Nézd meg Zimmer milyen védelmet és Gruden milyen támadósort rakott össze az új helyén. Hiányoznak na.

több mint 9 éve
Dennard tetszett. Boyd is. Fejedelem meg nem véletlenül kapta a nevét. FHoF. Harbaugh meg csúnyán megfutott a végén 😀

több mint 9 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Sziasztok, csak szeretném megköszönni hogy hála nektek viszonylag up-to-date vagyok a Bengals ügyeiben, nagyon kevés sajnos itthon a hír .. innen szoktam tájékozódni, figyelgetni. 😊

Ugyanakkor többet bosszankodok, mint eddig bármikor, elképesztő önbizalomhiányos a csapat, amatőr hibák, rossz passzok, rossz playek..

több mint 9 éve
Harris nem jött rendbe, úgyhogy Ottot felhoztuk a PS-ből, DeShawn Williams pedig ment waiverre. Közben Smitht is downgrade-eltük doubtfulra, és mivel Shawn Williams is az, így valószínűleg Dennard kezd nickel CB-ben, Shaw lesz Ilonka párja a kezdőben, de Nasheem örömére Fejedelem az első és egyetlen csere S, úgyhogy bőven jut majd neki is snap. Vicces meccs lesz ez, na.

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
@nasheem lehetne, hogy akkor most azt kéred, nyerje meg a csapat a hátralévő meccseit?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Az hatalmas lenne. De komolyan. Lassú mint a tetű, de egy uralkodó ugyebár ne rohangásszon, kapkodjon. Okosan, megfontoltan, keményen. Csak semmi izé!
Nomen est omen.

több mint 9 éve
Williams D, Smith pedig Q, úgyhogy könnyen lehet, tényleg kezdeni fog Fejedelem.

több mint 9 éve
Azért a lenti eszmecsere sokat elárul arról, mennyire gyenge idén a North.
Normál esetben kutyáznánk egymást, de legalábbis arról vitáznánk, hogy Burfict vagy Mitchell a nagyobb tuskó, most meg tagok cseréléséről szól a "vita". Mindenesetre vicces volt végigolvasni az agymenést, jól indult a reggel 😀
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
Kevés. Rámegyünk a karakterszámra, kérjük gabistart is! 😉
(de először beszéld rá gabtsit a visszatérésre, mert egyelőre skippeli a szezont 😕)
nasheem
divatszurker...most hogy nem megy annyira a csapatnak el is tűnt és álnéven írogat másik topikban 😊
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Williams és Shaw nem edzett tegnap sem, míg Kirkpatrick limitált volt azután hogy szerdán ő sem edzett.

Alakul a csoda secondary vasárnapra.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
(de először beszéld rá gabtsit a visszatérésre, mert egyelőre skippeli a szezont 😕)
nasheem
Egy alvó ügynökért kérnéd a Franchise-unk arcát, plusz még egy állandó kezdőembert?! 😊
Ez nagyon komoly Trade lenne, ehhez még adnod kell egy első, és egy második kört minimum 😊
bcsarli
És a contenderség, és a potenciál?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
nasheem
Egy alvó ügynökért kérnéd a Franchise-unk arcát, plusz még egy állandó kezdőembert?! 😊
Ez nagyon komoly Trade lenne, ehhez még adnod kell egy első, és egy második kört minimum 😊

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nasheem
Lehet, pont ezért kéri őt helyettem. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Csak az nem PO contender, akit kizárnak a ligából. A Steelers akkor is az! Ez valószínűségszámítási alaptétel. 😉
nasheem
Mi odaaggyuk Soldit, tik aggyátok gabcsit és oké?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Biztos találnánk valami nevesebb szakit... Csak egy PO contender csapat vagyunk... Vagy még adunk 1 évet a jelenlegi stábnak, és visszahozzák az addigra kivágott Hue- t 😂
meme
Hát jelenleg az utolsó 7-8-ba tartozunk, nem a Po-contenderek közé. A hátralevő meccseken egyedül a Browns ellen vagyunk esélyesek, gyönyörűen mutatna egy 4-11-1.
megyerikrisz
Èn úgy általában értettem, nem az idei évre kihegyezve...

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...