Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Tobin és Katie Blackburn (+ kicsit az öreg) együtt adnak ki egy GM posztot. Mivel hivatalosan egyikük sem az, így durva érdeksérelem nélkül oda lehet tenni Lewist. De ezt szerintem akkor érdemes meglépni, ha egy olyan HC-t tudnak helyette hozni, aki nem akarja lerombolni, és nulláról újjáépíteni a csapatot.
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A GM Tobin, csak nem annak hívják. Őt lenne a legnagyobb butaság bántani, de én is szívesen látnám feljebb Lewist, ha találnak neki posztot.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Lewis esete biztos, hogy nem egyszerű. Állandó szopóból felépített egy erős franchise-t. Amit az elmúlt öt évben az alapszakaszban elért már-már egyedülálló. Nagyon erős szégyenfolt, hogy utána viszont mindig volt valami ami miatt one and done lett a dolog. Mindenesetre olyan emblematikus figura lett Cincybe, hogy még egy gyalázatos szezon után sem valószínű, hogy kirúgják, illetve mivel egyéves a szerződése nem hosszabbítanak vele. Az persze benne van a pakliba, hogy azért kap még egy évet, hogy kinevelje az utódját, aki nem akarja a csapat magját kivágni, legfeljebb finomhangolást hajt végre. Ebből a szempontból volt három koordinátor az elmúlt években (Hue, Zim' és Gruden) aki alkalmas lett volna, a mostani belső staffból én senkit nem látok annak. Persze az is benne van, hogy érdemei elismerése mellett felfele bukik, és GM lesz belőle, vagy pedig kap egy olyan ajánlatot, ahol van egy erős mag, csak össze kellene rántani a csapatot (én ilyennek gondolom a Jax-et, de Arians visszavonulása esetén a Cardinals is), és valamelyik megkínálja egy nagyon jó szerződéssel. (Bár itt persze benne van, hogy nem csak felé lojális a tulaj, hanem őt is annak gondolnám.)
több mint 9 éve
Mindegy kit húzunk, úgysem játszik az első évében. A "Lewis a liga legszarabb HC-ja" pedig bullshit, ezzel nem is érdemes foglalkozni. Amellett, hogy egy negatív idény miatt sokan elfelejtik az 5 pozitívat, talán érdemes elgondolkodni azon, hogy megérdemelne egy esélyt javítani. Én sem tudom, melyik lenne a helyes és eredményes, de ez a legrosszabb dolog egy vicc. Azt sem gondoltam volna, hogy végre le meri ültetni Bodine-t és játszatja Johnsont.
megyerikrisz
Mi egy meccset tuti (talan kettot) JH rontott el iden, rajta ment el. Jo edzo? Az. Elkuldenem? Hatareset ( afrikai futo madar? pingvin!-hatareset elfogadom), ezen hibak miatt nem, de egy friss impulzus miatt, talan. ML-ra en viszont rosszat nem mondok, persze azert amit nalunk tett.
no
Egyről beszélünk. És sem mondom, hogy nem járnánk jobban új edzővel, csak a ligalegrosszabbhácéje dologtól vagyok ki. 4 jó csapat ellen játszottuk az utolsó 4 meccset, kettőt Green nélkül, és összesen 10!!! ponttal maradtunk alul. Megvoltak a hibái a stábnak is, nálam továbbra is az a legnagyobb kérdés, hogy tudnak-e tanulni belőle és változtatni. Amúgy pedig grat a mai W-hez. 😀

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
ML töketlen vagy másképp ultra konzervatív. Van egy csomó rettentően idegesítő agylövése, de egyelőre én sem cserélném. Nem is fogjuk kirakni. Nagyon mélyről építette fel ezt a csapatot. Jövőre kiderül mekkora a baj.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 316
Mindegy kit húzunk, úgysem játszik az első évében. A "Lewis a liga legszarabb HC-ja" pedig bullshit, ezzel nem is érdemes foglalkozni. Amellett, hogy egy negatív idény miatt sokan elfelejtik az 5 pozitívat, talán érdemes elgondolkodni azon, hogy megérdemelne egy esélyt javítani. Én sem tudom, melyik lenne a helyes és eredményes, de ez a legrosszabb dolog egy vicc. Azt sem gondoltam volna, hogy végre le meri ültetni Bodine-t és játszatja Johnsont.
megyerikrisz
Mi egy meccset tuti (talan kettot) JH rontott el iden, rajta ment el. Jo edzo? Az. Elkuldenem? Hatareset ( afrikai futo madar? pingvin!-hatareset elfogadom), ezen hibak miatt nem, de egy friss impulzus miatt, talan. ML-ra en viszont rosszat nem mondok, persze azert amit nalunk tett.
több mint 9 éve
Monster kickert akarok!
nasheem
felvetelinel az enektudast eloterbe kell helyezni 😊
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Monster kickert akarok!

több mint 9 éve
Persze az sem lenne rossz. A mostani draft pozícióból simán lehet egy monster pass rushert húzni. Ha pedig a 3. körben egy épkézláb C-t is berántunk, akkor szerintem a sérültek visszatérésével simán PO csapat lehetne a Bengals.
munoz
iden, jovore lehet 11-5-el nem jutsz be, amugy kb mindenki a serultjeit es 1-2 hianyposztra draftolt monstert varja.
no
Jó, csak most reálisan az első 5-6-ban húzunk. Ott azért sokkal könnyebb korszakos tehetséget húzni, mint 20 után. Ami nem azt jelenti, hogy 100%, hogy ilyen játékost draftol a Bengals, de az esélye megvan. A nyáron elengedett két WR miatt ráadásul a második nap valószínűleg lesz két extra pick, tehát a játékosállományban a lyukakat be lehet foltozni. Az edzők bénázása, egy sérüléshullám, stb. betehet, de a lehetősége benne lesz egy nagy come backnek.
munoz
Teljesen igaz, de beszelj Nasheem-mel ( vagy Einstennel),hogy veletek legyen az ido, hogy az a korszakos monster p.rusher a rookie idenyeben is az legyen. Az meg 1/1-re sem konnyu. Remelem Stanley az lesz nalunk, legalabb a 2. evtol, de majd meglatjuk. Komp pick meg lesz mindenkinel. Harrison nem kerult be a Ravens-be gyakorlatilag, de korszakos zseni lett a vasasban ( a fene vigye el). Bar izgatott voltam en is az idei drafton, azt mondtak (en meg elhittem), hogy a QB-kon kivul van 5 jo kesz tuti jatekos es igy latszott, hogy egy a mienk lesz. Na ne is beszeljunk rola, mert jovore tarolni fog.
több mint 9 éve
Persze az sem lenne rossz. A mostani draft pozícióból simán lehet egy monster pass rushert húzni. Ha pedig a 3. körben egy épkézláb C-t is berántunk, akkor szerintem a sérültek visszatérésével simán PO csapat lehetne a Bengals.
munoz
iden, jovore lehet 11-5-el nem jutsz be, amugy kb mindenki a serultjeit es 1-2 hianyposztra draftolt monstert varja.
no
Jó, csak most reálisan az első 5-6-ban húzunk. Ott azért sokkal könnyebb korszakos tehetséget húzni, mint 20 után. Ami nem azt jelenti, hogy 100%, hogy ilyen játékost draftol a Bengals, de az esélye megvan. A nyáron elengedett két WR miatt ráadásul a második nap valószínűleg lesz két extra pick, tehát a játékosállományban a lyukakat be lehet foltozni. Az edzők bénázása, egy sérüléshullám, stb. betehet, de a lehetősége benne lesz egy nagy come backnek.
több mint 9 éve
munoz
több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Szerintetek mi történhetett? Azért már tisztán látszódik, hogy idén a 8 leggyengébb csapat közé "verekedte magát" be a Bengals..
Miknar
Kifulladt a keret és még inkább a staff. Az előbbit a gyengus draftok és az Nfl törvényszerűsége okozta, az utóbbit meg a sikerességünk. Nézd meg Zimmer milyen védelmet és Gruden milyen támadósort rakott össze az új helyén. Hiányoznak na.
nasheem
Szerintem Lewis volt mindig is ennek a csapatnak a gyengéje, nála töketlenebb HC nincs a ligában. Nem véletlen, hogy milyen HC-ket termeltünk ki, miattuk volt sikeres a csapat. Szemléletet kell váltani, az ismeri a rendszert, újonc nem játszik, tanulnunk kell a hibákból, és meg kell nyerni a "football game"-et nagyon nem elég.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Ja, meg egy jó draft pozícióban ☺️

több mint 9 éve
Én már csak abban reménykedek, hogy a szezon végéig a fiatal játékosok minél többet játszanak. Így egyrészt tapasztalatot szereznek, másrészt kiderül, hogy ki az akire a jövőben érdemes építeni, és ki az akire nem.
több mint 9 éve
Szerintetek mi történhetett? Azért már tisztán látszódik, hogy idén a 8 leggyengébb csapat közé "verekedte magát" be a Bengals..
Miknar
Kifulladt a keret és még inkább a staff. Az előbbit a gyengus draftok és az Nfl törvényszerűsége okozta, az utóbbit meg a sikerességünk. Nézd meg Zimmer milyen védelmet és Gruden milyen támadósort rakott össze az új helyén. Hiányoznak na.

több mint 9 éve
Dennard tetszett. Boyd is. Fejedelem meg nem véletlenül kapta a nevét. FHoF. Harbaugh meg csúnyán megfutott a végén 😀

több mint 9 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
Sziasztok, csak szeretném megköszönni hogy hála nektek viszonylag up-to-date vagyok a Bengals ügyeiben, nagyon kevés sajnos itthon a hír .. innen szoktam tájékozódni, figyelgetni. 😊

Ugyanakkor többet bosszankodok, mint eddig bármikor, elképesztő önbizalomhiányos a csapat, amatőr hibák, rossz passzok, rossz playek..

több mint 9 éve
Harris nem jött rendbe, úgyhogy Ottot felhoztuk a PS-ből, DeShawn Williams pedig ment waiverre. Közben Smitht is downgrade-eltük doubtfulra, és mivel Shawn Williams is az, így valószínűleg Dennard kezd nickel CB-ben, Shaw lesz Ilonka párja a kezdőben, de Nasheem örömére Fejedelem az első és egyetlen csere S, úgyhogy bőven jut majd neki is snap. Vicces meccs lesz ez, na.

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
@nasheem lehetne, hogy akkor most azt kéred, nyerje meg a csapat a hátralévő meccseit?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Az hatalmas lenne. De komolyan. Lassú mint a tetű, de egy uralkodó ugyebár ne rohangásszon, kapkodjon. Okosan, megfontoltan, keményen. Csak semmi izé!
Nomen est omen.

több mint 9 éve
Williams D, Smith pedig Q, úgyhogy könnyen lehet, tényleg kezdeni fog Fejedelem.

több mint 9 éve
Azért a lenti eszmecsere sokat elárul arról, mennyire gyenge idén a North.
Normál esetben kutyáznánk egymást, de legalábbis arról vitáznánk, hogy Burfict vagy Mitchell a nagyobb tuskó, most meg tagok cseréléséről szól a "vita". Mindenesetre vicces volt végigolvasni az agymenést, jól indult a reggel 😀
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Kevés. Rámegyünk a karakterszámra, kérjük gabistart is! 😉
(de először beszéld rá gabtsit a visszatérésre, mert egyelőre skippeli a szezont 😕)
nasheem
divatszurker...most hogy nem megy annyira a csapatnak el is tűnt és álnéven írogat másik topikban 😊