NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Jo draftpozicio nem egyenlo jo draft. Szal erre taktikazni, hogy ket hellyel elorebb legyel ertelmetlen. Ki tudja ki lesz a kovetkezo Watt vagy JMR?Masik, amit mondtam sokszor. Ha HC vagyok nem fan. Akkor ha 1/1 lesz ès kirugnak, miert is vigasztal, hogy a csapatnak aki kirugott hosszutavon jobb? Foleg, hogy ilyen szezon utan nehezebb munkat talalnom. Mert a csapat csak nekunk allando. Még egy jatekos is rafazhat nemhogy egy edzo. De a csapatnak jobb, hat koszoni szepen.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Bar nem en akartam aki ezt leirja, de meg van esely a PO-ra is. Vigyaznom kell a jelzokkel, mert ebben az egesz csoport benne van. Nem realis, nincs a sorsotok a sajat kezetekben mar, de meg erdemes irni a Mikulasnak miatta. Ti megnyeritek a 4 meccseteket. HT, Browns nem problema, vasas-mi csoportmeccsek, barmi lehet. A vasas es mi csak egyet nyerhetunk. Vasas gyoz a Browns ellen, ti elvertetek, kikap tolunk is ( ez sem lehetetlen), Bills vereseg a kiansaglista 1. pontja ( el tudnak verni barkit, de ki is tudnak kapni barkitol). Ravens kikapunk NE-tol, ti elvertek, vasast el kell vernunk, lista 2. pontja Sas vereseg.
Ebben a csoporban iden minden volt eddig, a Browns-nak 0-10 -nel meg volt eselye a csoportgyozelemre. De jo rendesen elkezdodott a decemberi foci, de ez ratok is igaz.
Termeszetesen az eselyetek "mindenki vermerseklete szerint valasztott melleknev" kicsi, de most meg letezo.
több mint 9 éve
Megpróbálom értelmezni amit írtál de így írásjelek nélkül egész nehézkes bocs..Lehet akkor csak én vagyok a hülye azért mert jelen pillanatban a csapat jövője szempontjából úgy gondolom lehet megérne a gyengébb szereplés egy pár értékes fiatalt értem én itt a sportemberi oldalt de azt mindannyian tudjuk hogy ez a keret elfogyott és erősítésre szorul amit mi csak a drafton szoktunk elkövetni bocs ..Kifejtem. Azért, mert ez SPORT. Ha csicskákat akarsz nézegetni, akik önként, hazai pályán bepucsítanak a Steelersnek és a Ravensnek, hajrá. Ha ezt megtennénk, abból a csapatból én senkit sem szeretnék itt látni jövőre. Ha neked ez lenne az elvárandó sportemberi magatartás, lelked rajta, de ne várd el, hogy ezt ossza mindenki. Most komolyan, te hogy a tökömbe ültél le tegnap meccset nézni? Hogy jó lenne, ha megaláznának minket? Hogy milyen jó lenne kiszopni? Ne nevettesd ki magad. Nyilván nem egyformán gondolkodunk, de számomra ez elfogadhatatlan lenne. Amúgy meg mit értesz 13. kiemelt alatt? Mert az elejétől ennél jóval messzebb vagyunk, a hátuljához meg jóval közelebb.De most komolyan akkor kérlek fejtsd ki ha 13. kiemelt vagy 4 körrel a vége előtt miért nem akarunk jobb draft pozíciót??Véleményem szerint ennek a tegnapi győzelemnek semmi értelme nem volt ! Rájátszásba reálisan bejutni semmi esély.. Akkor már miért nem megyünk rá a tavalyi Dallashoz hasonlóan a minél jobb Draft cetlire ....Gratulálok
WhoDey83
megyerikrisz
WhoDey83
megyerikrisz
WhoDey83
Szóval, felküldenél pár értékes fiatalt. Mi lehet a végkimenetel?
1. Kikapunk. Akkor ezek tényleg értékes fiatalok lehetnek, ettől még az önbizalmuk is megnő (ami egyáltalán nem lényegtelen, lásd a túloldalon Agholort), tuti beverekedik magukat a jövő évi csapatba.
2. Nyerünk. Akkor meg szemetek, mert hogy a jó fenébe lesz ebből így fasza draftpozíció.
Hülyézni meg véletlenül sem hülyéztelek le, egyszerűen csak messze vannak egymástól az álláspontjaink. Egy ilyen szezonban, ahol PO tuti nem lesz, fényévenként jön össze a csapatnak jó meccs, én minden pozitív pillanatot ki szeretnék élvezni. Core villanásait, Burkhead futásait, Burfict fantasztikus játékát. Nem azon agyalni, hogy dejólenne, ha megint nyelnénk.
(Amúgy azt megnézném, mikor Burfictnek meg Pacmannek szólsz az öltözőben, hogy "Skacok, ne játszunk már győzelemre, hagyjátok magatokat." 😀 )
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Nem tudom, aki valaha sportolt valamit versenyszinten, az kétlem hogy ki tudná kapcsolni a győzelmi ösztönt.Bennünk van, győzni akarunk, minden egyes nappal jobbnak lenni mint előző nap, minden egyes ellenfelet megpróbálni 2 vállra fektetni, igaz, én csak squasholok versenyszinten, de még egy barátságos játékon is van hogy egymásnak esnek a felek 😀
drafthelyezés ide vagy oda, iszonyú csalódott vagyok akkor is, ha csak szimplán lélektelenül és szarul játszik a csapat, hát még ha kiderülne hogy "kikaphatnak"...
több mint 9 éve
Lehet akkor csak én vagyok a hülye azért mert jelen pillanatban a csapat jövője szempontjából úgy gondolom lehet megérne a gyengébb szereplés egy pár értékes fiatalt értem én itt a sportemberi oldalt de azt mindannyian tudjuk hogy ez a keret elfogyott és erősítésre szorul amit mi csak a drafton szoktunk elkövetni bocs ..Hülye nem vagy, mert szerintem ez mindenkiben ott motoszkál. Csak valakiben úgy, hogy kevésbé fáj egy-egy zakó, valakit meg egyáltalán nem zavar. Mondjuk azt tényleg messze áll tőlem, hogy jobban örülnék egy vereségnek. Fura belegondolni. Én pl akkor is inkább győznék, ha az utolsó fordulóban azzal juttatjuk be a Vasast a PO-ba, nekünk meg már tök mindegy (még draft helyet sem nyerünk vele). Igaz egy ilyen helyzetben már csak 51%-49% környékén billegnék 😊
WhoDey83
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
A winning mentalitas fontos nagyon, de ez mindenkiben megvan, de ezt tovabbfejlesztve a "gyozni tudas kepessege" nem oszton,mint az akaras es ezt sok csapat nem tudja. Pl nektek sem megy a PO-ban, de egyszer megtorik ez (talan jovore) es lehet egy jo maroknyi vas lesz a jutalma Februarban. Egy jatekosnak nem lehet azt mondani, most kikaphatsz, mert a korulmeny ilyen-olyan. Amugy nem csak a cserek, de a edzok es szinte mindenki kuzd az allasaert, jo szerzodesert, buszkesegert, aki kifut a palyara az gyozni akar. Persze a csapat tud jatszani veresegre, kohog valaki az oltozoben es ot + jobbra-balra a 3 mellette levot IR-re rakjak.
több mint 9 éve
A szívjunk, hogy jobb draftpozíciónk legyen történet 90% urban legend. Még a "suck for Luck" is inkább volt fájdalomcsillapító vagy valami olyasmi ami értelmet ad a kilátástalanságnak, mint valós törekvés a klub részéről. Nem is tudom, hogy létezik-e olyan fórum, ahol nyíltan kimondanák, hogy inkább kapjunk ki, mint győzzünk. Ha van ilyen, akkor az nagyon négyszemközt és nagyon zárt ajtók mögött történik. Egy játékos, egy edző vagy klubvezető ezzel kb örökre kiírja magát a versenysportból. Esetleg tulajdonosi szinten lehetne ez valós stratégia, de hogy viszed át a pályára? Albániában esetleg, de az NFLben igen nehezen.
több mint 9 éve
Lehet akkor csak én vagyok a hülye azért mert jelen pillanatban a csapat jövője szempontjából úgy gondolom lehet megérne a gyengébb szereplés egy pár értékes fiatalt értem én itt a sportemberi oldalt de azt mindannyian tudjuk hogy ez a keret elfogyott és erősítésre szorul amit mi csak a drafton szoktunk elkövetni bocs ..Kifejtem. Azért, mert ez SPORT. Ha csicskákat akarsz nézegetni, akik önként, hazai pályán bepucsítanak a Steelersnek és a Ravensnek, hajrá. Ha ezt megtennénk, abból a csapatból én senkit sem szeretnék itt látni jövőre. Ha neked ez lenne az elvárandó sportemberi magatartás, lelked rajta, de ne várd el, hogy ezt ossza mindenki. Most komolyan, te hogy a tökömbe ültél le tegnap meccset nézni? Hogy jó lenne, ha megaláznának minket? Hogy milyen jó lenne kiszopni? Ne nevettesd ki magad. Nyilván nem egyformán gondolkodunk, de számomra ez elfogadhatatlan lenne. Amúgy meg mit értesz 13. kiemelt alatt? Mert az elejétől ennél jóval messzebb vagyunk, a hátuljához meg jóval közelebb.De most komolyan akkor kérlek fejtsd ki ha 13. kiemelt vagy 4 körrel a vége előtt miért nem akarunk jobb draft pozíciót??Véleményem szerint ennek a tegnapi győzelemnek semmi értelme nem volt ! Rájátszásba reálisan bejutni semmi esély.. Akkor már miért nem megyünk rá a tavalyi Dallashoz hasonlóan a minél jobb Draft cetlire ....Gratulálok
WhoDey83
megyerikrisz
WhoDey83
megyerikrisz
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Krisz ebben a kérdésben szerintem most totál ugyanazt gondoljuk 😉A draft szempontjából persze nem volt értelme, sőt abból az aspektusból a Browns ellen is ki kellene kapni. A felfogás viszont a csapatok döntő részénél az, hogy haNem is a létezését tagadtam, csak azt mondom, amíg még van (bár nagyon halovány) esély a pozitív szezonra, addig ne álljunk már be önként fartúrónak.
A; nem csinálnak bohócot a közönségből, joggal várhatják el a tisztességes játékot
B; a cserék a karrierjükért játszanak, most kapnak lehetőséget, hogy éles helyzetben megmutassák lehet velük számolni az NFL-ben. (Ott van példul Burkhead, aki Y/C-ben nagyon jó számokat hoz). Előfordulhat, hogy egy csere a képességei miatt nem tud elég jó teljesítményt nyújtani, de az biztos, hogy odateszi magát.
C; Az NFL-ben átlalános, hogy winning culture fontosabb, mint egy-két hely plusz a drafton.
Mindez nem azt jelenti, hogy soha nincs taktikázás, nem nyúlnak bele a meccsekbe az edzők, de általában a kisiklott szezonokban a játékosok motivációja is gyenge lesz, inkább arra figyelnek, hogy ne sérüljenek meg, stb. ami éppen elég, hogy elmenjenek meccsek.
munoz
megyerikrisz
több mint 9 éve
A draft szempontjából persze nem volt értelme, sőt abból az aspektusból a Browns ellen is ki kellene kapni. A felfogás viszont a csapatok döntő részénél az, hogy haNem is a létezését tagadtam, csak azt mondom, amíg még van (bár nagyon halovány) esély a pozitív szezonra, addig ne álljunk már be önként fartúrónak.
A; nem csinálnak bohócot a közönségből, joggal várhatják el a tisztességes játékot
B; a cserék a karrierjükért játszanak, most kapnak lehetőséget, hogy éles helyzetben megmutassák lehet velük számolni az NFL-ben. (Ott van példul Burkhead, aki Y/C-ben nagyon jó számokat hoz). Előfordulhat, hogy egy csere a képességei miatt nem tud elég jó teljesítményt nyújtani, de az biztos, hogy odateszi magát.
C; Az NFL-ben átlalános, hogy winning culture fontosabb, mint egy-két hely plusz a drafton.
Mindez nem azt jelenti, hogy soha nincs taktikázás, nem nyúlnak bele a meccsekbe az edzők, de általában a kisiklott szezonokban a játékosok motivációja is gyenge lesz, inkább arra figyelnek, hogy ne sérüljenek meg, stb. ami éppen elég, hogy elmenjenek meccsek.
munoz
több mint 9 éve
A draft szempontjából persze nem volt értelme, sőt abból az aspektusból a Browns ellen is ki kellene kapni. A felfogás viszont a csapatok döntő részénél az, hogy haA; nem csinálnak bohócot a közönségből, joggal várhatják el a tisztességes játékot
több mint 9 éve
Kifejtem. Azért, mert ez SPORT. Ha csicskákat akarsz nézegetni, akik önként, hazai pályán bepucsítanak a Steelersnek és a Ravensnek, hajrá. Ha ezt megtennénk, abból a csapatból én senkit sem szeretnék itt látni jövőre. Ha neked ez lenne az elvárandó sportemberi magatartás, lelked rajta, de ne várd el, hogy ezt ossza mindenki. Most komolyan, te hogy a tökömbe ültél le tegnap meccset nézni? Hogy jó lenne, ha megaláznának minket? Hogy milyen jó lenne kiszopni? Ne nevettesd ki magad. Nyilván nem egyformán gondolkodunk, de számomra ez elfogadhatatlan lenne. Amúgy meg mit értesz 13. kiemelt alatt? Mert az elejétől ennél jóval messzebb vagyunk, a hátuljához meg jóval közelebb.De most komolyan akkor kérlek fejtsd ki ha 13. kiemelt vagy 4 körrel a vége előtt miért nem akarunk jobb draft pozíciót??Véleményem szerint ennek a tegnapi győzelemnek semmi értelme nem volt ! Rájátszásba reálisan bejutni semmi esély.. Akkor már miért nem megyünk rá a tavalyi Dallashoz hasonlóan a minél jobb Draft cetlire ....Gratulálok
WhoDey83
megyerikrisz
WhoDey83
több mint 9 éve
De most komolyan akkor kérlek fejtsd ki ha 13. kiemelt vagy 4 körrel a vége előtt miért nem akarunk jobb draft pozíciót??Véleményem szerint ennek a tegnapi győzelemnek semmi értelme nem volt ! Rájátszásba reálisan bejutni semmi esély.. Akkor már miért nem megyünk rá a tavalyi Dallashoz hasonlóan a minél jobb Draft cetlire ....Gratulálok
WhoDey83
megyerikrisz
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Véleményem szerint ennek a tegnapi győzelemnek semmi értelme nem volt ! Rájátszásba reálisan bejutni semmi esély.. Akkor már miért nem megyünk rá a tavalyi Dallashoz hasonlóan a minél jobb Draft cetlire ....Gratulálok
WhoDey83
több mint 9 éve
Véleményem szerint ennek a tegnapi győzelemnek semmi értelme nem volt ! Rájátszásba reálisan bejutni semmi esély.. Akkor már miért nem megyünk rá a tavalyi Dallashoz hasonlóan a minél jobb Draft cetlire ....
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Fisher viszont szar volt és még meg is sérült. Ezt sajnáltam. Az a fumbli... Core viszont örömteli.
több mint 9 éve
Jó volt ez. Szerepet kapott a roster alja is, Dalton 130as rating sack nélkül, Burfict hatalmas meccset tolt, Dunlap több labdát ütött le, mint a magyar röplabda-válogatott. Még a végén az 5 W is meglesz.
több mint 9 éve
Mármint megverni a rozsdás acélosokat
több mint 9 éve
ez a hozzáállás tetszik 😀
több mint 9 éve
Tetszik az eredmény, itt ott a mutatott játék is, de ha teljesen reális akarok lenni, ez a gyengécske Bengals egy még gyengébb Eaglest vert ma elMindenesetre Nugent egész jó volt, kár hogy az utolsó negyedben megint előjött 1-2 amatőr hiba, de foglalkozzunk a pozitívumokkal, jövőhéten meg kell verni a Clevelandet, és talán lesz önbizalom a Steelers ellen is..
Burfict man of the match
Szerkesztette: Miknar
több mint 9 éve
Gilberryt küldjük vissza. Nemrég jött, tuti garis még!
több mint 9 éve
Backup quarterback AJ McCarron was on the field in a stocking cap. He apparently had a stiff neck and it's not related to injury. Long snapper Clark Harris (groin) was on the rehab field, as was backup tight end Tyler Kroft (concussion) and they were marked as limited. Backup safety Derron Smith (thigh) didn’t work, but starting safety Shawn Williams (hamstring) returned to practice after missing his first NFL game in Baltimore and was marked as limited.Csak 11 ember, nem is sok.
Backup tight end C.J. Uzomah (calf) also returned after a multi-week absence and was limited. Also limited after playing Sunday were left guard Clint Boling (shoulder), left end Carlos Dunlap (thigh). Defensive lineman Wallace Gilberry, fullback Ryan Hewitt (foot), and wide receiver Brandon LaFell (knee).bengals.com
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
hey-hey, ne kelts panikot!annyi sör nincs is.plusz Dalton labdavesztés: üvegsörSzabályrendszer? Elbaszott EP 1 feles, FG 3 feles? Csak hogy tudjam, mire számítsunk az eredménykövetőben 😊Áh addig nem. A szezon utolsó meccse előtt be lesz jelentve az 1 éves hosszabbítás...Áprilisban hosszabbított, '17 végéig szerződése van.
Mikey
Btw hétvégén szerintem csinálok egy ivós játékot az elbaszott Nuge-rúgásokra, legyen valami haszna is. 😀
megyerikrisz
nasheem
sutianap
Mikey
több mint 9 éve
annyi sör nincs is.plusz Dalton labdavesztés: üvegsörSzabályrendszer? Elbaszott EP 1 feles, FG 3 feles? Csak hogy tudjam, mire számítsunk az eredménykövetőben 😊Áh addig nem. A szezon utolsó meccse előtt be lesz jelentve az 1 éves hosszabbítás...Áprilisban hosszabbított, '17 végéig szerződése van.
Mikey
Btw hétvégén szerintem csinálok egy ivós játékot az elbaszott Nuge-rúgásokra, legyen valami haszna is. 😀
megyerikrisz
nasheem
sutianap
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Huu de bebazstam volna ha most hetvegen minden Dalton elleni sa`ncnal inni kell egyet...