NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Most olvastam az idényre vonatkozó snapszámokat, úgy érzem, jövőre spórolunk 3 misit Mau cutolásával.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Geno tiszta sor, de Bell meg mire fel? A sok hülye ítész mindig bedől a számoknak. Ez csak azért baj, mert Bell devalválja Geno címét is 😕

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Bell a támadóknál, Geno Atkins pedig a védőknél a hét játékosa...jó kis csata lesz ez vasárnap 😀

Geno Atkins named AFC defensive player of the week
több mint 9 éve
5ből egyet tuti kihagy ő is. Ha 45 felett is rúgatjuk, akkor 5ből kettőt. És ez csak a kisebbik baj. Bullock már a kinézete miatt sem NFL kompatibilis. Ki kellene blőrözni a komplett embert, amikor pályára lép 😊

De szerintem csak a playbook miatt kellett 😀

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ne viccelj, velem erősebb lett volna a csapat igazából már 😀

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Bullockkal pont nem lett a csapat előrébb, de végre valahára nem Mike Nugentnek hívják a csapat rúgóját, juhúú! 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Nugent helyett Bullock lesz az új kicker
Klaci79
Faszom...

több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Ezzel a váratlan és merész döntéssel a PO is elérhető közelségbe került😊
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Aztamindenit. Ez már-már Fisher-szintű túlélés volt pedig 😕
Mi lesz a következő?...

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Tate esetében 3 évbe telt mire végre elköszöntünk tőle. Ehhez képest Nugent szinte az első hibánál repült 😊
több mint 9 éve
Nem értem ezt a kapkodást...

több mint 9 éve
Nugent helyett Bullock lesz az új kicker
több mint 9 éve
Miknar Cincinnati Bengals 581
kis nosztalgia

www.youtube.com/watch?v=qZ1wXYL_zsg&t=129s
több mint 9 éve
Bengals head coach Marvin Lewis said Monday that Pro Bowl wide receiver A.J. Green (hamstring) expects to practice this week and his prognosis is “partly sunny,” which for Lewis means it all depends how he looks in practice. And he hasn’t done that since suffering a grade two hamstring tear on the second snap of the Nov. 20 game against Buffalo.Geoff Hobson
Partly sunny. 😀 😀 Lewis tényleg beállt időjárásjelentőnek.

több mint 9 éve
20-0-ig láttam, aztán inkább aludtam, annyira látványosan játszott a csapat. 😊

Szerkesztette: Mikey

több mint 9 éve
Ja és megyerkrisz-nek megint volt alibije 😉

több mint 9 éve
Szegény Barnák. Szegény Hue. Döbbenetesen gyengék több csapatrészben is. Pedig nevek azért bőven akadnak náluk. Azt hittem Hue összekapja őket. Megeshet még, de nem idén. Tét nélkülin, sok hiányzóval vertük őket tükörsimán. Nehéz kiemelni bárkit. Burfict nagyon jó volt az első félidőben, Iloka végig, Dre majdnem végig és Dennard továbbra is tetszik. Ilyen D és ilyen ellenfél mellett, elég volt koncentrált egy Dalton, egy jó Eifert és egy okos play calling. A sok futott yard inkább a gyenge CLE frontnak köszönhető, mint a jó futóknak vagy blokkoknak. Fishert pedig játszatni kell. Javulni fog.

Idén ez volt az utolsó olyan meccs, ahol nyomás volt a csapaton. Simán hozták. Jöhet a jutalomjáték. Döntsük el ki megy be a POba 😊

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
Nemcsak Green, hanem mellette Wright sem lesz ma. Nagyon karcsú lesz így az elkapósor, remélem Core sok spenótot eszik meccs előtt.

több mint 9 éve
És úgy tűnik a cincyjungle szerkesztők is olvassák a fórumunkat 😊
 www.cincyjungle.com/2016/12/7/13863472/weekly-lineman-fisher-inexperience-dunlap-hands-on-display-vs-eagles-film-room-week-13

több mint 9 éve
Köszi az infókat! 😊
több mint 9 éve
Ogbuehiről mindent elmond, hogy idén először változtattuk meg (nem sérülés okán) a depth chartot. Winston a kezdő RT, vele rotálták Fishert, a dísznigró meg a padról nézte.

több mint 9 éve
Fisher szar volt, de nem volt szarabb a csodanégerünknél. Nekem még az sem tűnt fel, hogy run blockban gyengébb lenne. A kezeit mondjuk hihetetlen szarul használja, ami nem tudom, hogy erő vagy technikai hiányosság. Gondolom mindkettő. Elég elszomorító, hogy csak itt tart ő és Ogbuehi is...

több mint 9 éve
A győzelem mellett számomra a második legörömtelibb dolog az, hogy végre láthattuk Fishert RT-ben komolyabb snapszámban.

( Nem is engedett sacket a fal. 😛 )

Lewis assesses move from Ogbuehi to Fisher
Mikey
Egyébként jó volt Fisher? Mert valakitől azt olvastam itt a fórumon, hogy nem volt jó és még meg is sérült. És sokat vártam tőle, azt hittem első évére kezdő lesz NFL-ben, persze nálatok van az egyik legjobb emberállományú fal, tehát nyilván érthető ha nem dobják be a mélyvízbe rögtön + mintha sérült is lett volna
több mint 9 éve
A győzelem mellett számomra a második legörömtelibb dolog az, hogy végre láthattuk Fishert RT-ben komolyabb snapszámban.

( Nem is engedett sacket a fal. 😛 )

Lewis assesses move from Ogbuehi to Fisher

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 316
Jo draftpozicio nem egyenlo jo draft. Szal erre taktikazni, hogy ket hellyel elorebb legyel ertelmetlen. Ki tudja ki lesz a kovetkezo Watt vagy JMR?

Masik, amit mondtam sokszor. Ha HC vagyok nem fan. Akkor ha 1/1 lesz ès kirugnak, miert is vigasztal, hogy a csapatnak aki kirugott hosszutavon jobb? Foleg, hogy ilyen szezon utan nehezebb munkat talalnom. Mert a csapat csak nekunk allando. Még egy jatekos is rafazhat nemhogy egy edzo. De a csapatnak jobb, hat koszoni szepen.
ulpianus
Egyet ertunk, de az edzot nem azert rugjak ki, mert a draftpozicio 1/1, es nem ha 1/3. Az edzo ( de a tulaj+orvos is eleg edzo nelkul) ha tuti marad, mert pl. epitkeznek, es 1/2-n tuti ( annak gondolt, vart) lesz Fr.QB, akkor sok mmindent mmeg lehet beszelni viragnyelven, de a titka ennek a jo megertese es elegans kivitelezese. A lenyeg nekunk, hogy a palyan olyan akarast lassunk, hogy errol beszelni se lehessen, mint opcio a veresegre. De itt Green-t nem raktatok IR-re, varjak vissza, daraljon a meccsen, pedig a PO egy picit messzebb van mint szeretnetek.