NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
According to the Cincinnati Enquirer's Paul Dehner, trading A.J. McCarron is "a part of the offseason itinerary" for the Bengals.Nagyon kíváncsi leszek az ellenértékre.
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
QB:According to the Cincinnati Enquirer's Paul Dehner, trading A.J. McCarron is "a part of the offseason itinerary" for the Bengals.
McCarron utolsó éve. Jó lenne elcserélni, mert még egy évet aligha akar majd padozni, amiben igaza is van, hiszen nála sokkal fogalmatlanabb emberek is kapnak lehetőséget a ligában.
munoz

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
15 játékos lesz FA, ti kit tartanátok meg?Burkhead mindenképpen, Hill mehet isten hírével. Burk és Bernard felezhetnék a snappeket, tartaléknak ott van Carson meg egy hetedik körös RB.
Mikey
Whit és Zeitler must, de az öregtől tartok. Az asszonya tegnap azon örvendezett twitteren, hogy sikerült egészségesen elérniük a free agencyt. Akármelyik elmegy, hatalmas lesz a baj.
A első két ponthoz tartozik, hogy Hill gyenge átlagát sokan egész évben a falra fogták. Ehhez képest tegnap Burk sokkal jobban nyomta csere RT-vel és csere LG-vel.
A DL-ből Gilberry vetminért maradhat, többiek viszonlátás, a soha semmit sem bizonyító Thompsonnal az élen.
Dansby, Bullock, Brown kuka.
Drét óccsóért megtartanám (~6-7 milla), viszont akkor Dennard mehet. Vagy fordítva. Dennardról 4 év alatt sem sikerült megtudni semmit.
Szerkesztette: megyerikrisz
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Ahogy én láttam a szezont, és az FA-knál ezeket várnám, szeretném. Alapvetően a K poszt és az OL volt szerintem a legnagyobb probléma idén. Voltak persze olyan meccsek, ahol más egységek is beégtek, de ezt a két kérdést rendezni kell. OL:
Ennek megfelelően draftolni kellene egy jó kickert. Az OL-be pedig maradjon With' és Zeitler, rúgjuk ki Bodint, a másik T poszt kérdőjel, bár Fishernek volt jó meccse, nem tudom, hogy tényleg jó szintre az offseasonben fel lehet-e húzni. Ogbuehi, meg egy drága back up lesz.
WR:
Szerintem itt elég biztató jelek voltak a szezon második felében. Ha nem kér sokat, LaFell visszajöhet.
RB:
Burkheadet én is megtartanám. A nagy kérdés Hill, aki a rookie szezonja óta egyre gyengébb. Tavaly legalább a goal line szitukat magabiztosan megoldotta, idén már azt sem. Mivel Gio hosszútávú szerződést kapott, Hill pedig contract yearbe lép, ezért nagy változás szerintem 2017-ben nem lesz.
Ha esetleg Peerman távozása az ára Burkhead maradásának, akkor áldozzuk be Cedricet.
TE:
Eifert sokat sérült, a Kroft Uzomah párost pedig kevésnek érzem. Viszont 4 TE-vel aligha fogunk nekimenni a szezonnak. Az optimális megoldás az lenne persze, ha Eifert egy teljes szezont végig tudna tolni, vagy a másik két játékos nagyot fejlődne.
QB:
McCarron utolsó éve. Jó lenne elcserélni, mert még egy évet aligha akar majd padozni, amiben igaza is van, hiszen nála sokkal fogalmatlanabb emberek is kapnak lehetőséget a ligában.
DL:
A D-ben látszódott, hogy a DL nagyon vékony, jó lenne ide egy brutál pass rushert hozni az első körben. Szerintem ez a secondary hiányosságait is jelentősen árnyalná.
Peko egy jó értelembe vett hangadó, de sajnos a játéka kevés. Nagyon kellene egy olyan DT-aki pass rushra is képes. Billingsre és Hardisonra is kíváncsi lennék, hogy mit tudnak. Hunt kuka.
LB:
Tez az alap. Vigil tegnap biztató volt, Rey pedig egy nagyon korrekt backup. Viszont kellene még egy gyors és brutál LB. Sok mocknál az első pickünket erre a posztra teszik. We will see 😊
Nálam Mau és Dansby is nyugdíj.
CB:
Kirkpatrik esetében a gondot abban látom, hogy FA-n szinte biztosan nem lesz olyan, akit helyette el lehetne hozni, Pacman ahogy öregszik, egyre kevésbé életbiztosítás (bár idén pont Newman mutatta meg Zimmernél, hogy jó rendszerben egy idősebb CB is lehet hatékony) , a sérülések pedig évről-évre jelzik, hogy egyszerűen nem lehet elég CB rosteren. Nem tudom, hogy a kevés lehetőség miatt, de Dennard nekem nagyon inkonzisztens volt (bár ez Dre-re is igaz a sokkal több snap ellenére is). Reméljük Williams tényleg nagy durranás lesz, illetve a második volna (Shaw, Russel) tovább tudnak fejlődni.
S:
Egy jó LB/S hibridet, aki magas szinten képes pass prot. el tudnék képzelni. Ennek az egységnek is voltak gyenge meccsei, amikor elnéztek zónákat, elváltottak, stb. de még talán itt van a legkisebb gond.
több mint 8 éve
Általában nem szeretem a nagy jövés-menést így az én listám kicsit bővebb. Peerman apróért maradhat, mert az STben ér annyit. Gilberry és TJ szintén. Dre-t értelmes pénzért jó lenne megtartani, de tartok tőle, hogy túl sokat akar majd. Kérdés, hogy a magamutogatása mennyire jön be más csapatoknak.
Peko már nehezebb eset. Őt bírom, de 32 évesen totálisan egy dimenziós DTként sokkal előrébb nem leszünk vele. Könnyes búcsú.
A lényeg Whit és Zeitler. Ők nagyon kellenek. Ez az FA kevésbé fog fájni, mint a tavalyi.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
15 játékos lesz FA, ti kit tartanátok meg?RB -- Rex Burkhead, Cedric Peerman
WR -- Brandon LaFell
OT -- Andrew Whitworth
OG -- Kevin Zeitler, T. J. Johnson
DT -- Domata Peko, Brandon Thompson
DE -- Wallace Gilberry, Margus Hunt
LB -- Karlos Dansby
CB -- Dre Kirkpatrick, Chykie Brown
K -- Randy Bullock
Kiemeltem azokat, akiket szerintem mindenképp meg kellene tartani.
több mint 8 éve
Az kimaradt, hogy végül a top 10-ben, egészen pontosan a 9. helyen választhat majd a csapat a drafton. Azzal azért illene belenyúlni a tutiba.Egyébként állítólag négy kompenzációs picket is kaphat majd a Bengals, ami azt jelentené hogy összesen 11 pickje lenne a csapatnak. Ennyivel már bőven rendbe lehet rakni a hiányposztokat, főleg ami a mélységet illeti.
több mint 8 éve
Az első félidőt konkrétan nem hittem el, nagyon jól játszott a csapat. Burkhead, Core nagyon fickándoztak. Aztán szokásos módon a második félidőre visszaesett az offense, ez egyébként Zampeseék számára hatalmas kritika, mert gyakorlatilag az egész év során ez volt.A védelem tartotta magát szerencsére végig, a végén jött a slusszpoén KeiVarae Russell karrierjének első INT-jével. 😊 De nagyon jó volt Atkins és ami még nagyobb öröm, Vigil is. A defense azzal, hogy végül 10 ponton tartotta a Ravenst, a szezont 19,7 pontos engedett átlaggal zárta, ez baromi jó. Egyben mutatja is, hogy mi volt a csapat rákfenéje, az offense. Azzal valamit kezdeni kell az offszezonban, Whitworth visszahozatala LT-be kötelező, és a futó posztot is rendbe kell rakni, mert Hill és Bernard is felejtős részemről. Egy meccs nem sok, de Burkhead tegnap egyedül többet mutatott, mint a másik két úriember egész évben.
Bár a vége 6-9-1 lett, azért magam alatt mégsem vagyok, mert szerencsére a csapat fogyatékosságai egyértelműek. Boyd és Core kifejezetten biztató volt az utolsó hetekben, szóval ha fejlődnek tovább, a WR poszt nagyon rendben lehet. A futóposzttal, a támadófallal, a védőfal mélységével és a teljes linebacker sorral viszont mindenképp kezdeni kell valamit, mert egyik botrányosabb mint a másik.
A cornerback poszt nehéz kérdés, Kirkpatrick FA lesz, és szerintem mehet amerre lát, Adam Jones pedig nagyon visszaesett idén. Ellenben Dennard nem mutatott eleget ahhoz, hogy feltétlen bízzak benne. Shaw elég inkonzisztens volt, de nála belefért, hiszen első éve volt kezdőként, viszont lesz jövőre Jackson III, akitől nagyon sokat várok.
Ja és a legfontosabb, kell egy megbízható rúgó. 😛
2017-ben a csapat mutatója 1-0, eddig tökéletes. 😊
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Uzomah első TDje volt a mai? Zseniális szezonja volt 😊 Dre viszont a végére belejött. A FA közelsége gondolom segített benne.
Vigil passzjátékoknál tényleg hatékony, de futásnál ugyanannyira elveszett. Helye lehet a jövő évi kezdőben.
több mint 8 éve
Kár hogy semmi tétje nem volt. Burkhead respekt!
több mint 8 éve
Tra Carson nekem kifejezetten tetszett a pre meccseken. Mondjuk a sokadik falak ellen futott, de akkor is.
több mint 8 éve
Nagy nehezen végül Green is IR-re került. Az ötvenhármak között OG Trey Hopkins.
több mint 8 éve
Green, Burfict és Kroft biztosan nem játszik holnap, Hill kérdéses.Kövezzetek meg, de nekem Hill sem hiányozna.
több mint 8 éve
Stílusosan ért végett Ogbuehi szezonja, vállsérülés miatt IR-re került. Helyét RB Tra Carson veszi át a rosteren.Már azt hittem, csak rossz hírek maradnak a szezon végére. 😀
Mikey
Állítólag Johnson fog kezdeni LGben, ami sokat elárul az OL draftoltjaink legújabb gyöngyszeméről, Westermanról.
Green pedig azt üzente a csapat sajtósán keresztül, hogy mindenki nyugodjon le, nincs neki semmi baja, nem is durcizik.
több mint 8 éve
Stílusosan ért végett Ogbuehi szezonja, vállsérülés miatt IR-re került. Helyét RB Tra Carson veszi át a rosteren.
több mint 8 éve
Nyugi, így is ütjük őket.
több mint 8 éve
Boling és Eifert is már túl van a műtétjén. Ezt miért nem lehetett így csinálni a probowl után? Green még mindig nagyon morcos, otthon duzzog, nem ment elbeszélgetésre. Hill, Burfict out, jó meccs lesz a Ravens ellen😉
több mint 8 éve
Ez nekem így egy kicsit partly cloudy. 😀Lewis nemreg nyilatkozott vmi radios musorban es epmondta, hogy marad Bengals HC jovore is, nem vonul vissza.Ahogy ő mondaná: we'll see. 😊
Beki
Mikey
több mint 8 éve
Lewis nemreg nyilatkozott vmi radios musorban es epmondta, hogy marad Bengals HC jovore is, nem vonul vissza.Ahogy ő mondaná: we'll see. 😊
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Lewis nemreg nyilatkozott vmi radios musorban es epmondta, hogy marad Bengals HC jovore is, nem vonul vissza.
több mint 8 éve
Túl sok a Lewis távozik cikk, azaz tuti marad még egy évig. A kinti fórumon olvastam, hogy a sikeres 2011-2015 szezonokban a PO csapatok elleni mérlegünk (12-22-1). Illetve az idegenbeli primetime meccs mérlegünk ML 14 éve alatt (1-16). Nem néztem utána, de azért ezek a statok nem túl fényesek.Eifert állapota aggasztó, de sajnos a TE pozi csak a sokadrangú hiányposztunk, talán még Hill lecserélése is égetőbb. Azzal kellene kezdeni, hogy A.J. McCarront kiárusítjuk, giga luxus padoztatni ilyen QB hiányos időkben. Dalton nem sérülékeny QB ezt a kockázatot fel kellene vállalnunk.
Szerkesztette: Szipeter
több mint 8 éve
Egyelőre inkább pletykának minősíteném, de felmerült, hogy Marvin nyugdíjba megy a szezon végén: www.cincyjungle.com/2016/12/27/14089060/report-marvin-lewis-will-retire-at-end-of-2016-season"Láttam azt, aki hallotta amikor mondták."
Azokból a nyilatkozatokból, hogy Hue-nak felajánlották, ha marad akkor hamarosan ő lesz a HC adódik, hogy ML nem akarja az idők végezetéig a Bengalst vezetni. Más kérdés, hogy valóban egy ilyen szezon után akarja-e abbahagyni. (Persze erre is lehetne magyarázatot találni.) A cikk érdekessége számomra inkább az, hogy ha Marvin megy, akkor Guenther is lelép, mert Jay Grudennel a legnagyobb barátok, és ő lenne a Redskins DC-je.
Mondjuk ha a mostani szezon után Zimmert kivágnák A Vikingstól, akkor benne vagyok a dologban 😊
munoz
Változatlanul azt mondom, jó lenne felkavarni az állóvízet. Nem vagyok Lewis ellenes, mert kedvelem és imádom minden hibája ellenére, de szerintem jót tenne a játékosoknak is egy újfajta impulzus, egy teljesen más stílusú HC. Ezzel együtt a két koordinátorral sem vagyok megelégedve, mármint egyikőjük sem mutatott semmi olyat, amivel elérték volna, hogy sajnáljam őket, ha mennének. Nem mondom hogy menjenek, de maradandót sem alkotott egyik sem.
Szerintem ránk, szurkolókra is ráférne egy új impulzus HC terén. Bár csak a magam nevében beszélek, szóval rám rám férne.
---
WR Jake Kumerow és LB Trevor Roach jött fel practice squadból. Egyrészt majdnem mindegy, másrészt Kumerow aktiválása is előrevetíti, hogy Green tényleg nem játszik a szezonzárón sem, amit változatlanul egyáltalán nem értek.
---
Alakul a hír, miszerint Eifert hátát megműtik. Az akkor háromból három offszezon, mikor megműtik az embert, ez nagyon nem oké. Nagyon kellene még egy potens elkapó TE.
több mint 9 éve
Egyelőre inkább pletykának minősíteném, de felmerült, hogy Marvin nyugdíjba megy a szezon végén: www.cincyjungle.com/2016/12/27/14089060/report-marvin-lewis-will-retire-at-end-of-2016-seasonElőbb lesz Fisher a HC, mint sem, hogy Zimmet kivágják Minnesotából.
Azokból a nyilatkozatokból, hogy Hue-nak felajánlották, ha marad akkor hamarosan ő lesz a HC adódik, hogy ML nem akarja az idők végezetéig a Bengalst vezetni. Más kérdés, hogy valóban egy ilyen szezon után akarja-e abbahagyni. (Persze erre is lehetne magyarázatot találni.) A cikk érdekessége számomra inkább az, hogy ha Marvin megy, akkor Guenther is lelép, mert Jay Grudennel a legnagyobb barátok, és ő lenne a Redskins DC-je.
Mondjuk ha a mostani szezon után Zimmert kivágnák A Vikingstól, akkor benne vagyok a dologban 😊
munoz
több mint 9 éve
Egyelőre inkább pletykának minősíteném, de felmerült, hogy Marvin nyugdíjba megy a szezon végén: www.cincyjungle.com/2016/12/27/14089060/report-marvin-lewis-will-retire-at-end-of-2016-seasonAzokból a nyilatkozatokból, hogy Hue-nak felajánlották, ha marad akkor hamarosan ő lesz a HC adódik, hogy ML nem akarja az idők végezetéig a Bengalst vezetni. Más kérdés, hogy valóban egy ilyen szezon után akarja-e abbahagyni. (Persze erre is lehetne magyarázatot találni.) A cikk érdekessége számomra inkább az, hogy ha Marvin megy, akkor Guenther is lelép, mert Jay Grudennel a legnagyobb barátok, és ő lenne a Redskins DC-je.