NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Matt Lengel (Patriots)

Utóbbi története ebből nagyon komoly. Szezon közepén még a Bengals practice squadban sínylődött, mert a félelmetes Bengals TE sorba nem fért be, erre elviszi a Patriots, és konf. döntőt játszik, miközben a volt csapattársai már régen csak tévén keresztül nézik a rájátszást. Klasszikus feel good sztori. 😊
Mikey
És pont annyi touchdownt ért el, mint Uzsonna és Kroft egész szezonban összesen. Nájsz.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
CCJoco Carolina Panthers 1
Sziasztok! XXL-es eredeti címkés NIKE AJ Green mez eladó. Fanatics-tól jött, nekem nagy lett.
Hossz 78 cm, szélesség 59, ujj hossz 50cm.
28.500 Ft. Ennyi kint is, de posta költséget usa-ból és a 23% vámot megúszod.
Budapesten személyesen próbálható átvehető, postára előreutalás után adom.
Méricskélni, vagy képeket tudok küldeni természetesen!
tcs.joco@gmail.com

Szerkesztette: CCJoco
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Három korábbi Bengals játékosnak van még esélye Super Bowlt nyerni.
Mohamed Sanu (Falcons)
Cobi Hamilton (Steelers)
Matt Lengel (Patriots)

Utóbbi története ebből nagyon komoly. Szezon közepén még a Bengals practice squadban sínylődött, mert a félelmetes Bengals TE sorba nem fért be, erre elviszi a Patriots, és konf. döntőt játszik, miközben a volt csapattársai már régen csak tévén keresztül nézik a rájátszást. Klasszikus feel good sztori. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Egy kis fél-off, de hát Adam Jones...

Adam Jones’ court case on hold until February
Following his early January arrest, the court case for Bengals cornerback Adam Jones has been placed on hold until February 10, 2017.

Hamilton County Prosecutor Joe Deters would like the NFL to act first in handing down a punishment for Jones, before the legal system plays out and Jones receives a verdict from the court.

This is quite an unusual series of events as the NFL has almost always waited for the legal system to play out before issuing a punishment of its own.
Csak egy kérdésem lenne: ez most így mi?

több mint 8 éve
Guenther nagyon szépeket mondott Billingsről. 😊
“I think he would have played a lot of for us this year. Absolutely. When he gets back healthy and in shape I think he’ll be a good player in this league from the amount of snaps I’ve seen in pads. The nose guard isn’t going to show in the spring. The spring is more for the receivers and the corners. The linemen aren’t in pads so it’s hard to get a feel for what kind of knock-back they’re going to have. How they’re going to knock the line back. It’s more about keeping on your feet. But when he got into the pads in training camp, it was ‘Whoa…this guy…’”
Nagyon várom én is, hogy pályán láthassam.

több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Zeitler megtartása is kérdéses, ha valaki megkínálja egy jó szerződéssel, tuti nem megyünk bele a licitbe. (sajnos)
Szipeter
Nekünk lesz pénzünk és a G a legnagyobb need az O-ba. De hogy ti 46M cap space-el ne tudnatok adni neki egy évi 8M contractot azt elképzelhetetlennek tartom
több mint 8 éve
@Szipeter valóban nem a Bengals világa az FA piac, de azért minden évben van egy-két igazolás, másrészt reménykedem abban, hogy a FO végre belátja, csak draftról potens csapatot építeni nem lehet. Kellenek a jónevű veterán igazolások is.

Fura dolog ez az első körös RB pick, lehet nekem túl élénk a fantáziám, de egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek ha valamelyik top RB prospect elérhető lenne még.

A potenciálisan 13 cetli* nagyon sok mindenre jó lehet, főleg hogy abból mondjuk hét az első négy körben lesz. Feltrade-re is bőven lehet mód, ennyiből már be lehet és szerintem be is kéne áldozni párat hogy még jobb helyekről választhasson a csapat minél jobb prospecteket.

* 7 alap pick + 4 kompenzációs pick + az esetleges McCarron cserében kapott 2 pick.

Szerkesztette: Mikey

több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Az FA piac nem a mi világunk, úgy meg pláne nem lesz az, hogy 11 cetlink van. Zeitler megtartása is kérdéses, ha valaki megkínálja egy jó szerződéssel, tuti nem megyünk bele a licitbe. (sajnos)
Az első körre már az RB húzás is megjelent, bár ennek azért nagyon kicsi a valószínűsége, majd csak előállunk a szokásos CB pickkel 😊 Ha sikerülne McCarront elpasszolnunk, akkor brutál draftunk lehetne. Az az érzésem régen volt ilyen izgalmas offseasonunk mit ami most jön.
több mint 8 éve
Ja és egy kérdés, mi a legnagyobb hiányposzt nálatok? És mit gondoltok a 9. helyen milyen posztra kéne húznotok? 😀
Adirotor
Szerintem a legnagyobb hiányposzt az LB. Van egy Burfict, egy jobb napjain használható Rey, és annyi.
Ha a szabadügynököket figyelembe vesszük, akkor nincs kezdő LT, RG, DT, CB. Emellett DE poszton is van egy Dunlap, és kifújt.
A dolgok olyan alakulása esetén bármelyikre jöhetne 1/9-re ember, a RG kivételével, az elég extrém lenne.
De draftig még (újra)igazolhat a csapat bárkit, szóval lehetetlen megmondani, drafton milyen posztra fog legjobban ember kelleni.

több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Az meg felfoghatatlan számomra hogy mi ez a fene nagy hype Vance Joseph körül. Tapasztalata még a DC poszthoz is kevés volt.
nasheem
Hát én se értem, személy szerint örülök h elmegy, nálunk csinált marha jó hívásokat, és botrányosakat is, középút nem nagyon volt. (bár a 4 kezdő-ebből 2 safety- kiesése a védelemből megnehezítette a dolgát). 3rd down-ra bitang jókat hívott, az egyik legjobb volt statisztikailag is a 3rd down defensünk. De ugye mit ér ha szinte alig tudtuk 3rd downra kényszeríteni az ellenfeleket :/

Ja és egy kérdés, mi a legnagyobb hiányposzt nálatok? És mit gondoltok a 9. helyen milyen posztra kéne húznotok? 😀
több mint 8 éve
Ha egyszer végre Dennard megkapná a rendes bizonyítási lehetőséget kint a szélen, az nagyon jó lenne. Teljesen egyértelmű hogy nickel poszton el van veszve, de csak azért is ott játszatják... Remélem idén ő lesz az egyik kezdő a szélen.

- - -

Zampese meglátszik, hogy Lewistól tanulta a szakmát az elmúlt 10+ évben, ugyanolyan semmilyen nyilatkozatokat tud tenni. 😀 Az egyetlen valamire való részlet az egyik legutóbbi nyilatkozatából:
“I know he played with some injury this year,” Zampese said in making excuses for Hill, who seemed to be down on the field in pain on a near-weekly basis. “I know that he did not put the ball on the ground this year and there are positives to be taken away in those regards. We certainly want more yards from that position and we’re going to be working with all these guys to get the best out of them.”
Egyrészt az nem kifogás, hogy Hill sérülten játszott, mert úgy minek játszott ha ilyen vacakul ment neki? Másrészt remélem a kiemelt rész azt jelenti Hill esetében, hogy sokadik számú csereként fog a többiekkel dolgozni. Ha marad kezdő, nem tudom mit csinálok.

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Dennard szerintem jó volt és még jobb lesz. Sokkal többet érzek benne, mint Dre-ben.

Az meg felfoghatatlan számomra hogy mi ez a fene nagy hype Vance Joseph körül. Tapasztalata még a DC poszthoz is kevés volt. Komoly egyetemen nem volt edző. 10 év DB coach meló, majd egy év defcord után egyből HC lesz, ráadásul egy komoly csapatnál. Szkeptikus vagyok, de szurkolok neki.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Dennard esetén az a gond szerintem, hogy slotban nem volt jó, a vonal mellé meg nem nagyon állították, mert ott Pacman és Dre játszottak. Pedig év végén a sok sérült idején pont ott mutatott életjeleket.
több mint 8 éve
Paul Guenthertől néhány gondolat.

Az életkor és teljesítmény kapcsolatáról. Ebbe nagyon szeretnék belemagyarázni pár dolgot, pl. hogy az évek óta alultejesítő Peko nem lesz újraigazolva...
“If age and production are both high, then you’re still looking at production. But if age is high and production is withering, you’re certainly looking to get young there. I’m OK having some veteran players. I think it’s good to have some veteran players on your teams because guys have been through it. They understand what it’s like. But the production has to be there.

William Jackson III sérüléséről:
“He’ll be a good player. He had a chance to sit back this year and observe and see the rigors and the commitment it takes to play in the NFL. Maybe it was good for him to see that from a 10,000-foot view.”

Az "örök ígéret" Darqueze Dennardról:
“Quezzy was more that he was dinged. Every time he had an opportunity, something happened. I still think he’ll be a good player in this league. I still think he can play and he can be a starting corner. I don’t feel any different about him than I did last year at this time.”

több mint 8 éve
On Wednesday, the team announced that assistant linebackers coach David Lippincott has been selected by the NFL for a coaching assignment in the 2017 East-West Shrine game. Lippincott will serve as the linebackers coach for the East team.

Cincy Jungle
Nem rossz, nem rossz.

több mint 8 éve
Újabb nevet írhatunk fel az egykori Bengals segédedzők, akikből HC lett című listára: Vance Joseph. Nem gondoltam, hogy idáig eljuthat.

több mint 8 éve
Joey Portert közben lekapcsolták, tavaly kellett volna... 😀
rizanjn
Reméltem, hogy legalább itt nem fog szembejönni a hír. Ezek szerint bennem van a hiba, hogy egyáltalán nem érdekel mi történik a pittsburghiekkel a pályán kívül...
Mikey
Az eset a pályán belül volt, nem? 😊
Wyatt
Az igen. 😛 De hogy a mostani ügye szembejött pl. Cincy Jungle-ön, hát agyam leteszem.

több mint 8 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
...A safety poszt pedig azon kevés posztok egyike, amely -- ha a kezdőket nézzük -- nagyon rendben van. A mélység kérdéses, ...
Mikey
Mikey ne szórakozz! Az S poszt mélysége fejedelmi. Erről ne is nyissunk vitát. 😉
nasheem
Értem, értem -- 😉 -- és nem nyitok vitát, de azért az a pár play amiben beugrott nekem még kevés volt hogy meggyőzzön.

rizanjn
Reméltem, hogy legalább itt nem fog szembejönni a hír. Ezek szerint bennem van a hiba, hogy egyáltalán nem érdekel mi történik a pittsburghiekkel a pályán kívül...
Mikey
Az eset a pályán belül volt, nem? 😊

több mint 8 éve
...A safety poszt pedig azon kevés posztok egyike, amely -- ha a kezdőket nézzük -- nagyon rendben van. A mélység kérdéses, ...
Mikey
Mikey ne szórakozz! Az S poszt mélysége fejedelmi. Erről ne is nyissunk vitát. 😉
nasheem
Értem, értem -- 😉 -- és nem nyitok vitát, de azért az a pár play amiben beugrott nekem még kevés volt hogy meggyőzzön.

rizanjn

több mint 8 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Mikey

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Nekem azért egy igaz burner WR nagyon hiányzik, akkor lenne igazán veszélyes a poszt.
megyerikrisz
Egyetértek, és még a múltkor olvastam is valahol, hogy elvileg majd a drafton szeretne egy olyat a csapat.
Mikey
Nem csak maga az új elkapó lenne király, de a safetyknek nem lenne elég csak Green felé figyelni mélységben, ez Boyd számára is nagyobb teret nyitna. Utóbbi urat meg kell követnem, mert bár a TD kevés tőle, de első évben (AJ-t leszámítva, természetesen) 34 éve nem volt újonc WR-ünknek ennyi elkapása.

több mint 8 éve
Nekem azért egy igaz burner WR nagyon hiányzik, akkor lenne igazán veszélyes a poszt.
megyerikrisz
Egyetértek, és még a múltkor olvastam is valahol, hogy elvileg majd a drafton szeretne egy olyat a csapat.

több mint 8 éve
Shawn Williams szerintem teljesen rendben volt Nelson "utódjaként," különösen ha figyelembe vesszük, hogy ez volt az első éve kezdőként. Nekem nem hiányzott Reggie egy percig sem. A safety poszt pedig azon kevés posztok egyike, amely -- ha a kezdőket nézzük -- nagyon rendben van. A mélység kérdéses, de remélhetőleg nem is kell megtudnunk, mire mennének a cserék, ha komolyabban szerepet kellene vállalniuk.

S ha már rendben lévő posztok, a WR edző James Urban gondolatai a kellemes meglepetést okozó újoncokról valamint a -- szerintem -- nagyszerű szezont játszó LaFellről:

Bengals wide receiver corps was an unlikely bright spot in 2016

Ha sikerül újraigazolni LaFellt, akkor jövőre a Green, LaFell, Boyd, Core négyes nagyon sokra viheti. Bele se merek gondolni, mi lenne ha még Eifert is végig tudna játszani 16 meccset...
Mikey
Utoljára a Miami ellen kaptunk mély passzból TD-t, ez sokat elmond.

---

több mint 8 éve
Shawn Williams szerintem teljesen rendben volt Nelson "utódjaként," különösen ha figyelembe vesszük, hogy ez volt az első éve kezdőként. Nekem nem hiányzott Reggie egy percig sem. A safety poszt pedig azon kevés posztok egyike, amely -- ha a kezdőket nézzük -- nagyon rendben van. A mélység kérdéses, de remélhetőleg nem is kell megtudnunk, mire mennének a cserék, ha komolyabban szerepet kellene vállalniuk.

S ha már rendben lévő posztok, a WR edző James Urban gondolatai a kellemes meglepetést okozó újoncokról valamint a -- szerintem -- nagyszerű szezont játszó LaFellről:

Bengals wide receiver corps was an unlikely bright spot in 2016

Ha sikerül újraigazolni LaFellt, akkor jövőre a Green, LaFell, Boyd, Core négyes nagyon sokra viheti. Bele se merek gondolni, mi lenne ha még Eifert is végig tudna játszani 16 meccset...