NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
445
33
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 8 éve
Gyakorlatilag tízből kilenc mock draft Reuben Fostert írja 1/9-re a Bengalshoz. → Lassan kezdek biztos lenni abban, hogy a csapat akkor se őt fogja húzni, ha elérhető lesz. 😀Pedig egyébként tökéletes pick lenne.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Közben Marvintól megtudtuk, hogy ehhez a minőségi 53as kerethez sok az idei pickünk, ezért várható némi feltrade. Nem bánnám, de ilyen indoklást sem hallottam még. Jó kis offseason lesz ez. 😀Az eladott pickjeinkkel meg mások erősödnek? Na ne, inkább adjuk őket vissza az NFLnek!
megyerikrisz
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Randy Bullock 2 éves szerződést kapott
több mint 8 éve
Bengals undecided on Jones' futureAnd, the club likely won’t make any determination on his status until its review of all of the information surrounding the case is concluded.
Mert milyen információra van még szükség? Komolyabb frencsájznál aznap vágták volna ki, mikor kiderült mit tett...
több mint 8 éve
Godell eltiltana határozatlan időre?Hát ha az alkohol is doppingnak számítana... 😀Jó de te nem vagy telekokszolvaÉn is fiatal vagyok, mégis marha lassan futok. 😀pedig csak Karlos öregecske a többiek nem vészesen vannak benne a korban...Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?Darabra igen. Sebességre már nem annyira, hogy finoman fogalmazzak.
látszólag megvagytok ezen a poszton...
Janek
megyerikrisz
Janek
Közben Marvintól megtudtuk, hogy ehhez a minőségi 53as kerethez sok az idei pickünk, ezért várható némi feltrade. Nem bánnám, de ilyen indoklást sem hallottam még. Jó kis offseason lesz ez. 😀
megyerikrisz
Janek
megyerikrisz
több mint 8 éve
Marvin elszabadult! Hosszabbítást akar, feltrédelést szorgalmaz. A végén még elcseréljük Antonio Brownt McCarronra, mivel BigB. visszavonul és lesz egy fergeteges edzőtáborunk a Tez-Brown tengely mentén.😊Én is fiatal vagyok, mégis marha lassan futok. 😀pedig csak Karlos öregecske a többiek nem vészesen vannak benne a korban...Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?Darabra igen. Sebességre már nem annyira, hogy finoman fogalmazzak.
Janek
megyerikrisz
Janek
Közben Marvintól megtudtuk, hogy ehhez a minőségi 53as kerethez sok az idei pickünk, ezért várható némi feltrade. Nem bánnám, de ilyen indoklást sem hallottam még. Jó kis offseason lesz ez. 😀
megyerikrisz
Szerkesztette: Szipeter
több mint 8 éve
Közben Marvintól megtudtuk, hogy ehhez a minőségi 53as kerethez sok az idei pickünk, ezért várható némi feltrade. Nem bánnám, de ilyen indoklást sem hallottam még. Jó kis offseason lesz ez. 😀Ha azt nézzük, hogy egy első körös játékosnak is két évet kell várni a Bengals esetén, hogy pályára kerüljön, akkor logikusan hangzik amit Marvin mond. 😀
megyerikrisz
Amúgy Ruben Foster tényleg érdekes lenne Tezzel párban.
több mint 8 éve
Hát ha az alkohol is doppingnak számítana... 😀Jó de te nem vagy telekokszolvaÉn is fiatal vagyok, mégis marha lassan futok. 😀pedig csak Karlos öregecske a többiek nem vészesen vannak benne a korban...Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?Darabra igen. Sebességre már nem annyira, hogy finoman fogalmazzak.
Janek
megyerikrisz
Janek
megyerikrisz
Janek
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Jó de te nem vagy telekokszolvaÉn is fiatal vagyok, mégis marha lassan futok. 😀pedig csak Karlos öregecske a többiek nem vészesen vannak benne a korban...Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?Darabra igen. Sebességre már nem annyira, hogy finoman fogalmazzak.
Janek
megyerikrisz
Janek
megyerikrisz
több mint 8 éve
Én is fiatal vagyok, mégis marha lassan futok. 😀pedig csak Karlos öregecske a többiek nem vészesen vannak benne a korban...Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?Darabra igen. Sebességre már nem annyira, hogy finoman fogalmazzak.
Janek
megyerikrisz
Janek
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 8 éve
Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?Mert az egyetlen valamire való MLB a csapatban Burfict, aki viszont nem középen játszik. Rey 16 meccsből olyan haton hoz NFL szintű játékot, Maualuga még annyin se.
Janek
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
pedig csak Karlos öregecske a többiek nem vészesen vannak benne a korban...Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?Darabra igen. Sebességre már nem annyira, hogy finoman fogalmazzak.
Janek
megyerikrisz
több mint 8 éve
Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?Darabra igen. Sebességre már nem annyira, hogy finoman fogalmazzak.
Janek
több mint 8 éve
Miért mockolnak nektek ILB szinte mindenhol első körben?látszólag megvagytok ezen a poszton...
több mint 8 éve
Hát akkor a kicker kérdés mégsem lett az offseasonben megoldva.Valaki még jönni fog mellé vagy szabadügynökpiacról vagy draftról, akivel meg fog küzdeni az ötvenháromért, nyugi. 😉
munoz
szerk.: azt olvastátok, hogy Lewis szeretne szerződéshosszabbítást kapni az offszezon során?
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Hát akkor a kicker kérdés mégsem lett az offseasonben megoldva.
több mint 8 éve
Daltonnal kapcsolatban inkább az a kérdés, hogy tovább tud-e lépni. Én még erre is látok lehetőséget. Van pár fizikai paraméter, amiben már nem fog javulni, de a legnagyobb problémája még mindig a "majré". Ha fejben kicsit jobban viseli majd a nyomást, jobban bízik a zsebben és esetleg jobban dob majd mozgásból, már nagyon léphet előre. (Az idei nyomás alatti mutatója egyébként nagyon jó lett, de a pályán gyakran mást láttam.) A pre snap olvasásban és döntési sebességben pedig egyenesen logikus, hogy javuljon. Én is úgy gondolom, hogy QB poszton megvagyunk. Soha nem lesz Top5 Daltonból, de nem is lesz fék. Bőven van olyan SB győztes, aki szarabb irányítóval ért oda, olyan csapat meg több oldalnyi, aki gyengébb irányítóval nyert PO meccset. Mi először ez utóbbit ugorjuk meg... mondjuk jövőre.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
Dalton kapcsán örüljünk annak, hogy míg korábban állandóan arról volt szó, hogy ő a leggyengébb láncszem ahhoz, hogy "komoly" csapat legyen a Bengals most már ez lekerült a napirendről.Pont azon gondolkoztam a minap, hogy Dalton milyen szépen fejlődött az elmúlt években, és mostanra mennyire biztos pontja lett a csapatnak. Természetesen nem lett top irányító belőle, de bőven jól játszik és ritkán múlik rajta a csapat sikeressége. Pedig mennyit szidtuk annak idején...
munoz
több mint 8 éve
Közben Pacman alkohol elvonóra és dühkezelési terápiára megy. Remélem, nem ide tér vissza utána.
több mint 8 éve
Dalton kapcsán örüljünk annak, hogy míg korábban állandóan arról volt szó, hogy ő a leggyengébb láncszem ahhoz, hogy "komoly" csapat legyen a Bengals most már ez lekerült a napirendről. Van persze helyette más gond, de én most valamiért mégis optimista vagyok. Szerintem az offseasonben az OL, a pass rush és a kicker kérdés mind orvosolható. Persze ha az OL szétesik, mert Whit és Zeitler lelép akkor az már fejvakarós helyzet lesz 😀
több mint 8 éve
Nem kell úgy lennie ahogy mondom, alap hogy elfogadom, hogy másként látod. 😊
több mint 8 éve
Lehet én csinálom rosszul, de egy játékos megítélésénél nem szokásom figyelembe venni a statokat, csak azt, amit a pályán látok tőle.Fellengzősködni nem akartam, legyen akkor ahogy mondod.
Ugyanígy, a csapat rossz W-L mutatója abszolút nem befolyásol, ha egy játékos egyéni teljesítményét kell megítélnem.
Nem gondolom, hogy rossz volt Dalton, sőt, a körülményekhez képest jól játszott, de a karrier év és hasonló fellengzős jelzők az idei szezonjára szerintem hatalmas túlzások.
Mikey
több mint 8 éve
Lehet én csinálom rosszul, de egy játékos megítélésénél nem szokásom figyelembe venni a statokat, csak azt, amit a pályán látok tőle.Ugyanígy, a csapat rossz W-L mutatója abszolút nem befolyásol, ha egy játékos egyéni teljesítményét kell megítélnem.
Nem gondolom, hogy rossz volt Dalton, sőt, a körülményekhez képest jól játszott, de a karrier év és hasonló fellengzős jelzők az idei szezonjára szerintem hatalmas túlzások.