NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 8 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Zampese-t szerintem már megbeszéltük korábban. Rengeteg sebből vérzett az offense idén, ő csak az egyik darabja a puzzle-nak. S tudom egy év nem sok, de én nem látok benne semmi fejlődési lehetőséget. Persze hozzáértő nem vagyok, csak fotelszurkoló, de így érzek.

Viszont ezt a "Dalton karrier évet futott" mantrát nem értem. Külföldi oldalakon is olvasom, de csak vakargatom a fejem. Tavaly karrier éve volt, igen, aztán sajnos megsérült. De idén? Szerintem messze nem volt olyan éve mint tavaly, egyébként 98%-ban rajta kívülálló okokból.
Mikey
Season Team G GS Comp Att Pct Yds Avg TD Int Sck
2016 Cincinnati Bengals 16 16 364 563 64.7 4,206 7.5 18 8 41
2015 Cincinnati Bengals 13 13 255 386 66.1 3,250 8.4 25 7 20

A tavalyi volt a legjobb éve, de az idei sem sokban marad el, ez látszik minden statisztikából. És ezek csak a puszta számok, ha "súlyozzuk" az OL és a kiszolgáló személyzet közti óriási különbséggel, talán az idei még nagyobb teljesítmény is volt. Persze én sem verem a seggem a földhöz örömömben, mert sok lett a vereségből, de talán a sok L miatt is ítéljük meg másképp az ő teljesítményét. Számomra hozta a tavalyi szintet, de nyilván ezt is mindenki másképp ítéli meg.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Zampese-t szerintem már megbeszéltük korábban. Rengeteg sebből vérzett az offense idén, ő csak az egyik darabja a puzzle-nak. S tudom egy év nem sok, de én nem látok benne semmi fejlődési lehetőséget. Persze hozzáértő nem vagyok, csak fotelszurkoló, de így érzek.

Viszont ezt a "Dalton karrier évet futott" mantrát nem értem. Külföldi oldalakon is olvasom, de csak vakargatom a fejem. Tavaly karrier éve volt, igen, aztán sajnos megsérült. De idén? Szerintem messze nem volt olyan éve mint tavaly, egyébként 98%-ban rajta kívülálló okokból.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Zampese felelősségét én igencsak korlátozottnak érzem. Green sokat nem játszott, Eifert szintén, az OL gyengélkedése inkább az OL coach felelőssége. Hill gyengén játszott, Bernard szintén kiesett menet közben. Maradt LaFell, egy rookie Boyd, egy rookie Core, a soha lehetőséget sem kapó Burkhead, illetve a zseniális TE-páros, Kroft és Uzsonna. Az a faszagyerek, aki első koordinátori évében ilyen kerettel bevállalósabb. Dalton pedig ennek ellenére (a RZ kivételével, ahol gyakorlatilag nem volt valid célpontja) karrier évet futott.
Egy szó mint száz, dicsérni nem kell, de korai lenne a menesztése.

FA kapcsán úgy vagyok vele, hogy hiszem ha látom. Szerintem ők Dansby kapcswán is úgy gondolták, hogy most aztán jól odacsaptak, pedig szvsz az LB-sorba kellene leginkább egy gyors, tapasztalattal rendelkező, minimum jó képességű FA, WR vagy DE pozícióba lehet draftolni azonnal bevethető játékost. | Utóbbit más csapatoknál láttam, Bengals szurkerként ilyenben nincs tapasztalatom. 😀 |

több mint 8 éve
@meme semmi pletyka nincs arról, hogy Zampese lecserélésén gondolkozna a csapat. Megjegyzem: sajnos.

Szerintem egy vagy két relatíve komolyabb FA igazolás lesz, már ha mondjuk pl. a tavalyi LaFell-féle szerződés annak számít. Szerintem hasonló szintű érkező várható a piacról, de olyan igazán nagy név szinte kizárt. A Bengals nem az a fajta csapat... szintén sajnos.

több mint 8 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Nem gondolkozunk KZ helyett valaki emészthetőbb OC-ben? Nekem Ő túl konzervatívnak tűnik. Nem is értem személyét. Eddig az elmúlt 5 év legjobb edző "draftolói" voltunk. Vitték is tőlünk a szakikat mint a cukrot. Más...Bár tudom, hogy B- papa sóher de kicsit körül kéne nézni az FA-n. Sok pickünk van a drafton, de semmi esélyt nem látok arra (sok a lyuk), hogy mindenhova NFL-ready embert hozzunk. Meg ez nem is jellemző ránk. Előbb beépítjük őket a rendszerbe, így 3-5 év múlva derül csak ki, hogy bust-e. Addig még snappet sem igen kapnak.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
 twitter.com/Bengals/status/823920453995659266
Ha jól sejtem, az ilyenre mondják az okosok hogy "camp body."
Mikey
A Bills PS-jában pallérozódott, miután tavaly UDFA-ként odakerült. Tuti FHoF-er.

több mint 8 éve
 twitter.com/Bengals/status/823920453995659266
Ha jól sejtem, az ilyenre mondják az okosok hogy "camp body."

több mint 8 éve
Ezek után nem tudom mire vár még a csapat a kivágásával. Számomra érthetetlen.
Mikey
Egyszerű nosztalgia, volt idő, amikor nem is volt rendes az offseason, ha nem volt legalább egy tucat Bengals játékosnak letartóztatása, rendőrségi ügye, ilyesmi. Most meg van szegény Pacman, ha őt is kidobják, elveszik a hagyomány. 😊
somoskovig
Értem a poént, nevetnék is rajta, de sajnos nem megy. 😕

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 530 — Chiefs GM
Mikey
Egyszerű nosztalgia, volt idő, amikor nem is volt rendes az offseason, ha nem volt legalább egy tucat Bengals játékosnak letartóztatása, rendőrségi ügye, ilyesmi. Most meg van szegény Pacman, ha őt is kidobják, elveszik a hagyomány. 😊

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Pacmant addig szerintem nem vágják ki, amíg Dre nem hosszabbít. Az persze nem kérdés, hogy fejben elfáradt 😀
munoz
Szvsz szorosan kapcsolódik egymáshoz a kettő, a cuttal 6.8 milliót spórolnánk, az mehetne Dre fizujába.

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Figyu, ha már bilincsbe vernek, akkor ennél odaillőbb mondatot nem is nagyon tudnék elképzelni 😊

(egyébként egyetértek, kár érte, de ideje elköszönni)

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Pacmant addig szerintem nem vágják ki, amíg Dre nem hosszabbít. Az persze nem kérdés, hogy fejben elfáradt 😀
több mint 8 éve
A nyilvánosságra került videó alapján Pacman egy szolid "Suck my dick, i hope you die"-jal köszönte meg a rendőröknek a csinos karperecet. Egyre inkább érik a cut. Kicsit sajnálom, mert ha kezelni tudta volna a mentális problémáit, nagy játékos lehetett volna belőle.

több mint 8 éve
Ez csak nekem maradt ki eddig?

Thompson never came off PUP recovering from an ACL tear near the end of the 2015 season. Since Thompson wasn't activated, his one-year contract was tolled to 2017. This isn't always the case with players who aren't activated off an injured list, but in his specific case now Thompson's one-year deal signed for 2016 will roll over and be the exact same for next year. He's no longer viewed as a free agent.

Paul Dehner, Jr.

Még mindig hiszem, hogy hasznos tagja lesz a csapatnak. Ehhez persze nem ártana, ha egészséges tudna maradni.

több mint 8 éve
Ez egy nagy baromság, azért mert Oszi nem jött be, attól még a többi jó lehet.
Szipeter
A 72 milliós kérdés. Elég nagy a kockázat, pláne, ha esetleg a scouting alapján látnak a 2-3. körben is olyan irányítót, akit franchise QB-nek tekintenek, lásd Bidgewater (első kör legvége), Dalton (2), stb...
És van az ellenkezőjére is példa (Wilson), tehát nehéz eldönteni, hogy melyik a biztonságosabb megoldás.

több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Ez egy nagy baromság, azért mert Oszi nem jött be, attól még a többi jó lehet. McCarron, ha jól olvastam még 1+1 évig olcsó pénzért játszik. Miért éri meg valakinek egy rookie QB sokkal több kérdőjellel, mint odaadni a rá szánt első körös cetlit egy PO ban is jól teljesítő irányítóért. Szerintem a Redskins járna vele a legjobban, és nekünk is jobb lenne ha nem a Barnákhoz menne.
több mint 8 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Az nfl.com-on fejtegették, hogy miután a Houston megégette magát Oszival, aligha lesz olyan csapat, amelyik Garoppolóért vagy McCarronért első körös picket adna. Gondolom most a combine lesz a következő mérföldkő, hogy a top3 qb mit teljesít. Addig legfeljebb egy közepes körös picket kapunk, az meg talán a kompenzációsok miatt annyira nem kell a Bengalsnek.
több mint 8 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Nagyon meg fogunk szenvedni a K pozival is, csak nehogy a végén vissza hozzuk Nugent-et😊.
A "vastly different" elképesztő szóhasználat Lewistól, repesve várom, hogy megvadul és felforgatja a rostert. A teljes cikkben is nagyon alázták ezért a nyilatkozatáért, a hozzászólásokról már nem is beszélve.
McCarron-ról nagyon nincs hír, és nem merült fel a neve eddig egy csapatnál sem. Szerintetek sikerül elpasszolnunk, ha igen ki lehet a befutó?
több mint 8 éve
Na, ez is nagy egymásra találás. Ki mást és hova máshova...
nasheem
De amúgy most komolyan. Brownnak egyetlen kickoffja volt a Louisville-en, nulla FG kísérlete. A soccercsapatban játszott, aztán gondolt egyet hogy ő kicker akar lenni. A kérdés: egy ennyire tapasztalatlan rúgót minek igazol le a csapat, mégis mit remél a stáb?

több mint 8 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Na, ez is nagy egymásra találás. Ki mást és hova máshova...

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 8 éve
 twitter.com/Bengals/status/822508769938722816
Valamiért úgy érzem, nem ő lesz a megoldás.

több mint 8 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
Sziasztok! XXL-es eredeti címkés NIKE AJ Green mez eladó. Fanatics-tól jött, nekem nagy lett.
Hossz 78 cm, szélesség 59, ujj hossz 50cm.
28.500 Ft. Ennyi kint is, de posta költséget usa-ból és a 23% vámot megúszod.
Budapesten személyesen próbálható átvehető, postára előreutalás után adom.
Méricskélni, vagy képeket tudok küldeni természetesen!
tcs.joco@gmail.com
CCJoco
Szia!

engem érdekelne a mez!!!

lécci küldj képeket, és megbeszéljük az átvételt!

köszi!
több mint 8 éve
Lewist kérdezték arról, hogy fog kinézni a 2017-es csapat.

We’ll be vastly different no matter what. We’ll have some of the same players, but we know every year there is going to be a change of players.”

Marvin Lewis

Vastly different. Ahha.

több mint 8 éve
Matt Lengel (Patriots)

Utóbbi története ebből nagyon komoly. Szezon közepén még a Bengals practice squadban sínylődött, mert a félelmetes Bengals TE sorba nem fért be, erre elviszi a Patriots, és konf. döntőt játszik, miközben a volt csapattársai már régen csak tévén keresztül nézik a rájátszást. Klasszikus feel good sztori. 😊
Mikey
És pont annyi touchdownt ért el, mint Uzsonna és Kroft egész szezonban összesen. Nájsz.
megyerikrisz
Ezt már direkt nem említettem, mert engem személy szerint nagyon felbasz zavar, hogy TE poszton ennyire semmilyen játékosokat kellett néznem egész évben...