NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Eifert kapcsán a TE posztról is megy a gondolkodás szurkolók körében. Mert az addig rendben van, hogy ha egészséges, akkor a liga egyik legjobbja. Csak ritkán van olyan, hogy ő egészséges. Idén talán két meccset játszott úgy. Így pedig építeni rá nem lehet, bármennyire is rossz ezt leírni. Uzomah és Kroft nem az a játékos, akire passzjátékban számítani lehet, szóval szerintem mindenképp kellene hozni egy potens elkapó TE-et, akár korai draftpickkel is, ha a FA piacon nem lesz olyan, aki megérné. Ennek nem néztem utána.Hill helyett is kell egy no.1 futó, a támadófallal is kezdeni kell valamit. Remélhetőleg az első lépés a Zeitlerrel való hosszabbítás, a második Whitworth visszaigazolása lesz. Aztán kell egy center is.
A linebacker sort teljesen újjá kellene építeni, és CB poszton is kellene a minőségi új ember még akkor is ha jövőre lesz Jackson III.
D-line-ból Pekót el kéne tüntetni, és remélem Hunt sem lesz a csapat tagja jövőre. Billingset nagyon várom, és ha Thompsont is megtartjuk, akkor a DT poszt rendben lehet.
Jövőre a sorsolás sem lesz brutális, könnyebb lehet jó eredményt elérni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Air Thorgelle Sanyit ki ne felejtsétek.... Nála extra még az is, hogy magas snapnél simán befejeli 40 yardról is.Jah, a kicker meg evidens és relatív egyszerű is. Mracskó Misi szerintem ráér.Én megversenyeztetném Plókai Atival, csak nyerhetnénk egy ilyen párharccal.😀
nasheem
megyerikrisz
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Jah, a kicker meg evidens és relatív egyszerű is. Mracskó Misi szerintem ráér.Én megversenyeztetném Plókai Atival, csak nyerhetnénk egy ilyen párharccal.😀
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Jah, a kicker meg evidens és relatív egyszerű is. Mracskó Misi szerintem ráér.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Foltoznivaló mindig van és lesz is. Megoldani igazából csak az OL problémát kell. Kérdés hogy ehhez eleg6az anyag és edzői meló kell vagy pick is. Gondolom a két tacklet nem kukázzuk még. Korainak is gondolnám. Bízzuk őket Alexanderre és ha jövőre sem működik akkor van baj. LBt TEt és DEt meg lehet foltozgatni. A friss WRekben meg reménykedni. Volt rosszabb, lesz jobb.A Green dolgot elkeféltük, de az Eifert IRrel egyből javított is a staff. Így pihenhet és a Pro Bowlra épp felépülhet.
Szerkesztette: nasheem
több mint 9 éve
Na lenyugodtam..... Szóval.. Fisher és Ogbuehi hozta a szart, hatalmas bust. Lehet védeni az Oc-t, de meglátásom szerint nem ez a szint. Szar a playbook a meccseken, a trükkös játéknak eladott szarokat inkább bukjuk mint nem. Hatalmas gond van a fejekben. Kellene egy új erőfutó Hill helyére, mert botrányos. Kövezetek meg, mert Eifertel is bajom van. Hiába jó, ha üvegből van, többet van a pálya szélén mint a játékban. Lehoz 5 meccset majd 8-at pihen. Így nem biztos, hogy megéri hosszútávon. ML még 1 évet kapna nálam, de utána mennie kellene mert a csapatépítéshez ért, de gyűrüs sosem lesz. A védelemmel szerintem kisebb a gond, oda egy jó erőnléti edző kéne, mert az O-ra nem számíthatnak, így nehéz.... Elkapók jók lesznek az O-ban, csak Ot és Dt poszton kéne megvédeni szmörét. Szal van foltozgatni való rendesen.
több mint 9 éve
Sima bundameccsvót, s mikor nem volt elég Green hiánya, a törpike elintézte 😉Mit csináltak Green-el? Elvitték karácsonykor és nem öltözött be, vagy más a probléma. Nem ismerem a sztorit.Marvin beígérte neki a játékot, elvittük Houstonba, majd a meccsnapon a tulaj a pihenés mellett döntött. A beatek szerint AJ felült egy gépre és hazajött, a hivatalos magyarázat szerint eltávot kért, ML pedig elengedte.
bcsarli
megyerikrisz
Egyébként komolyabban, az OL húzások voltak szarok, de oda eléglenne egy jó faledző, aztán meg a Peko-Mau- PacAdamsra utilaput kötni és a Teifel gyerekkel dűlőrejutni és húzni egy prémium futót/ az idén nem lesz nehez. Az OC csere benne vagyon a pakliba, dehát ő se a saját szarát kavargatja, hanem hozott anyagból. Mivel láthassuk Jaxon papa mire ment a Bronz offenzel aszondanám talent az van csak hát mondanám, hogy az Öreg Brown ellögyböli Daltont két prémium pikkér, s lehet nem járnátok rosszul.
Mégtöbbviszkitaszervezetbe!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
Mit csináltak Green-el? Elvitték karácsonykor és nem öltözött be, vagy más a probléma. Nem ismerem a sztorit.Marvin beígérte neki a játékot, elvittük Houstonba, majd a meccsnapon a tulaj a pihenés mellett döntött. A beatek szerint AJ felült egy gépre és hazajött, a hivatalos magyarázat szerint eltávot kért, ML pedig elengedte.
bcsarli
több mint 9 éve
AFC north rangadót nézve irigykedtem, de nagyon, és levontam a következtetést: az utóbbi évek draftjaitól kezdve van elcseszve az egész. Bernardot pl előbb húztuk mint Bell-t a PIT. De nem is kell hasonlítgatni, mert gyakorlatilag senki kiemelkedő játékost nem tudtunk csapatba építeni. Az sem segít, hogy nálunk nem játszhatnak az első évben, míg más csapatoknál kihasználva a rooke motivációt egyből mély vízbe vannak dobva. ML nek nyugdíjaztatnia kellene magát, mert amíg ő itt van nem lesz a csapatból semmi. Lehet, hogy nagyon jó szakember, de nem vezető típus. A nyilatkozatai a meccselése, minden mozdulata ezt mutatja. Tegnap a PIT 1:18-nál szinte tutira vettem, hogy megcsinálják. Bengals drukkerként ilyet nagyon régen nem éreztem, sőt amikor a Texas ellen FG re mentünk hát egészen más érzéseim voltak. Nincs meg a hit, a tűz a csapatban, ezért nem nyerünk fontos vagy PO meccseket.3 gyenge szezon? 😀 Még az első sem telt el, de már kidobnátok a HC-t, szar az OC mennie kell neki is, Guenther sem tud rendet tenni, mennie kell neki is, és normális játékost sem draftoltunk évek óta, mehetnek ők is. Tényleg megértünk egy 0-16-os szezonra, annyira nem tudjuk értékelni, amit a csapat elért ML alatt.
Pl amit a KC csinált az utolsó TD-nél az tűzbe tud hozni egy csapatot, motivál, és elhiszed azt, hogy bármire képes vagy. ML nek egész pályafutása során nem volt egyetlen tökös húzása sem. Legyen három gyenge szezonunk, de építsünk valami újat, ezt a töketlenséget sokkal rosszabb nézni.
Green story pedig a lehető legdemotiválóbb dolog a világon, ezzel feltették az i re a pontot a 2016-os szezonban.
Szipeter
Ha csak a rúgókat nézzük, 3 meccs billenne a javunkra, és még 3 másikat befolyásolt volna döntően, ha berúgjuk az berúgandót, és itt nem az 55+ yardosokrol beszélek. Akkor most a csapatot dícsérnétek, a PO-ról dumálnátok, pedig a tudott problémák ugyanúgy meglennének.
Nem Browns vagy 49ers szinten vagyunk, semmit nem kell a porig rombolni, pláne nem 3 évig szopni. Jó, nagyon jó alapok vannak, a legfontosabb nem az, hogy kivel, hanem hogy merre megyünk tovább.
több mint 9 éve
AFC north rangadót nézve irigykedtem, de nagyon, és levontam a következtetést: az utóbbi évek draftjaitól kezdve van elcseszve az egész. Bernardot pl előbb húztuk mint Bell-t a PIT. De nem is kell hasonlítgatni, mert gyakorlatilag senki kiemelkedő játékost nem tudtunk csapatba építeni. Az sem segít, hogy nálunk nem játszhatnak az első évben, míg más csapatoknál kihasználva a rooke motivációt egyből mély vízbe vannak dobva. ML nek nyugdíjaztatnia kellene magát, mert amíg ő itt van nem lesz a csapatból semmi. Lehet, hogy nagyon jó szakember, de nem vezető típus. A nyilatkozatai a meccselése, minden mozdulata ezt mutatja. Tegnap a PIT 1:18-nál szinte tutira vettem, hogy megcsinálják. Bengals drukkerként ilyet nagyon régen nem éreztem, sőt amikor a Texas ellen FG re mentünk hát egészen más érzéseim voltak. Nincs meg a hit, a tűz a csapatban, ezért nem nyerünk fontos vagy PO meccseket.Mit csináltak Green-el? Elvitték karácsonykor és nem öltözött be, vagy más a probléma. Nem ismerem a sztorit.
Pl amit a KC csinált az utolsó TD-nél az tűzbe tud hozni egy csapatot, motivál, és elhiszed azt, hogy bármire képes vagy. ML nek egész pályafutása során nem volt egyetlen tökös húzása sem. Legyen három gyenge szezonunk, de építsünk valami újat, ezt a töketlenséget sokkal rosszabb nézni.
Green story pedig a lehető legdemotiválóbb dolog a világon, ezzel feltették az i re a pontot a 2016-os szezonban.
Szipeter
több mint 9 éve
AFC north rangadót nézve irigykedtem, de nagyon, és levontam a következtetést: az utóbbi évek draftjaitól kezdve van elcseszve az egész. Bernardot pl előbb húztuk mint Bell-t a PIT. De nem is kell hasonlítgatni, mert gyakorlatilag senki kiemelkedő játékost nem tudtunk csapatba építeni. Az sem segít, hogy nálunk nem játszhatnak az első évben, míg más csapatoknál kihasználva a rooke motivációt egyből mély vízbe vannak dobva. ML nek nyugdíjaztatnia kellene magát, mert amíg ő itt van nem lesz a csapatból semmi. Lehet, hogy nagyon jó szakember, de nem vezető típus. A nyilatkozatai a meccselése, minden mozdulata ezt mutatja. Tegnap a PIT 1:18-nál szinte tutira vettem, hogy megcsinálják. Bengals drukkerként ilyet nagyon régen nem éreztem, sőt amikor a Texas ellen FG re mentünk hát egészen más érzéseim voltak. Nincs meg a hit, a tűz a csapatban, ezért nem nyerünk fontos vagy PO meccseket. Pl amit a KC csinált az utolsó TD-nél az tűzbe tud hozni egy csapatot, motivál, és elhiszed azt, hogy bármire képes vagy. ML nek egész pályafutása során nem volt egyetlen tökös húzása sem. Legyen három gyenge szezonunk, de építsünk valami újat, ezt a töketlenséget sokkal rosszabb nézni.
Szerkesztette: Szipeter
több mint 9 éve
A meccsel nekem sok bajom nem volt. Hozta a csapat, ami elvárható volt. Gyakorlatilag megnyertük csak épp mégsem 😊De ez most kevésbé fájt, mintha éles meccs lett volna. Mondjuk ha éles a meccs akkor AJ játszik és sima ügy. Bouye egész szezonban ilyen jó volt? Kifejezetten tetszett a csávó. Megnéztem volna Green ellen is.
Ja és ha már Green. Rohadjon meg aki ezt így találta ki. Idióta egy barom Lewis is, hogy hagyta.
több mint 9 éve
Most néztem meg a meccset. Valóban, kevés pont, jó védekezés, gyenge támadójáték mindkét oldalon...Viszont ahogy elbuktuk.. az jól jellemzi az egész évet. Ez a legfőbb problémám, hogy a csapat mentalitása abszolút vesztes most. MINDEN kétes meccset elbukunk, ha lenne esélyünk győzni, kihagyjuk, de általában el is fárad a csapat a második félidőre.
Az meg, ahogy a rúgók szerepelnek idén nálunk, vicc :')
No mindegy. Becsületből jó lenne elkapni a Ravenst, keresni egy rúgót off seasonban, és visszajutni a minket megillető helyre, ami azért egy PO szereplés. És akkor már nem ártana egy győzelmet is behúzni ott 😀
Szerencsétlen Green ... őt külön sajnálom.
több mint 9 éve
Kíváncsi lennék, hogy a sok fanyalgó mit várt a liga egyik legjobb védelme ellen Eifert, Green, Bernard és Boling hiányában. A védelemre nem lehetett panasz, de rúgót keresnünk kell az offseasonban. Hosszabban majd az utolsó meccs után írom le a véleményemet.
több mint 9 éve
Tragédia volt ez a meccs is. Mondjuk Green és Eifert hiányában pontosan ezt vártam. Sajnos a mögöttük lévő emberek (egyelőre?) ennyit érnek. Hill ha rajtam múlna, mehetne amerre lát az offszezonban.A védelem teljesítményét nehéz hova tenni, mert ez a Texans O is iszonyat gyenge.
Green kapcsán: érthetetlen számomra, hogy mi volt ez. Azt pedig nem is értem, hogy az utolsó meccsen miért akarják mellőzni. Vagy ennyire sok bónusz járna neki az újabb 1 000+ yardos szezonért?
Állítólag Eifert és Burfict is befejezte idénre, szóval azért csak sikerül idén is elfogyni a szezon végére.
több mint 9 éve
Szerencsére csak felvételről néztem meg a meccset, szörnyű volt. Amit Green- vel csinált a vezetés, az számomra érthetetlen. Elvisszük szenteste, majd nem engedjük játszani??. Na ez a döntés határozta meg az egész O hozzáállását. Megint volt bajom az OC-vel, jó hogy nincs ember, de azért ha már minden mindegy lehetne egy kicsit kreatívabb a play hívás, ami nem csak abban merül ki, hogy hülye felállással indulunk. Az idő menedzselése pedig mindkét félidő végén kritikán aluli volt. Simán jöhettünk volna közelebb, és akkor nem 40+ ról kell rugni. Core nagyon rooke még, Fishert, Cedet bárhogy tologatjuk nem lesz hosszú távú megoldás. Egyetlen pozitív számomra Burkhead, aki sokkal jobban játszik az utóbbi meccseken mint Hill. A végén egy érzés maradt, a Titánok sajnálása. Ezt a gyomorult Texast toltuk be a PO-ba.
több mint 9 éve
Sajnálom srácok, pedig drukkoltam, már csak Bullock miatt is...aztán hogy ő lett a negatív hős, nagyon nem örültem...
több mint 9 éve
Aterzem sracok, nagyjabol ugyan olyan szezont futott mindket csapat, nagy elvarasok SB contender keret es egyszeruen nem mukodik semmi, kulcspillanatokban rendre nem jonnek a jo dontesek. Sajnalom, mert az AFC legszimpatikusabb csapata szamomra a Bengals. Remelem jovore velunk egyutt kerultok vissza a minket megilleto helyre, a playoffba!
Szerkesztette: Danny
több mint 9 éve
Bosszantó volt ez a meccs is. Egy PO csapat ellen a tartalékokkal megnyerhettük volna a meccset, és megint egy hajszálon múlt. Ez idén már a sokadik ilyen meccs, amikor egy picival több koncentráció vagy szerencse kellett volna. Persze lehet magunkat nyugtatni azzal, hogy a fordulóban volt néhány meccs, ami jól alakult, és így még előrébb draftolhatunk, de jövőre ezeket a nüanszokat meg kell fordítani, mert így csak lúzerkedés lesz majd.
több mint 9 éve
Röviden a mai meccsről..... Sos kell egy támadó kordinátor K Z helyett jövőre. Meskót a csapatba mert ezt a kicker szintet ő is tudja bármikor. A többit majd ha átgondoltam ezt a szart, amit ma is leakartak nyomni a torkomon foci helyett....
több mint 9 éve
A fogalmatlan Uzsonna lesz a kezdő TE.Meanwhile in Boston: Matt Lengel TD, pass from Tom Brady.
Nálunk esélyt sem kapott. Szép munka.
Greent elvittük júsztonba, ott szóltunk neki, hogy nem játszik. Haza is repült a picsába. Állítólag ő és Eifert sem lép már pályára idén.
több mint 9 éve
OFF:Sziasztok, régen nem jártam erre, de jó látni, hogy még mindig ilyen aktív a fórum!
Kaptam Amerikából egy Bengalsos kabátot, de XL-es és rám egy kicsit nagy úgyhogy szívesen megválnék tőle. Nem tudom hogy lehet ide képet feltölteni, de ha érdekel valakit írjatok egy emailt és küldök képet (antalgandras@gmail.com). Egyébként sima fekete, a szív felett a B logó, hátul pedig Cincinnati Bengals felirat. Vízlepergetős/széldzsekis dolog NFL.com-ról, címke még rajta, és baráti áron 5000 HUFért nagyon szívesen odaadom valakinek!
Ha érdekel írjatok emailt! Boldog Karácsonyt és Who Dey!

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 9 éve
Biztosan nem lesz Eifert, Kroft, Boling és Burfict, kérdéses Green, Hill és Johnson.A támadófal úgy fog kinézni hogy Ogbuehi - Whitworth - Bodine - Zeitler - Fisher. TE poszton lesz Uzomah és Hewitt, talán lesz egy egészséges (?) Green és egy sérült Hill.
Daltonnak nem lesz egyszerű meccse, személy szerint az offenztől nem várok semmit.
A védelemben nem lesz Johnson és Burfict, futás ellen a két legértelmesebb ember. Azt mondjuk nem tudom hogy a HOU futójátéka milyen, de a két említett úriemberrel sem volt jó a futás elleni védekezés.
Viszont aktiválva lett Dawson, remélem látjuk is a pályán, ha már így alakult.
Összességében ez így nagyon kevés, és ha még hozzávesszük hogy primetime meccs, nos akkor kijelenthető hogy nem a Bengals az esélyes.
több mint 9 éve
Mit vártok a Houston ellen ?Én egy kevés pontos meccset várok.
Miknar
Támadó oldalon a kulcs a futás beindítása lehet, így tudjátok a legjobban megvédeni Daltont. Eifert nagyon fog hiányozni, mind blokkolásban, mind a gyors passzok elkapásánál. Hill is sérüléssel bajlódik viszont ő full edzést tolt, így szinte biztosan játszani fog.
Védelem tekintetében pedig, ha limitálni tudjátok Millert, akkor könnyen meglehet a győzelem is, Savageből nem nézem ki, hogy meg tud verni levegőben.
Összességében Bengals győzelmet tippelek 😊
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
"In the wake of Friday’s star-studded injury report, the Bengals have no choice but to find out if the kids are OK with starting Will linebacker Vontaze Burfict and starting tight end Tyler Eifert ruled out for Saturday night’s game and wide receiver A.J. Green categorized as questionable despite having a full practice."...