NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Mit vártok a Houston ellen ?
több mint 9 éve
twitter.com/si_nfl/status/811990917066489858

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Hobson, aki nem szokott légbőlkapott dolgokat írni, azt írja, elég nagy az esély arra, hogy Boling kihagyja a Texans elleni meccset a vállsérülése miatt, amivel a 4. játékhét óta küzd. Ebben az esetben Whitworth menne be a helyére és Ogbuehi kezdene LT-ben.Ó jaj.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Garantálok én bármit, ha az kell a nyugalmadhoz. Esetleg tévedek 😉Na szép, már a csoportriválisokban sem bízhat az ember. 😊
nasheem

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
I'm told unless there's an unexpected setback Bengals WR A.J. Green should play Saturday at Houston.Bob Holtzman, ESPNVégre valami jó hír. 😊
Green is 36 yards from his sixth straight 1,000 yard season. Only Randy Moss has done that.Bob Holtzman, ESPNEz pedig bámulatos.
Szerkesztette: Mikey
több mint 9 éve
Garantálok én bármit, ha az kell a nyugalmadhoz. Esetleg tévedek 😉
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
A Ravens szerintem meg lesz.Ezt garantálod nekem? Mert akkor vasárnap este nem izgulom halálra magam, hanem teljes nyugalomban nézem azt is, ha vágóhídra megyünk. 😊
nasheem

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Na aludtam rá egyet, de sok érteles most sem jut eszembe. Burfict az egyetlen klasszis játékosunk? A rangadókon nagyon úgy tűnik. Becsúszik pár hülyeség, de egyre kontrolláltabb.
A Ravens szerintem meg lesz.
több mint 9 éve
Azért az nagyon epic volt, mikor Dalton INT-jénél Bodine elment futásblokkolni. Hihetetlen az ember.Egyébként az edzői stáb mondjon le. Ez a második félidei nihil nagyon durva volt, bár az is igaz, hogy egyáltalán nem meglepő, annyiszor láttunk már ilyet.
A végén pedig szépen előjött a frusztráció is, négy egymás utáni játékban sárga zászló, ilyenre nem is emlékszem.
De legalább ezen a meccsen újra láthattuk a csapat egyértelmű hiányosságait, amelyek amúgy már régóta jelen vannak.
Jövő héten @Houston és prime time meccs, jöhet az újabb kritikán aluli játék.
több mint 9 éve
Nyilván benne volt a meccsben, hogy a szokásosnál is többet hibáztatok, +100 yardos büntetés mennyiség azért nem véletlen.De pont ezért idegesít ez a meccs, ha ilyenkor sem tudunk győzni, kérdés, hogy mikor ..
és persze, addig megy jól az egyik csapatnak, míg a másik szarul játszik, ez minden sportban így van 😀 de túlságosan sokat buktunk már a 2. félidőben idén ahhoz, hogy mindig azt lehessen mondani, "csak feltámadt az ellenfél O / D"
Ez a meccs tényleg tökéletesen példázta a teljes szezonunkat.
Szerkesztette: Miknar
több mint 9 éve
Hogy omolhat össze egy meccsen belül, ilyen látványosan, sokadszorra az O ?Azért azt is add hozzá, hogy az elején egy teljesen felesleges facemask szabálytalanságot csináltunk, aztán egy még feleslegesebb DPI-t, ahol a védő simán visszafordulhatott volna.
Dalton?! Az az INT kb fordulópont volt, bár már előtte is érződött, hogy jön a szokásos lejtő ...
De akkor is, végtelenül idegesített a végén a D is, lehoztak egy korrekt meccset, aztán mintha hirtelen mindenki egyszerre felejtette volna el mi a dolga, felesleges szabálytalanságok, büntikkel húztuk magunkra a Steelerest..
Big Ben nem fogott ki jó napot, ahogy Bell sem, gyakorlatilag a kickerjük vert meg minket.
Végtelenül bosszús, ugyanakkor egy kicsit már sajnos beletörődő kezdek lenni ..
Megint elhittem, hogy legalább a szép búcsúra összeszedik magukat a srácok.
Miknar
És az butaság a TD-nél, amikor pf-et fújtak Bell ellen (jogosan)
Úgyhogy igazán addig ment a Bengals-nak, amíg a Steelers D# nem szedte össze magát, különösen a futójátékok ellen...
Sok a sérült nálatok. Egy Green-t nem lehet csak úgy kiváltani, de az látszik, hogy mellette LaFell és Boyd alkalmazható a későbbiekben is.
Daltonnk pedig mindig akkor ment jól, ha nem kellett nagyon túlvállalnia magát.
A védelem problémáit meg számtalanszor kiveséztétek.
több mint 9 éve
Hogy omolhat össze egy meccsen belül, ilyen látványosan, sokadszorra az O ?A szép búcsú még meglehet az utolsó héten .-)
Dalton?! Az az INT kb fordulópont volt, bár már előtte is érződött, hogy jön a szokásos lejtő ...
De akkor is, végtelenül idegesített a végén a D is, lehoztak egy korrekt meccset, aztán mintha hirtelen mindenki egyszerre felejtette volna el mi a dolga, felesleges szabálytalanságok, büntikkel húztuk magunkra a Steelerest..
Big Ben nem fogott ki jó napot, ahogy Bell sem, gyakorlatilag a kickerjük vert meg minket.
Miknar
több mint 9 éve
Ha nem Ő az észre sem vesszük 😊Burfict-nek nagy respect, féltem tőle.Hát azért ma is voltak megkérdőjelezhető húzásai, de utaztak is rá rendesen, úgyhogy ez szem 50-50. Nagy baj nem lett.
bcsarli
megyerikrisz
több mint 9 éve
Hogy omolhat össze egy meccsen belül, ilyen látványosan, sokadszorra az O ?Dalton?! Az az INT kb fordulópont volt, bár már előtte is érződött, hogy jön a szokásos lejtő ...
több mint 9 éve
Burfict-nek nagy respect, féltem tőle.Hát azért ma is voltak megkérdőjelezhető húzásai, de utaztak is rá rendesen, úgyhogy ez szem 50-50. Nagy baj nem lett.
bcsarli
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Burfict-nek nagy respect, féltem tőle.
több mint 9 éve
Azért a Ravens-t az utolsó meccsen, ha kérhetem 😊
több mint 9 éve
Kár, hogy ma is csak egy félidőre futotta 😕Ma is voltak biztató dolgok, de ez így sajnos kevés volt.
több mint 9 éve
Ez a meccs olyan volt, mint az egész szezonunk. A második félidőben az O elfelejtett játszani, a D meg belefáradt, és a végére jöttek a sima first downok. Az offseasonban nagyon kell valamit kezdeni ezzel a támadójátékkal, mert akkor sem volt jó, amikor még AJ és Gio játszott... Sajnálom ezt a meccset, az első félidő alapján simán kellett volna hozni... 😕
több mint 9 éve
Fisher kezd RT-ben. 😊
több mint 9 éve
Én optimista vagyok (mint mindig), amióta lekerült rólunk a PO-ba kerülés terhe egész jól játszunk. PIT, de főleg BB idegenben nem túl "acélos". A WC meccs után visszatérni a dzsungelbe, nem lesz sétagalopp. Amúgy meg elég nekik az utolsó két hazai, nálunk meg jó ha sérülés nélkül megússzák. Az utolsó körig versenybe lehetünk ennek megfelelően ma nyernie kell a Jets-nek. Denver, Miami már nem fog meccset nyerni, Ravens utolsó W je most lesz meg, a Titánok v. Texas közül valaki 8-8 val fog zárni, Billst az utolsó fordulóban elintézi a Jets, Colts pedig egyet tuti elbukik valahol és mi besétálunk a WC helyre 3W-vel.
Green nagyon limitált volt egész héten, szerintem még biztosan nem fog játszani.
Szerkesztette: Szipeter
több mint 9 éve
Meglátszik az 5-7-1 következménye, Steelers meccs előtt is csend és nyugalom van a topikban. 😊Vasárnapra:
doubtful: DE Gilberry (calf), WR Green (hamstring)
questionable: LS Harris (groin), S Smith (thigh), TE Uzomah (calf), WR Wright (knee)
out: WR Heyward-Bey (foot), S Thomas (concussion)
Őszintén megvallva, nem igazán látom, hogyan tudná megverni a csapat a Steelerst.
több mint 9 éve
In fact, some interesting thoughts from special teams coordinator Darrin Simmons suggest Bullock is already on a bit of a hot seat in his first game as the team’s kicker.Jó lenne, ha Bullock nem adna okot arra a csapatnak hogy kitegye.
When asked about Bullock’s future in Cincinnati, Simmons refused to assure him of a job beyond Week 15 vs the Steelers.
“We'll see how it goes from here. We're just trying to survive this week and survive this season,” Simmons said after practice Wednesday, via Bengals.com. “There's still a lot at stake for us. We've got to win. For us to have an opportunity to do anything, we're going to have to win this game and obviously we're going to have to have help.
“But we felt we had to do something here to put ourselves in a position where, not only for this week, but the week after and the week after that, we make kicks. We'll see where it goes from here. I can't answer that question right now, what the future holds for him here. I know what this week holds.”
That certainly makes it sound like the Bengals are putting Bullock in a ‘make the kicks or get cut’ situation this week. After watching how badly Nugent struggled this year, you can’t really blame the Bengals if they now want to do more of a tryout with various kickers than simply settle on one and hope he gets it done.
Cincy Jungle
több mint 9 éve
Ja, ez érik. De attól hogy kivágjuk a poszt még nincs megoldva. Dansby is menni fog, de őt Vigil pótolhatja, bár rá azért kell még izom az SLB szerepkörhöz. Rey mondjuk hozza mindig a kötelezőt, de atomkezdőnek kicsit erős lenne. Vagyis gyenge. És ki van még? Flowers, Roach, meg a majdnem cutolt Dawson. LB jönni fog az első 3 körben.3 mockot néztem délelőtt, abból 2 LB-t írt hozzánk első körben. Csak játszon is.
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Ja, ez érik. De attól hogy kivágjuk a poszt még nincs megoldva. Dansby is menni fog, de őt Vigil pótolhatja, bár rá azért kell még izom az SLB szerepkörhöz. Rey mondjuk hozza mindig a kötelezőt, de atomkezdőnek kicsit erős lenne. Vagyis gyenge. És ki van még? Flowers, Roach, meg a majdnem cutolt Dawson. LB jönni fog az első 3 körben.
Szerkesztette: nasheem