Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 033
Az első félidőt konkrétan nem hittem el, nagyon jól játszott a csapat. Burkhead, Core nagyon fickándoztak. Aztán szokásos módon a második félidőre visszaesett az offense, ez egyébként Zampeseék számára hatalmas kritika, mert gyakorlatilag az egész év során ez volt.

A védelem tartotta magát szerencsére végig, a végén jött a slusszpoén KeiVarae Russell karrierjének első INT-jével. 😊 De nagyon jó volt Atkins és ami még nagyobb öröm, Vigil is. A defense azzal, hogy végül 10 ponton tartotta a Ravenst, a szezont 19,7 pontos engedett átlaggal zárta, ez baromi jó. Egyben mutatja is, hogy mi volt a csapat rákfenéje, az offense. Azzal valamit kezdeni kell az offszezonban, Whitworth visszahozatala LT-be kötelező, és a futó posztot is rendbe kell rakni, mert Hill és Bernard is felejtős részemről. Egy meccs nem sok, de Burkhead tegnap egyedül többet mutatott, mint a másik két úriember egész évben.

Bár a vége 6-9-1 lett, azért magam alatt mégsem vagyok, mert szerencsére a csapat fogyatékosságai egyértelműek. Boyd és Core kifejezetten biztató volt az utolsó hetekben, szóval ha fejlődnek tovább, a WR poszt nagyon rendben lehet. A futóposzttal, a támadófallal, a védőfal mélységével és a teljes linebacker sorral viszont mindenképp kezdeni kell valamit, mert egyik botrányosabb mint a másik.

A cornerback poszt nehéz kérdés, Kirkpatrick FA lesz, és szerintem mehet amerre lát, Adam Jones pedig nagyon visszaesett idén. Ellenben Dennard nem mutatott eleget ahhoz, hogy feltétlen bízzak benne. Shaw elég inkonzisztens volt, de nála belefért, hiszen első éve volt kezdőként, viszont lesz jövőre Jackson III, akitől nagyon sokat várok.

Ja és a legfontosabb, kell egy megbízható rúgó. 😛

2017-ben a csapat mutatója 1-0, eddig tökéletes. 😊

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 534 — Bengals fan
Uzomah első TDje volt a mai? Zseniális szezonja volt 😊
Dre viszont a végére belejött. A FA közelsége gondolom segített benne.
Vigil passzjátékoknál tényleg hatékony, de futásnál ugyanannyira elveszett. Helye lehet a jövő évi kezdőben.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Kár hogy semmi tétje nem volt. Burkhead respekt!

több mint 9 éve
Tra Carson nekem kifejezetten tetszett a pre meccseken. Mondjuk a sokadik falak ellen futott, de akkor is.

több mint 9 éve
Nagy nehezen végül Green is IR-re került. Az ötvenhármak között OG Trey Hopkins.

több mint 9 éve
Green, Burfict és Kroft biztosan nem játszik holnap, Hill kérdéses.

Kövezzetek meg, de nekem Hill sem hiányozna.

több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Stílusosan ért végett Ogbuehi szezonja, vállsérülés miatt IR-re került. Helyét RB Tra Carson veszi át a rosteren.
Mikey
Már azt hittem, csak rossz hírek maradnak a szezon végére. 😀
Állítólag Johnson fog kezdeni LGben, ami sokat elárul az OL draftoltjaink legújabb gyöngyszeméről, Westermanról.
Green pedig azt üzente a csapat sajtósán keresztül, hogy mindenki nyugodjon le, nincs neki semmi baja, nem is durcizik.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Stílusosan ért végett Ogbuehi szezonja, vállsérülés miatt IR-re került. Helyét RB Tra Carson veszi át a rosteren.

több mint 9 éve
Nyugi, így is ütjük őket.

több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 044
Boling és Eifert is már túl van a műtétjén. Ezt miért nem lehetett így csinálni a probowl után? Green még mindig nagyon morcos, otthon duzzog, nem ment elbeszélgetésre. Hill, Burfict out, jó meccs lesz a Ravens ellen😉
több mint 9 éve
Lewis nemreg nyilatkozott vmi radios musorban es epmondta, hogy marad Bengals HC jovore is, nem vonul vissza.
Beki
Ahogy ő mondaná: we'll see. 😊
Mikey
Ez nekem így egy kicsit partly cloudy. 😀

több mint 9 éve
Lewis nemreg nyilatkozott vmi radios musorban es epmondta, hogy marad Bengals HC jovore is, nem vonul vissza.
Beki
Ahogy ő mondaná: we'll see. 😊

több mint 9 éve
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 044
Túl sok a Lewis távozik cikk, azaz tuti marad még egy évig. A kinti fórumon olvastam, hogy a sikeres 2011-2015 szezonokban a PO csapatok elleni mérlegünk (12-22-1). Illetve az idegenbeli primetime meccs mérlegünk ML 14 éve alatt (1-16). Nem néztem utána, de azért ezek a statok nem túl fényesek.

Eifert állapota aggasztó, de sajnos a TE pozi csak a sokadrangú hiányposztunk, talán még Hill lecserélése is égetőbb. Azzal kellene kezdeni, hogy A.J. McCarront kiárusítjuk, giga luxus padoztatni ilyen QB hiányos időkben. Dalton nem sérülékeny QB ezt a kockázatot fel kellene vállalnunk.

Szerkesztette: Szipeter
több mint 9 éve
Egyelőre inkább pletykának minősíteném, de felmerült, hogy Marvin nyugdíjba megy a szezon végén:  www.cincyjungle.com/2016/12/27/14089060/report-marvin-lewis-will-retire-at-end-of-2016-season
Azokból a nyilatkozatokból, hogy Hue-nak felajánlották, ha marad akkor hamarosan ő lesz a HC adódik, hogy ML nem akarja az idők végezetéig a Bengalst vezetni. Más kérdés, hogy valóban egy ilyen szezon után akarja-e abbahagyni. (Persze erre is lehetne magyarázatot találni.) A cikk érdekessége számomra inkább az, hogy ha Marvin megy, akkor Guenther is lelép, mert Jay Grudennel a legnagyobb barátok, és ő lenne a Redskins DC-je.
Mondjuk ha a mostani szezon után Zimmert kivágnák A Vikingstól, akkor benne vagyok a dologban 😊
munoz
"Láttam azt, aki hallotta amikor mondták."

Változatlanul azt mondom, jó lenne felkavarni az állóvízet. Nem vagyok Lewis ellenes, mert kedvelem és imádom minden hibája ellenére, de szerintem jót tenne a játékosoknak is egy újfajta impulzus, egy teljesen más stílusú HC. Ezzel együtt a két koordinátorral sem vagyok megelégedve, mármint egyikőjük sem mutatott semmi olyat, amivel elérték volna, hogy sajnáljam őket, ha mennének. Nem mondom hogy menjenek, de maradandót sem alkotott egyik sem.

Szerintem ránk, szurkolókra is ráférne egy új impulzus HC terén. Bár csak a magam nevében beszélek, szóval rám rám férne.

---

WR Jake Kumerow és LB Trevor Roach jött fel practice squadból. Egyrészt majdnem mindegy, másrészt Kumerow aktiválása is előrevetíti, hogy Green tényleg nem játszik a szezonzárón sem, amit változatlanul egyáltalán nem értek.

---

Alakul a hír, miszerint Eifert hátát megműtik. Az akkor háromból három offszezon, mikor megműtik az embert, ez nagyon nem oké. Nagyon kellene még egy potens elkapó TE.

több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
Egyelőre inkább pletykának minősíteném, de felmerült, hogy Marvin nyugdíjba megy a szezon végén:  www.cincyjungle.com/2016/12/27/14089060/report-marvin-lewis-will-retire-at-end-of-2016-season
Azokból a nyilatkozatokból, hogy Hue-nak felajánlották, ha marad akkor hamarosan ő lesz a HC adódik, hogy ML nem akarja az idők végezetéig a Bengalst vezetni. Más kérdés, hogy valóban egy ilyen szezon után akarja-e abbahagyni. (Persze erre is lehetne magyarázatot találni.) A cikk érdekessége számomra inkább az, hogy ha Marvin megy, akkor Guenther is lelép, mert Jay Grudennel a legnagyobb barátok, és ő lenne a Redskins DC-je.
Mondjuk ha a mostani szezon után Zimmert kivágnák A Vikingstól, akkor benne vagyok a dologban 😊
munoz
Előbb lesz Fisher a HC, mint sem, hogy Zimmet kivágják Minnesotából.
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 303
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 873 — Apu ökölbeszorított keze
Vigil-nek meg azert gondolom adnak esélyt

több mint 9 éve
Eifert kapcsán a TE posztról is megy a gondolkodás szurkolók körében. Mert az addig rendben van, hogy ha egészséges, akkor a liga egyik legjobbja. Csak ritkán van olyan, hogy ő egészséges. Idén talán két meccset játszott úgy. Így pedig építeni rá nem lehet, bármennyire is rossz ezt leírni. Uzomah és Kroft nem az a játékos, akire passzjátékban számítani lehet, szóval szerintem mindenképp kellene hozni egy potens elkapó TE-et, akár korai draftpickkel is, ha a FA piacon nem lesz olyan, aki megérné. Ennek nem néztem utána.

Hill helyett is kell egy no.1 futó, a támadófallal is kezdeni kell valamit. Remélhetőleg az első lépés a Zeitlerrel való hosszabbítás, a második Whitworth visszaigazolása lesz. Aztán kell egy center is.

A linebacker sort teljesen újjá kellene építeni, és CB poszton is kellene a minőségi új ember még akkor is ha jövőre lesz Jackson III.

D-line-ból Pekót el kéne tüntetni, és remélem Hunt sem lesz a csapat tagja jövőre. Billingset nagyon várom, és ha Thompsont is megtartjuk, akkor a DT poszt rendben lehet.

Jövőre a sorsolás sem lesz brutális, könnyebb lehet jó eredményt elérni.

több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Jah, a kicker meg evidens és relatív egyszerű is. Mracskó Misi szerintem ráér.
nasheem
Én megversenyeztetném Plókai Atival, csak nyerhetnénk egy ilyen párharccal.😀
megyerikrisz
Air Thorgelle Sanyit ki ne felejtsétek.... Nála extra még az is, hogy magas snapnél simán befejeli 40 yardról is.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
nasheem
Én megversenyeztetném Plókai Atival, csak nyerhetnénk egy ilyen párharccal.😀

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Foltoznivaló mindig van és lesz is. Megoldani igazából csak az OL problémát kell. Kérdés hogy ehhez eleg6az anyag és edzői meló kell vagy pick is. Gondolom a két tacklet nem kukázzuk még. Korainak is gondolnám. Bízzuk őket Alexanderre és ha jövőre sem működik akkor van baj. LBt TEt és DEt meg lehet foltozgatni. A friss WRekben meg reménykedni. Volt rosszabb, lesz jobb.

A Green dolgot elkeféltük, de az Eifert IRrel egyből javított is a staff. Így pihenhet és a Pro Bowlra épp felépülhet.

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Na lenyugodtam..... Szóval.. Fisher és Ogbuehi hozta a szart, hatalmas bust. Lehet védeni az Oc-t, de meglátásom szerint nem ez a szint. Szar a playbook a meccseken, a trükkös játéknak eladott szarokat inkább bukjuk mint nem. Hatalmas gond van a fejekben. Kellene egy új erőfutó Hill helyére, mert botrányos. Kövezetek meg, mert Eifertel is bajom van. Hiába jó, ha üvegből van, többet van a pálya szélén mint a játékban. Lehoz 5 meccset majd 8-at pihen. Így nem biztos, hogy megéri hosszútávon. ML még 1 évet kapna nálam, de utána mennie kellene mert a csapatépítéshez ért, de gyűrüs sosem lesz. A védelemmel szerintem kisebb a gond, oda egy jó erőnléti edző kéne, mert az O-ra nem számíthatnak, így nehéz.... Elkapók jók lesznek az O-ban, csak Ot és Dt poszton kéne megvédeni szmörét. Szal van foltozgatni való rendesen.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 735 — capitaine du château de Vienne 1487
Mit csináltak Green-el? Elvitték karácsonykor és nem öltözött be, vagy más a probléma. Nem ismerem a sztorit.
bcsarli
Marvin beígérte neki a játékot, elvittük Houstonba, majd a meccsnapon a tulaj a pihenés mellett döntött. A beatek szerint AJ felült egy gépre és hazajött, a hivatalos magyarázat szerint eltávot kért, ML pedig elengedte.
megyerikrisz
Sima bundameccsvót, s mikor nem volt elég Green hiánya, a törpike elintézte 😉

Egyébként komolyabban, az OL húzások voltak szarok, de oda eléglenne egy jó faledző, aztán meg a Peko-Mau- PacAdamsra utilaput kötni és a Teifel gyerekkel dűlőrejutni és húzni egy prémium futót/ az idén nem lesz nehez. Az OC csere benne vagyon a pakliba, dehát ő se a saját szarát kavargatja, hanem hozott anyagból. Mivel láthassuk Jaxon papa mire ment a Bronz offenzel aszondanám talent az van csak hát mondanám, hogy az Öreg Brown ellögyböli Daltont két prémium pikkér, s lehet nem járnátok rosszul.

Mégtöbbviszkitaszervezetbe!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak