NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Áh addig nem. A szezon utolsó meccse előtt be lesz jelentve az 1 éves hosszabbítás...
Mikey
Áprilisban hosszabbított, '17 végéig szerződése van.

Btw hétvégén szerintem csinálok egy ivós játékot az elbaszott Nuge-rúgásokra, legyen valami haszna is. 😀
megyerikrisz
Szabályrendszer? Elbaszott EP 1 feles, FG 3 feles? Csak hogy tudjam, mire számítsunk az eredménykövetőben 😊
nasheem
plusz Dalton labdavesztés: üvegsör

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Meg szerencse hogy döntetlen eseten nincs FG parbaj ... : D
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Áh addig nem. A szezon utolsó meccse előtt be lesz jelentve az 1 éves hosszabbítás...
Mikey

Btw hétvégén szerintem csinálok egy ivós játékot az elbaszott Nuge-rúgásokra, legyen valami haszna is. 😀
megyerikrisz
Szabályrendszer? Elbaszott EP 1 feles, FG 3 feles? Csak hogy tudjam, mire számítsunk az eredménykövetőben 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mikey
megyerikrisz
Ez nálam nem zárja ki hogy hosszabbítsanak vele '18-ig, jó munkájának elismeréseként.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Mikey

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
A cincyjungle-en is téma a fire Lewis. Ott épp Corey Dillon köszönne el tőle érdemei elismerése mellett. Népszerű topik lesz ez jövő tavaszig...

több mint 9 éve
CB Tony McRae visszajött practice squadba. Komoly roster esélye sosem lesz, de legalább he knows the system.

Tegnap megnéztem az Eagles legutóbbi meccsét, ők sem tűnnek egy top csapatnak, szóval meglesz a szokásos kevéspontos meccsen a párpontos vereség most vasárnap is egy-egy kihagyott Nugent field goallal és extra ponttal. 😊

több mint 9 éve
Érdekesség 1: mindannyian szarnak látjuk a védelmet(Daltonnak több tackle-je volt a Ravens ellen, mint Atkinsnek), ugyanakkor 2 TD-t kaptunk összesen ez elmúlt 2 meccsen. 😀

Nugent pedig marad, nem jönnek rúgók tryoutra. Bevált dolgon ne változtass. 😀
megyerikrisz
Két top offense ellen. Ja nem. 😊

Nugent megtartása miatt remélem év végén kap valamiféle fair play díjat a csapat, mert vele konkrétan pontelőnyt adunk az aktuális ellenfeleknek. 19/23 XP, 18/23 FG, zseniális.

több mint 9 éve
AJ Green visszatérése mikorra várható?
mascherano

Parancsolj.
Even though the Bengals are 3-7-1, Lewis says they won't consider resting A.J. Green when his strained hamstring heals.

“No. I do still expect him back," said Lewis, who says he's questionable for this week and the game against the Eagles (1 p.m.-Cincinnati's Channel 19). "We’ll see. Partly cloudy."

In Lewis-speak, that means probably not. At the moment.Geoff Hobson, bengals.com
Most már azt is tudjuk, milyen időjárás lesz a meccsen. 😀
S azért befigyelt egy we'll see is. 😊

több mint 9 éve
Érdekesség 1: mindannyian szarnak látjuk a védelmet(Daltonnak több tackle-je volt a Ravens ellen, mint Atkinsnek), ugyanakkor 2 TD-t kaptunk összesen ez elmúlt 2 meccsen. 😀

Érdekesség 2: azt vártuk, hogy Burk átveszi Gio szerepét, ehhez képest Hillnek több elkapása volt ezen az egy meccsen, mint előtte az egész szezonban összesen.

Más : Csikis Brown ment IR-ra, DeShawn Williams jött vissza 53ba. Ennek még örülök is, mert így legalább többet látjuk majd Russelt, kiderül, hogy a magas draftja vagy a kivágása volt a hiba.

Nugent pedig marad, nem jönnek rúgók tryoutra. Bevált dolgon ne változtass. 😀

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
A Marvin miben hibázott vitához néhány észrevétel
DL:
A DE problémákat érzékelték már az offseason alatt, nem véletlenül probálták meg Dwight Freeney-t leigazolni. Más kérdés, hogy még egy ekkora (egykori) játékos sem fog 36 évesen csodát tenni. És hiába tűnt papíron legalább a kezdő megfelelőnek, az hogy nem volt mélység, szerintem komoly hiba. A helyzetet persze súlyosbította, hogy menet közben kiderült M. Johnson kevés lesz, és míg tavaly volt rush, idén nem.
A DT poszton az elmúlt draftokon hozott emberek (Hardison és Billings) jelentettek volna mélységet, az egyrészt pech, hogy lesérültek, másrészt menedzselési hiba, hogy utána nem volt next man, aki elő tudott volna lépni.
OL:
Bodin az elmúlt két évben az örök ígéret volt, de komoly fejlődést aligha lehetett nála tapasztalni. Az, hogy nem próbálták ezt a posztot megoldani szerintem komoly hiba. Csak bízni lehet benne, hogy jövőre prioritás lesz.
WR:
Jonest akartuk, ő viszont WR1 akart lenni, amire itt nem volt esélye, Sanu pedig drága lett volna. Az elengedésük az én meglátásom szerint logikus volt. Ha Eifert és Green egészséges, akkor gyakorlatilag mindegy lett volna, hogy kik vannak még mellettük. Ráadásul én Boydban látok is potenciált, hogy valid WR2 legyen jövőre. Itt szerintem az a nagy kérdés, hogy Lewisék milyen infókat kaptak az orvosi stábtól Eifert visszatérésérő.
Secondary:
Az év során voltak gondok, ugyanakkor ezekre a posztokra nagyon sokat áldozott a csapat a drafton. Lehet vitatkozni, hogy Nelsont meg kellett volna-e tartani (szerintem nem), de ezért a területért nem venném Marvin fejét.
Edzői stáb:
Ahogy mások is írták a sikeres szereplés miatt többször kellett újjáépíteni a társaságot, ami idén szerintem nem jött össze. Azt gondolom, hogy Hue Jacksonnal ez az O jobb lett volna idén, és azokat a meccseket, amelyek billegtek, többségében be tudta volna húzni a Bengals. Visszalépés volt, és nem tudom, hogy Zampese képes lesz-e sikeres OC lenni.
A secondary visszaesése mögött a pass rush hiánya mellett biztos, hogy benne van Vance Joseph távozása is. A hiányzó játokosok mellett az edzői stábban is szét kell nézni, hogy tényleg ezzel a csapattal kell-e dolgozni jövőre dolgozni.

Én továbbra is azt gondolom, hogya TOP 8-ban draftolva idén meg lehet oldani a hiányposztokat (pass rush, LB, C). Onnantól pedig az edzői stábon fog múlni, hogy 2017-ben PO csapat leszünk-e.
több mint 9 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
AJ Green visszatérése mikorra várható?

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
@Mikey
Sanu pedig harmadik, ha nincs a csapatban jó TE, mert ha van, akkor negyedik. Jones menni akart, elmondta ő is és minden más érintett is. Sanunak pedig szerinted meg kellett volna adnunk az évi 8 misit? Mert eléggé biztos vagyok benne, hogy akkor azon menne épp a háborgás, hogy miért a miénk a liga legdrágább elkapó párosa. Jó arc volt, meg tudott dobni is, de azért ő kurva messze van egy nr.2 elkapótól.
megyerikrisz
ezt azér nagyon furcsa szögből nézed
sutianap
Miért? Nem lett volna értelme, Boyddal megoldották (jól) a pótlását. Jones helyére kellett volna találni valakit, de erre úgy tűnik, sem Core, sem LaFell nem alkalmas.
megyerikrisz
és ha azt mondom neked, hogy nézzük meg Mekkaróval, mer itt nem lehet mondani, hogy hagyták leamortizálódni a keretet, pótolva lettek a hiányzók ( de Sanu jó elkapó) - ekkori TE mélység sincs máshol a ligában, Dalton meg bóklászik, a faszt csinál az az ember?

több mint 9 éve
@Mikey
Sanu pedig harmadik, ha nincs a csapatban jó TE, mert ha van, akkor negyedik. Jones menni akart, elmondta ő is és minden más érintett is. Sanunak pedig szerinted meg kellett volna adnunk az évi 8 misit? Mert eléggé biztos vagyok benne, hogy akkor azon menne épp a háborgás, hogy miért a miénk a liga legdrágább elkapó párosa. Jó arc volt, meg tudott dobni is, de azért ő kurva messze van egy nr.2 elkapótól.
megyerikrisz
sutianap
Miért? Nem lett volna értelme, Boyddal megoldották (jól) a pótlását. Jones helyére kellett volna találni valakit, de erre úgy tűnik, sem Core, sem LaFell nem alkalmas.

több mint 9 éve
@Mikey
megyerikrisz

több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Én csipem Marvint..... De ha jól emlékszem azt nyilatkozta annó, hogy addig marad, míg nem nyer valamit a tulajnak és a városnak. Valamint az is köztudott, hogy már családtagnak számít tulajéknál.... Szal ha magától nem áll fel, akkó addig marad amíg akar.....és ugyebár szar és nehéz belátni, hogy váltanod kell. Szerintem tuti tudnának valami pozit csinálni neki, ha úgy döntene(nem fog). Draft-tól még fázok kicsit.... Túl sok a lyuk szerintem, hogy csak onnan befoltozzuk. Sóheréknál meg bekéne látni, hogy az FA piacra is rákéne költeni néha....szerintem a kalap alatt futná rá.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Mickey, egy helyen nagyon sántít a gondolatmeneted. A rövid elkapás Wright-é volt 😀
nasheem
Ha csak ennyi, akkor elnézést amiért kevertem Boyddal. 😊

Valós és egyértelmű problémákat soroltál és mindhez komoly köze van Lewisnak. Egyetlen egy dolog hiányzik csak ahhoz, hogy én is szívesen búcsúzzak tőle. A megfelelő alternatíva. Nézzük meg majd év végén, hogy van-e egyértelműen ígéretesebb jelölt, mint az ML-féle langyos víz. Mert házon belül nincs.
nasheem
Ez már másként hangzik, mint az egyértelmű 'te sem cserélnéd' kijelentésed, és ezzel nem is áll szándékomban vitatkozni.

Ezt az "elengedtek két no.2 elkapót" baromságot én is olvastam a Twitteren, csak az a gond vele, hogy hülyeség. Jones első számú, Sanu pedig harmadik, ha nincs a csapatban jó TE, mert ha van, akkor negyedik. Jones menni akart, elmondta ő is és minden más érintett is. Sanunak pedig szerinted meg kellett volna adnunk az évi 8 misit? Mert eléggé biztos vagyok benne, hogy akkor azon menne épp a háborgás, hogy miért a miénk a liga legdrágább elkapó párosa. Jó arc volt, meg tudott dobni is, de azért ő kurva messze van egy nr.2 elkapótól.
megyerikrisz
Én nem olvastam sehol, Twittert amúgy is csak a hírek miatt használok. Igazad van abban, hogy Jones első számú elkapó szint, Sanu pedig harmadik, de tavaly mindketten sokkal inkább második számú elkapóként tetszelegtek Cincinnatiben. Viszont ezek szerint félreérthető voltam. Nem az elengedésükkel van bajom, hanem azzal, ahogyan megpróbálták pótolni őket.

DL mélység számomra nem megbocsáthatatlan. Mármint nem örülök neki, hogy nincs, de ott azért bőven volt erőfeszítés. MJ visszahozatala, két korai DE draft, középre is jöttek hátul és UDFA-k is, sajnos az nem jól sikerült, de ha nem lettek volna tisztában vele, nem húznak oda.
megyerikrisz
Erőfeszítés volt, mert jött drafton Hardison és Billings, azzal viszont sajnos nincs mit tenni, hogy azóta is IR-en vannak. Johnson visszahozatala oké, mert bár messze nem az a szint, mint volt első itteni időszakában, korrektnek mondható. A baj itt azzal van, hogy Peko kirobbanthatatlan, pedig vállalhatatlan és Clarke-ra valamint Huntra akartak építeni, mint akik majd két ill. három év után elkezdenek NFL játékosként viselkedni, miután eddig pillanatuk nem volt. Nem igaz, hogy nem lehetett volna ide szerezni használható embereket a rotációba, ha már egyszer Hardison és Billings sérült. Az hogy Clarke és Hunt a mai napig egyáltalán keretben van, szerintem csak valami trollkodás a stáb részéről.

Termeszétes lett a győzelem, az utószezon, amikor baj van, akkor pedig jön a dobálózás, mert elfelejtettük, hogy milyen volt előtte.
megyerikrisz
Abszolút nem így van, természetes dolog az a csapat szeretete, minden más csak extra. A probléma azzal van, hogy a csapat ahelyett hogy minden évben tenne előre egy lépést, inkább hátrafelé tett kettőt, de talán hármat is. Nekem nincs bajom azzal, ha rossz eredményeket elérő csapatnak szurkolok, ha közben látom hogy próbálnak változtatni a fejlődés érdekében.

Szerkesztette: Mikey

több mint 9 éve
@Mikey
Ezt az "elengedtek két no.2 elkapót" baromságot én is olvastam a Twitteren, csak az a gond vele, hogy hülyeség. Jones első számú, Sanu pedig harmadik, ha nincs a csapatban jó TE, mert ha van, akkor negyedik. Jones menni akart, elmondta ő is és minden más érintett is. Sanunak pedig szerinted meg kellett volna adnunk az évi 8 misit? Mert eléggé biztos vagyok benne, hogy akkor azon menne épp a háborgás, hogy miért a miénk a liga legdrágább elkapó párosa. Jó arc volt, meg tudott dobni is, de azért ő kurva messze van egy nr.2 elkapótól.

Burkheadet melyik meccsen láttad konstans terhelés mellett jó átlagot hozni? Mert én max pre meccsről vagy garbage time-ból emlékszem rá.

Bodine, nugent true, már rég nem itt lenne a helyük. Remélem nem véletlen volt a tegnapi padozás.

DL mélység számomra nem megbocsáthatatlan. Mármint nem örülök neki, hogy nincs, de ott azért bőven volt erőfeszítés. MJ visszahozatala, két korai DE draft, középre is jöttek hátul és UDFA-k is, sajnos az nem jól sikerült, de ha nem lettek volna tisztában vele, nem húznak oda.

Abban pedig biztos vagyok, hogy ha Lewis mondjuk a Clevelandet vagy a Jaguarst 5-ször bejuttatná POba, nem akarnák az első galiba után kibaszni. Az a helyzet, hogy a moslék után jött viszonylagos jólétben mi szurkolók is jól laktunk. Termeszétes lett a győzelem, az utószezon, amikor baj van, akkor pedig jön a dobálózás, mert elfelejtettük, hogy milyen volt előtte.

Egy szó mint száz, nem mondom hogy menjen vagy maradjon, fingom sincs, hogy melyik lenne a jobb megoldás. De ebben az érvelésben azért jó néhány dolgot érzek, amit inkább a düh vagy a Marvin iránt táplált ellenszenv generált, mintsem a valóság.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 9 éve
Mickey, egy helyen nagyon sántít a gondolatmeneted. A rövid elkapás Wright-é volt 😀

Valós és egyértelmű problémákat soroltál és mindhez komoly köze van Lewisnak. Egyetlen egy dolog hiányzik csak ahhoz, hogy én is szívesen búcsúzzak tőle. A megfelelő alternatíva. Nézzük meg majd év végén, hogy van-e egyértelműen ígéretesebb jelölt, mint az ML-féle langyos víz. Mert házon belül nincs.
A tavalyi csapat nekem nagyon tetszett és még friss az emlék. Addig szépen érezhető volt a koncepció és az irány. Ezért nem szabadulnék tőle mindenáron. Egy új impulzus hozhat áttörést, de hozhat ordas nagy bukót is. Oké, tudom, hogy a mostani teljesítményünknél nehéz sokkal rosszabbat belelátni a csapatba.

Lássuk mit hoz a szezon vége, aztán ki lehet alakítani a szekértáborokat ML ügyben 😊 Egyébként én majdnem biztos vagyok benne, hogy maradni fog. Függetlenül attól, mi lesz a következő meccseken. Habitus kérdése, hogy ki milyen csapatot szeretne. Én elvagyok a folyamatos PO eséllyel (kontenderség überalles 😊). Nem zavar, ha 4-5 évenként becsúszik egy lyukas szezon. Legalább draftolhatunk AJ Greeneket. Ez megy Marvinnal. Lehet menne mással is. Ha viszont valaki SB-t akar nyerni, akkor ahhoz új HC kell. Tök egyértelmű, hogy Lewisnak köze sincs a győztes mentalitáshoz. És nyilván én is inkább szavaznék pár 2-14-es szezonra egy SB-vel a végén, mint a folyamatos one and down-okra. Csak éppen amikor az első alternatíva 2-14-es részét éled, akkor nehéz elhinni, hogy jön majd a nagy menetelés. Szurkolóként.

Tulajdonosként pedig egyértelműen a folyamatos PO a jobb opció. Rohadt nehéz megtalálni azt az egy Brunelleschit a tucatnyi kókler építész közt. Ezért marad a mi Kőmíves Kelemenünk.

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
Évek óta az van, hogy always next year. Gyönyörű dolog az öt PO szereplés egymás után, nála csúnyább a 0-5-ös mutató ott. Profibb franchise-oknál már ezért régen repült volna a head coach, erre idén jön egy totális összeomlás -- ne maszatoljunk, ez az -- és egyelőre 3-7-es mutató, de Marvin maradjon? Ezt tényleg komolyan gondoljátok?

Mindig mindent meg lehet magyarázni, némelyik évben meg is lehetett azzal, hogy lesérült a fél kezdő januárra, de idén rohadtul nincs mire ráfogni, mert van egy szem Green aki sérült múlthét óta, és egy Bernard, de már előtte is ótvar volt a csapat támadójátéka is.

Szóval idén csak azzal lehet magyarázni, hogy gyenge a keret és gyenge az edzői stáb. Ami viszont nem hirtelen jött villámcsapás, hanem évek munkája. Mindig mondtuk hogy ez így nem lesz jó, azt nem kéne elengedni és kvázi vártuk a csodát.

Az hogy Hill botrányosan fut, nem újkeletű dolog, évek óta ez van. Ami persze nem csak az ő hibája, de feltűnő, hogy akár Bernard, akár Burkhead tud elfogadható átlagokat hozni a fal mögött. Mi a megoldás? Hill fut 2 yardért.

Nyáron el lett engedve két no.2 elkapó, helyettük jött két rookie. Ami egy újjáépítő csapatnál tök elfogadható, de egy rájátszásra hajtónál nem.

A támadófal közepe Bodine miatt évek óta lyukas, mi a megoldás? Bodine játszik minden játékban, meg se próbálnak mást a helyén, hátha.

A D-line pár éve a liga legjobbja volt, és miért? Mert olyan mélysége volt, hogy vígan lehetett rotálni, és pl. Dunlap friss tudott maradni végig. Most mi van? Fent van a játékok 90%-ában és a seggén veszi a levegőt. Mélység az persze nuku, de van Clarke és Hunt mert they know the system.

A linebacker sor szintén hosszú ideje vicc kategória, van egy szem Burfict és annyi, mi a megoldás? Leigazolják Dansbyt az öregek otthonából. Taps!

A secondaryre nem mondok rosszat, mert Kirkpatricknek játszania kell, bár az már látszik hogy nem kezdő szint. Dennard mindig sérült, komoly lehetőséget sosem kapott. Shaw jó lesz, itt ha valami hiba van, akkor az az hogy a 33 éves Jonestól várják a csodát. Mélység persze itt sincs. A safetykkel nincs probléma, az hogy egyszerre ketten is lesérültek most, az elég valószínűtlen forgatókönyv.

Nugent szintén évek óta béna, de kitart mellette a stáb, mert... | miért is? |

Ha kicsit túlozni akarok, azt mondom, a tegnapi egyértelműen rövid Boyd elkapás, de megadják a first downt, időkérés, challenge, Harbaugh örül esetért úgy ki kéne baszni Marvint, hogy az Ohio folyóban landoljon. Az a pár perc tökéletes jellemzése volt a Bengalsnak és az edzői stábnak.

De nem, ezért nyilván nem kell. Azért kell, mert ennél sokkal égbekiáltóbb problémák vannak itt, amik nem idén lettek problémák hirtelen, hanem az elmúlt nyarak alatt folyamatosan. Az idei 3-7-es mutatóban egyáltalán semmi meglepetés nincs, ez a keret ezzel az edzői stábbal ennyire képes.

Jó dolog a lojalitás, szeretem én is ha akár egy csapat lojális az embereihez, vagy az emberek a csapathoz, de van egy pont ami után észre kéne venni hogy ez bizony profi sport és bármennyire is fáj, de változtatni kell.

Szerintem.
Mikey
Teljes mértékben egyetértek!!
Eljött az idő.

Tippelde 25
több mint 9 éve
Évek óta az van, hogy always next year. Gyönyörű dolog az öt PO szereplés egymás után, nála csúnyább a 0-5-ös mutató ott. Profibb franchise-oknál már ezért régen repült volna a head coach, erre idén jön egy totális összeomlás -- ne maszatoljunk, ez az -- és egyelőre 3-7-es mutató, de Marvin maradjon? Ezt tényleg komolyan gondoljátok?

Mindig mindent meg lehet magyarázni, némelyik évben meg is lehetett azzal, hogy lesérült a fél kezdő januárra, de idén rohadtul nincs mire ráfogni, mert van egy szem Green aki sérült múlthét óta, és egy Bernard, de már előtte is ótvar volt a csapat támadójátéka is.

Szóval idén csak azzal lehet magyarázni, hogy gyenge a keret és gyenge az edzői stáb. Ami viszont nem hirtelen jött villámcsapás, hanem évek munkája. Mindig mondtuk hogy ez így nem lesz jó, azt nem kéne elengedni és kvázi vártuk a csodát.

Az hogy Hill botrányosan fut, nem újkeletű dolog, évek óta ez van. Ami persze nem csak az ő hibája, de feltűnő, hogy akár Bernard, akár Burkhead tud elfogadható átlagokat hozni a fal mögött. Mi a megoldás? Hill fut 2 yardért.

Nyáron el lett engedve két no.2 elkapó, helyettük jött két rookie. Ami egy újjáépítő csapatnál tök elfogadható, de egy rájátszásra hajtónál nem.

A támadófal közepe Bodine miatt évek óta lyukas, mi a megoldás? Bodine játszik minden játékban, meg se próbálnak mást a helyén, hátha.

A D-line pár éve a liga legjobbja volt, és miért? Mert olyan mélysége volt, hogy vígan lehetett rotálni, és pl. Dunlap friss tudott maradni végig. Most mi van? Fent van a játékok 90%-ában és a seggén veszi a levegőt. Mélység az persze nuku, de van Clarke és Hunt mert they know the system.

A linebacker sor szintén hosszú ideje vicc kategória, van egy szem Burfict és annyi, mi a megoldás? Leigazolják Dansbyt az öregek otthonából. Taps!

A secondaryre nem mondok rosszat, mert Kirkpatricknek játszania kell, bár az már látszik hogy nem kezdő szint. Dennard mindig sérült, komoly lehetőséget sosem kapott. Shaw jó lesz, itt ha valami hiba van, akkor az az hogy a 33 éves Jonestól várják a csodát. Mélység persze itt sincs. A safetykkel nincs probléma, az hogy egyszerre ketten is lesérültek most, az elég valószínűtlen forgatókönyv.

Nugent szintén évek óta béna, de kitart mellette a stáb, mert... | miért is? |

Ha kicsit túlozni akarok, azt mondom, a tegnapi egyértelműen rövid Boyd elkapás, de megadják a first downt, időkérés, challenge, Harbaugh örül esetért úgy ki kéne baszni Marvint, hogy az Ohio folyóban landoljon. Az a pár perc tökéletes jellemzése volt a Bengalsnak és az edzői stábnak.

De nem, ezért nyilván nem kell. Azért kell, mert ennél sokkal égbekiáltóbb problémák vannak itt, amik nem idén lettek problémák hirtelen, hanem az elmúlt nyarak alatt folyamatosan. Az idei 3-7-es mutatóban egyáltalán semmi meglepetés nincs, ez a keret ezzel az edzői stábbal ennyire képes.

Jó dolog a lojalitás, szeretem én is ha akár egy csapat lojális az embereihez, vagy az emberek a csapathoz, de van egy pont ami után észre kéne venni hogy ez bizony profi sport és bármennyire is fáj, de változtatni kell.

Szerintem.

több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Mindegy kit húzunk, úgysem játszik az első évében. A "Lewis a liga legszarabb HC-ja" pedig bullshit, ezzel nem is érdemes foglalkozni. Amellett, hogy egy negatív idény miatt sokan elfelejtik az 5 pozitívat, talán érdemes elgondolkodni azon, hogy megérdemelne egy esélyt javítani. Én sem tudom, melyik lenne a helyes és eredményes, de ez a legrosszabb dolog egy vicc. Azt sem gondoltam volna, hogy végre le meri ültetni Bodine-t és játszatja Johnsont.
megyerikrisz
Azt állítottam, hogy "Nála töketlenebb HC nincs a ligában" de semmiképp se gondolom, hogy a legrosszabb lenne. Szakmailag nem merném megkérdőjelezni, a személyiségével van bajom, és ez az általam vélt gyengéje az, ami fontos szituációkban nem visz minket pozitív irányba. Ettől függetlenül csak akkor édemes leváltani, ha van valaki tuti jelöltünk a helyére. (Ilyen meg gyanítom nem nagyon van). Izgatottan várom, hogy milyen változások jönnek, a 4-12-es 2010 szezon után is jól draftoltunk, hátha most is húzunk valami tehetséget.
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 316
Mindegy kit húzunk, úgysem játszik az első évében. A "Lewis a liga legszarabb HC-ja" pedig bullshit, ezzel nem is érdemes foglalkozni. Amellett, hogy egy negatív idény miatt sokan elfelejtik az 5 pozitívat, talán érdemes elgondolkodni azon, hogy megérdemelne egy esélyt javítani. Én sem tudom, melyik lenne a helyes és eredményes, de ez a legrosszabb dolog egy vicc. Azt sem gondoltam volna, hogy végre le meri ültetni Bodine-t és játszatja Johnsont.
megyerikrisz
Mi egy meccset tuti (talan kettot) JH rontott el iden, rajta ment el. Jo edzo? Az. Elkuldenem? Hatareset ( afrikai futo madar? pingvin!-hatareset elfogadom), ezen hibak miatt nem, de egy friss impulzus miatt, talan. ML-ra en viszont rosszat nem mondok, persze azert amit nalunk tett.
no
Egyről beszélünk. És sem mondom, hogy nem járnánk jobban új edzővel, csak a ligalegrosszabbhácéje dologtól vagyok ki. 4 jó csapat ellen játszottuk az utolsó 4 meccset, kettőt Green nélkül, és összesen 10!!! ponttal maradtunk alul. Megvoltak a hibái a stábnak is, nálam továbbra is az a legnagyobb kérdés, hogy tudnak-e tanulni belőle és változtatni. Amúgy pedig grat a mai W-hez. 😀
megyerikrisz
Hat ha akarunk valamit a vasas ellen a PO-ba kerulesert ez egy "kotelezo" gyozelem volt, ami teljesitve lett az idei "north fele fantasztikus jatekkal", de ellenetek mar reg gyoztunk, ezert meg ilyen jatekkal is "jol esett". Remelem a vasast megcsapjatok, hogy naluk dolhessen el a tovabbjuto csapat iden.
több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 316
Lewis esete biztos, hogy nem egyszerű. Állandó szopóból felépített egy erős franchise-t. Amit az elmúlt öt évben az alapszakaszban elért már-már egyedülálló. Nagyon erős szégyenfolt, hogy utána viszont mindig volt valami ami miatt one and done lett a dolog. Mindenesetre olyan emblematikus figura lett Cincybe, hogy még egy gyalázatos szezon után sem valószínű, hogy kirúgják, illetve mivel egyéves a szerződése nem hosszabbítanak vele. Az persze benne van a pakliba, hogy azért kap még egy évet, hogy kinevelje az utódját, aki nem akarja a csapat magját kivágni, legfeljebb finomhangolást hajt végre. Ebből a szempontból volt három koordinátor az elmúlt években (Hue, Zim' és Gruden) aki alkalmas lett volna, a mostani belső staffból én senkit nem látok annak. Persze az is benne van, hogy érdemei elismerése mellett felfele bukik, és GM lesz belőle, vagy pedig kap egy olyan ajánlatot, ahol van egy erős mag, csak össze kellene rántani a csapatot (én ilyennek gondolom a Jax-et, de Arians visszavonulása esetén a Cardinals is), és valamelyik megkínálja egy nagyon jó szerződéssel. (Bár itt persze benne van, hogy nem csak felé lojális a tulaj, hanem őt is annak gondolnám.)
munoz
O nem fog elmenni magatol, kb itt is csak annyi problema van mint azoknal a csapatoknal. Egy gyerek aranyhalacskaval ( normalis keretek kozott lehet csak kivanni tole) sokra jutnatok. Iden az egesz north lejtmenetben van nem csak ti, persze ilyenkor a legrosszabb belegondolni, hogy egy apro "szerencsevel" ( ez mindenkinek mas, nekunk egy picivel jobb OL ev elejen) siman lehetne hozni a csoportot