Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Green .... csak 60 yardot és egy TD-t csinált rajta egy sánta, minimum visszás.És az egészben az a leghülyébb csavar, hogy ha csak 40 yardot csinál, akkor nyerjük a meccset. 17-14-nél volt egy szép deep slant, amit meg is dobott Dalton 21 yardért. Hurrá. Közben meg Core tök üresen, de tényleg tök üresen, Green előtt futott egy postot, úgy hogy amikor Dalton elengedte a zsugát az összes védő méterekkel mögötte volt már. Sima TD. HA ott 10zel elmegyünk, akkor
megyerikrisz
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Nekem speciel nem tűnt fel, hogy annyira nyomnák a Giantset, de ha úgy is volt, mi sokkal gyengébbek voltunk a zebráknál is. Lépjünk tovább a Billsre. Nemtom hogy vagytok vele, se szvsz nem tűnik jónak a matchup. Mozgékony irányító, kiváló futó, ügyes TE... Csupa olyan dolog, amit szívtunk egész évben. RT poszton és az OL közepén viszont verhetőnek tűnik az egység, ha feltüzeli a srácokat a hazai közönség, Dunlapnek és Genónak is nagy napja lehet. Ami semmit nem ér, ha az OL marad ilyen szar. És ha belegondolok, hogy a két, még viszonylag jól teljesítő FA lesz az évad végén, rémálmaim lesznek. Gyerekeket lehetne rémisztgetni a Fisher-Boling-Bodine-Westerman-Ogbuehi fallal.Erősen sarkítok persze, de szerintem kizárólag a
megyerikrisz
több mint 9 éve
Akkor hogyan is árazta be őt Green...?Greent normál esetben lehetetlen fogni. Nincs olyan CB a ligában, aki képes lenne rá. Két kivétel van:
Asbee
1. Nem fújják be a szabálytalanságokat, amiket ellene követnek el.
2. Sérült.
Én a Giants elleni meccsen az utóbbit tartom mérvadónak, viszont azzal kérkedni, hogy valaki mekkora raj, mert csak 60 yardot és egy TD-t csinált rajta egy sánta, minimum visszás.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Total net yards: 264Látva a számokat tényleg nem fújtak hazait. Nyertél.
Third down efficiency: 2/11
Red zone efficiency: 2/3
Kötsög birauk.
gyurczi
több mint 9 éve
Én a helyedben másban keresném az okokat, rajtad kívül senki sem zebrázott. De el is hiszem, hogy fáj a dolog, nagy alázást ígértél Jenkins-nek. Akkor hogyan is árazta be őt Green...?A bírók árazták be. Green szopatta, a bírók szopták.
Asbee
több mint 9 éve
Nekem speciel nem tűnt fel, hogy annyira nyomnák a Giantset, de ha úgy is volt, mi sokkal gyengébbek voltunk a zebráknál is. Lépjünk tovább a Billsre. Nemtom hogy vagytok vele, se szvsz nem tűnik jónak a matchup. Mozgékony irányító, kiváló futó, ügyes TE... Csupa olyan dolog, amit szívtunk egész évben. RT poszton és az OL közepén viszont verhetőnek tűnik az egység, ha feltüzeli a srácokat a hazai közönség, Dunlapnek és Genónak is nagy napja lehet. Ami semmit nem ér, ha az OL marad ilyen szar. És ha belegondolok, hogy a két, még viszonylag jól teljesítő FA lesz az évad végén, rémálmaim lesznek. Gyerekeket lehetne rémisztgetni a Fisher-Boling-Bodine-Westerman-Ogbuehi fallal.
több mint 9 éve
Total net yards: 264Third down efficiency: 2/11
Red zone efficiency: 2/3
Kötsög birauk.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Én a helyedben másban keresném az okokat, rajtad kívül senki sem zebrázott. De el is hiszem, hogy fáj a dolog, nagy alázást ígértél Jenkins-nek. Akkor hogyan is árazta be őt Green...?
több mint 9 éve
Én csak annyit tennék hozzá, hogy k.rva zebrák. Ezt a buzeráns hazai pályát. Rég láttam ilyet. Igaz ehhez NYban kell jönni. Jenkins végig fogta AJ-t és összesen egy szaros zászlót dobtak rá. Addig 6-1 volt a zászlók aránya. Rühellem ezt a New Yorkba belebuzult felfogást. A nagy alma. Nekik ez jár. Önelégült hólyagokkal tele a lelátó is. Pfejjj. Na mindegy. Legalább az látszott szépen, hogy Guenther szabadon felforgathatta a D personelt vagyis várjunk csak....
De azzal egyetértek, hogy ez a támadókon ment el. Az OLünk kritikán aluli idén. Így nem lehet potens játékot elvárni. Ha a magas pickek nem tudnak bizonyítani, komoly bajban leszünk. A fal legjobbja a nyugger korú (poszt korrekorder) Whit. Szép dolog a rutin, de a lába már idén sem úgy viszi. Jövőre pedig sokat nem fog gyorsulni. Ha a falat nem pofozza helyre Alexander, akkor szenvedés jön és nem csak idén.
Én innentől szarok a POra, csak a Steelerst is tartsuk távol tőle 😉
több mint 9 éve
Nyilván a két hónapja kinevezett koordinátorra bízzák a komplett draftstratégiát egy olyan helyen, ahol szökőévente szoktak a kezdőbe draftolni. Egyébként meg miért ne lehetne egy rookiehoz hasonlítani? Hány olyan elkapó volt, aki az NCAA-ben király volt, az NFL-ben pedig hulladék? Pedig a labda ugyanaz, ugyanúgy kell elkapni. De mindegy is, nem egyezik a véleményünk, ennyi a történet, csak ha teljesen franchise-idegen move-okat vársz az FO-tól, valószínűleg csalódni fogsz. Pláne akkor nem fognak kapkodni, mikor olyan gyenge a csoport, hogy matematikailag még a 0-10-es Browns sem esett ki a PO-harcból.Tényleg szar ez az OC, kemény 9 meccsel a háta mögött nem tud hibátlanul játékot hívni,Azért ne hasonlítjuk már az OC-t egy ujjonc játékoshoz... Tudtommal nem ez az első állása, még csak Nfl szinten sem. A gyengeségekről még annyit, hogy már tudta milyen állománnyal dolgozhat... a) ragaszkodik valakihez az Fa piacról, vagy a draftról. b) van fél évem, hogy kitalálják használható playbookot az adott állományra. Ha én felveszek magamhoz melózni egy "jó" szakembert, és fél év alatt nem bizonyít, csak a jó szívem miatt nem alkalmazom, pláne a saját melóm megélhetésem kárára.
megyerikrisz
meme
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
Tényleg szar ez az OC, kemény 9 meccsel a háta mögött nem tud hibátlanul játékot hívni,Azért ne hasonlítjuk már az OC-t egy ujjonc játékoshoz... Tudtommal nem ez az első állása, még csak Nfl szinten sem. A gyengeségekről még annyit, hogy már tudta milyen állománnyal dolgozhat... a) ragaszkodik valakihez az Fa piacról, vagy a draftról. b) van fél évem, hogy kitalálják használható playbookot az adott állományra. Ha én felveszek magamhoz melózni egy "jó" szakembert, és fél év alatt nem bizonyít, csak a jó szívem miatt nem alkalmazom, pláne a saját melóm megélhetésem kárára.
megyerikrisz
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Ha a csoportban mind a 4 hátralevő meccset behúzzuk, akkor még bármi lehet. A gond inkább az, hogy idén többször is már megverte magát a csapat, és most elég nehéz beleképzelni, hogy ne csúsznának el valamin.
több mint 9 éve
Szeretném azt hinni, hogy azért van remény. A D részén tavaly változtatni kellett, le is cserélték gyakorlatilag az összes coachot. És nem is sült el feltétlenül rosszul.(...) számomra az igazán nagy kérdés az, hogy az alkalmatlan játékosokról tovább mernek-e lépni.Nem megy az olyan könnyen, Marvin megmondta!
megyerikrisz
Mikey
Amúgy 2012ben 3-5-tel kezdtünk, utána egy 7-1es runnal PO lett a vége.
több mint 9 éve
(...) számomra az igazán nagy kérdés az, hogy az alkalmatlan játékosokról tovább mernek-e lépni.Nem megy az olyan könnyen, Marvin megmondta!
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Tényleg szar ez az OC, kemény 9 meccsel a háta mögött nem tud hibátlanul játékot hívni, nem tudja kompenzálni a nem általa összeállított OL és WR-corp gyengeségeit. A futásaink többsége 0-1 yardra volt jó, mert a fal nem tudott blokkolni. Jobb lett volna, ha futunk még 15ször 1 yardot? Nem szabad irreális dolgokat elvárni tőle. A mi O rendszerünkben az a legfontosabb, hogy Daltonra tudja szabni a játékot. Dalton pedig jó idén, a mai INT ellenére is. Core és Boyd dropkirály, Green alig bírt lépni, Eifertnek pedig blokkolnia kellett rengetegszer. Nincs sok lehetősége. Ez tanulóév, el kell fogadni, számomra az igazán nagy kérdés az, hogy az alkalmatlan játékosokról tovább mernek-e lépni. Ott sok minden el fog dőlni.
több mint 9 éve
Én is elengedtem a szezont.... Egyetértek az előttem szólókkal, annyit tennék hozzá, hogy kell egy O. koordinátor is, mert védhetitek ha akarjátok de ez egy kalap fos. Nem tudom hányadik 1 yardot nem tudtunk megoldani az idén. A first down- ról meg ne is beszéljünk. Azért ennél jobb az O-nk állománya.Korábban én is védtem az OC-t, de a mai meccs után azt mondom teljesen igazad van. A játék hívás katasztrófa volt végig. A "nagy trükkös" játékunk, mikor kivisszük a fél falat a szélére, röhejes. Legalább 10x csináltuk meg, összeségében negatív yardért. Az első félidőben jóformán nem volt futási kísérletünk, 7 yardról háromszor próbálkoztunk passzal. Miért? OC és a HC sem tud meccselni, egyszerűen képtelenek rá, hogy éles szituban dinamikusan, jó döntéseket hozzanak. Az a tanácstalan fej, busa-arc-verseny, amit a pálya szélén nyomnak teljesen átragad Andyre is. Mikor kell pirosat dobni, mikor kell 4-nek nekimenni, mikor kell FG rúgni ezek nagyon nem mennek. Néha a vezetésnek feladata lenne az is, hogy leordítsa a bírókat, így soha nem fognak nekünk fújni. (Harbaugh, Tomlin, Caroll ezt nagyon tudják)
meme
NYG a tökös hívással lendítette át a meccset a javára 4&3 -ra TD-t csináltak. Ilyet mi soha, de soha nem vállalnánk be. Ez a töketlenség az oka, hogy éles meccseket, PO meccseket Lewis nem tud nyerni.
A védelem egyébként most tetszett, látszik a fejlődés. Elihoz odaértünk, volt 2 INT a futást fogtuk a LB sor tényleg fel volt tüzelve, és nem kaptunk nagy játékokat sem mint korábban jópárat. Egyedül Adam Jones-val van továbbra is problémám, róla rengeteg yardot és pontot kapunk. A zonákat érthetetlenül adja át a második TD-nél OBJ teljesen hülyét csinált belőle.
A DEF sőt a ST is tálcán hozta a meccset a O-nak, akik impotensen nem tudtak ezzel mit kezdeni. "Primetime Andy" megdobta a buta INT-ét, de még ezt is elbírtuk volna, ha egy nyomorék FG pozi összejön. Nem érdemeltünk W-t.
Még mindig van remény, de lehet, hogy jobb lenne egy pocsék szezon és Lewis nyugdíjazása, csak hát elengedtünk minden potenciális HC-t.
több mint 9 éve
Atkins jól ki tudta használni, hogy Pugh nem játszott, ráadásul az 1. drive után az őt helyettesítő Brett Jones is kidőlt akit a legtöbbször Newhouse, néha pedig Gettis pótolt (utóbbit nemrég igazoltuk csak vissza). Várható volt, hogy kicsit javulni fog a támadófalunk és szvsz nálunk a két tackle korrektül tolta, egyszer Gruden ki is emelte őket.A meccset a harmadik negyedben behúzhattátok volna, rögtön felpakoltatok 10 pontot, ha mondjuk Boyd azt elkapja, vagy utána szereztek még legalább egy FG-t, akkor nem valószínű, hogy két pozíciós hátrányból visszajövünk. A 4. negyedre aztán minden megváltozott, mikor kb 6 perccel a vége előtt megkaptátok a labdát érezhető volt h már a D dominál.
több mint 9 éve
Persze, hogy nem csak ott kell emberkedni, de ha 2 percenként vissza kell menned, mert az O 9 harmadik kísérletből egyet tud megoldani, akkor ne a D legyen már a köcsög. Van min változtatni, szeretném ha a szezon végén Peko, MJ és Dansby menne, de a mai nem rajtuk múlott.Az a baj, hogy két félidő van, és nem (csak) az elsőbe kell emberkedni. Sőt, a harmadik negyed elején is tudtuk tartani, akkor ott is volt a lehetőség, de nem éltünk vele. A problémám az, hogy a DL nem tud egy meccsen át nyomást gyakorolni, ez pedig így kevés. Továbbra is azt gondolom, hogy az alapszakaszban a csapat sikereit az adta az elmúlt években, hogy volt egy D, amelyik végig meccsben tartotta a csapatot, sőt nemegyszer meg is nyerte azt. Ettől most nagyon messze vagyunk.Megint látszódott, hogy nem tudtunk komoly nyomást helyezni Elira...Ember, az első félidőben az életéért menekült Manning. 😀
munoz
Amíg volt szufla, addig jól bírta a védelem, de az OL ezen a meccsen ismét minősíthetetlen volt, Green mellé pedig kell hozni valakit, mert Boyd és LaFell csak a dropokban versenyez. Lehet még ebből PO, de már nem számolok vele.
megyerikrisz
Ha az OL egy picit tovább tartana, akkor még ez a WR corp is tudna hasítani. Így, hogy folyamatosan összeomlott a zseb és vagy sack volt, vagy futhatott Andy, így tényleg extra klasszis WR-ek kellenének, hogy lehessen nekik passzolni.
munoz
A WR-corp hasítását én is nagyon megnézném már, kár hogy nincs olyanunk. Ezt nem nevezném annak. LaFellnek elkapása sem volt, Boyd egy tiszta TD-t ejtett el, Core pedig szerintem nem is létezik, én legalábbis nem vettem észre.
Az OL részéről pedig nem "picit tovább tartás" kellene, hanem produkálni valamit, mert ez gyalázat, holott a staff koncepciója itt helyes volt, ellentétben a WR poszttal. Adott volt egy NFL szinten közepesnél jobb egység, amin még magas pickekkel próbáltak javítani. Ogbuehi és Fischer még javulhat, de nagyon kíváncsi leszek, hogy kitartanak-e Bodine mellett. Első ránézésre fejlődött az első 2 évhez képest, de tulajdonképpen annyi történt, hogy már a blokkoláson kívül semmit nem kérnek tőle. Így meg nem fogunk tudni előrébb menni.
De hogy pozitívum is legyen, Geno újra harapott, és az egy buta ST-szabálytalanságon kívül nekem tetszett Dennard játéka is.
Ha kikapunk a Billstől is, teljesen át kell engedni a játékidőt a fiataloknak, hogy lássuk, hosszabb távon kire lehet számítani.
több mint 9 éve
Az a baj, hogy két félidő van, és nem (csak) az elsőbe kell emberkedni. Sőt, a harmadik negyed elején is tudtuk tartani, akkor ott is volt a lehetőség, de nem éltünk vele. A problémám az, hogy a DL nem tud egy meccsen át nyomást gyakorolni, ez pedig így kevés. Továbbra is azt gondolom, hogy az alapszakaszban a csapat sikereit az adta az elmúlt években, hogy volt egy D, amelyik végig meccsben tartotta a csapatot, sőt nemegyszer meg is nyerte azt. Ettől most nagyon messze vagyunk.Megint látszódott, hogy nem tudtunk komoly nyomást helyezni Elira...Ember, az első félidőben az életéért menekült Manning. 😀
munoz
Amíg volt szufla, addig jól bírta a védelem, de az OL ezen a meccsen ismét minősíthetetlen volt, Green mellé pedig kell hozni valakit, mert Boyd és LaFell csak a dropokban versenyez. Lehet még ebből PO, de már nem számolok vele.
megyerikrisz
Ha az OL egy picit tovább tartana, akkor még ez a WR corp is tudna hasítani. Így, hogy folyamatosan összeomlott a zseb és vagy sack volt, vagy futhatott Andy, így tényleg extra klasszis WR-ek kellenének, hogy lehessen nekik passzolni.
több mint 9 éve
Én is elengedtem a szezont.... Egyetértek az előttem szólókkal, annyit tennék hozzá, hogy kell egy O. koordinátor is, mert védhetitek ha akarjátok de ez egy kalap fos. Nem tudom hányadik 1 yardot nem tudtunk megoldani az idén. A first down- ról meg ne is beszéljünk. Azért ennél jobb az O-nk állománya.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Megint látszódott, hogy nem tudtunk komoly nyomást helyezni Elira...Ember, az első félidőben az életéért menekült Manning. 😀
munoz
több mint 9 éve
Hát akkor a szezon ennyi volt. Megint kézben volt a meccs, sikerült elengedni. Megint látszódott, hogy nem tudtunk komoly nyomást helyezni Eli-ra, miközben nálunk Bodin egy rakás szerencsétlenség. Nagyon kell a következő szezonban egy komoly rusher és egy center, akkor talán lehetnek vérmesebb reményeink.
több mint 9 éve
Ebben az egész szezonunk benne volt... 😕Én már nem látok sok esélyt, bár amilyen gyenge a csoport, bármi lehet.
több mint 9 éve
A Steelers vereségével saját kezébe veheti a sorsát a csapat, már csak az kellene, hogy a fiúk összekapják magukat és behúzzák az esti meccset. 😊
több mint 9 éve
Na a végén azért már Bengals mércével mérve is volt foci. Ez a két újonc cowboy csávó döbbenetes. És most még szerettem is őket 😀