Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Jó helyre került, remélem sokáig boldogítja a baltimore-iakat.Nem kell aggódni, CLH sem lesz sokáig távol. 😃Igazad lett, nem ment messze. 😊 Megnyeri a Hollóknak a hétvégi meccset.
Mikey
Szipeter
- - -
Közben elkezdték pletykálni, hogy William Jackson III lesz az, aki visszatér majd IR-ről. Szerintem pezsgőt bontok, ha így lesz. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Nem kell aggódni, CLH sem lesz sokáig távol. 😃Igazad lett, nem ment messze. 😊 Megnyeri a Hollóknak a hétvégi meccset.
Mikey
több mint 9 éve
Nem kell aggódni, CLH sem lesz sokáig távol. 😃
több mint 9 éve
"He knows the system" 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 9 éve
Ez a Wallace Gilberry visszaigazolás csak nekem tűnik kétségbeesett lépésnek. Nem mintha a CLH cut miatt nagyon bánkódnék.
több mint 9 éve
Mondjuk jogos, kell az utánpótlás, nem könnyű az élet egy kiöregedőben lévő QBval. 😀Ott volt AJ Darby, a fenéért nem lehetett belőle klasszist csinálni!? 😀Őt magasabb célra (a Broncos felforgatására) használtuk fel. 😀 Stikában a Pats műveli a moneyball-t, kellenek a cetlik az újjáépítéshez. 😊
megyerikrisz
tomi-tomi
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Ott volt AJ Darby, a fenéért nem lehetett belőle klasszist csinálni!? 😀Őt magasabb célra (a Broncos felforgatására) használtuk fel. 😀 Stikában a Pats műveli a moneyball-t, kellenek a cetlik az újjáépítéshez. 😊
megyerikrisz
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ott volt AJ Darby, a fenéért nem lehetett belőle klasszist csinálni!? 😀Akkor meg agyfaszt fogok kapni, ha Lengelről kiderül Bostonban, hogy ő egy álruhás Gronk volt.Nem valószínű. Kellett egy backup TE, Gronk és Bennett mögött nincs senki. Bennett fél lábon ugrálva kénytelen játszani. Talán lesz néhány meccs, amikor komolyabb snap számot kap és blokkolhat rogyásig.
nasheem
tomi-tomi
több mint 9 éve
Valóban, Dennard számára az a legnagyobb kritika, hogy egy ötödik körös pick jóval több lehetőséghez jut. Amit amúgy Shaw meg is érdemel, mert fél lábbal is jobb Darqueze-nél.Aztán megtanítja Kirkpatricket konstansan játszani hogy legalább egy elfogadható szintet hozzon, és végül Shaw is több játékot kap.Kirkpatrick 4 év alatt erre a szintre jutott, ennél ő már jobb nem lesz. Nagyon kellene, hogy WJ3 fasza legyen, benne van minden bizodalmam.
Mikey
Ha megnézed a snap countot, Dennard a kezdő közelében sincs, Shaw már rég átvette a szerepét nickelben. Ami egyrészt pozitív, hiszen 5. körös játékot is tudunk használni, másrészt óriási blama, mert az elsőkörös CB-k eddig kukák.megyerikrisz
Számomra hatalmas csalódás mindkét első körös CB, akkor pedig egyenesen hozzá tudnék vágni valamit a tévéhez, mikor két oltári hiba között egy amúgy szép játéknál Kirkpatrick úgy ünnepel(teti magát) mint aki MVP szinten tolja.
Simán el tudom képzelni, hogy depthnek leigazolják pl. Gilberryt vagy Jordan Hillt. Ebbe a D-line depthbe kis túlzással bárki erősítést jelent. Nem váltanák meg a világot, de súlytalanabbak sem lennének mint Michael Johnson vagy Hunt.Jaja, a szokásosnál nagyobb a jövés-menés. Reece mellett Gilberry, Jordan Hill és Cunningham is vizitált. Ez Marvinéknál már - már pánikreakciónak mondható. 😀Szerintem leigazolni egyiket sem fogjuk, inkább csak ráijesztés lehet a staff célja. A rúgó-kérdést pedig nem most kellene orvosolni, akik a 9. héten még csapat nélkül vannak, azok olyanok is. Nugent ereje és pontossága évek óta romlik, ezt időben észre kellett volna venni és az offseasonben komolyan megversenyeztetni a posztot, nem csak azért hívni rúgókat a táborba, hogy Nuge ne unatkozzon annyira.
Egyébként meg jól mutatják a nevek, hogy hol a gond. Pass rush+Nugent. Reece meg igazi bengalsos igazolás lenne.
nasheem
megyerikrisz
Nugent helyzete az én szememben rém egyszerű. Ki kell vágni a francba. Ő már tényleg ott tart, hogy nála csak jobb -- kevésbé rossz? -- lehet bárki, aki jön.
több mint 9 éve
Akkor meg agyfaszt fogok kapni, ha Lengelről kiderül Bostonban, hogy ő egy álruhás Gronk volt.Nem valószínű. Kellett egy backup TE, Gronk és Bennett mögött nincs senki. Bennett fél lábon ugrálva kénytelen játszani. Talán lesz néhány meccs, amikor komolyabb snap számot kap és blokkolhat rogyásig.
nasheem
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Aztán megtanítja Kirkpatricket konstansan játszani hogy legalább egy elfogadható szintet hozzon, és végül Shaw is több játékot kap.Kirkpatrick 4 év alatt erre a szintre jutott, ennél ő már jobb nem lesz. Nagyon kellene, hogy WJ3 fasza legyen, benne van minden bizodalmam.
Mikey
Ha megnézed a snap countot, Dennard a kezdő közelében sincs, Shaw már rég átvette a szerepét nickelben. Ami egyrészt pozitív, hiszen 5. körös játékot is tudunk használni, másrészt óriási blama, mert az elsőkörös CB-k eddig kukák.
Jaja, a szokásosnál nagyobb a jövés-menés. Reece mellett Gilberry, Jordan Hill és Cunningham is vizitált. Ez Marvinéknál már - már pánikreakciónak mondható. 😀Szerintem leigazolni egyiket sem fogjuk, inkább csak ráijesztés lehet a staff célja. A rúgó-kérdést pedig nem most kellene orvosolni, akik a 9. héten még csapat nélkül vannak, azok olyanok is. Nugent ereje és pontossága évek óta romlik, ezt időben észre kellett volna venni és az offseasonben komolyan megversenyeztetni a posztot, nem csak azért hívni rúgókat a táborba, hogy Nuge ne unatkozzon annyira.
Egyébként meg jól mutatják a nevek, hogy hol a gond. Pass rush+Nugent. Reece meg igazi bengalsos igazolás lenne.
nasheem
Eddig nem voltam a nagy átalakítás pártján, de lassan talán ideje lenne. Peko jó fej, meg menő a belly dance, de eljárt felette az idő, kiemelkedő pedig soha nem volt. MJ elfogyott, kiürült a tank. Az atletikusságából rengeteget veszített, Clarke milliószor jobb lenne a kezdőben (nem gondoltam volna, hogy ezt valaha leírom.) Hunt is ennyi volt, mehet isten hírével.
Atkinset viszont továbbra sem fikáznám, klasszis játékos, de egyedül kurva nehéz. Szvsz most sem játszik rosszul, csak ilyen támogatás mellett (hiányában) nincs ereje kiemelkedni. Meg aztán a többi csapat sem hülye, tudják nagyon jól, hogy Genót duplázni kell, Dunlapre egy jó tackle FB/RB/TE segítséggel, és már vége is a nem létező pass rush-unknak.
Marvint nem feltétlenül küldeném el, attól tenném függővé a maradását, hogy hajlandó-e levezényelni az átalakulást. Nem reménytelen, egyszer már megtette a Palmer/Ocho/TO- Dalton/Green/Geno váltásnál, maradjon és csinálja végig, inkább mint az átjáróház meg a gászbredlik.
Egy szó, mint száz, az ideiről sem mondtam még le végleg, de brutális run kellene a bye után. Ha nem hozzuk a Giants/Bills párost, akkor viszlát.
több mint 9 éve
Nem ezek a nevek fognak ebből a csapatból rájátszásra esélyes csapatot csinálni, de legalább a magamfajta egyszerű szurkolót megnyugtatja a vizitre hívásukkal a staff, mert ez mutatja, hogy valóban nem elégedettek a csapattal. Legalább ennyi.
több mint 9 éve
Jaja, a szokásosnál nagyobb a jövés-menés. Reece mellett Gilberry, Jordan Hill és Cunningham is vizitált. Ez Marvinéknál már - már pánikreakciónak mondható. 😀Egyébként meg jól mutatják a nevek, hogy hol a gond. Pass rush+Nugent. Reece meg igazi bengalsos igazolás lenne.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Marcel Reece van nálatok megmutatni tudását.
több mint 9 éve
Kicker teszt van műsoron, csak hogy Nugent önbizalma rendbe legyen 😀 Akkor meg agyfaszt fogok kapni, ha Lengelről kiderül Bostonban, hogy ő egy álruhás Gronk volt.
több mint 9 éve
Bár a hétvégén f*s volt, de eddig Dunlap volt az egyetlen rusher. Idén Atkins csak árnyéka önmagának, MJ meg még az sem. (Peko és Sims meg soha nem volt rusher). Ráadásul Dunlap teljesítményére rányomja a bélyegét, hogy Atkins gyenge. Tavaly azért tudott többek között a D jó lenne, mert mind a ketten szaggattak és az ellenfél OL-je nem tudta őket kettőzni. Illetve ha megpróbálták, akkor elindult Peko is előre, ezért lett többek között neki is meglepően sok sackje. Nagyon kellene, hogy Atkins és Dunlap egyszer jelentsen állandó veszélyt, az ellenfél QB-jára, akkor az egész D teljesítménye fel tudna javulni.Arra egyébként kíváncsi leszek, hogy az eddig állandóan jegelt fiatalok mélyvízbe dobása miként sül majd el Gunther részéről. Pacman vagy Mau mondjuk annyira halvány volt idén, hogy ennél talán csak jobbak lesznek, akik megkapják a snapjeik egy részét.
több mint 9 éve
Guenther végre bemondta a def átszervezését, kiváncsian várom kiket fog a padra száműzni.Remélem Adam Jonesszal, Pekóval és a Burfict utáni linebackerekkel kezd. Aztán megtanítja Kirkpatricket konstansan játszani hogy legalább egy elfogadható szintet hozzon, és végül Shaw is több játékot kap.
Szipeter
Mondjuk Dunlapet is tarkón b*szhatná, hogy "hé Carlos, tart ám a szezon, ha esetleg elkerülte volna figyelmedet!"
több mint 9 éve
Guenther végre bemondta a def átszervezését, kiváncsian várom kiket fog a padra száműzni. Láttok arra esélyt, hogy igazolunk valakit?Nagy változásra ne számíts. Max elpasszoljuk Dennardot, attól még nem fogunk erősödni. Ryan Browntól sem lesz jobb a pass rush, vagy Roachtól a TE védekezés. Esetleg azt tudom elképzelni hogy Nick Vigil kap több szerepet. Deshawn Williams nem fog bekerülni Peko helyére és azt sem hiszem, hogy Smith kezdene a másik Williams helyén.
Szipeter
Vigilnek mondjuk örülnék és felőlem M Johnson helyén is kezdhet Clarke. Velük gyengébbek nem leszünk. Valami meg kell, mert ami most van az évek óta a leggyengébb teljesítmény tőlük.
több mint 9 éve
Guenther végre bemondta a def átszervezését, kiváncsian várom kiket fog a padra száműzni. Láttok arra esélyt, hogy igazolunk valakit?
több mint 9 éve
Dalton TD futása előtt pl fura volt látni, ahogy az összes WR leballag, nagyon jól el volt adva Hill középső futása.Ja, azon nagyon rajta voltam én is. Vettem videóra, hogy meglegyen egy TD fasza közelről. Rá is zoomoltam, ahogy Hill repül. Aztán nézem hogy a tigris mascotte mutogat, hogy ne a közepét vedd te banga... Totál vakon voltam, de szerencsére nem csak én 😀
Szipeter
több mint 9 éve
Fantasztikusan nagy élmény volt. Wembley elképesztő, a meccs felejthetetlen. Egy kicsit feljebb ültem, mint Nasheem, ezért az energia nem jött annyira át, viszont a playeket gyönyörűen lehetett látni. Dalton az elején nagyon nem érezte a pályát, mindent túldobott, de aztán nagyot javult. Az O kezd összeállni, működik a futás, Eifert játékát élmény volt nézni. Szerencsére 3 TD is a mi oldalunkra jött. Dalton TD futása előtt pl fura volt látni, ahogy az összes WR leballag, nagyon jól el volt adva Hill középső futása. Ezt a játékot kellett volna a végén is hívni a QB sneak helyett.😕 A D sajnos nagyon gyatra, iszonyat sokat kellene fejlődni a PO ig. Legnagyobb csalódás nekem Pacman, főleg úgy hogy láttam Norman a másik oldalon miket csinált. Nagyon hiányzik egy ilyen kaliberű CB a csapatból. Jonesnak nem volt egy értékelhető megmozdulása. A kulcs playeket rajta csinálták meg pl: 3&13 a 4. negyedben. Az OT végén meg kapott egy nevetséges OPI-t ajándékba. Gyakorlatilag nincs passrushunk Atkins árva sackjén kívűl itt sem mutattunk semmit. Remélem történik valami a byeweek alatt és az NYG-ot behúzzuk. Ha valami csoda folytán hétvégén nyerne a Ravens, akkor még mindig nyerhető lenne a csoport.
több mint 9 éve
Nem olvasott még senki semmi we'll see-t Marvintól Burfict térdsérülése kapcsán? Zavar a csend.
több mint 9 éve
Baltimore/Cinci eleg kis market.. sztem kb 10-12 olyan csapat van, ahol az amerikai arak dragabban. Amikor a londoni meccsen voltam (volt mar nehany eve), akkor azert a sideline jegy nem 100 font volt.. es a baltimore-i jegyek olcsobbak voltak.Csak a Steelers jegyárait ismerem. Kapu mögé jó helyre 140-et fizettünk egymás fölé szóló jegyekre. Egymás mellé 300 körül lett volna a 4 jegy. Londonban 100 fontos jeggyel pálya szélén a 20-30 yard környékén, szinte tökéletes helyről néztük. Ez Pitt-ben 4-500USD lett volna. De szerintem nálatok meg Cinciben se lehet sokkal olcsóbb. A Browns-nál lehet olcsóbban mérik....😀A jegy szerintem altalaban az USA-ban olcsobb szokott lenni (persze csapatfuggo, s lehet hogy a Steelers kivetel)nasheemKlaci79
Igor
Klaci79
Amugy teljesen mindegy.. majd 2078-ban a budapesti franchise lesz a legolcsobb 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Csak a Steelers jegyárait ismerem. Kapu mögé jó helyre 140-et fizettünk egymás fölé szóló jegyekre. Egymás mellé 300 körül lett volna a 4 jegy. Londonban 100 fontos jeggyel pálya szélén a 20-30 yard környékén, szinte tökéletes helyről néztük. Ez Pitt-ben 4-500USD lett volna. De szerintem nálatok meg Cinciben se lehet sokkal olcsóbb. A Browns-nál lehet olcsóbban mérik....😀A jegy szerintem altalaban az USA-ban olcsobb szokott lenni (persze csapatfuggo, s lehet hogy a Steelers kivetel)nasheemKlaci79
Igor
több mint 9 éve
A jegy szerintem altalaban az USA-ban olcsobb szokott lenni (persze csapatfuggo, s lehet hogy a Steelers kivetel)Hát srácok hatalmas élmény volt. Annyira elvitt hogy testközelből látom a focit, hogy a szar játék sem zavart. Vagy nem nagyon. Persze a meccse részletei sokkal kevésbé láthatóak élőben így nem is okoskodnék. Ami élőben lejött, hogy ezek nem emberek. Az a sebesség, az az erő, a reakcióidők... Döbbenetes. Nem gondoltam hogy a lasztit ilyen sebességgel dobják meg. És ennél is brutálisabbak az ütközések. Még a végén is összerezzentem. Az is tanulságos volt, hogy egy igazán jó WR-QB kombo foghatatlan. Norman zseniális játékos. Gyorsabb mint AJ, erősebb is. A reakcióidejével készített ki a legjobban. Előre tudja mit akart a WR. Mégis meglett a 100+. Oke abból jött legalább 30 Norman sérülése alatt. De vannak játékok amik levédezehetetlenek. Tudom ez nem új, csak élőben vált számomra világossá miért.És hidd el nekem, ez semmi az usa-hoz képest. Egyszerűen a különbség ég és föld. Volt szerencsém két pittsburghi és egy londoni meccshez, de nem említhető egy lapon. Persze a repülőjegy a harmada és a jegy is olcsóbb Londonban, de az kib@szott nagy élmény...
A közönséggel nem igazán foglalkoztak a játékosok. Egyedül Dre, Peko és Pacman integetett ki. Pedig tőlünk 10 méterre melegítettek. A TDk után felénk se nézték. Pedig az endzone mögött ültem - álltam az első sorban.
Az mondjuk pech hogy ez nekünk volt hazai meccsünk. Több nem Bengals fan volt mint mi. Redskinses kevesebb, de az össze divatcsapat szurkolója az outsiderebb washingtont biztatta. A játékot viszont eléggé érti már a wembley is.
A szervezettség parádés. Elrepülnek a holtidők. 3 és fél óra tömény élvezet. A nap elkapása is holtidőben volt. A haverom egy kilőtt bengalsos pólót szedett le úgy hogy 4en mentek fel rá és nála landolt. Aztán nálam, mert ő steeletses és égette a kezét. 😀 És a cheerleaderek... Tényleg beszarás.
A stadion körüli felhajtás viszont szerintem béna. A NFL day is a városban és kint a Wembley mellett is. Ki az a megszállott aki 1,5 órát áll sorba egy méregdrága pólóért vagy egy középszar junky foodért. Elég lehúzós volt az egész. Szóval aki teheti próbáljon kijutni egy meccsre. Aki meg azt is megteheti az inkább az USAban. Az lehet az igazi. De így is óriási élmény.
nasheem
Klaci79
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)