Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Nagy baj nem volt ezzel. Esetleg annyi, hogy ez a brédis Pats sokkal gyengébb, mint a hype-uk. És holding ide, bírók oda, a vége bántóan sima volt. A szájkaratét meg végképp nem értem egy ilyen meccsen.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Sok az állat és alacsony a kerítés és a troll pont átugrottaMit írt ide a "kedves" trollpatsfan?parasztozott és kurvaanyázott habzó szájjal, töröltem a hsz-eit
ThundersNFL
empty taxi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
A vereség ellenére tetszettek dolgok:Volt belső futás, Bernard és meglepő módon Hill is 5-6 yardokat futott. Boyd biztos kézzel szedte le a lasztikat. Az OL is jobban dolgozott mint eddig, Bodine sérülése után érthető módon azonban már voltak problémák. Burfict gyorsult és úszott a levegőben, már csak Dansbynak kell összekapnia magát. Gronkot tudtuk tartani két negyedig. Dalton, Green most is jól játszott. 3rd downban nagyot javultunk. + tetszett a Dolphins és a Giants játéka is.
Ami még hiányzik:
ST szörnyű gyatra, Ericksont szerintem nagyon elnéztük, nem NFL szint. A D okosait nagyon könnyű kizökkenteni, sok a felesleges pofázás. Ha elmegy az ellen, vagy bukunk egy momentumot akkor teljesen szétesünk, nincs megújulás.
Mindezek ellenére látok esélyt még a csoport győzelemre is, kezdődhet a szezon, jövő héten már Eiferttel.
Szerkesztette: Szipeter
több mint 9 éve
Mit írt ide a "kedves" trollpatsfan?parasztozott és kurvaanyázott habzó szájjal, töröltem a hsz-eit
ThundersNFL

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mit írt ide a "kedves" trollpatsfan?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Elotte ellenunk sokkal szorosabbnal legalabb akkorat tevedtek. A negyediken meg nem lepodok meg, azon inkabb, hogy csak mi kaptunk pofazasert zaszlot. Az elso felidot nagyon odaraktatok 😊

több mint 9 éve
Igen, szokás szerint kritikus helyzetekben valahogy mindig ellenünk tévednek. Ott a 4 és 25 annyira esélytelen volt, hogy szerintem nem akarták vele Daltont frusztrálni.Volt egy jó félidőnk, ez mindenesetre több, mint amit a múlt héten kaptunk. A D az elején mutatott életjeleket, aztán sajnos csak nyelte a yardokat. A safty momentum changer volt sajnos 😕Elotte a birok inteztek el a holdingot a patsnek sajna illetve a vegen nekem az nem tetszett 4 perc van vissza 11 pont a hatrany es nem megyunk neki 4.nek
munoz
WhoDey83
több mint 9 éve
Volt egy jó félidőnk, ez mindenesetre több, mint amit a múlt héten kaptunk. A D az elején mutatott életjeleket, aztán sajnos csak nyelte a yardokat. A safty momentum changer volt sajnos 😕Elotte a birok inteztek el a holdingot a patsnek sajna illetve a vegen nekem az nem tetszett 4 perc van vissza 11 pont a hatrany es nem megyunk neki 4.nek
munoz
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Volt egy jó félidőnk, ez mindenesetre több, mint amit a múlt héten kaptunk. A D az elején mutatott életjeleket, aztán sajnos csak nyelte a yardokat. A safty momentum changer volt sajnos 😕
több mint 9 éve
Eifert ma már a rehabon dolgozott, de hivatalosan is out vasárnapra. A többiek viszont full edzést toltak, még limited sem volt.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
😀 jogos, annyira szarok azért nem vagyunk vagy ha igen, akkor akár ki is eshetünk.Én már másfél hete fixáltam a 2-4-es bye-t. De a dallasi vereség mikéntje így is gyomros volt.Mondjuk az csúnya lenne, ha a kilencedik héten 2-4-es mérleggel mennénk bye-ra. :-P
Ha vállalható játékkal kapunk ki Gilletteben, akkor már jobb lesz a hangulatom az újabb zakó ellenére.
nasheem
megyerikrisz
Mindeközben a távolban ma Eifert, AJ és Boling nem edzett. Eifert szinte tuti hogy nem lesz vasárnap sem. Ha Green vádlija sem jön rendbe, akkor kipróbálhatnánk valami QB nélküli felállást 😊
Szerkesztette: nasheem
több mint 9 éve
Én már másfél hete fixáltam a 2-4-es bye-t. De a dallasi vereség mikéntje így is gyomros volt.Mondjuk az csúnya lenne, ha a kilencedik héten 2-4-es mérleggel mennénk bye-ra. :-P
Ha vállalható játékkal kapunk ki Gilletteben, akkor már jobb lesz a hangulatom az újabb zakó ellenére.
nasheem
több mint 9 éve
Én már másfél hete fixáltam a 2-4-es bye-t. De a dallasi vereség mikéntje így is gyomros volt. Ha vállalható játékkal kapunk ki Gilletteben, akkor már jobb lesz a hangulatom az újabb zakó ellenére.
több mint 9 éve
Egy kis kedvcsináló a nehezebb napokra: tudjátok, hogy 2012 óta melyik csapatok nyerték a legtöbb meccset az NFL-ben? Az első hármat nem nehéz megtippelni: Denver, Patriots, Seattle. Node ki a negyedik? Bizony, a Bengals 😉Lehet bennem van a probléma, hogy ettől pont nem érzem jobban magam. Mondhatni abszolút nem érdekel.
peterk2005
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Köszi, de ezzel felvidítottál minket 12 napja is, ilyen sűrűn nem tudunk vigadni rajta. 😀Alapjában véve nem vagyok pesszimista, de ezt a hétvégi meccset elengedtem.megyerikriszEgy kis kedvcsináló a nehezebb napokra: tudjátok, hogy 2012 óta melyik csapatok nyerték a legtöbb meccset az NFL-ben? Az első hármat nem nehéz megtippelni: Denver, Patriots, Seattle. Node ki a negyedik? Bizony, a Bengals 😉
peterk2005
Amúgy meg olyan gyengék vagyunk, hogy most csítelni se kell a Peccnek, hogy rommá verjenek minket.
több mint 9 éve
Alapjában véve nem vagyok pesszimista, de ezt a hétvégi meccset elengedtem.megyerikriszKüldjetek egy emailt Goodellnek azzal a szöveggel, hogy az egész csapat le lett eresztve. Hátha 😉
Egy kis kedvcsináló a nehezebb napokra: tudjátok, hogy 2012 óta melyik csapatok nyerték a legtöbb meccset az NFL-ben? Az első hármat nem nehéz megtippelni: Denver, Patriots, Seattle. Node ki a negyedik? Bizony, a Bengals 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Alapjában véve nem vagyok pesszimista, de ezt a hétvégi meccset elengedtem. Csak úgy nyerhetnénk, hogy lent tartjuk Bradyt, de az futójáték teljes hiányában lehetetlen. Most azt mondom, csoda lenne a 4-4-gyel bye-ra menni.Mi a Patriots–Eaglesre mentünk ki tavaly. Az volt az elmúlt három év egyetlen hazai veresége tétmeccsen a mostani Bills elleniig (ahol a C-támadósor játszott) 😀Megyerikrisz lehet félreértettél nyilván nem vagyok olyan hülye hogy eladjam csak az elkeseredésemben már az is eszembe jutott ! Nyilván aludtam egyet rá azótaEz a beszéd. Kollégám spórolt pénzen kiment életében először megnézni a Barcát, az Alavés elleni hazai zakót sikerült kiválasztania. Csak azért írom le, lásd, jártak már rosszabbul is. 😀
WhoDey83
megyerikrisz
Azt örömmel olvasom, hogy gyengék a falak, mondjuk szerintem ellenünk az OL jobban fog kinézni majd, a DL talán nem, ha gyorsan dobálgatunk. A lassú LB-sor viszont kifejezetten jó lehet, mert akkor oda mennek majd ezerrel a passzok (#minthaamúgynem#jólmegszakértettemeztis)
Wyatt
több mint 9 éve
Mi a Patriots–Eaglesre mentünk ki tavaly. Az volt az elmúlt három év egyetlen hazai veresége tétmeccsen a mostani Bills elleniig (ahol a C-támadósor játszott) 😀Megyerikrisz lehet félreértettél nyilván nem vagyok olyan hülye hogy eladjam csak az elkeseredésemben már az is eszembe jutott ! Nyilván aludtam egyet rá azótaEz a beszéd. Kollégám spórolt pénzen kiment életében először megnézni a Barcát, az Alavés elleni hazai zakót sikerült kiválasztania. Csak azért írom le, lásd, jártak már rosszabbul is. 😀
WhoDey83
megyerikrisz
Azt örömmel olvasom, hogy gyengék a falak, mondjuk szerintem ellenünk az OL jobban fog kinézni majd, a DL talán nem, ha gyorsan dobálgatunk. A lassú LB-sor viszont kifejezetten jó lehet, mert akkor oda mennek majd ezerrel a passzok (#minthaamúgynem#jólmegszakértettemeztis)

több mint 9 éve
Megyerikrisz lehet félreértettél nyilván nem vagyok olyan hülye hogy eladjam csak az elkeseredésemben már az is eszembe jutott ! Nyilván aludtam egyet rá azótaEz a beszéd. Kollégám spórolt pénzen kiment életében először megnézni a Barcát, az Alavés elleni hazai zakót sikerült kiválasztania. Csak azért írom le, lásd, jártak már rosszabbul is. 😀
WhoDey83
több mint 9 éve
Megyerikrisz lehet félreértettél nyilván nem vagyok olyan hülye hogy eladjam csak az elkeseredésemben már az is eszembe jutott ! Nyilván aludtam egyet rá azóta
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Hát ha ez miatt a meccs miatt eladod a jegyeket, akkor meg is érdemled. Az, hogy szétfutottak minket, nem meglepetés, majdhogynem várható volt. A liga legjobb OL-je a liga egyik legjobb futójával a mi mobilis egységünk ellen, papírforma.
Néhány emberre kitérek külön, a többiek szimplán szarok voltak.
Dalton: elismerésem neki, már az is bátorság, hogy be mer állni egy ilyen fostartály fal mögé, ráadásul top3 passzolt yard úgy, hogy valid célpont egyedül Green. Rá egy szavunk sem lehet.
MJ: őt egyszerűen nem értem. Mindenki azt mondta, hogy végre sérülés nélkül ment végig a campen, ez az ő idénye lesz, stb... Hát nem, eddig egyes, leül. Mivel a DL-ből ő számít a legfürgébbnek, valamint a közhiedelem szerint run stopper DE, várható volt, hogy sokat lesz fent. Ez azért baj, mert Clarke százszor jobb formában van. Valaki itt korábban fikázta, amit nem tudok hova tenni. Clarke a 4. számú DE-nk, ehhez képest inkább tűnik másodiknak az idei játéka alapján. Nem tőle kéne több, hanem Atkinstől, Pekótól, Hunttól, Johnsontól.
Dunlap: a védelemben az egyetlen értékelhető teljesítményt hozta tegnap.
Bodine : sokáig türelmes voltam vele, de most már takaroggyon. A legalja, hogy a kurva nyakrángásával meg jelzi is az ellenfélnek, hogy jön a snap. Idióta.
twitter.com/JoeGoodberry/status/785234316657852416
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 9 éve
Akkor most én is kiöntöm a lelkemet nektek , egyszerűen elképesztő volt amit láttam nem hittem a szememnek hogy gyakorlatilag nem lebecsülve a tehetségüket de két elsőéves játékost nem tudtunk megfogni.. Az hogy Burkiflin úgy ment át az Eliott gyerek mint kés a vajon az megint érthetetlen számomra.. Az első két dallasi driveban úgy nyeltük a yardokat mint kacsa a nokedlit , pláne mindezt úgy hogy a védelmünkből egy igazából meghatározó ember ment el ! Ez a védelem tavaly sztem benne volt a legjobb 5-ben biztosan ! Mi történt velük nem vágom.. Komolyan igaz hogy én nagyon nehezen viselem a vereséget bármiben de megfordult a fejemben hogy eladom a New Yorki jegyeinket ...
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
A fene se gondolta volna, hogy Zimmer ilyen HC lesz. Nem mondom, hogy nem volt rá esély, de nekem nem tűnt kifejezetten HC karakternek. De egyébként sem volt realitása, hogy nálunk ML helyére lépjen. Sajnos ez a hajó elment. A csapatot sem temetném még, mert hosszú a szezon. De az valóban zavaró, hogy a DL ennyire nem működik. Ott esélyt sem nagyon látok a javulásra. Egyszerűen nincs benne elég anyag.
Az OL viszont előbb-utóbb össze fog állni. Kérdés, hogy mikorra és mennyire. Remélhetőleg 4-4gyel pihenünk majd és utána megtáltosodunk 😊
Reálisan 8-8 vagy 9-7 néz ki.