Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Mit vartok ellenunk.
Eddig eleg vegyesek vagyunk.
Nem csak meccsenkent hanem azon belul is
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Meglátjuk, hogy Burfict valóban tud-e a védelembe varázsütés szerű változást hozni, ha nem akkor ez az idény nagyon kemény lesz. Mert ha így mennek a dolgok (játék, coaching, stb.), akkor a következő fordulókban nem csak a Patstől fogunk kikapni, hanem a Redskins és a Cowboy elleni meccseken is komoly problémák lesznek. A Dolphins ellen csütörtökön jó lenne valami biztatóval előrukkolni, és izgalommentesen behúzni a W-t.
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A passrush hiányával számolni lehetett előre, igazából csak Dunlap és Atkins jelent veszélyt, MJ inkább run stuffer DE. Ezt CB blitzekkel lehetne kompenzálni, de Ben és az állandóan 4 elkapóval felálló Jets ellen szvsz egyszerűen nem mertük, Siemiant pedig dobálózásra akartuk kényszeríteni, amivel jól benyelettük magunkat. Itt egyébként nem kicsi outcoachingot érzek a Broncos részéről, tudták, hogy a double move a CB-ink gyengéje, rá is játszottak alaposan. Még külön olyan játékuk is volt, amit Pacman-nek neveztek el. 😀 Burfict visszatérése nagyon fog kelleni, de bízom Güntiben, összerakja majd őket, mire igazán kell.
De mondom újra, nagyon az elején vagyunk. O részről talán kezd beindulni a futás, itt inkább az a gond, hogy igazán gyors WR2 hiányában nem tudjuk széthúzni a pályát. Ugyanakkor azt sem szabad elfelejteni, hogy 3 brutális DL jött szembe, nem a Jagsszel meg a Brownsszal játszottunk, mint a csoportot vezető Ravens.

5 meccs van a bye-ig, 5-3-mal elégedetten mennék pihenőre.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Will Clarke vezeti a házi sack listát.

| Ezt csak így, kommentár nélkül, ugyanis nem kapok szikrát a ténytől. 😊 |
Mikey
Ez azért jelzésértékű. A D nagyon nincs jó állapotban, nem tudom, hogy ezen menet közben tudnak-e fordítani Lewisék. A dolog egyébként azért különösen fájó, mert az elmúlt években az ütős D adta a csapat tartását. Na idén erről eddig szerintem nagyon nem beszélhetünk.
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Will Clarke vezeti a házi sack listát.

| Ezt csak így, kommentár nélkül, ugyanis nem kapok szikrát a ténytől. 😊 |

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
1-2, de nincs baj. Egy PO esélyes Jets otthonában nyertünk, a színes-szagos Vasas csak csak bírói segítséggel vert és a címvédőtől sem szégyen.

1-2, és baj van. A Jets STnek köszönhetjük az egyetlen győzelmünket, miközben a Vasas ellen végig alárendeltek voltunk, most meg egy újonc QB égette a védelmünket.

Úgy 2-3 hét múlva majd megmondom, hogy baj volt-e.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Ilyen játék után ne bírózzunk már. Ne ejtsünk el 3 potenciális INT-et, ne nyeljük be szinte az összes third downt, ne adjunk buta szabálytalanságokkal ingyen first downokat az ellenfélnek. Ha ezek már mennek, utána lehet foglalkozni a varnyakkal. Guenther szerintem igenis jól kalkulált, megölte a futást, így passzra kényszerítve az élete első idegenbeli NFL-meccsét játszó irányítót. Azzal már ő sem tud mit kezdeni kintről, ha nem fogjuk meg a labdát.
Sziamiau megszopatott minket, de nincs gond, részemről kalkulált vereség volt. Sikerült valamennyit javítani a futáson O és D szempontból is, jön vissza Burfict, Eifert, simán 10-6 lesz, tudtuk hogy a szezon eleje karcos lehet, az is lett. Csak magunkkal foglalkozzunk előbb, utána másokkal.

Grat a Denvernek és külön Sziamiaunak is, remélem találkozunk még ebben az idényben.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 9 éve
A secondary tragikus volt. Ahogy nyelte a nagy játékokat az kiábrándító volt. Értem, hogy a futást meg akartuk fogni, de hát ha ez volt az ára, akkor nagyon tökön szúrta magát Gunther.
Nem ezen múlt, de a bírók a múlt hét után megint jól megfújták a hazai pályát. Ja nem.
Mondjuk a szerzett fumble után amit az O csinált az is vicc volt, FG távolságból remekül kijátszotta magát a csapat.
Mondanám, hogy gyorsan felejtsük el, mert csütörtökön megint játszik a csapat, de ez így nagyon kevés lesz.
több mint 9 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Ezt az elb*szott meccset, pedig az elején olyan szépen indult... Naggyá tettünk egy kezdőt, 4 TD passz, fasza... 😕
több mint 9 éve
Eifert biztosan nem játszik holnap, Dennard és Winston kérdéses. Amellett, hogy elkapkodni természetesen nem kell a visszatérést, remélem jövő héten már Eifert is játszani fog, vele azért egészen más szint lenne a támadósor.

Érdekes volt a cikk Cincy Jungle-ön Keivarae Russellel, persze hogy aztán mi igaz abból amit ő mond -- miszerint ötlete sincs miért tették ki azontúl hogy "football business" -- az már egy másik kérdés. Mi mindenesetre köszönjük szépen, remélhetőleg egy napon nagyon szeretni fogjuk a játékát.

több mint 9 éve
Egyébként is két nap múlva Broncos és home opener, szóval kit érdekel a Steelers? 😊

több mint 9 éve

😉

Szerkesztette: nasheem

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Soldi én ezt nem érzem. Ellenünk mindig jó védekeztek, de nem éreztem most sem hogy annyival jobb lenne a sec. Javulgat, a frontotok meg gyengülget. De ezek csak érzések. Ahogy írod, 2 meccs még semmi.
nasheem
A sec sztem javult a statisztikailag benyelt sok yard ellenére. A front viszont nem gyengült sztem, a futást ha lehet még jobban fogjuk, mint eddig, passrush pedig eddig sem volt erőssége a csapatnak és most sem az. A RZ D kifejezetten erős eddig, ez nagy előrelépés, ami azért az egyik legfontosabb. A passrushon sokat dobhat még Dupree várható későbbi visszatérése IR-ről, illetve a sec-en Golson felépülése, illetve a 2 rookie remélt fejlődése.

Az O-nál is úgy működik a rendszer, hogy nincs a kezdő RB, a kezdő TE, és a 2. WR. Wheaton a héten visszatér, 4. héten Bell is és talán egyszer Green is lekerül majd a PUP-ról.

Szóval a Steelers jelenleg úgy meggyőző a labda mindkét oldalán, hogy a D két, az O 3 kezdőjét nélkülözi. Ez elég meggyőző - EGYELŐRE.

De markánsabb véleményt 4 hét után szeretek mondani.
Soldados
Egyet is értenék,ha.... A mi meccsünk nem mérvadó, mert mi sajnos idén is féllábas csapat vagyunk egyenlőre, nagyon passzorientáltak. Az időjárás ezt jobban kinyírta mint a secetek. Legalábbis szerintem. Sebaj, majd itthon visszaadjuk. Az O- tok valóban faszányos, de még nagyon szezon elején vagyunk... Meglátjuk kitart-e a lendület.
meme
Nem akarom itt oda-vissza körbenyalogatni egymást, de ha Eifert visszatér (és nem sérül meg újra) akkor itt se lesz gond az O-val. Nem éreztem én, hogy annyira hiányozna a két tavalyi WR, mert pl Boyd szerintem kurvajó (nem véletlen ugyebár 😊 )...mondjuk Daltonnak nem való az 50 passz/meccs, de nyilván az eső miatt is erőltettük, hogy passzoljon csak
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Meglátjuk kitart-e a lendület.
meme
Milyen lendület? Simán fogta a D-nk őket. Ha még ebből is lejjebb adnak, akkor Browns oda-vissza alázza őket 😉
nasheem
Azert csak 2-0 na. És csak megvertek minket. Más kérdés hogyan, de akkor is. Nem mindig lesz hátszél, de a kiscsapatok ellen tuti.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Meglátjuk kitart-e a lendület.
meme
Milyen lendület? Simán fogta a D-nk őket. Ha még ebből is lejjebb adnak, akkor Browns oda-vissza alázza őket 😉

több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Soldi én ezt nem érzem. Ellenünk mindig jó védekeztek, de nem éreztem most sem hogy annyival jobb lenne a sec. Javulgat, a frontotok meg gyengülget. De ezek csak érzések. Ahogy írod, 2 meccs még semmi.
nasheem
A sec sztem javult a statisztikailag benyelt sok yard ellenére. A front viszont nem gyengült sztem, a futást ha lehet még jobban fogjuk, mint eddig, passrush pedig eddig sem volt erőssége a csapatnak és most sem az. A RZ D kifejezetten erős eddig, ez nagy előrelépés, ami azért az egyik legfontosabb. A passrushon sokat dobhat még Dupree várható későbbi visszatérése IR-ről, illetve a sec-en Golson felépülése, illetve a 2 rookie remélt fejlődése.

Az O-nál is úgy működik a rendszer, hogy nincs a kezdő RB, a kezdő TE, és a 2. WR. Wheaton a héten visszatér, 4. héten Bell is és talán egyszer Green is lekerül majd a PUP-ról.

Szóval a Steelers jelenleg úgy meggyőző a labda mindkét oldalán, hogy a D két, az O 3 kezdőjét nélkülözi. Ez elég meggyőző - EGYELŐRE.

Soldados
Egyet is értenék,ha.... A mi meccsünk nem mérvadó, mert mi sajnos idén is féllábas csapat vagyunk egyenlőre, nagyon passzorientáltak. Az időjárás ezt jobban kinyírta mint a secetek. Legalábbis szerintem. Sebaj, majd itthon visszaadjuk. Az O- tok valóban faszányos, de még nagyon szezon elején vagyunk... Meglátjuk kitart-e a lendület.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nasheem

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Rohadt keveset láttam az idényből, de abban biztos vagyok, hogy a legjobb 3ban benne vannak. Vagy fogalmazzunk úgy, abban az 5 csapatban mindenképp, akiktől nem lenne meglepetés az SB győzelem. rohadt jók, ez vitathatatlan, ugyanakkor kétlem, hogy a 3 PO meccsen nem lesz olyan védelem, aki elkapná őket. Túlságosan O vezérelt banda lettek, aminek ez a hátránya. Arról nem is beszélve, hogy BigBentől sokkal jobban függ a játékuk, mint bármelyik esélyesnek a saját QB-jától. És ez akkor is igaz, ha jelenleg övék a legjobb OL a ligában.

De hogy átkössek. Ha megcsapjuk a broncókat, akkor egyből mi is hűdejónak leszünk kikiáltva. Ami szeptemberben pont semmit nem ér.
nasheem
Egyrészt a lényeg a végén van: szeptemberben ez semmit sem ér.

Másrészt most pont azért vagyunk nagy esélyesek, mert a védelem az eddigi 2 meccs alapján tovább fejlődött, így nem teljesen egyoldalú a csapat. Hangsúlyozom két meccs alapján, ami azért még nem annyira mérvadó.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
De fasza is lenne, ha tényleg visszatérhetne a 6 hét környékén.

több mint 9 éve
 twitter.com/CincyJungle/status/778621806529970177

több mint 9 éve
Rohadt keveset láttam az idényből, de abban biztos vagyok, hogy a legjobb 3ban benne vannak. Vagy fogalmazzunk úgy, abban az 5 csapatban mindenképp, akiktől nem lenne meglepetés az SB győzelem. rohadt jók, ez vitathatatlan, ugyanakkor kétlem, hogy a 3 PO meccsen nem lesz olyan védelem, aki elkapná őket. Túlságosan O vezérelt banda lettek, aminek ez a hátránya. Arról nem is beszélve, hogy BigBentől sokkal jobban függ a játékuk, mint bármelyik esélyesnek a saját QB-jától. És ez akkor is igaz, ha jelenleg övék a legjobb OL a ligában.

De hogy átkössek. Ha megcsapjuk a broncókat, akkor egyből mi is hűdejónak leszünk kikiáltva. Ami szeptemberben pont semmit nem ér.

több mint 9 éve
Nem tudom ki állítja össze az nfl.comon a Power Ranking-t de hogy a vasas lenne a legjobb a ligában afelől vannak kétségeim...
WhoDey83
Az övék a legjobb mérleg (megosztva), tehát akár igaz is lehet, de őszintén, van bármi jelentősége? Mi is vezettük tavaly, asszem tavalyelőtt is, láttuk, hogy mennyit ér. (Halkan jegyzem meg, most vertek el minket, nem illik felfelé köpködni.)

több mint 9 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
mindeközben a csapat elszenvedte történelmi 400. vereségét az alapszakaszban.

(339 győzelem és 3 döntetlen mellett)
forrás: bengals.com/team/history

Szerkesztette: Rush

Tippelde 25
több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Nem tudom ki állítja össze az nfl.comon a Power Ranking-t de hogy a vasas lenne a legjobb a ligában afelől vannak kétségeim...

Welcome To The Jungle