Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Ezt az O-line összeállítást én örömmel megnézném sérülés nélkül is...---
Steelers’ LT Alejandro Villanueva: Bengals are the nicest team we face all year
Így is lehet. 😉
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Ha CLH abszolútértékét és a pályán töltött idejét nézzük, akkor tényleg életveszélyes, de éles meccsen nagy playt még nem csináltak rajta. Sőt a 3. kísérleteknél sem őt támadják. Nekem nagy bajom nincs vele a chart végén. Bodine sokkal nagyobb probléma. Centerben kellene valami helycserés okosság. Jó lenne tudni, hogy pl Fisher edzett-e közepén vagy Westermann vagy bárki más.Azt beszélik, hogy sérülés esetén Zeitler menne középre, Boling a túloldalra, BigWhit LG-be, Fisher pedig LT-be.
Bár annak az esélye hogy szezon közben váltunk kb. nulla. Ahhoz folyamatosan ilyen 7 sackes meccsek kellenének.
nasheem
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Ha CLH abszolútértékét és a pályán töltött idejét nézzük, akkor tényleg életveszélyes, de éles meccsen nagy playt még nem csináltak rajta. Sőt a 3. kísérleteknél sem őt támadják. Nekem nagy bajom nincs vele a chart végén. Bodine sokkal nagyobb probléma. Centerben kellene valami helycserés okosság. Jó lenne tudni, hogy pl Fisher edzett-e közepén vagy Westermann vagy bárki más.Bár annak az esélye hogy szezon közben váltunk kb. nulla. Ahhoz folyamatosan ilyen 7 sackes meccsek kellenének.
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Úgy értettem, ha én meglepődtem a tavalyi 3. körös pick kirakásán, akkor vajon mit érezhetnek most a KC szurkolók az idei 3. körösük kirakása miatt...Hopkins amúgy sem játszott volna, ezzel csak nyerhetünk. Ismeretlenül is inkább ő, mint CLH.twitter.com/ProFootballTalk/status/776520876267229184...és én még Dawson kirakásán lepődtem meg.
empty taxi
Mikey
megyerikrisz
Amúgy jah, inkább bárki mint CLH. 😊
több mint 9 éve
Hopkins amúgy sem játszott volna, ezzel csak nyerhetünk. Ismeretlenül is inkább ő, mint CLH.twitter.com/ProFootballTalk/status/776520876267229184...és én még Dawson kirakásán lepődtem meg.
empty taxi
Mikey
több mint 9 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/776520876267229184...és én még Dawson kirakásán lepődtem meg.
empty taxi
több mint 9 éve
twitter.com/ProFootballTalk/status/776520876267229184

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Közhely, de azon fog múlni, hogy melyik csapat tudja dominálni a LoS-t. A Vasas OL-je bitang erős, mögöttük még öreganyám is 100 yardokat futna, és sajnos nem látom, hogy a DL-ünk hogyan tudná őket lenyomni. Ha ezt elbukja a csapat, akkor a Vasas nagyon hosszú driveokat fog vinni, vélhetőleg pontokkal befejezve, ami azt jelenti, hogy Daltonék sem hibázhatnak.A másik oldalon a Bengals OL a múlt héten tragédia volt, igaz a NYJ DL-je szerintem sokkal erősebb, mint a Pittsburghé. Nagyon gatyába kellene rázni ezt az egységet, mert ha az OL-ünk tud dominálni, akkor fogunk tudni futni. Onnantól pedig nyílt lehet a meccs, mert a Vasas annyit tud csinálni, hogy a boxot elkezdi tömni, amivel viszont a vertikális játékra lesz lehetőség, ez pedig a NYJ ellen ment.
Összességében inkább a Pittsburghnek áll a meccs, de bízzunk a meglepetésben.
több mint 9 éve
Először is bosszút kell állni a Playoff meccsért és Andyért!! Na de viccet félretéve amellett hogy simán nyert a Vasas az előző körben sok szerencséjük volt, nekünk főleg a védelemnek nagyon össze kéne szednie magát illetve a futást kéne nagyon összerakni. Mert nem tudom hogy ki lehetne Green mellett a másik célpont és őt bármilyen béna is az ottani sec. leveszik a pályáról közösen. Talán Kroft felépül ?
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Érdekes lesz. Az első meccsekből nagyon nem következtetnék. A Steelers pass rush állítólag halovány volt, de valószínűleg nem is ez volt a D prioritásuk. Ellenünk folyamatosan fognak jönni, de Dalton egyre pontosabb a rövid release time dobásoknál is. Elvileg a Vasas sec sem jobb, sőt papíron rosszabb, mint a Jets-é volt. Azaz tudunk majd haladni. De csak passzjátékkal sokra nem megyünk. Konstans jó futójáték kellene és baromi hosszú drive-ok, mert a mi védelmünk ezt a Steelers támadóegységet nem fogja tudni megállítani. az egyetlen esély, ha alig engedjük őket pályára. Azt viszont nem igazán látom, hogy futni hogy fogunk. Sokpontos, pass heavy meccset várok, de nem érzem, hogy egy dobópárbajban nyerhetnénk. abban a Steelers pont verhetetlen. A főgonoszok idén tényleg a 3 legjobb csapat között vannak 😕
Az egyetlen esély, ha Hunt megtáltosodik és folyamatosan lezavarja a pályáról a csoda QB-t.
...
Be ne vegyétek, csak hülyéskedtem. A szart is kiverjük belőlük. 24-13, sima és mosolygós. Két season ending-gel odaát.
több mint 9 éve
Hogy érzitek, milyen lesz a hétvégi "rangadó"? Ha az O fal nem szedi össze magát Dalton nem éli túl a hétvégét. Williams-at pedig még Forte-nél is nehezebb lesz megállítani. Mindezek ellenére az a tippem, hogy Uzomah fogja megnyerni a meccst nekünk.esélytelenül bár, akár csak a wild card körben, 4. negyedre nagy különbség miatt leülnek, de most egy plusz daltonnal megfordítjuk és behúzzuk!! 😉
Szipeter
2-0! 😊
Szerkesztette: Rush
több mint 9 éve
Hogy érzitek, milyen lesz a hétvégi "rangadó"? Ha az O fal nem szedi össze magát Dalton nem éli túl a hétvégét. Williams-at pedig még Forte-nél is nehezebb lesz megállítani. Mindezek ellenére az a tippem, hogy Uzomah fogja megnyerni a meccst nekünk.
több mint 9 éve
...és még azt hittem, én vagyok a szemét. 😀Meccset nem láttam, gamebook böngészgetése közben fennakadt a szemem a következőn:😀
Hunt -- tackle for loss, 2 passes defended, special team block.
MVP bazmeg!!!
Mikey
És ha azt láttad volna, hogy már az első negyedben pályán volt. Nem is értettem. Egyébként jogos, ez karrier meccs volt nála. A csúcson kellene abbahagynia.
nasheem
A Dalton és Green kontra Revis stat bámulatos.
több mint 9 éve
"Andy Dalton had a perfect 158.3 passer rating when targeting A.J. Green when covered by Darrelle Revis today (10-10, 152 yards, TD)"fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2016/09/CsGPbFbUAAAl5UT.jpg
több mint 9 éve
Boyd 2 elkapás 24 yard mivel csak az utolsó negyedet láttam nem ment felé több labda vagy ügyetlen volt és nem kapta el ?Ahhoz képest, hogy hurka CBk fogták ritkán volt tiszta. Viszont nem dropolt és egész jól blokkolt. Erős közepes volt.
WhoDey83
Ahhoz hogy ő igazán hasznos legyen több idő kellene Daltonnak. Ha pánik van (és az volt szarásig) Andy úgyis Greenre dob. Biyd nem fog elég magasan és nem is tud azonnal elszakadni. Elég lassan jön le a jamről. De ha elindult akkor volt előnye. Ahhoz kevés vagyok hogy megítéljem hogy futotta az utakat. Volt pár furcsa play, de simán lehet hogy nem az ő hibája. Egyébként kb a O snapek felénél volt fent. Nem sok, de nem is kevés. Korrekt újoncmeccset hozott, de nem volt húha.
több mint 9 éve
Boyd 2 elkapás 24 yard mivel csak az utolsó negyedet láttam nem ment felé több labda vagy ügyetlen volt és nem kapta el ?
Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Hunt magához képest nagyot játszott. A blokkolt FG nagyon fontos volt, fordított is a meccs addigi képén. Nem hiszek benne, hogy kezdő szintű játékos lesz valaha, de ha minden meccsen ennyit hozzátesz, akkor van helye a csapatban.A Dalton-Green kapcsolatra meg csak szuperlatívuszokat lehet használni. Ahogy Ravis időnként csak kereste AJ-t az priceless volt. Csendben teszem hozzá, hogy LaFell sem volt tegnap rossz. Uzomah lehetett volna még hős, ha az első nagy elkapás után a szerintem sokkal könnyebb labdát megfogja és besétál vele TD-re.
A negatív hős viszont ismét Bodine volt, de Ogbuehi is időnként totál homály volt. A 7 (!!) benyelt sack hűen mutatja, az OL bénázását.
több mint 9 éve
Meccset nem láttam, gamebook böngészgetése közben fennakadt a szemem a következőn:😀
Hunt -- tackle for loss, 2 passes defended, special team block.
MVP bazmeg!!!
Mikey
És ha azt láttad volna, hogy már az első negyedben pályán volt. Nem is értettem. Egyébként jogos, ez karrier meccs volt nála. A csúcson kellene abbahagynia.
És ez milyen stat?
Andy Dalton had a perfect 158.3 passer rating when targeting A.J. Green when covered by Darrelle Revis today (10-10, 152 yards, TD)
több mint 9 éve
Meccset nem láttam, gamebook böngészgetése közben fennakadt a szemem a következőn:Hunt -- tackle for loss, 2 passes defended, special team block.
MVP bazmeg!!!
több mint 9 éve
Hát voltak nagyon gyenge produkciók, szenvedett nagyon a csapat, de meglett. Nem tudom, hogy a sérülések miatt, de az OL nagyon nem állt még össze, sem a futást nem tudta, hatékonyan segíteni, sem Daltont nem tudta megvédeni. A másik oldalon arról volt szó, hogy gyenge az OL, amiből viszont nem sokat láttunk, a mi DL-ünk, front 7-ünk nem nagyon tudta zavarba hozni Fritzet.Mind OL-ben, mind DL-ben ennél több kell, még a PO-hoz is, hogy vérmesebb reményeket ne is tápláljunk.
Most örüljünk a győzelemnek, mérgelődni ráérünk később is.
több mint 9 éve
Katasztófa volt ez az idei első meccs, hiába nyertünk, még mindig nagyon dühös vagyok, és voltam egész végig.Mondhatjuk volt 3 nagy játékunk, amik gyönyörűek voltak, de ha azok nincsenek, keresni valónk se lett volna. Folyamatosan nyeltük a futást, plusz alig volt nyomás Friccen. Másik oldalt pont ellenkezőleg 0 futójáték, 7sack meg no komment.
Egyetlen pozitívuma a meccsnek a Dalton - Green páros.Kemény lesz így nagyon. De örüljünk a győzelemnek.
több mint 9 éve
Bemákoltuk. Nem rossz ez a Jets offense, de jövő héten egy picit jobb vár a védelmünkre. Sokkal több kell tőlük, az Oline-ról nem is beszélve. Bodine katasztrófa . De most örüljünk a győzelemnek. Furcsán alakul át a north csapatok játéka.
több mint 9 éve
@megyerikrisz arról szólnak pletykák, hogy mi az oka ennek?Állítólag olyan messze vannak egymástól az álláspontok, hogy kölcsönösen megegyeztek abban, a szezon végéig nem folytatják a tárgyalásokat.
Mikey
több mint 9 éve
@megyerikrisz arról szólnak pletykák, hogy mi az oka ennek?
több mint 9 éve
Nem, de engem most jobban dühít a Zeitlert ügy. Végig AllPro szinten nyomta, a szarért kell húzni a hosszabbítást? Most adatunk többet - már ha egyáltalán fogunk- mert a két nagy G-szerződés magasabbra árazta a piacot.Eifert out, Dennard doubtful,Lesz vajon olyan szezon bármikor, amikor ők mind a 16 meccsen pályára lépnek?
megyerikrisz
Mikey