Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Eeeztédérőlbeszéltek?
 mobile.twitter.com/Steelersdepot/status/777867056792281089/photo/1
sutianap
Süti, ha a térd lent van, akkor nem kell mind a két láb/talp érje a földet, tehát a tweet-elő buta kérdést tett fel, ne ülj fel neki 😊

Boyd esetében pedig kikockázva lehet látni, hogy a térd a földön, a labda meg a karjai között.
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/14276458_294684107557084_175294127_n.jpg?stp=c216.0.648.648a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=101&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=qBIhFfED16QQ7kNvwEYUtux&_nc_oc=AdmfhuhwDcNtfSuPoXS5qnfYXfNDr9cOz3FOl4-KLS-EuOltp_0iw4kG8rZnQXzyjDY&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_Afl27tZfdFNukcGdHzxIbaLb7KWJ23Fs79zxjSUGWYpP8g&oe=695183A5
Josh Kirkendall on Instagram: "They called this bullshit a fumble."
26 likes, 3 comments - joshkirkendall on September 18, 2016: "They called this bullshit a fumble.".

Amúgy, ha a bírók nem vakoskodnak, akkor is kellett volna 1.30 perc alatt menni még 35 yardot, meg a 2 pontost megcsinálni, és még mindig csak döntetlennél járunk. Tehát nagy valószínűséggel még a hosszabbítás sem jött volna össze, már csak ezért is jobb lett volna, ha a bírók hagyják, hogy a két csapat játssza le a dolgot. Mindez nem azt jelenti, hogy az általad emlegetett DPI rendben volt, a Bengals szurkolók mégis úgy élik, meg - természetesen jogosan 😊 -, hogy a bírók elcsalták a meccset 😊
Részemről a történet ennyi, a PBS-ben szarrá lesztek verve 😉
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Eeeztédérőlbeszéltek?
 mobile.twitter.com/Steelersdepot/status/777867056792281089/photo/1

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 785 — Steelers fan
Asszem pont a mi meccsünkön mondta be Ricsi, hogy a Jags-Packers meccsen 16(!) mérkőzést befolyásoló bírói hiba volt. Szánalmas, hogy a legkorszerűbb technikák alkalmazása mellett is rendszeresen előfordulnak. Még akkor is, ha baromi gyors a játék, sokszor nehezen követhetők az események. De ezért van nekik videó segitségük.
Én spec. azzal sem értek egyet, hogy New Yorkban nézik vissza a kétes jeleneteket, mert amíg a bíró teszi addig Ő a hülye ha téved, így meg még összeesküvés elméleteket is könnyebb gyártani...
Ha a másik oldalon szurkolnék nekem egyébként tuti a TD fájna a legjobban mert ott nem csak a bírók hibáztak hanem a Bengals stáb is töketlen volt.
Ami viszont számomra örömteli volt, hogy nem akart senki revansot venni a másikon, voltak nagy csattanások meg ütközések de nem akarta kinyírni senki a másikat.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
nyilván az ingyen redzone nem sorsdöntő -
sutianap
Oké, akkor csaltak. Nekünk. Hagyjuk.
nasheem
Nem csaltak
Ahhoz, hogy otthon megverd a steelerst ennél több kell

több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
sutianap
Oké, akkor csaltak. Nekünk. Hagyjuk.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
A DPI sanszos játékoknál legalább AB vs Dansby affér totál zászlós volt. De az eredményt nem befolyásolta.
És persze Lewis meg a teljes stáb vakegér, hogy nem ment piros a TDnkre, de nem is kellett volna dobniuk, ha normálisan fúknak a vakegerek. De a kedvencem a Boyd fumbli volt. Még nem is volt kontakt, amikor leért a térd. Ezt minden kamaraállásból lehetett látni. De nem fújták vissza.
nasheem
Tudod mi nem látszott, hogy mikor indul meg a labda - azért nem fújták vissza.
sutianap
Értem én és értem azt is, hogy kontakt előtt is megmozdulhatott Boyd kezében. Az hogy kontakt előtt lent volt a térde, az csak közvetett bizonyíték, ami kevés.
Nem is azon hőbörgök itt, hogy elcsalták a meccset, hanem, hogy 3 sorsdöntő ítéletnél is durván a kárunkra tévedtek. Pedig lassan több zebra lesz a pályán, mint játékos.
nasheem

Meme, nem nekem otthon külön vannak kameráim 😉
van a Bojdi gyerek épp ekapta a passzt, láttya még a szemesarkából, hogy valami elborzasztó közelít felé.
sutianap
Itt a zebrákra gondótá ugyé. Meghát ha neked vannak jobb kameráid akkó vedd azt a qrva telót azt szójjá az álmában hogy hello vakok ez biza elkapás vót izibe. Valóban az elv nem tetszik, hogy a kétes esetekben 10- bő 8- x ellenünk fújnak. Ha búrkifli a pályán 9 x is.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
A DPI sanszos játékoknál legalább AB vs Dansby affér totál zászlós volt. De az eredményt nem befolyásolta.
És persze Lewis meg a teljes stáb vakegér, hogy nem ment piros a TDnkre, de nem is kellett volna dobniuk, ha normálisan fúknak a vakegerek. De a kedvencem a Boyd fumbli volt. Még nem is volt kontakt, amikor leért a térd. Ezt minden kamaraállásból lehetett látni. De nem fújták vissza.
nasheem
sutianap
Értem én és értem azt is, hogy kontakt előtt is megmozdulhatott Boyd kezében. Az hogy kontakt előtt lent volt a térde, az csak közvetett bizonyíték, ami kevés.
Nem is azon hőbörgök itt, hogy elcsalták a meccset, hanem, hogy 3 sorsdöntő ítéletnél is durván a kárunkra tévedtek. Pedig lassan több zebra lesz a pályán, mint játékos.
nasheem

Meme, nem nekem otthon külön vannak kameráim 😉
van a Bojdi gyerek épp ekapta a passzt, láttya még a szemesarkából, hogy valami elborzasztó közelít felé. Rágöbbed a labdára és megyen lefe, nos ijen szituációban, mivel a Bojdigyereken nincs kamera, valamint a Bojdigyerek nemátláccó, nem fog ojan állást találni amin látod a labdát, épp azt veszi körbe a Bojdigyárek. De ijenkor jönn fel a térde, s ijenkor előfordul hogy kiüti a labdát a saját keziből.

több mint 9 éve
nasheem
sutianap

több mint 9 éve
nasheem
sutianap
Azért az te sem gondolod komolyan, hogy a 4 sport tv kameraállásból dolgoznak a zebrák...... Egyszerűen csak megmondták, mi maradjon az ítélet.

több mint 9 éve
nasheem

több mint 9 éve
És persze Lewis meg a teljes stáb vakegér, hogy nem ment piros a TDnkre, de nem is kellett volna dobniuk, ha normálisan fúknak a vakegerek. De a kedvencem a Boyd fumbli volt. Még nem is volt kontakt, amikor leért a térd. Ezt minden kamaraállásból lehetett látni. De nem fújták vissza. A Vasas return fumble olyan szempontból mindegy volt, hogy valószínű náluk maradt a labda. Ha jól vettem ki.

Vitathatatlan, hogy többet tévedtek a kárunkra, de le van szarva. Steelersnél ez alap, mert ők elnyomott csapat 😉 De legalább még egy bizonyítékkal több a "miért utáljuk őket" érvrendszerben.

több mint 9 éve
A régi szmörénket láttuk, remélem csak erre a meccsre.
meme
Miről beszélsz? Futójáték nélkül, szakadó esőben hozta le a meccset embertelen, 50 feletti passzkísérlettel, INT nélkül. Ez marhára nem rajta múlott, ahogy a 9 drop sem.

Mindenesetre már a 2. meccsen voltunk sulytalanok ami aggasztó a szezon elején. Nagy a baj!!!
meme
Ezt meg szimplán nem értem.
megyerikrisz
Szmörénél arra gondoltam, hogy rengeteg homályt dobott, szellemeket látott ( múlt hét után ez sem csoda) az int. meg nem rajta múlt. Az elmúlt 2 évben nem ezt szoktuk ugye. Nem gondolom hogy ez rendszeres lesz, mint írtam is A pocsék időnek tudom be. A súlytalanságára meg a meccs öszképére alapján gondoltam. Nem úgy harapunk ahogy szoktunk, ez az én szubjektív megítélésem. Erőlködünk, kínlódunk. Nincs az az érzésem mint tavaly, hogy ide az oroszlánt is. Ehhez idén még kevésnek érzem Őket. Az ST.-nk ötlettelen beszari volt. Többet térdeltek mint a qrva egy erős műszak után... Hill meg sajna a tavalyit hozza. Ezzel az a gond, hogy tudjuk, ennél sokkal többre képes.
Olyan hogy DPI nem is rémlik a nagy földőlt pályán, pedig kaptatok ingyenpléjt. Persze a Tónió endzone borogatás az nem tartozik a DPI hatálya alá........
Hadjuk már ezt a földőlt a pályát, ha lehet kérni.
Kemény idő volt, kemény meccs, mindenki nagyokat kapott jobbulást a Veres nagyon sántított...
Gratula, de ennél több kell, ha a Heitzről pontot akarsz hozni, tudom jó csapat vagytok, de engetessék mán meg ez a North, hogy hazait azér nehéz lopni.
Jócakát!
sutianap
Úgy látom nem egy meccset néztünk....

több mint 9 éve
Amúgy engem nem nagyon zavart a meccs. Kalkulált vereség és vállalható meccskép.
Főleg a D szezonja miatt aggódtam és ott visszatért a hitem. A O rendban lesz, ahogy a fal egy kicsit feljavul. És fel fog. Dalton meg oké. Ez 3ból 2,5. Jó az.

több mint 9 éve
A bírók csalnak, a vasas győz. Nincs itt semmi látnivaló, tessenek oszolni! 😉

több mint 9 éve
Olyan hogy DPI nem is rémlik a nagy földőlt pályán, pedig kaptatok ingyenpléjt. Persze a Tónió endzone borogatás az nem tartozik a DPI hatálya alá........
Hadjuk már ezt a földőlt a pályát, ha lehet kérni.
Kemény idő volt, kemény meccs, mindenki nagyokat kapott jobbulást a Veres nagyon sántított...
Gratula, de ennél több kell, ha a Heitzről pontot akarsz hozni, tudom jó csapat vagytok, de engetessék mán meg ez a North, hogy hazait azér nehéz lopni.
Jócakát!

több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
Azért nem olyan nagy a baj! Egy RB problémánk van Hill, azt kell megoldani. Annyira lassú, és ötlettelen, fájó volt nézni a Williams RB2 ként milyen jó playeket csinált. Az OL a múlt héthez képest teljesen rendben volt. Dalton az elején nagyon parázott, és a "csak el ne adjam a lasztit" gondolat miatt hozott pár rossz döntést, de azért végül megint összerakott +350 yardot. Hiába vették le Greent, Bernard, Boyd, Lafell megoldotta. A passz játékunk rendben van. A D keményen állta a sarat, úgy hogy a bírók ma nem ismerték a holding szabályt. AB-t levettük a pályáról. ST volt még gáz, a puntoknál Erickson akkor is integetett amikor 20 yardra voltak tőle. Belichickesre kell venni a figurát és Hill-t leültetni a padra, (ennél Burkhead is jobb) és a két hazait simán behúzzuk. Jó lesz ez! Ja és a végén a fumble egy vicc volt, még most sem hiszem el, hogy ezt nem adták meg elkapásnak.
több mint 9 éve
Az biztos, hogy a futójáték hiányzott, miközben a Steelers futott. A mi esetünkben ebben persze benne volt, hogy a Vasas telepakolta a boxot, és az esős miatt a hosszú, vertikális játékokra sokkal kevesebb esély volt, mint egy hete, amikor ez azért segített. Nem tudom, hogy a rengeteg kiejtett labda az eső miatt volt, vagy más gond volt. Ezt mindenképpen ki kellene javítani.
A screen passzokkal így is sikerült a második félidőben valamennyire megbontani az ellenfél védelmét. Beszédes, hogy Gio hozta össze a legtöbb yardot elkapásból. Ha a játék többi részében sikerül is feledtetni, az RZ-ben nagyon hiányzik Eifert.
A védelemmel kapcsolatban a viszonylag kevés kapott pont ellenére is voltak problémáim. Benyelt nagy játékot könnyebben elfogadnám, ha a másik oldalon a futást elfojtják, de ez az első héthez nem sikerült. Aztán az is zavart, hogy ünnepeltük Tate kirúgását, de Ericsson és Rex is csak integetett, meg térdelt. (Ami persze lehet edzői utasítás, de akkor is 0 yard returnt jelent.)
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
A régi szmörénket láttuk, remélem csak erre a meccsre.
meme
Miről beszélsz? Futójáték nélkül, szakadó esőben hozta le a meccset embertelen, 50 feletti passzkísérlettel, INT nélkül. Ez marhára nem rajta múlott, ahogy a 9 drop sem.

Mindenesetre már a 2. meccsen voltunk sulytalanok ami aggasztó a szezon elején. Nagy a baj!!!
meme
Ezt meg szimplán nem értem.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
A régi szmörénket láttuk, remélem csak erre a meccsre. A D egész jól állta a sarat egy jó darabig. Az O pedig tökéletesen súlytalan. Az idő elbaszott, passzjatekra alkalmatlan, a pálya meg feldőlt ismét a zebráktól. Ennyi holdingot zászló nélkül még nem láttam, a fumbliról meg ne beszéljünk. De valljuk be nem ezen mulott. Ma a kevesebbet hibázó, néha megtámogatott 10- ből 8 x a kárunkra vasas nyert. A baj az, hogy addig míg nem vagyunk 20 ponttal jobbak a steelnél, addig nem is engedik, hogy partiban legyünk. Ezért nem fogunk ki- ki meccset játszani velük. Mindenesetre már a 2. meccsen voltunk sulytalanok ami aggasztó a szezon elején. Nagy a baj!!!

több mint 9 éve
Nem kell elkeseredni. A meg nem adott TD Marvin hibája is, egyértelműen cselendzs. Sokkal nagyobb baj, hogy a futójáték 0. Azzal kezdeni kell valamit.
Egy két late hit volt, de ennyi bőven benne van. Nem sérült le senki, így meg ki lehet kapni Pittsburghben. Boydot sem hibáztatom a fumbliért, igen keményet kapott térddel.

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
A bíróknak sikerült nagyon elrontani ezt az estét a meg nem adott TD, meg a fumble nagyon sok volt. Ha a csapatok nem balhéznak, akkor a zebrák teszik tönkre a meccset. 😕
Sok egyéb tanulság is van, de most hirtelen csak a rossz szájíz van.
munoz
A fumbliban igazad van, érdekes erre nem találni bizonyítékot. A TD a FO hibája nálatok. Azt simán megadják ha visszanézik, elhiszem, hogy ha ott egy pillanat alatt kell dönteni, akkor így döntenek, de erre van a piros.
További sok sikert!!!
több mint 9 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
Nagyon fájó vereség, nehéz így bármit is írni. A bríók úgy érzem pont akkor hibáztak mikor fordulhatott volna javunkra a kocka. Meg nem adott td , boyd labdavesztés, meg nem adott holdingok nagy playeknél. Újra és újra...

Tippelde 25
több mint 9 éve
A bíróknak sikerült nagyon elrontani ezt az estét a meg nem adott TD, meg a fumble nagyon sok volt. Ha a csapatok nem balhéznak, akkor a zebrák teszik tönkre a meccset. 😕
Sok egyéb tanulság is van, de most hirtelen csak a rossz szájíz van.
több mint 9 éve
Az egyetlen esélyünk este, ha sikerül beindítani a futójátékot. Enélkül csak egy szem Greenünk van, amit az ellen is tud, és a közelmúltat figyelembe véve egyáltalán nem kizárt, hogy "különleges bánásmódban" részesül. Nem lesz Burfict, Jones megkapta a C betűt, remélem hogy részünkről vállalhatóan fognak viselkedni a srácok.

több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 293 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Tudom hogy kicsi rá az esély, de én csak azt szeretném ma estére, ha meccs lenne, nem háború. Jó lenne mindkét oldalon komolyabb sérülések nélkül megúszni.