NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 9 éve
Eifert out, Dennard doubtful,Lesz vajon olyan szezon bármikor, amikor ők mind a 16 meccsen pályára lépnek?
megyerikrisz
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Eifert out, Dennard doubtful, ráadásul megszakítottuk a hosszabbítási tárgyalásokat Zeitlerrel. Utóbbi NAGYON nem jó hír.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Gyerekek, eddig vártam a szezont, elolvasom itt a dolgokat és az élettől is elmegy a kedvem. Bízzatok már egy kicsit a csapatban, meg a stábban! 😊
több mint 9 éve
A Den-Car meccsen kiosztott H2H ütközések közül ha egyet is mondjuk Burfict nyomott volna (de valószínűleg J. Harrison esetében hasonló lenne a helyzet), akkor az nfl.com, meg a twitter már tele lenne vele, hogy milyen dirty play volt, és mennyi időre kellene eltiltani. Így csak arról szól a fáma, hogy milyen kemény a denveri védelem. 😕
több mint 9 éve
Dawson a PSben. Ezek szerint Tampában sem volt meggyőző.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
Nyugodtság van uraim, Tate-et leigazolta a Bills.Szerintem trédeljünk érte.
empty taxi
több mint 9 éve
3 wr a ps-ben? Ennyire bízunk az 53akban? Csak nem.Az csak valami poén lehet, hogy Adam Jones mezén ott fog virítani egy "C" betű.Szerintem kifejezetten jó ötlet. Csak egy kis ész választja el attól, hogy elit corner legyen, hátha ettől észbe kap.
...vaaagy mégis komoly dolog? Nehéz elhinni.
Mikey
Más. A nagyra tartott Dawson senkinek sem kellett waiveren, állítólag még a PS-hely sem biztos, ő vagy Simonoise (vagy mi a neve) a választék.
megyerikrisz
több mint 9 éve
Nyugodtság van uraim, Tate-et leigazolta a Bills.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az csak valami poén lehet, hogy Adam Jones mezén ott fog virítani egy "C" betű.Szerintem kifejezetten jó ötlet. Csak egy kis ész választja el attól, hogy elit corner legyen, hátha ettől észbe kap.
...vaaagy mégis komoly dolog? Nehéz elhinni.
Mikey
Más. A nagyra tartott Dawson senkinek sem kellett waiveren, állítólag még a PS-hely sem biztos, ő vagy Simonoise (vagy mi a neve) a választék.
több mint 9 éve
Az csak valami poén lehet, hogy Adam Jones mezén ott fog virítani egy "C" betű....vaaagy mégis komoly dolog? Nehéz elhinni.
több mint 9 éve
Hát mi folyik itt Bengáliában? Ha nem kapják magukat össze a srácok kicsúszunk a top10ből!
twitter.com/ByRosenberg/status/772932476213669888
több mint 9 éve
Boldogság. A mai edzésen részt vett négy lábadozó játékos is. Így valószínűleg az első fordulóban pályán lehet Tyler Kroft, Jake Fisher, Darqueze Dennard, Cedric Ogbuehi is.
több mint 9 éve
Azért ezt a Driskellel kapcsolatos véleményt nem venném szentírásnak. Sokkal valószínűbb, hogy legkésőbb nyáron el fogják cserélni AJ-t, de idén szezon közben talán még többet lehetne érte kapni. Tehát kellett valaki, akiből Wenningnél egy kicsit több néz ki 😊
több mint 9 éve
Driskellel kapcsolatban:This wasn't the first time the Bengals attempted to grab a third quarterback off the waiver wire. They made an unsuccessful claim for Zach Mettenberger this offseason when Mettenberger landed in San Diego (he's now on the Steelers). They clearly are looking for the next wave in developing a third QB just as they did with McCarron drafting him in the fifth round in 2013. The third QB situation the last two years hasn't been pretty. The preseason games displayed as much. This doesn't mean the Bengals are trading AJ McCarron. At least not now.
Paul Dehner, Jr.
több mint 9 éve
Most miért? Had pörögjön a fórum....😂www.nola.com/saints/index.ssf/2016/09/new_orleans_saints_set_53-man.htmlEzt tuti ide akartad?
ackrisz17
megyerikrisz
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
www.nola.com/saints/index.ssf/2016/09/new_orleans_saints_set_53-man.htmlEzt tuti ide akartad?
ackrisz17
több mint 9 éve
Driskel érkezésével és ahogy jött számomra egyértelmű, hogy AJ menni fog. Nagyon QB hiányos most a liga, értelmetlen a padon tartani ilyen szintű irányítót. Valószínű Zimmer is próbálkozott, de az is lehet, hogy nem is jelentkeznek már be hozzánk, mert annyira hirdettük, hogy nem eladó. Na most ezzel a lépéssel kitoltuk a piacra. Driskel elég magas és mozgékony QB, most pedig ezek mennek. Talán több futott jardja volt, mint passzolt a pre meccseken. Már csak pár nap és minden kiderül, az első 3 meccs nagyon érdekes lesz, rengeteg a kérdőjel: WR sor? lesz TE játék? Uzomah?Hill? CB sor mire lesz jó?
több mint 9 éve
Pont ez jutott eszembe nekem is, hogy ha Burfict és Pacman maradhat, akkor mit kellett csinálnia, hogy kidobják. 😀 (Azért még kell jegyezni, hogy említett urak játszani is tudnak, Dawson abból még semmit sem mutatott.)És Burfict nem tudta megnevelni? Érthetetlen 😊Karakterproblémáról beszélnek. Nem kicsi lehetett a baj, ha Lewisék 1 év után lemondtak egy harmadik körös LBről.PJ Dawson ment a levesbe. Ezt sem láttam jönni.Elnézve a LB sor állapotát, ez számomra teljesen értelmezhetetlen.
megyerikrisz
Mikey
megyerikrisz
nasheem
több mint 9 éve
És Burfict nem tudta megnevelni? Érthetetlen 😊Karakterproblémáról beszélnek. Nem kicsi lehetett a baj, ha Lewisék 1 év után lemondtak egy harmadik körös LBről.PJ Dawson ment a levesbe. Ezt sem láttam jönni.Elnézve a LB sor állapotát, ez számomra teljesen értelmezhetetlen.
megyerikrisz
Mikey
megyerikrisz
több mint 9 éve
Karakterproblémáról beszélnek. Nem kicsi lehetett a baj, ha Lewisék 1 év után lemondtak egy harmadik körös LBről.PJ Dawson ment a levesbe. Ezt sem láttam jönni.Elnézve a LB sor állapotát, ez számomra teljesen értelmezhetetlen.
megyerikrisz
Mikey
több mint 9 éve
PJ Dawson ment a levesbe. Ezt sem láttam jönni.Elnézve a LB sor állapotát, ez számomra teljesen értelmezhetetlen.
megyerikrisz
több mint 9 éve
Tényleg, a PS keret volt még nem is volt. Pótoljuk:Ryan Brown, DE
Tra Carson, HB
David Dean, DT
Darius Hillary, CB
Jake Kumerow, WR
Matt Legel, TE
Tony McRea, CB
Alex Desmond, G
Alonso Russell, WR
Ne szoruljunk rájuk...
több mint 9 éve
Annak valami technikai vagy fizetési oka van, hogy Chykie Brown és Trey Hopkins először cutolva lett, majd később két IR után mégis bekerültek az 53-ba?Hát épp ez az, hogy McCarron körül teljes a csend. Legalábbis én még pletyka szinten sem olvastam traderől. Azt meg nagyjából kizártnak tartom, hogy A 9ersnél kirakott csávó akkora gyöngyszemnek tűnik, hogy mindenképp kellett nekünk. Arra sem emlékszem, hogy a draft előtt megnéztük volna.
A másik amit nem értek Jeff Driskel szerződtetése? Ekkor potenciált látnak benne, vagy McCarronra van már tuti vevő?
munoz
Szerkesztette: nasheem
több mint 9 éve
Peermant és WJ3-at rosterről kellett IR-re tenni, csak akkor térhet vissza valamelyik szezon közben. Ha egyáltalán felépül.