Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Ilyen tudatos építkezésrôl, draftolásról álmodom én is.Joey Tribbiani
talán ez a legfontosabb része a dolognak, hogy ez egy újabb bizonyítéka annak, hogy ha találkozik a tehetség a teljesítménnyel, a hozzáállással/elvégzett munkával és a szerencsével (? a sérülések elkerülésével), akkor itt is meg fognak becsülni, és megkapod azt ami a legkiemelkedőbb játékosnak jár. Nagyon jó üzenet ez a fiatal játékosoknak, hogy ha úgy dolgoznak és úgy teljesítenek mint Geno, akkor meg fogják kapni a jutalmat érte. ez már egy másik klub ami 4-5 éve volt

kis nugget otthonról, tegnap este zajlott a beszélgetés a drágámmal:
- Nyuszi, Geno Atkins hosszabbított a Bengals-szal!!
- Az az akinek a 23 izéje van ?
- Sackje, és 12.5, 23 az rekord lenne. 5 évre 55 millió dollárért írt alá.
- óóó, akkor 5 év múlva biztos meg lesz neki a 23.

AMEN!

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Win-win üzlet. Geno kapott egy zsák pénzt, a Bengals pedig a nagy összeg ellenére is egy jó ár-érték aránnyal bíró játékossal hosszabbított. Időnként a szerencse is a csapatvezetés mellé állt, de ők is sokat tettek az elmúlt években mindezért.
több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 467 — Believelander
Az egyik szemem sír, a másik nevet, sokkal inkább Ti, mint Steelers v. Ravens, viszont piszok kemény ellenfél lesztek a köv. 2-3-4-x évben. Ilyen tudatos építkezésrôl, draftolásról álmodom én is. Grat. !

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Can't thank The Lord enough for blessing me to sign a contract extension with the Cincinnati Bengals on this Labor Day. #whodey #5moreyears@GenoSacks
Hát igen, 55 millió dollárt én se tudnék eléggé megköszönni. 😊
Gonosz vagyok, ám valójában végtelenül örülök, mert Geno az az ember, aki minden centjét megérdemli ennek az 55 milliónak.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Teljesen rendben van. Hobson már írta, hogy készülőben a megadeal, de ez annyira nem is mega. Akkor sem, ha "enyhén" orrnehéz 😊

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
bemegyek egy meetingre és rögtön....

könny szökött a szemembe de komolyan 😊

több mint 12 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 380 — no es importante
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Geno Atkins új szerződése! | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Több örömöt hozott a roster, mint bánatot. Mays túlélte (a Colts cserecserék ellen egész jó is volt) és Moch sem sima cut. Robinson sajnos bukta a kezdőt, így alig lesz pályán, de majd jövőre. Bónuszként Boom, Hamilton és Fragel is eljutott a PSbe.Schaffert persze sajnálom picit, de Lamur helyére nem jó. Tanuljon, erősödjön és legyen ó a jövő év Lamurja.

Nagyon kíváncsi leszek kit hozunk E-Man helyére. Egyetértek, hogy nagyon fontos, de a felsorolt nevek közül igazi erősítést senki nem jelentene. LBben nagyn vékonyak leszünk így 😕

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 12 éve
Your Super Bowl World Heavyweight Champion Cincinnati Bengals 2013:
 www.cincyjungle.com/2013/9/2/4684238/cincinnati-bengals-53-man-roster-and-practice-squad

több mint 12 éve
ha a total touch-ra (incl. elkapások) gondolsz, akkor biztos többet kap mint BJGE, viszont a short yardage/GL feladatokat eleinte/idén még biztosan BJGE végzi. solid második futónak jó Bernard fantasyban ha ez a kérdés.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 142 — Vikings fan
Srácok Gionak mennyi az esélye hogy több bőrt kap már az első meccsen nint BJGE ? Depth charton előrébb van azt vágom, de ezenkívül nem tudom mi lehet az az ok amiért inkabb ő játszana 😊
több mint 12 éve
Akkor ki lehet az, akit csak azért tartottak rosteren, hogy ha máshol lesz valaki jó ember, akire rá kellene mozdulni, akkor legyen kit cutolni?munoz
Ha nem is cut, de azert van 7 wr mert hawkins megy IR-re (ahonnan visszahivhato a 8. hét utan), es a helyére fog érkezni a hatodik LB.

Szobajoheto opciók atletikus nickel LB-re
 wp.me/p2dCRS-2b

E-Man kiesése azert hatalmas gond, mert azon 3-4 játékos egyike, akinek a hozzaadott ertekere megközelítőleg sincs alternatíva a keretben. Es egyik személyes kedvencem, egyébként papírforma roster.

több mint 12 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Akkor ki lehet az, akit csak azért tartottak rosteren, hogy ha máshol lesz valaki jó ember, akire rá kellene mozdulni, akkor legyen kit cutolni?munoz
Sanzenbacher, Whalen (csak meg ne lássa Mikey, hogy ezt írtam 😀 ), Alex Smith is jó eséllyel pályázik erre.
Marvin délután nyilvánosan is kijelentette, hogy figyelik a cutokat egy 6. LB érdekében.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Akkor ki lehet az, akit csak azért tartottak rosteren, hogy ha máshol lesz valaki jó ember, akire rá kellene mozdulni, akkor legyen kit cutolni?
több mint 12 éve
A legfontosabb számomra hogy kis kedvencem, Whalen maradt. Bár tartok attól hogy a kukázottak miatt távozhat, de reménykedem.
Hogy Dalton képességeinek megfelelően a rövid passzokra akarnak építeni, ez 99.8%, nem véletlen jött Eifert sem.
A szumma 10 defensive back szintén nem véletlen, a special team miatt abszolút indokolt pl. Miles vagy Mays megtartása, hogy csak a lentebb nevezetteket említsem.
Az LB sor nagyon karcsú, oda biztosan jön majd valaki, bár inkább maradt volna Schaffer, ha már ennyire dicsértétek, ő legalább ismerte a rendszert amellett, hogy helyi srác.

Összességében azért sok meglepetés nincs, Lamur válláért nagyon kár, de hát ez van.

több mint 12 éve
Hát volt egy-két meglepő húzás. Az O kapcsán nagy lehet a bizalom a falban és Daltonban (meg talán Gio-ban), hogy FB nélkül, de 7 WR-rel vág neki a csapat a szezonnak. (A Hamilton vagy a Boom cut mondjuk véleményes, de a vetélytársaknál nem voltak jobbak.)
A védelem kapcsán viszont csak remélem, hogy Zimmer és csapata tudja, hogy mit és miért. Az LB sor nekem is nagyon karcsú így, és a Mays-Miles páros megtartásával sem tudok mit kezdeni.
több mint 12 éve
A legfontosabbat nem említettétek. Dennis Roland is kivágva!Mikey
Jaja, ez nagy pozitívum. Személy szerint és Boomot, Connert és Schaffert sajnálom, hogy nem maradhattak. Utóbbi sztem nagyon jól nyomta, nem tudom, hogy ilyenkor kit fognak kukázni a helyére 6. LB-nek. Nem úgy volt, hogy Fragel sérült? Vagy csak én néztem be valamit? Na mindegy, jobban értenek hozzá, mint én, de nagy kedvenceim voltak a klasszikus FB-s felállások, még ha ez kihalóban is van.

Csak nekem jön le úgy, hogy nagyobb hangsúlyt akarnak fektetni a rövidebb, 10-15 yardos játékokra? Erre utal Charles hibrid szerepköre, Eifert draftolása, akár még Bernard kiválasztásában is lehetett szerepe, hogy az elkapásokhoz is jó keze van.

több mint 12 éve
A legfontosabbat nem említettétek. Dennis Roland is kivágva!

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Boom, Roland és Bruce Taylor LB is cut, Cobi Hamiltont pedig waiveltük...Azt hittem Cobi lesz a titkos fegyverünk idén, túl sokat láttam bele.

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
No, Conner elengedve. Engem meglepett, így Charles lesz a FB. Nem vagyok biztos benne, hogy ez pozitív lesz a futójáték szempontjából.

Szerk.: azt hiszem, idén már nem jósolok. Schaffer cut...

több mint 12 éve
Még tavalyhoz képest is faszán visszaléptünk LB poszton. 😕

több mint 12 éve
Így DiManche mellett Schaffer is 53ban lesz. Howard még felépülőben van.

több mint 12 éve
Lamur out for the season 😕

El tudjátok képzelni, hogy esetleg Thomas Howardot visszahozzák? Vagy ez a Moch-trade próbálkozás valami veteránt jelenthet?
több mint 12 éve
Dontay Moch cserealap lehet azt pletykálják. meglepne.

illetve nagyon (nagyon) remélem h Charles megcsinálja az 53-as rostert.

több mint 12 éve
PUP-ra nem kerülhet Hawkins, mert részt vett az edzőtáborban.gabtsi
Köszönöm, nem tudtam. Mindig tanul az ember 😊