NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Na a túloldalon is lesz komoly hiányzó:http://www.abc2news.com/dpp/news/region/baltimore_city/report-says-ray-lewis-will-not-play-against-the-bengals
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
ha már hawkins, népnemzeti figyelem van:http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/11/17/another-fourth-and-long-graduate-is-making-noise/
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
Hát WR nélkül nehéz... Bízunk egy Greshamben....Delonso_Hawkins. (Miért ne?)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Hát WR nélkül nehéz... Bízunk egy Greshamben....
több mint 13 éve
semmi hírt nem láttam még ma, toljátok a jókat 😀
több mint 13 éve
Adam Jones viszont legalább limitált ma.
több mint 13 éve
Mikey
18 757
Tavaly bejött a Simpson-Caldwell kezdő a Bóltimór ellen. Hátha idén is.
több mint 13 éve
az a baj, hogy én nem hiszek green játékában záros határidőn belül.Hát hétvégén biztos nem játszik. Az ilyen "majd a meccsnapon eldöntjük" előrejelzések 99%-os nemet jelentenek. Reméljük nincs nagyobb baj. HA nem lesz teljesen egészséges, akkor még a PO-esélyért sem szabad pályára küldeni. Kincs a gyerek, vigyázzunk is úgy rá! Már a Vasas ellen is ordas faszság volt visszaküldeni.
nélküle meg erős bajban vagyunk.gabtsi
több mint 13 éve
az a baj, hogy én nem hiszek green játékában záros határidőn belül.nélküle meg erős bajban vagyunk.
több mint 13 éve
Pont le fogom szarni a sorsolást ha POban leszünk 😊 Mondjuk szerintem 9-7tel esélytelen. Annál több meg csodaszámba menne. Igaz nem lenne nagyobb csoda, mint amit eddig átéltünk 😊
több mint 13 éve
nhm
1 254
Szerintem nagyon jó amit eddig elértünk, de szerintem a köv év lesz az ami eldönti hogy hol tartunk! Gondolom mindenki emlékszik a 2 évvel ezelőtti szezonra amikor PO lett, annak köszönhetően hogy jó volt a sorsolás az előző évi gyenge szereplésnek köszönhetően. Mondjuk a söprés az ellenem beszél.hypo12345soha nem felejtem el a söprést.... :cool:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nagyon jó amit eddig elértünk, de szerintem a köv év lesz az ami eldönti hogy hol tartunk! Gondolom mindenki emlékszik a 2 évvel ezelőtti szezonra amikor PO lett, annak köszönhetően hogy jó volt a sorsolás az előző évi gyenge szereplésnek köszönhetően. Mondjuk a söprés az ellenem beszél.
több mint 13 éve
Mikey
18 757
Bengals deal with life after HallIn his 44 starts with Seattle, Jennings played primarily on the right side. He has the versatility to go left, which he played some earlier this season. Jennings has great quickness and can stay with the top receivers. The knocks on him have been inconsistent ball skills and an inability to match up against bigger and stronger receivers.
Az aláhúzott részből ti láttatok eddig bármit is? 😊
Azért nagyon bízom benne, mint mindenkiben. Mást úgysem tehetek.
több mint 13 éve
Mikey
18 757
Dunlap, saját bevallása szerint teljes edzésmunkát fog végezni ma. Kell is, hogy vasárnap belegyalulhassa Flakont a fűbe.---
"This team is energized," Pollard said. "They have some receivers that can really fly, they can take the top off the roof. As defensive backs, we need to be sound in everything that we are doing. Green, Simpson, Caldwell, Gresham -- these guys are playing ball. The quarterback’s getting the ball to them every way that he can, and he doesn’t look like a rookie back there."
Ravens strong safety Bernard Pollard on the Bengals offense
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
http://www.bengals.com/news/article-1/Next-men-up/e3754238-fab7-4d77-b8ad-4b227328a878ha jól értem akkor Hall köré volt felépítve a védelem. +Clements fogja csapkodni Boldin-t?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-no-huddle/09000d5d82432e1a/Which-team-will-win-AFC-North?module=HP11_content_streamazért nálunk nem is idénre volt betervezve a PO, már ez is kb. a hab a tortán kategória. Ettől független jelen állás szerint PO. (3 csapat az AFC North-ból és érdekes, hogy 3 az NFC North-ból) Igazából a következő hetekben fog itt eldőlni, hogy mi korai és mi nem, ha akarunk valamit, akkor a Baltimore-t meg kell verni, legalább 1szer. 12. hét Browns (kell) 13. Pittsburgh idegenben (...) 14. Texans (kemény) 15. Rams (kell megint) 16. Cardinals (kell) 17. Baltimore otthon. (kemény).
namikor Sapp(QBkilla!!! 😊 beszél Dalton-ról: awsome!!! 😊
de Bettis szerint nem jutunk PO-ba.(aztmondja most kell elkezdeni visszatérni a földre... (Hall, Green!)
de kit érdekel, amikor ilyen csapatunk van...! 😊nhm
10-6 meglehet, és akkor boldogság van, mert nem erre számítottunk, ha lesz PO, ha nem.
több mint 13 éve
nhm
1 254
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-no-huddle/09000d5d82432e1a/Which-team-will-win-AFC-North?module=HP11_content_streamnamikor Sapp(QBkilla!!! 😊 beszél Dalton-ról: awsome!!! 😊
de Bettis szerint nem jutunk PO-ba.(aztmondja most kell elkezdeni visszatérni a földre... (Hall, Green!)
de kit érdekel, amikor ilyen csapatunk van...! 😊
több mint 13 éve
nhm
1 254
olyanok vagyunk lassan, mint tavaly a GB, tudjuk mi lett belőle... 😊Mi lesz ha Clements és Jones sem játszhat? Ghee-Jennings páros? :oMondhatnám hogy ez az NFL. Eddig egész jól megúsztuk, de most jött egy rosszabb széria. Mindent egybevéve nem mondanám, hogy extra nagy pechünk van. A baj csak az, hogy a legkeményebb meccsekre fogyunk el.
Nincs sok szerencsénk a sérülésekkel idén.Amadeus91
Clements szerintem lesz. Jones már inkább kérdőjel, de a játéka is. Valószínűleg Jennings kezd majd és Ghee is sokat pályán lehet. Szegény Crocker meg megint többet fog nickelben bohóckodni, mint a saját posztján.nasheem
több mint 13 éve
Mi lesz ha Clements és Jones sem játszhat? Ghee-Jennings páros? :oMondhatnám hogy ez az NFL. Eddig egész jól megúsztuk, de most jött egy rosszabb széria. Mindent egybevéve nem mondanám, hogy extra nagy pechünk van. A baj csak az, hogy a legkeményebb meccsekre fogyunk el.
Nincs sok szerencsénk a sérülésekkel idén.Amadeus91
Clements szerintem lesz. Jones már inkább kérdőjel, de a játéka is. Valószínűleg Jennings kezd majd és Ghee is sokat pályán lehet. Szegény Crocker meg megint többet fog nickelben bohóckodni, mint a saját posztján.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 915
Mi lesz ha Clements és Jones sem játszhat? Ghee-Jennings páros? :o Nincs sok szerencsénk a sérülésekkel idén.
több mint 13 éve
Bowie 😀 De rég hallottam róla. Örülök, bár meglepne ha pályára kerülne.Ilyen hírek után nagyon meglepne ha AJ játszana vasárnap. Durván nehéz meccs lesz.
több mint 13 éve
Mikey
18 757
Forrest Greggnél Parkinson-kórt diagnosztizáltak. 😐9 (!) játékos nem edzett ma.
Clements, Crocker, Fanene, Green, Jones, Lee, Leonard, Rucker, Wilson.
További 3 volt limitált.
Cook, Dunlap, Hawkins.
Korrekt.
több mint 13 éve
Mikey
18 757
Cincy Jungle:Later on Wednesday, it was announced that the team decided to fill the last practice squad position with former University of Cincinnati Bearcat cornerback [John] Bowie.
Bowie, a native of Columbus, Ohio, was selected in the fifth round of the 2007 NFL draft by the Oakland Raiders. He played in two games with the Raiders in '07, was placed on Injured Reserve in '08 and played in three games in '09 before suffering an injury and being released. He played with the Cleveland Browns during the 2010 preseason but didn't make the team and has been out of the NFL since. He was signed by the Hartford Colonials, a UFL team, for the 2010 season.
BTW, az gyönyörű lenne, ha AJ nem játszhatna a Bóltimór ellen...
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Bengals rookie wide receiver A.J. Green said he will sit out practice Wednesday and will be a game-time decision for Sunday's game against the Baltimore Ravens, according to multiple reports.
több mint 13 éve
Mikey
18 757
Practice squadba érkezett CB Walter McFadden.2010-es 5. körös Raiders pick, a tavalyi évet az OAK practice squadjában töltötte, majd idén a Jaguars hasonló keretében volt olvasható a neve.
Hátha Zimmer kihoz belőle valami olyat, amit előző két állomáshelyén nem tudtak.