Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Clements tipikus bengals reakció JoJo elvesztésére, amivel a szurkereket akarják etetni. Remélem nem lesz Coles belőle, de ha a jelenlegi önmagához képest jól is teljesít majd, akkor is visszalépés.Gondolom faszán túl fizetjük.
Muckelroy nagyon gáz. Durván gyengül a depth(?) és a spec team. A szituációs lehetőségeink is szűkülnek. Gondolom ezzel középre is érkezik valaki. Legyen mondjuk Dhani.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
muckelroy achilles szakadás. season ending. überfasza.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Has been játékos.Meg van JoJo ideiglenes helyettese...nem ismerem, de statisztikái, és videó alapján nem rossz! bár benne van már a korban.Rush
Former 49ers CB Nate Clements reaches agreement with Bengals. - SchefterNewman
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Meg van JoJo ideiglenes helyettese...nem ismerem, de statisztikái, és videó alapján nem rossz! bár benne van már a korban.
Former 49ers CB Nate Clements reaches agreement with Bengals. - SchefterNewman
több mint 13 éve
Inkább Ghee 😀
több mint 13 éve
Meg van JoJo ideiglenes helyettese...Former 49ers CB Nate Clements reaches agreement with Bengals. - Schefter
több mint 13 éve
Addai maradt már.HöriAzt hiszem jobb ez így mindenkinek 😊
több mint 13 éve
B Johnson nem nagyon fog visszajönni😕Józsi meg nem igazán akart. Tuti eltaktikáztuk magunkat. Azt hittük elég ha annyit kínálunk, mint bárki más, az elég a megtartásához. Hogy a picsába nem lehet érezni egy tárgyaláson, hogy a másik komolyan gondol-e valamit vagy sem?
Most hogy a Colts letudta PMet kiderül maradt-e elég lé Addaira. Ha nem akkor esetleg képbe kerülhetünk. Mondjuk Bradshawnak jobban örülnék, ha váltunk. Nem fogunk.
több mint 13 éve
Valóban nehéz ebben az időben Bengals szurkolónak lenni, de bírni kell 😊 ...tegnapelőtt azt hittem, hogy Arizona szurkolónak lenni most a legrosszabb, de már kezdem érezni hogy tévedtem 😕 😀 .MarioAnanem csak ebben az időszakban, minden évben, év végén, és offseasonben csalódás. de kitartunk.
több mint 13 éve
úriember biztosra nem fogad sütigabtsicsak fel akartam dobni a napod, mer még sose nyertem fogadást 😉 hát szóval én se vagyok juriember 😂
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"According to Geoff Hobson of Bengals.com, the Cincinnati Bengals announced the re-signing of free agent safety Gibril Wilson Saturday afternoon." - CJHátha idén nem sérül le a campben, akkor depthnek jó lehet.
+ Mau tweetje: "Who's all coming to practice today? Today begins our journey to the Super Bowl!"
Magabiztos, ahogy a védelem új vezéreként kötelező is. 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Zimmer nagyon kiakadt Jojo elvesztése miatt.gabtsi asszem beírta már.
Beírta valaki vagy megkeressem? Rövid.Delonso_
Teljes mértékben érthető Zimmer frusztráltága.
Képzelem ő mennyire frusztrált lehet, ha mi ennyire azok vagyunk... az amatőrizmus csúcsa, ami Cincinnatiben folyik.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Valóban nehéz ebben az időben Bengals szurkolónak lenni, de bírni kell 😊 ...tegnapelőtt azt hittem, hogy Arizona szurkolónak lenni most a legrosszabb, de már kezdem érezni hogy tévedtem 😕 😀 .
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
úriember biztosra nem fogad süti
több mint 13 éve
azé van hat söröd!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Részvétem srácok, egy szurkoló se érdemel ilyen FA-periódust.atapapaés ez ami a médiában megy csak a jéghegy csúcsa.
palmer és ocho várható volt.
mindösszesen 4-5 fontosabb ill jó csere UFA-nk van, ebből a legjobbat már elvesztettük, Benson, Brandon Johnson, Ndukwe, Fanene, Mathis és Brian Leonard brigádból egyedül Leonard kapott már új szerződést, úgy hogy már megy a TC. talán Mathis és B Johnsonra lehet mondani, hogy jött helyettük más, de ők is bőven megfelelőek voltak, és sokkal (ha igaz az 5 millió) olcsóbban megúszható lett volna, lehetett volna másnak adni aki már KIÉRDEMELTE!!!!
én nem gondoltam volna, hogy egy csapat aki tőlem x ezer km-re van, környéken se voltam még, de úgy fel tud baszni agyilag, ahogy péntek reggel sikerült. 2 órán keresztül dolgozni nem tudtam. egyszerűen szánalom ami itt folyik. teljesen le vagyok sújtva.
több mint 13 éve
99% az a ligára értendő. Csapatokra sosem volt. 89% lesz csapatokra, majd (amikor 95% lesz a ligára).És nem szezonkezdésre 99%, hanem a végén.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Most akkor van 99%-os cap határ vagy nincs? La Canfora a Benson igazolásról írt cikkében 90%-ról beszélt, a PFTn meg egy mai cikk szerint nincs csapatonkénti korlát 2013-ig. Valami olyasmi volt benne, hogy ha nincs meg a 99%-os csapatátlag ligaszinten, akkor az NFL fizet a játékosoknak. Elég nagy baromságnak hangzik. Ugyan itt a kedvenc kommentem:
"Seriously, i don’t know how Bengals fans do it. And I’m not saying root for your team, it’s your team and i respect that. But how do you guys put up with Mike Brown. I give loyal Bengal fans all the credit in the world. They get tortured each and every year……"
több mint 13 éve
Zimmer nagyon kiakadt Jojo elvesztése miatt.Beírta valaki vagy megkeressem? Rövid.
több mint 13 éve
Akkor még van remény Mathis visszahozására.Lutui's deal is worth $8.75 million over two years, with $5 million paid this year, állítólagAgent for Cardinals G Deuce Lutui says reached 2-year deal in principle with Bengals. 2nd-round pick out of USC. Big, physical AFC North guy.RushNocsak. Lutui illik a falunkba. Ő jó lesz. Kíváncsi vagyok mennyiért ír alá.nasheem
Mikey: a probléma ezzel, hogy Lutui eddig csak RG-ben játszott, gondolom LG-ben is elkaristol, de a jobb oldal az igazi nekiFucu
Az öreg mellé-elé sem árt már a friss erő. Lutui+Dagi jobbszárny. Megbillen a pálya basszus 😊
több mint 13 éve
Lutui's deal is worth $8.75 million over two years, with $5 million paid this year, állítólagAgent for Cardinals G Deuce Lutui says reached 2-year deal in principle with Bengals. 2nd-round pick out of USC. Big, physical AFC North guy.RushNocsak. Lutui illik a falunkba. Ő jó lesz. Kíváncsi vagyok mennyiért ír alá.nasheem
Mikey: a probléma ezzel, hogy Lutui eddig csak RG-ben játszott, gondolom LG-ben is elkaristol, de a jobb oldal az igazi neki
több mint 13 éve
Részvétem srácok, egy szurkoló se érdemel ilyen FA-periódust.
több mint 13 éve
Basszus, Mathis volt az egyik kedvencem 😕Nem értem Livings miért volt előtte a sorban. No mindegy, ez a tegnapi sokkhoz képest semmiség.
CB tuti jön még (lehet hogy Kanadából), mert ott elég vékonyak vagyunk. Esetleg kezdhetne Ghee 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Tényleg Mathisról valami hír van? Remélem ő is visszajön.nasheemLegutóbb - jó régen - azt olvastam, hogy nem tervezik megtartani, és ő sem nagyon maradna.
Lutui? Örülök neki, remélhetőleg nem lesznek gondok vele. Mert ha nem, akkor a kezdő LG poszt kipipálva.
És ha jól számolom, minden rookie aláírt. Legalábbis CJ-n azt olvastam, hogy Moch és Finley is. Kezdődhet a camp! 😊
szerk.: + aláírtak az RFA-k és ERFA-k, azaz: Palmer, Roland, Livings, Cook, Cosby, Peerman, Skuta, T. Nelson, Harris.