Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
udfa show megy rb poszton, mert scott is megsérült. überfasza ismét, de hát nem is kell a stabil futójáték a rookie qb mellé szerencsére.amúgy azzal hogy leach raven lett, sztem rápróbálhatnánk McClainre. jó kis thunder & lightning páros lennének Scottal, és azért már az AFC Northban is bizonyította, hogy képes a sok cipelésre. bassza meg benson az anyját, sztem nála jobb hammer lenne McClain.
clements pénzéről óriási csönd van. remélem véletlenül. rb, lb és cb még a bevásárló-lista élén.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 753
De qrvára hiányzott, hogy a Bengalsról másolgassak be nyilatkozatokat, cikkeket. 😊Zimmer said he plans to play the newly signed Thomas Howard at WILL and in nickel, but the SAM spot is in play with Dan Skuta, rookie Dontay Moch, or that free agent they seek. He couldn't talk about Seattle middle linebacker Lofa Tatupu because he had not been officially released.
He did say he's not inclined to move guys out of position because the camp is so truncated, so look for him to keep Michael Johnson at right end.
"We're not done looking. I think what's on the field is not our final team," he said. "It may be, but I don't think this is done." - bengals.com
több mint 13 éve
Evan Mathis 1 évre aláírt hozzánk. (Eagles)Jól. Nem ismerem a falatokat, de simán kezdő lehet. Gondolom Watkins megy RG-be, Mathis stabil kezdő szint lehet a center másik oldalán. Sok sikert neki nálatok.
Jól jártunk vele?Bébé
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Feltenné az i-re a pontot egy Braylon-igazolás, szó se róla.
több mint 13 éve
és még mindig a miénk a legnagyobb cap space ha jól tévedek?ezen gondókodtam énis, de men akartam piszkálni, hátha magától is előkerül 😉
Az eddigi offseasonünk alapján meg sem lepne mondjuk egy Braylon Edwards óriásgázsis igazolás. 😀MarioAna
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
és még mindig a miénk a legnagyobb cap space ha jól tévedek?Az eddigi offseasonünk alapján meg sem lepne mondjuk egy Braylon Edwards óriásgázsis igazolás. 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Szerencsére Lewisék olyan rendesek, hogy megadják neki a lehetőséget, hogy kipróbálhassa magát a bal oldalon is. Elképesztő, mennyi változás lesz a kezdőben.
Új QB, új WR-ek, új LG, új RDE (és talán LDE), új LB-k, új CB.
Akárhogy számolom, ez 9 (talán 10) ember.
Egyetemi csapatoknál sem gyakran szokott ennyi lenni...
szerk.: és akkor az RB posztot még ki is hagytam.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"...the deal that Bengals guard Deuce Lutui signed last week is a two-year deal worth $8.75 million, with $5 million due during his first year."A számok alapján (is) egyértelműen kezdő LG-ként terveznek vele.
több mint 13 éve
esetleg ha elfogytak a gyakorlóbábuk.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Reedy blog:Bolster the offensive line: HALFWAY DONE. Got a big body in Deuce Lutui. There have also been indications that the Bengals have talked to Stacy Andrews.
Hmm... szerintetek kell ide Andrews? (Szerintem nem, bár ezt kicsit félve írom le.)
több mint 13 éve
tenornak van nagy pff fétise, ott nagyon oda vannak érte. nem rossz playa sztem se.Nem véletlenül van a Lionsban GM gameben. Tényleg nagyon csípik ott, csak hát ugye idén kikerült a kezdőből, de szerintem egy kezdő szintet az Eaglesben hozhatna, bár nyilván csere lesz, mert ott van Herremans meg Watkins.
ami viszont érdekes, hogy Geathers a bal oldali end, Dunlap (egyelőre ?) továbbra is csak sub package-ekben szerepel.gabtsi
több mint 13 éve
tenornak van nagy pff fétise, ott nagyon oda vannak érte. nem rossz playa sztem se.ami viszont érdekes, hogy Geathers a bal oldali end, Dunlap (egyelőre ?) továbbra is csak sub package-ekben szerepel.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Nehéz kérdés, mert tavaly előtt kezdőnek indult, egészen jól is játszott, aztán megsérült, és kikerült a képből a nem túl acélos Livings ellenében, az itteni Bengals fanek nagy bánatára.Ha azt tudná hozni, amit a 2009-es szezon első felében, akkor egy erős közepes kezdő szintre képes lehetne, és akkor jól járna vele az Eagles.
Ha nem, akkor nyilván nem. 😊
több mint 13 éve
Evan Mathis 1 évre aláírt hozzánk. (Eagles)Jól jártunk vele?
több mint 13 éve
Mikey
18 753
El is kell, csak éppen a szezon végéig. Azaz várhatóan/remélhetőleg jó sok contract extension lesz majd szezon közben.Mondjuk 40+ milliót összeszedni komoly feladat lesz...
Én elhiszem és át is érzem, hogy ennyire kilátástalan offseason még nem igen volt, de nem lehet mást tenni, előre kell tekinteni, és bízni kell azokban, akik itt vannak. A múltban élés és a múlt miatti kesergés még nem vezetett sokszor eredményre. 😊
több mint 13 éve
Homály csak nem lesz. Akit draftolnak az tuti, hogy pontos rövid és közepes passzoknál. A kérdés csak az, hogy mennyi a hatótávolsága, milyen a feje és a mentalitás. Az előbbi elvileg nem annyira lényeges a Gruden sémában, a feje is tuti jó. Kérdés mennyire tud vezér lenni. Ez rövidesen kiderül. Az egyetlen gond az lehet, ha a sikertelenség (és/vagy a szar fal) megtöri az önbizalmát, hitét. Ennek azért reális veszélye van. Rohadt erősnek kell lennie, hogy elbírja a nyomást, ami rajta lesz.
Én sem akarok ám károgni, csak ennyire nem volt még kilátástalan a holtszezonunk (vagy csak én nem éreztem annak), illetve a komplett jövőképünk. Nem valószínű, hogy bármikor, bármelyik más csapattal történt már olyan, hogy a vezér, az alappillér, akiről az elmúlt 5 éve szól a klubnak, annyira megcsömörlik a kilátástalanságtól, hogy inkább nyugdíjazza magát. Mi lehetünk most az utolsó franchise, akihez egy játékos vágyik. Amikor indult a Palmer balhé, még nem tűnt ez ilyen vészesnek. Most meg azért orrbabaszós a felismerés, mert azt hittem király FA vár ránk, mert sok a hely a cap alatt (ráadásul tévesen azt hittem, el is kell költenünk).
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Jah oké, valamiért úgy gondoltam, hogy nem teljesen érted a szöveget, amit másoltam. 😊Egyértelmű, hogy ez ilyenkor nagyrészt elsőnapos hurráoptimizmus, meg miegyéb, de azért ha Andy nagyon homály lett volna, csak nem mondta volna ezt Gruden.
Persze aztán ki tudja. 😊
Merthogy olvastam, Lewis nem volt hajlandó kimondani, hogy az idei év a rebuildé. Hát pedig mi másé lenne...?! A vak is látja, hogy ez az év arra fog elmenni. (Ami nem baj, sőt, én nagy fanje vagyok a rebuildnek, csak a vetítés nem tetszik.)
több mint 13 éve
Ja, tudom. A kluboldalon volt egy Hobson írás post training vagy mi témában. Clementsnek örömködtünk, Green szépen kap el, Dalton pontosan dob, az öregek befogadták, stb. Szóval a szokásos.Öö, az idézett részt Szmöréről mondta Gruden.MikeyKezdésnek jól hangzik. 😊MikeyJa, állítólag egész jól dobált Szmöre is.nasheem
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Öö, az idézett részt Szmöréről mondta Gruden.Kezdésnek jól hangzik. 😊MikeyJa, állítólag egész jól dobált Szmöre is.nasheem
több mint 13 éve
Kezdésnek jól hangzik. 😊MikeyJa, állítólag egész jól dobált Szmöre is. Bár ilyenkor még minden szép és jó.
Kik az elérhető LB FAk? Mármint Dhani és B Johnson kivételével.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"I like watching those big tall guys run with it," Gruden said. "Overall, for (Dalton's) first time in a professional uniform with different receivers he's never thrown to and a different tempo, new plays, it was impressive I thought.He spit out all the plays correctly. He didn't have any trouble in the huddle. No panicking, broke the huddle. That's a feat in itself with all new terminology and looking at veteran guys like Whitworth and Bernard Scott and there was no issue with him. He was calm, confident. He missed a few throws but for the most part he ran the show."
Kezdésnek jól hangzik. 😊
több mint 13 éve
A Colts capjére a Peyton szerződés nem negatívan hat idénre nézve. Körülbelül 10-11 milliót nyertek azzal, hogy nem a tag szám szerepel majd a capben. Eredetileg 23,12 millió lett volna a cap number, a franchise tag értelmében, de az új szerződés értelmében, az aláírási pénzek 5 évre való elosztása miatt kb. 13 millió lesz a cap number. Magyarul, innentől ők is bekapcsolódhatnak a szabadügynök-piaci mókába (bár saját FA-ken kívül nem nagyon szoktak), illetve az újoncok szerződései is megszülethetnek.gsnKöszi a kiegészítést. Ennyire nem mélyültem el a témában, csak a 90M/5évett láttam. Ez így tényleg jó deal volt a Coltsnak.
több mint 13 éve
gsn
3 548
B Johnson nem nagyon fog visszajönni😕A Colts capjére a Peyton szerződés nem negatívan hat idénre nézve. Körülbelül 10-11 milliót nyertek azzal, hogy nem a tag szám szerepel majd a capben. Eredetileg 23,12 millió lett volna a cap number, a franchise tag értelmében, de az új szerződés értelmében, az aláírási pénzek 5 évre való elosztása miatt kb. 13 millió lesz a cap number. Magyarul, innentől ők is bekapcsolódhatnak a szabadügynök-piaci mókába (bár saját FA-ken kívül nem nagyon szoktak), illetve az újoncok szerződései is megszülethetnek.
Józsi meg nem igazán akart. Tuti eltaktikáztuk magunkat. Azt hittük elég ha annyit kínálunk, mint bárki más, az elég a megtartásához. Hogy a picsába nem lehet érezni egy tárgyaláson, hogy a másik komolyan gondol-e valamit vagy sem?
Most hogy a Colts letudta PMet kiderül maradt-e elég lé Addaira. Ha nem akkor esetleg képbe kerülhetünk. Mondjuk Bradshawnak jobban örülnék, ha váltunk. Nem fogunk.nasheem
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Óó édes faszom, hogy pont LB poszton kell kiesnie valakinek, ahol egyébként is elég nagy a felfordulás...Most olvastam, hogy Rivers "likely" kihagyja a szezon első felét.
Brandon Johnsont qrva fontos lenne visszahozni.
Clements meg... na hagyjuk. Cserének OK, de kezdőnek nem szeretném látni. Akkor már inkább Trent vagy Ghee.