Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
amúgy DLF is nagyon bivalynak tűnik.Szurkolok a srácnak. Nagyon kíváncsi leszek rá a pre meccseken. Dalton ma is elég sok homályt dobott. Pad nélkül viszont nagyon jó volt, úgyhogy ha összerakunk egy atom falat, játszhat trikóban, akkor irány az SB 😊
.gabtsi
Greenről viszont csak jót hallani. pl JT: "...WR AJ Green, who beat DBs all day..."
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
jövő hét pénteken a ford field-i látogatás után talán már okosabbak leszünk.gabtsiHm... izgalmas fellépés lesz.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Bolingnak is nagyon sok rep jut mint LG.gabtsiSzerintem - és remélem - nagyon hamar kezdő lesz... főleg, ha nem jön másik LG.
több mint 13 éve
jövő hét pénteken a ford field-i látogatás után talán már okosabbak leszünk.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ha gyengus lenne az elején ott van Gradko.De bekalibrálják majd a kis vöröst.
több mint 13 éve
elnézve a videokat gresham geci jó formának örvend, nagyon zura.daltonnak egyelőre nincs meg az összhang simpsonnal, aluldobálja egyelőre, greent meg túl. de miután csak DLF és ő edz, van lehetőség csiszolni ezen. amúgy DLF is nagyon bivalynak tűnik.
Bolingnak is nagyon sok rep jut mint LG.
több mint 13 éve
Na csüggedj, majd Dalton, Green és Gresham meglepik a ligát a remek játékukkal.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Egyébként Bradshaw sem éppen egy power RB, még Scottnál is kisebb, úgy rémlik...
több mint 13 éve
az 1 éves szerződés nekem azt mondja vészmegoldás volt.nincs feature back a csapatban, Scott aki a legtapasztaltabb pont tegnap esett ki pár napra, és eddig is a durabilitás volt vele a legnagyobb kérdés. Leonard kimondottan jön 3rd down back, de nem egy hammer. ez így kevés, nagyon kevés. én nem hiszem h bradshaw komolyan ide akarna jönni, inkább egy jelenetet akart rendezni az óriásokkal. miután nincs értelemes megoldás, és egyre közeledik augusztus 4, szűkül a piac, nem kockáztathattak. de annyira nem is bíznak benne, mert jövőre újra indul a móka.
ez az év meg a kutyáké már, imho.
több mint 13 éve
Bármi lehetséges, de ha nettoba nézzük Bradshawt meg Bensont. Háááát....Ilyen összeesküvés elméleteket nem szövök, hsz az igazságot sosem tudjuk meg, de lenne hova erősíteni.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Legalább nem én írtam a rossz hírt...Lehet, hogy a Bradshaw-pletyka miatt kevesebbért is aláírt, mint eredetileg tette volna
Hogy miért kellett most visszaigazolni Bensont, rejtély....
Mindegy, nem értek hozzá.Delonso_
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Srácok! Sorry, ne haragudjatok...Igazából pont azért örülnék neki, mert futás ellen jó. Crocker és Nelson inkább passz ellen ügyes, a run stopper Ndukwe meg még nem írt alá. Sands rookie... szóval jól jönne egy run stopper safety imho.
Dontével is csak eggyel többen voltunk. Futást megfogja, nem is üveg, de elvész üres térben.
Nálunk ő volt a lestoppolás nagymestere, szóval kíválóan tudott szerelni miután az elkapó már megtett 10 15 Yardot.
Több szerencsét hozzá, mint Nektünk volt.Helmut Zimmer
több mint 13 éve
csak rookie futó van a campben jelenleg.
több mint 13 éve
Legalább nem én írtam a rossz hírt...Hogy miért kellett most visszaigazolni Bensont, rejtély....
Mindegy, nem értek hozzá.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Sorry srácokMikey még éjfél előtt írta már 😊
Ahmad Bradshaw - RB - Giants
Free agent Ahmad Bradshaw's scheduled visit with the Bengals has been canceled.Delonso_
több mint 13 éve
Sorry srácokAhmad Bradshaw - RB - Giants
Free agent Ahmad Bradshaw's scheduled visit with the Bengals has been canceled.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Azért Reggie abban jó 😊Az szép, különösen akkor, ha igaz, hogy nick CB-ben is használtátok. Úgy tűnik Zimmert nem nagyon zavarja, ha a safetyk nem tudnak passz ellen védekezni. A run heavy csoport némileg igazolja is őt, de eddig volt 2 magára hagyható cornerünk....nasheemNa egy újabb reménysugár. Nagyon jó lenne!nasheemSrácok! Sorry, ne haragudjatok...
Dontével is csak eggyel többen voltunk. Futást megfogja, nem is üveg, de elvész üres térben.
Nálunk ő volt a lestoppolás nagymestere, szóval kíválóan tudott szerelni miután az elkapó már megtett 10 15 Yardot.
több mint 13 éve
állítólag nedut nem kedveli annyira zimmer.Valamit olvastam én is tavaly szezon előtt, arról, hogy fejben erősödnie kell, mert rosszul olvassa a játékokat Zimmer szerint. Más kritikát nem nagyon hallottam, de tény, hogy kezdőként nem számol vele. Imádom Nedut, de Zimmer a főnök és ráadásul ő pont jó főnök.
viszont ma már full padban a csapat, még el sem kezdődött az edzés, de zimmer már kétszer robbant 😊gabtsi
Remélem azért hosszabbítunk vele, mert ha nem az végképp hazaba..a az egész off-szezonunkat (mármint a saját szempontomból).
több mint 13 éve
visszavonult. de gondolom Mike Brown is azért matekol erősen a sapkával, hogy semmiképpen se húzhasson palmer egy brett favre-ot. amíg nincs egyéni minimum addig ez így is marad.
több mint 13 éve
Palmerről sömmi?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
állítólag nedut nem kedveli annyira zimmer.viszont ma már full padban a csapat, még el sem kezdődött az edzés, de zimmer már kétszer robbant 😊
több mint 13 éve
Tatupu elég jó lenne ide.. Osi? mármint Umenyiora??? még egy DE szerintem fölösleges. inkább Guard kellene ahogy nézem, ott eléggé szűkösen vagyunk.Bradshaw-ért kár, bár egy jó kis O fal mellett bárki elfutkározik... álom kategória egy jó erős FA hajrá.
egyébként -lehet ezzel egyedül vagyok de- Scott-ban nagyon reménykedek, több lehetőséget kap és tud bizonyítani.
több mint 13 éve
Az szép, különösen akkor, ha igaz, hogy nick CB-ben is használtátok. Úgy tűnik Zimmert nem nagyon zavarja, ha a safetyk nem tudnak passz ellen védekezni. A run heavy csoport némileg igazolja is őt, de eddig volt 2 magára hagyható cornerünk....Srácok! Sorry, ne haragudjatok...Reedy megerősítette, hogy a csapat tárgyal a safety Donte Whitnerrel.Na egy újabb reménysugár. Nagyon jó lenne!nasheem
Részemről jöhet.Mikey
több mint 13 éve
Srácok! Sorry, ne haragudjatok...Reedy megerősítette, hogy a csapat tárgyal a safety Donte Whitnerrel.Na egy újabb reménysugár. Nagyon jó lenne!nasheem
Részemről jöhet.Mikey
Több szerencsét hozzá, mint Nektünk volt.
több mint 13 éve
állítólag, az nfl network szerint tárgyalunk (?) egy osi trade-ről. hát ezek meg hol éltek eddig ?gabtsiPersze jöjjön ő és Tatupu is. Egy erős hajrával jobb lesz a holtszezonunk, mint az Eagles-é 😊
Snelling meg riszálja magát a Giantsnél? Még a végén kiderül, hogy Bradshaw megszerezhető lett volna. Kár hogy Benson nem bízott jobban magában. Feszíthette volna még a húrt pár napig 😕