Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
"According to Pro Football Talk, the Cincinnati Bengals have (shockingly) agreed to terms with outside linebacker Manny Lawson.Lawsont én bírom, de tényleg furcsa választás. Zimmer biztos tudja mit akar. Szerintem jó lesz.
The contract, per PFT, is a one-year deal worth $3 million. Lawson, the 22nd overall pick during the 2006 NFL Draft, posted nine quarterback sacks in the past two seasons, starting every game for the San Francisco 49ers as an outside linebacker in their 3-4 defense.
Over the course of the past three seasons, Lawson graded favorably against the run, pass rush and above average in pass coverage." - Cincy Jungle
Érdekes lépés 3-4-es OLB-t hozni, ámbár jellemző...Mikey
szerk: Most olvasom, hogy 2006ban őt akartuk az első körben, de elvitte a 49ers 2 pickkel előttünk. Így lett JJoe a miénk. Úgy tűnik ML vele vigasztalódik. Mondjuk ha jól rémlik akkoriban terveztünk átállni 3-4-re.
Úgy tűnik LBben meg vagyunk. Lawson-Mau-Howard kezdő várható Rivers felépüléséig. B Johnson-ról ezzel lemondhatunk. 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
lehet tippelni vajon melyik lesz.gabtsiSzerintem várjuk meg amíg süti tippel vagy fogadást ajánl 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"According to Pro Football Talk, the Cincinnati Bengals have (shockingly) agreed to terms with outside linebacker Manny Lawson.The contract, per PFT, is a one-year deal worth $3 million. Lawson, the 22nd overall pick during the 2006 NFL Draft, posted nine quarterback sacks in the past two seasons, starting every game for the San Francisco 49ers as an outside linebacker in their 3-4 defense.
Over the course of the past three seasons, Lawson graded favorably against the run, pass rush and above average in pass coverage." - Cincy Jungle
Érdekes lépés 3-4-es OLB-t hozni, ámbár jellemző...
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"According to Ken Weinman from Baltimore 105.7 The Fan, Center Casey Rabach is deciding whether to sign with the Cincinnati Bengals or Baltimore Ravens.Drafted by the Ravens in the third round of the 2001 NFL Draft, Rabach played four seasons in Baltimore before signing with the Redskins, starting 95 games in six seasons in Washington." - Cincy Jungle
Úgy gondolom, fölösleges lenne idehozni.
több mint 13 éve
lehet tippelni vajon melyik lesz.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
ahogy ez az off-season kinéz, jövőre vagy Super Bowl-t nyerünk vagy még az előző évinél is nagyobbat égünk.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
170 centi nem egy receiver méret... videók alapján gyors, robbanékony, és labdát is szépen kap el.. csak semmi értelme sincs hogy hozzánk került..
több mint 13 éve
Per @hbalzer721 Former Rams WR Andrew Hawkins claimed off waivers by #bengals. Saints also put in a claimST-be? elég nyeszlett, Alouette , zsantil ( gentile ) alouette du le Montreal
fogalmam sincs ki ő, de nyilván nagyon kellett.gabtsi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Per @hbalzer721 Former Rams WR Andrew Hawkins claimed off waivers by #bengals. Saints also put in a claimfogalmam sincs ki ő, de nyilván nagyon kellett.
több mint 13 éve
Dunlap futás ellen tavaly tényleg alulról súrolta a középszart, de hiába jó Geathers futás ellen, ha siettetésben dupla nulla. Persze ez az AFC North, de akkor is. Remélem már az első meccsen Dunlap áll a fal bal oldalán.
több mint 13 éve
Geathers - Tank - Peko - MJ jelen állás szerint.Atkins és Dunlap a hatalomátvételre vár, jó eséllyel meg is történik előbb utóbb. Marvin még tavasszal fejtegette, hogy Geathersszel nagyon elégedettek, még ha mi ezt nem is nagyon értjük. vszleg Dunlapnak a futás ellen kell fejlődnie, ha a bal oldalon kezdeni akar.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Akkor mostGeathers - Peko - Atkins? - MJ a védőfal. Hol van Dunlap? H-H Geathers kezd?
több mint 13 éve
“It’s no secret in this room that I wasn’t always pleased with Carlos’ practice effort but I think he has turned a real corner there. He has become one of the leaders out there. He has become real vocal.” – Marvin Lewis on DE Carlos Dunlapés Green állítólag fenomenális. ma még Hallt is szívatta.
annyira rossz érzés, hogy kezdik elrontani az anti-bengals hangulatomat. :/
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Láttam, persze. Én a méreteire gondoltam elsősorban, nem a stílusára.Egyébként Bradshaw sem éppen egy power RB, még Scottnál is kisebb, úgy rémlik...MikeyLattad mar ot valaha jatszani? Lehet, hogy sulyra nem egy orias, de hihetetlen erovel es agresszioval jatszik, nagyon kerlelhetetlen stilusa van. Ez mondjuk sokszor fumble-ben mutatkozik meg, de azt lehet orvosolni. Tudom, hogy mar nem aktualis, hisz visszahoztatok Bensont, csak helyre akartam tenni a dolgokat. (Lasd LaMont Jordan, aki hiaba volt `majd 240 font, ugy jatszott, mint reggie bush, csak joval lassabban.)lotus86
több mint 13 éve
Egyébként Bradshaw sem éppen egy power RB, még Scottnál is kisebb, úgy rémlik...MikeyLattad mar ot valaha jatszani? Lehet, hogy sulyra nem egy orias, de hihetetlen erovel es agresszioval jatszik, nagyon kerlelhetetlen stilusa van. Ez mondjuk sokszor fumble-ben mutatkozik meg, de azt lehet orvosolni. Tudom, hogy mar nem aktualis, hisz visszahoztatok Bensont, csak helyre akartam tenni a dolgokat. (Lasd LaMont Jordan, aki hiaba volt `majd 240 font, ugy jatszott, mint reggie bush, csak joval lassabban.)
több mint 13 éve
Green azért legyen is jó. 1/4. Ki lesz az elkapó párja? Simpson? Shipley az alapember gondolom slot-ban.Green és Simpson kezd vélhetően, a solt meg natürlich Shipley-é, de még nagyon az elején járunk.
Engem a RB és LB poszt döbbent le. Nem, hogy erősödnénk, még Rivers, Muckelroy és Brandon Johnson is kérdőjel vagy off.
Skuta - Mauluga - M.J. lesz majd a LB sor? (fentebb látom, hogy Geathers a jobboldali End a falban..wtf). Odom kirúgását üdvözlöm.
Futónak meg Benson? Bradshaw mennyire komoly? QB poszton: Dalton, DLF és ez az új srác Oakland-ből? Gondolom akkor kisPalmer-nek gatya.
S poszton marad G.Wilson? Azt hittem, hogy ő is FA. Whitner nagyon jó húzás lenne..ezért nem látom realitását. Gondolom Roy Williams már nem lesz bengal.
szokásos kérdésem; Na, de ki az Isten lesz a Fullback?
nem lehetséges, hogy Clements depth-re jön, és Pacman kezd? (Mondjuk vele se vagyunk beljebb)Amadeus91
Howard érkezett Rivers pótolandó és jön még LB kezdőbe. Skuta tuti meg sem fordul Zim fejében, MJ meg csak szituációs LB lesz (remélem).
Bradshaw stornó. Komoly lehetett volna, talán, de nem lett. Marad Benson. A kis Palmert sokan lapáton látják, de ez majd a camp végén kiderül. Van olyan is, aki szerint DLF repül majd.
Whitner tényleg összejöhet. Rövidesen kiderül.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
...Amadeus91Jelen pillanatban Skuta - Maualuga - Howard lenne az LB sor, de Zimmer nyilatkozta (amit be is másoltam), nem hiszi, hogy ez lesz a felállás az első héten.
Bradshaw semennyire sem komoly immár, hogy Benson re-signed... ahogy másoltam ezt is.
QB poszt: Dalton, Gradkowski, Palmer, LeFevour. Nagyjából power ranking is ez.
Kezdő WR-ek Green és Simpson, Shipley slot WR, ahogy írod.
Wilson FA volt, de aláírt újabb 1 évre.
Ki lesz a fullback? A Pressley-Vakapuna duóból valaki. Majd kiderül a 4 pre meccsen...
Clements fizetése arra utal, hogy kezdőként számolnak vele. Meg amúgy is jobb Adam Jonesnál.
Más asszem nincs. 😊
szerk.: hááát persze...
több mint 13 éve
Green azért legyen is jó. 1/4. Ki lesz az elkapó párja? Simpson? Shipley az alapember gondolom slot-ban.green párja simpson, illetve shipley a slotban. de mai tweetek szerint igazat mondott Gruden, mert green tk a pálya minden szegletében megfordult így a slotban is. ill ennek megfelelően nem csak green, hanem mindenki folyamatosan rotálja a helyét.
Engem a RB és LB poszt döbbent le. Nem, hogy erősödnénk, még Rivers, Muckelroy és Brandon Johnson is kérdőjel vagy off.
Skuta - Mauluga - M.J. lesz majd a LB sor? (fentebb látom, hogy Geathers a jobboldali End a falban..wtf). Odom kirúgását üdvözlöm.
Futónak meg Benson? Bradshaw mennyire komoly? QB poszton: Dalton, DLF és ez az új srác Oakland-ből? Gondolom akkor kisPalmer-nek gatya.
S poszton marad G.Wilson? Azt hittem, hogy ő is FA. Whitner nagyon jó húzás lenne..ezért nem látom realitását. Gondolom Roy Williams már nem lesz bengal.
nem lehetséges, hogy Clements depth-re jön, és Pacman kezd? (Mondjuk vele se vagyunk beljebb)Amadeus91
muckelroy max jövőre, rivers talán októberben játszhat, b johnson (még) fa. MJ-ből nem lesz backer, ezt elmondta zimmer, jelenlegi információk szerint kezdő jobb oldali end. ebből következik h geathers a bal oldalon kezd (dunlap helyén).
fullback: pressley és vakapuna vív élethalál-harcot a kezdő posztért. annyira nem lepődnék meg ha ide is érkezne vki. Clements kezdő lesz mint bal oldali cb, Pacman nem kezd, talán a szezon elejére lesz teljesen egészséges.
marvin ma külön kiemelte dunlapot és greshamet, hogy micsoda változáson mentek át egy év óta. gondolom a maturityt mind fizikailag mind szellemileg értette.
több mint 13 éve
Mondjuk McClaint tényleg be lehetne vizionálni még.Hozhatná Gaithert is.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Green azért legyen is jó. 1/4. Ki lesz az elkapó párja? Simpson? Shipley az alapember gondolom slot-ban. Engem a RB és LB poszt döbbent le. Nem, hogy erősödnénk, még Rivers, Muckelroy és Brandon Johnson is kérdőjel vagy off.
nem lehetséges, hogy Clements depth-re jön, és Pacman kezd? (Mondjuk vele se vagyunk beljebb)
több mint 13 éve
én fényt kapnék ha ez nálunk történne meg vele.Greent viszont nagyon szopkodja mindenki:
http://www.cincyjungle.com/2011/8/1/2309170/observations-from-camp-a-j-green-is-putting-on-a-show
több mint 13 éve
umeniyora engedélyt kapott társkeresésre, első körös pick az ára. mi itt ki is szálltuk azt gondolom.gabtsiFog az még lejjebb is menni,kétlem,hogy valaki első kört fog adni egy majdnem 30 éves játékosért,akinek 10 milla/éves igényei vannak.
több mint 13 éve
Nugent ott folytatja, ahol abbahagyta. Beszórt mindent, igaz 44 volt a legtávolibb.Amadeus, Clements már a miénk, csak még nincs a camp-ben. Igazi sztárt nem tudtunk hozni (most sem), így maradt egy egykori sztár. Nem rossz, de már most sem JJoe szint, jövőre meg még kevésbé lesz az. RB poszton egyelőre nincs változás. Maradnak a tavalyiak, az újfiúk meg küzdenek egy roster helyért ill. a PSért. Keresünk még emberet S, CB, G és LB posztokra. Gondolom tárgyalunk mindenkivel, aki szóba áll velünk. Az összkép siralmas.
Osi-ügyhöz:
SportsCenter SportsCenter
by AdamSchefter
The #Giants have given Osi Umenyiora's agent permission to work out a trade for the 2-time Pro Bowl DE, sources told Sal Paolantonio.
Nocsak, nocsak.
több mint 13 éve
umeniyora engedélyt kapott társkeresésre, első körös pick az ára. mi itt ki is szálltuk azt gondolom.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Joseph miatt nagyon el vagyok keseredve. Nagyon sajnálom, hogy a Hall-JoJo páros szétment. Clements mennyire lesz jó ide? (Már, ha érkezik) Kik vannak most futó jelöltek? Benson? Hallottam, hogy 85 is off már... őt valahogy nehéz máshol elképzelni, de muszáj lesz. Kikkel tárgyalunk most?(Bocsi, 1 hete most van újra gép itthon....)