Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Cincy Jungle szavazásIf A.J. Green and Nick Fairley are both available when the Bengals are on the clock, who should they select?Jó látni, hogy nem csak mi gondoljuk így.
82% Nick Fairley 179 votes
14% A.J. Green 32 votes
3% Somebody else 7 votes
+ kis bulvár:
No roster moves Wednesday, but two significant transactions when Melissa and Andrew Whitworth welcomed their twins: Sarah Elise (four pounds, three ounces) and Andrew James Jr., (four pounds, one ounce). Whitworth reports mother and babies are well.
😊
több mint 13 éve
ezt én pozitívnak értékelem (mint Palmer-párti). ezért is írtam korábban, hogy semmi olyan nem hangzott el _konkrétan_ amiből ne tudna presztízsveszteség nélkül visszatáncolni Cook mögé.a nem-tag pedig sajnos teljesen jogos, mert Benson esetén sztem ez fel sem merülhet, JJo tagje pedig 14+ millióba fájna, ami azért nem az üveggyöngyök kategória, ennyiből 2-3 minőség FA-t lehetne hozni.
viszont azzal h CBA-ra várunk, jó eséllyel tuti kiengedjük a piacra, ami nem sok reménnyel kecsegtet.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Palmer's agent, David Dunn, recently joined 950 KLR's Dave Mahler in Seattle, mostly talking about Jake Locker and Matt Hasselbeck, who will be a free agent. Towards the end of the interview, Mahler brought up Palmer....
Do you expect him to be a Bengal in September.
"I think he's at peace, and I don't want to talk about this a ton, with the meeting that he had with his owner where he expressed some things about his desires to go in a different direction with his career. That's between them and I don't want to get into that a heck of a lot. I think he's really at peace with that meeting and how it resolved in his mind and with Mike."
So we expect him to be back, no problem there, we should see him in a Bengal uniform?
"I'm not saying that. In fact, I'm not saying that at all. I'm saying that I think that he discussed some things with his owner that made it clear that it would be very surprising if he were to be back."Cincy Jungle
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Bensonnal hosszútávú?nasheemRemélem Brownék is úgy gondolják esetében, mint én, hogy a 2 év már hosszú táv. 😊
több mint 13 éve
Bensonnal hosszútávú? Persze feltételfüggő, de benne nem biztos hogy több van még egy jó évnél.JoJo ellenben akár 50éves koráig is kapjon szerződést😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
azt írja Hobson, hogy ne számítsunk tagre sem Joseph sem Benson kapcsán (azaz egyáltalán), a csapat mindkét játékossal hosszútávú szerződésben gondolkodik, de ezek sem lesznek meg addig, amíg nincs új CBA.
több mint 13 éve
Most akkor eldőlt, hogy Chad nem kell nekünk jövőre? Csak ez esetben tudom elképzelni, hogy bárkiben felmerül a lehetősége egy veterán WR igazolásnak. WRben jól megleszünk, de Briscoe azért fáj. Utólag mindig okosabb az ember 😕
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Na, CincyJungle-ön már pedzegetik, hogy vajon Plaxico Burressre ráhajt-e Brown.Nincs nekem semmi bajom Plaxszel, de qrvára nincs semmi szükségünk rá.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
ettől függetlenül még az is lehet h kurva nagy QB lesz, és még az sem lehetetlen h nálunk, adottságai megvannak, az meg h csúnyán dob nem hátrány, attól még lehet hatékony. gabtsiRivers erre a tökéletes példa, ritka csúnya dobómozdulata van, de who cares??? amikor top5 qb szinten dobál ilyen csúnyán 😊 .
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
és Newton-nal, Ingram-mel mi a baj? Túl nagy hype? West-Coast offensbe nem egy olyan QB kéne aki futni is tud? Mi lett azzal a DT-lel, Dareus?, róla rég volt "hír" ilyen mock draftokon, hogy mi draftolnánk.Newton érdekes figura, bár nem vagyok szakavatottja az NCAA-nek, de ha jól tudom tk ez az egy éve volt amikor magas szinten teljesített (igaz most eléggé), és elég sok redflag van a személyisége kapcsán is, pl sokan JaMarcus Russellhez hasonlítják, ami egyrészt vszleg inkább rizikófaktor mint valós veszély, de tény, hogy 1/4-et és azt a pénzt ami ezzel jár, ritkán ölnek rizikós projektbe, kétségtelen h mi ezek közé tartozunk.
A támadófalba nem kéne ember? Megfeledkeztünk róluk.Amadeus91
ettől függetlenül még az is lehet h kurva nagy QB lesz, és még az sem lehetetlen h nálunk, adottságai megvannak, az meg h csúnyán dob nem hátrány, attól még lehet hatékony.
Ingramet leírta nasheem barátom, én az rb-t is luxuspicknek gondolom, ugyanakkor kétségtelen, hogy egy szem RB-nk van (Scott) aki már látott NFL playt, és szerződése van 2011-re. (de pl nem gondolom azt sem h Peermant feleslegesen tartogattuk volna rosteren tavaly). de jó futójátékhoz inkább jó fal kellene, mint jó futó, úgyh inkább más posztokban kellene sztem gondolkodni.
én DL-re mennék első körben, és OL-re a másodikban.
több mint 13 éve
Newton a rémálmom. Nem NFL QB, 1/4-es meg végképp nem. Tipikus college közönség és média kedvenc.amennyire tudom ő 3-4 OLB-nek lenne a legjobb, esetleg 4-3 SLB, de nekünk 1/4-en ordas luxus lenne.és Newton-nal, Ingram-mel mi a baj? Túl nagy hype? West-Coast offensbe nem egy olyan QB kéne aki futni is tud? Mi lett azzal a DT-lel, Dareus?, róla rég volt "hír" ilyen mock draftokon, hogy mi draftolnánk.
sztem a 3+ kör után lehetne érdemes MLB-ről beszélni, ha úgy gondolják h Muckelroy nem lesz megoldás.gabtsi
A támadófalba nem kéne ember? Megfeledkeztünk róluk.Amadeus91
Ingram nagyon jó futó, de én mindig félek az ilyen magasan draftolt RBktől. Nagyon nagy a bust veszély, persze ha bejön, akor pár évig nincs futógond. Másrészt viszont nincs az a futó,aki szar fal mögött is jó lenne.
Dareus még mindig az egyik legjobb opció. A kérdés az, hog ymi lesz, ha ő és Failey kimegy előttünk. Erre azért elég nagy az esély.
Az OL vitán felül erősítendő, de nincs ilyen magasan jegyzett OL ember idén, főképp, hogy nekünk a fal belseje lyukas. A Dagit valszeg még nem most akarjuk félretenni. Az OL erősítése miatt lenne jó egy letréd, de arról sokat volt már itt szó, hogy miért nem fog menni.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Ingram, Newton... hát nem lettem nyugodtabb. Akkor már sokkal inkább Bowers, a kis Punci vagy végszükség esetén a tongai DT srác.nasheemIngram >> Bowers
Szvsz. Ha nem maradna Benson.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 905
amennyire tudom ő 3-4 OLB-nek lenne a legjobb, esetleg 4-3 SLB, de nekünk 1/4-en ordas luxus lenne.és Newton-nal, Ingram-mel mi a baj? Túl nagy hype? West-Coast offensbe nem egy olyan QB kéne aki futni is tud? Mi lett azzal a DT-lel, Dareus?, róla rég volt "hír" ilyen mock draftokon, hogy mi draftolnánk.
sztem a 3+ kör után lehetne érdemes MLB-ről beszélni, ha úgy gondolják h Muckelroy nem lesz megoldás.gabtsi
A támadófalba nem kéne ember? Megfeledkeztünk róluk.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
amennyire tudom ő 3-4 OLB-nek lenne a legjobb, esetleg 4-3 SLB, de nekünk 1/4-en ordas luxus lenne.sztem a 3+ kör után lehetne érdemes MLB-ről beszélni, ha úgy gondolják h Muckelroy nem lesz megoldás.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 905
szerintem is.gabtsiVon Miller? Lecsúszik 4.pickre? Egyáltalán MLB?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Ingram, Newton... hát nem lettem nyugodtabb. Akkor már sokkal inkább Bowers, a kis Punci vagy végszükség esetén a tongai DT srác.
több mint 13 éve
simán benne van, én fosok is tőle megmondom őszintén.hogy mer húzni valami igazán újat.Mikeysomething NEWtonHöri
Ingram meg nemtom, nem lennék ellene alapvetően, ha nem 1/4en akarnánk rb-t húzni úgy, hogy hónapokkal előtte győztél meg h tök felesleges. akkor inkább LeShoure a második elején.
de tény h én sem látom a need/value találkozást 1/4-re.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Én tegnap este már letöltöttem, és ma este meg is hallgatom. 😊
több mint 13 éve
nem hallgatjátok a podcast-ot. Hörivel kitaláltuk az ideális megoldást nektek 😊haromtabban én a tippjeimben nem sok újat mondtam, ingram is ott van az alul linkelt mockomban.
a nagy különbség, hogy te 10 helyre bekiabáltad a CB-t 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem hallgatjátok a podcast-ot. Hörivel kitaláltuk az ideális megoldást nektek 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 752
De nem úgy...
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Én nagyon bízom a kis Grudenben, és főleg abban, hogy mer húzni valami igazán újat.