NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
tegnap láttam egy helyi újságírótól egy tweetet, miszerint Palmer nem fogja meggondolni magát, és a döntésén nem változtatott az OC váltás.mondjuk azt nem tudom, hogy miként gondolják a trade-et jelen körülmények között.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Én is így gondolom. Bár én már sokszor leírtam, hogy meglennék Benson nélkül is.Gruden Palmerről:
"I have not talked to him yet, no. We’ll leave that to Coach Lewis and Mr. Brown and let them handle it, and when the time is right hopefully I’ll get a chance to talk to him."Azért ez nekem fura. Mert én azt gondolnám, hogy egy frissen kinevezett OC helyből felhívja a franchise QB-t, hogy legalább megkérdezze, mit szól ahhoz, hogy WCO lesz. Vagy nem tudom, de ez így mindenképpen érdekes nekem.
"I think right now, yes. Until told otherwise he’s on our roster and he’s got another (four years) on his contract. Until I hear something different we’re going to go forward with him as our quarterback. That’s the only approach I can take right now. Whether it’s right or wrong I do not know but that’s the way I’m going about things."
több mint 13 éve
nem mintha számítana de egyre kevésbé szeretném Bensont vissza.szerintem belőle kihoztuk a maximumot, és igazából láttuk hogy miből él, jó fal mögött pedig nagyságrendekkel kevesebbért elszaladgál valaki ilyen szinten.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
The passing tree, which identifies routes by numbers, is now going to be replaced by words. Lewis doesn't think that will hurt the growth of guys like wide receiver Jerome Simpson, who took three years to get comfortable in the old system.Hát nagyon remélem, hogy Simpson nagyon gyorsan megtanulja az új rendszert.
"Every one of my coaches who has been in this system said it's much easier for young guys," Lewis said. "It's conceptual and the young players will have an opportunity to step forward much quicker. You change personnel; you don't necessarily change concepts. And that's how I see defense. The best offensive teams in the NFL, their plays seem plentiful, but they're really not. Their personnel is.
...
Which should be good news for running back Cedric Benson, not pleased with Palmer's franchise-high 586 passes. Palmer and Benson couldn't be reached for comment. But Benson had to like Gruden's opening act.
"We have to run the ball between the tackles," Gruden said. "We have to be a physical team up front. We're going to challenge our offensive line to be physical. We're not going to spread out and go no-huddle every down and throw the ball 65 times a game. I intend on pounding the ball and being able to pound the ball."Hivatalos oldal
Leginkább őmiatta szurkolok annak, hogy minél előbb legyen új CBA.
Benson pedig gondolom már szólt Brownnak, hogy ő bizony maradni akar. 😊
több mint 13 éve
Florida Atlantic jogos, az a másik Sun Belt-es egyetem (a Troy szintén) 😊szép lenne, ha a Florida ellen mutathatta volna meg magát, de a pár fokkal gyengébb Florida International ellen játszottFlorida Atlantic szerepel a címben, de nekem ez nem sokat mond. HA kialszom a ma éjszakát, majd megnézem.nasheem
DLF a Tebow-light, de szerintem az új offense-ben sem lesz sok keresnivalójaJJ Tiller
a lényeg, hogy egy erősebb csapat ellen jobban le lehetett volna mérni, de azokkal alig játszott a CMU, 2009-ben a Boston College mondjuk jól a helyére tette LeFevourt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szép lenne, ha a Florida ellen mutathatta volna meg magát, de a pár fokkal gyengébb Florida International ellen játszottFlorida Atlantic szerepel a címben, de nekem ez nem sokat mond. HA kialszom a ma éjszakát, majd megnézem.
DLF a Tebow-light, de szerintem az új offense-ben sem lesz sok keresnivalójaJJ Tiller
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
szép lenne, ha a Florida ellen mutathatta volna meg magát, de a pár fokkal gyengébb Florida International ellen játszottEz a 2008as Florida elleni.A TYTen fent van a Troy elleni bowl meccse, illetve a Motor City bowl is, de azt senki nem seedeli.nasheemhárom Motor City Bowlon is játszott, amelyek közül a 2007-eset lenne érdemes megtekinteni, de a Troy elleni GMAC Bowl sem rosszJJ Tiller
Amúgy szerinted milyen a gyerek? Lehet belőle cserebogár?nasheem
DLF a Tebow-light, de szerintem az új offense-ben sem lesz sok keresnivalója
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ez a 2008as Florida elleni.három Motor City Bowlon is játszott, amelyek közül a 2007-eset lenne érdemes megtekinteni, de a Troy elleni GMAC Bowl sem rosszJJ TillerA WCO nem egy főleg passzjátékra épülő támadó taktika? (Lehet rosszul tudom). Egy ilyen szóródó taktikában lehet egy mozgékonyabb QB mint DLF valóban jó lehet. Ha jól tudom kifejezetten jó rush statisztikája volt az egyetemen.A TYTen fent van a Troy elleni bowl meccse, illetve a Motor City bowl is, de azt senki nem seedeli.nasheem
Ha találtok olyan meccset ahol DLF játszik, akkor megmondanátok kérlek, hogy honnan tudom letölteni?Amadeus91
Amúgy szerinted milyen a gyerek? Lehet belőle cserebogár?
több mint 13 éve
három Motor City Bowlon is játszott, amelyek közül a 2007-eset lenne érdemes megtekinteni, de a Troy elleni GMAC Bowl sem rosszA WCO nem egy főleg passzjátékra épülő támadó taktika? (Lehet rosszul tudom). Egy ilyen szóródó taktikában lehet egy mozgékonyabb QB mint DLF valóban jó lehet. Ha jól tudom kifejezetten jó rush statisztikája volt az egyetemen.A TYTen fent van a Troy elleni bowl meccse, illetve a Motor City bowl is, de azt senki nem seedeli.nasheem
Ha találtok olyan meccset ahol DLF játszik, akkor megmondanátok kérlek, hogy honnan tudom letölteni?Amadeus91
---
több mint 13 éve
A WCO nem egy főleg passzjátékra épülő támadó taktika? (Lehet rosszul tudom). Egy ilyen szóródó taktikában lehet egy mozgékonyabb QB mint DLF valóban jó lehet. Ha jól tudom kifejezetten jó rush statisztikája volt az egyetemen.A TYTen fent van a Troy elleni bowl meccse, illetve a Motor City bowl is, de azt senki nem seedeli.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
http://www.youtube.com/watch?v=m-7sEg7JgLQhttp://www.youtube.com/watch?v=8GXlsr8Iptk&feature=related
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
A WCO nem egy főleg passzjátékra épülő támadó taktika? (Lehet rosszul tudom). Egy ilyen szóródó taktikában lehet egy mozgékonyabb QB mint DLF valóban jó lehet. Ha jól tudom kifejezetten jó rush statisztikája volt az egyetemen. Ha találtok olyan meccset ahol DLF játszik, akkor megmondanátok kérlek, hogy honnan tudom letölteni?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Nagyon ördögtől való lenne azt gondolni, hogy LeFevour miatt jött a spread/WCO szaki Gruden OC-nak? 😀
több mint 13 éve
Hát a CMU spreadet nyomott DLF-fel, szóval csak ebből kiindulva akár jó is lehetne.MikeyJa, nekem is ezért ütött szöget a fejembe. Ha az első 3-4 körben úgysem QBt húzunk, akkor utána meg már minek. Feltéve, ha legalább edzésen jól mozog LaFevour.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Hát a CMU spreadet nyomott DLF-fel, szóval csak ebből kiindulva akár jó is lehetne.
több mint 13 éve
DLF vajh jó lehetne Palmer lelépése esetén egy run first csapatba, egy korrekt fal mögött? Vagy ha nem jó, akkor legalább elégséges?Tudom a gyerekből semmit nem láttunk, így nincs válasz, csak egy ötlet volt. Próbálok keresgélni CMU meccseket, hátha lesz valamelyik torrent oldalon. Legalább Bowl meccseit jó lenne látni.
több mint 13 éve
Rossz hír, hogy Dunlap új ügynöke egy bizonyos Drew Rosenhaus lett.MikeyRohadt hiéna. Dunlap kapós lett. Nem véletlenül.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Rossz hír, hogy Dunlap új ügynöke egy bizonyos Drew Rosenhaus lett.MikeyHáát, a sok pozitív dolog (OC csere) ellen kell valami rossz is. :rolleyes:
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Rossz hír, hogy Dunlap új ügynöke egy bizonyos Drew Rosenhaus lett.
több mint 13 éve
csak a színek és a logo más bajom nincs 😊mondanám, hogy simán nyer a Packers, de a szezon elején őszintén néztem hülyének mindenkit aki valamit kinézett a Steelersből, és hát nem szeretném még egyszer elkövetni ezt a hibát 😊
több mint 13 éve
Most mi bajod az avatarommal? 😀 Két kedvenc Steelers játékosom közül az egyik sisakját kiraktam, jön a meccs, ennyi! 😉
több mint 13 éve
azért ez az avatar erős booooo 😊nekem is több variáció van a fejemben, de nevező továbbra is Palmer nálam elsősorban. egyszerű okból, kevesebb orvosolandó needünk lenne. továbbra is első kör DL, és akkor a másodikban és akár a harmadikban _is_ jöhet az OL.
én ezen a drafton nem hoznék QB-t ha megy Palmer akkor sem, inkább egy átmeneti időszakra egy WCO-ban jártas veteránt elsősorban Alex Smith de akár McNabb egy évre, aztán ha megvan a két front, a skill playerek is megvannak (bár csak Shipleynek van szerződése 2012-re) akkor jöhet a QB, akár elsőben is.
több mint 13 éve
Brat csak annyit nyilatkozott, hogy Palmer hívta, ami neki jól esett. Ebből nekem csak erősen közvetve következik, hogy szeretett QBnk nem Bratkowski ellen beszélt az ominózus Brown ebédnél. Rohadtul remélem, hogy nem lép le. Illetve ha menni akar továbbra is, akkor most már azt mondom menjen, de az egyet jelent a QB 1 pickkel. Attól meg kiráz a hideg....nasheemNe rázzon ki! 😊
Ha kb. azt fogjátok játszani, amit sejteni vélünk, akkor 1.ben adjátok meg Zimmernek, ami Zimmeré, és utána fogtok még találni olyan srácot, aki, ha nem is akkora ígéret, mint CP volt, de a kialakítandó új rendszert elviszi. Kicsit azt érzem, mint nálunk.
Nálunk a Billsnél sem az a cél jövőre, hogy a Patset oda vissza megverjük (bár egyszer már azért de jó lenne), hanem, hogy fokozatosan építkezve egyre versenyképesebb csapatunk legyen, és verjük meg üzembiztosan azokat a csapatokat akik kb olyan jók, mint mi, és kapjuk el azokat az adott meccsen, akik kicsit talán előrébb vannak.
Én azt tapasztaltam, hogy a nagyon nagyon magas mérce megöli az építkezést.
Kiszaladhat egy egy jobb év, de amúgy jönnek a nagy bukták, frusztráció, stb.
több mint 13 éve
Mindenesetre abból a szempontból örülök ennek az igazolásnak, hogy hosszú idő után talán újra látunk valami "eredetit" támadó koordinátortól.DoMamen.
egyre többet olvasok az arcról annál szimpatikusabb ez a lépés. Marvin nagyon dicsérte a futójátékát és e mellé jön a WCO, vagyis vissza a gyökerekhez.
egy aggodalmam van, hogy CBA híján lesz e elegendő idő az új rendszer elsajátításához.
több mint 13 éve
Azért CP elképesztően nagy respektje van még mindig 3 ilyen trágya szezon után is.