Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
reméljük a mi vérfrissítésünk (Gruden) jól be fog válni.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 903
Szerintem nem sokan vannak, akik értik akár csak egy kicsit is.Haveri alapon? tiszta Magyarország....
Mintha egy zártkörű klub lenne, ahova csak nagyon kiváltságos emberek kerülhetnek be.
("Vicces" hogy az előző hsz-emre két like is ment.)Mikey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Szerintem nem sokan vannak, akik értik akár csak egy kicsit is.Mintha egy zártkörű klub lenne, ahova csak nagyon kiváltságos emberek kerülhetnek be.
("Vicces" hogy az előző hsz-emre két like is ment.)
több mint 13 éve
Rohadtul nem értem az egész liga staff managementjét.nasheemAttól hogy vki OC-ként megbukott, még lehet jó QB coach. Másrészt annyiban igazad van, hogy elég belterjesek ezek az NFL edzői cserélődések.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Rohadtul nem értem az egész liga staff managementjét.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
trade értéket nézve mindenképp igazad van (más kérdés,hogy nekünk top5-ben PP kivételével nem nagyon kell senki,ő meg szerintem hamarabb kimegy a 4.helynél 😊 )ezért voltam megengedő a számítás elfogadásával, nem állítom, hogy tökéletes rendszer, de közelítőleg azért jól mutatja, hogy ezzel a trade-del rajtatok kívül senki nem járna jól.gabtsiaz 1/4es pick értéke 1800, az 1/23-é 760, ezen logika mentén önmagában Kolb értéke 1/15-ös picket (1050) jelent (ha elfogadjuk a számokat, és fair trade-ben gondolkodunk). hát lol.gabtsia fizetések miatt ez a draft táblázat hülyeség,azt is figyelembe kell venni,hogy a két pick között kb 5 milla van poszttól függetlenül,bónuszokkal együtt 7-8 milla,ami nem kevésNewman
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 903
Beleillene a csapatunkba valóban, már ami az előítéletet illeti.Kolb nálunk? Nehogy már...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Most már előélete is van ---> jöhet.Mikey😀 Én is így vagyok vele, igazi erőfutó, ha Benson megy akkor őt én is szívesen látnám.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Most már előélete is van ---> jöhet.
több mint 13 éve
én nagyon szívesen látnám, sztem jó fit lenne.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Voltak olyan ötletek itt anno, hogy Bush-t látnátok Benson helyett (Raiders).http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81e472ef/article/raiders-rb-bush-arrested-for-driving-while-intoxicated?module=HP_headlines
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
ezért voltam megengedő a számítás elfogadásával, nem állítom, hogy tökéletes rendszer, de közelítőleg azért jól mutatja, hogy ezzel a trade-del rajtatok kívül senki nem járna jól.az 1/4es pick értéke 1800, az 1/23-é 760, ezen logika mentén önmagában Kolb értéke 1/15-ös picket (1050) jelent (ha elfogadjuk a számokat, és fair trade-ben gondolkodunk). hát lol.gabtsia fizetések miatt ez a draft táblázat hülyeség,azt is figyelembe kell venni,hogy a két pick között kb 5 milla van poszttól függetlenül,bónuszokkal együtt 7-8 milla,ami nem kevésNewman
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Cioffi után újabb távozó: WR coach Mike Sheppard.According to Joe Reedy, confirmed through Brad Johansen, Sheppard will be heading south to Jacksonville to take over as the Jaguars quarterback coach.Cincy JungleOffense edző, szóval nem tudom sajnálni.
több mint 13 éve
az 1/4es pick értéke 1800, az 1/23-é 760, ezen logika mentén önmagában Kolb értéke 1/15-ös picket (1050) jelent (ha elfogadjuk a számokat, és fair trade-ben gondolkodunk). hát lol.gabtsia fizetések miatt ez a draft táblázat hülyeség,azt is figyelembe kell venni,hogy a két pick között kb 5 milla van poszttól függetlenül,bónuszokkal együtt 7-8 milla,ami nem kevés
több mint 13 éve
az 1/4es pick értéke 1800, az 1/23-é 760, ezen logika mentén önmagában Kolb értéke 1/15-ös picket (1050) jelent (ha elfogadjuk a számokat, és fair trade-ben gondolkodunk). hát lol.
több mint 13 éve
az én értelmezésemben is úgyhangzik hogy egy letréddel leadod az 1/4-et 1/23 és 1/25-re és gyakorlatilag kis torzítással CP-t egyazegyben cserélted le Kolbra. A három első körös pikk az vágyálom kategória, de szerintem egy elsőköröst egy második és plussz valahanyadikat mindenképp kellene kapnotok, ha megy..........
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ha Palmer mindenképp menni akar, akkor az seahawks pick tényleg jó érte.Amúgy az insideren volt egy okoskodás, CP hatásáról az SB esélyekre.
http://insider.espn.go.com/insider/blog?name=millman_chad&id=6112053
És a nem publikus részből az érdekesebb számok:
1. Arizona Cardinals | Win Jump: 3.2 | Playoff Odds Jump: 51.2 percent
2012 Super Bowl Odds on Feb. 7: 150-1 | With Palmer: 30-1
2. San Francisco 49ers | Win Jump: 2.8 | Playoff Odds Jump: 49.5 percent
2012 Super Bowl Odds on Feb. 7: 50-1 | With Palmer: 22-1
3. Tennessee Titans | Win Jump: 1.7 | Playoff Odds Jump: 31.2 percent
2012 Super Bowl Odds on Feb. 7: 75-1 | With Palmer: 30-1
4. Seattle Seahawks | Win Jump: 1.4 | Playoff Odds Jump: 18.0 percent
2012 Super Bowl Odds on Feb. 7: 65-1 | With Palmer: 30-1
5. Minnesota Vikings | Win Jump: .6 | Playoff Odds Jump: 9.1 percent
2012 Super Bowl Odds on Feb. 7: 70-1 | With Palmer: 28-1
Ultimately, it's clear that a few teams might be worth a bet well before the trading gets started. And it's also clear that if the Bengals ultimately cede to Palmer's wishes, they can maximize their own return by sending him out of the conference to the NFC West.
több mint 13 éve
85
363
Hát igen Kolbról sosem értettem kinek jutott eszébe hogy ő kezdő lesz valaha (főleg Vick előtt), de szerintem az 1/4-et mi nem tudjuk "kihasználni". Palmer hiába top10 vagy 20 akármi, egy elsőkörösnél többet aligha kapnánk érte szóval a Seattle trade része mondhatni rendben van, viszont igazad van az eagles rész nagyon nem jön ki jól mivel Kolb nem egy nagy erősítés.Most ahogy ezt leírtam elgondolkoztam hogy mi lehetne, meg mi lenne ha mondjuk Palmer -> Seattle és nem tudom elképzelni hogy hogy oldanánk meg a QB kérdést nélküle..
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Kár hogy a cserebere, meg a több klubos trade nem a mi világunk, illetve nem gondolom, hogy jól jönnénk ki valami hasonlóból. Vélhetően marad az 1/4 és reméljük, hogy nem QB vagy Green jön. Illetve Remélem, hogy PP sem, bár ő nagyon jó, de ez egyben azt is jelentené, hogy JoJo veszni látszik.Az 1/4 és a Cam Newton hype engem nagyon zavar. Igazából ha nem jön össze Fairley vagy legalább Dareus, akkor a letréd jobb lehet, mint Bowers.nasheemHatalmas +1.
Tegnap egyébként történt egy felettébb izgalmas roster move. CB David Pender roster exemptionról az 80-man rosterre került.
(Offseasonben az ilyen hírek is élményszámba mennek.)Mikey
85, ha Kolbot kiveszed az egyik serpenyőből (mert ha jól értem, akkor őt Te sem értékeled sokra) akkor adtunk egy Top10, 15 vagy legyen csak Top20 QBt meg egy 1/4et 2 húszon kívüli pickért. Önmagában a 4. pick többet ér. Nekem ez sehogy nem tűnik jónak.
több mint 13 éve
85
363
Solomon Wilcots (NFL analyst, rádió show vezető, korábbi Bengals) mondta ezt a saját rádió showjában:Szerintem meg Brown hülye ha egy ilyet nem fogad el. Az 1/4-ből ami nekünk nem kell és a nulla ambícióval játszó vagy visszavonuló egyébként is az utóbbi években sikertelen 30+ irányító helyett kapunk két első körös picket és egy tavaly még kezdő szinten emlegetett irányítót. A két első kört nem kell magyarázni, egy hozzánk hasonló fiatal és fiatalodó csapatnak nagyon jól jön, Kolb mondjuk szerintem is szar de azt meg valahogy elintézzük.
Eagles adja 1/23 és Kevin Kolb = Bengals adja 1/4
Seahawks adja 1/25 = Bengals adja Carson Palmer.
Így állítólag Cincy nem járna rosszul, kap új QB-t, és két első köre is lesz. Indoklás még: Bengals szerinte drafton sem talál Kolb-nál jobb QB-t, Eagles-nek meg jól jönne a top pick, ott már Patrick Peterson is elérhető lehet. Szerinte a Bengals még azért jönne ki jól, mert Kolb nagyon passzol az ő játékstílusukba (többször is járt a két csapat edzésén Wilcots, innen az alapötlet). Palmer - Seattle trade meg Carroll személye miatt jöhetne létre szerinte (ugye volt edzője). Egyébként Kolb-ról ugye itt lehet olvasni magyarul, hosszan, miért lehet ő jó QB NFL-ben: 1. rész és 2. rész.deny79
Palmernek meg nem is kell jobb hely Seattlenél.
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Az 1/4 és a Cam Newton hype engem nagyon zavar. Igazából ha nem jön össze Fairley vagy legalább Dareus, akkor a letréd jobb lehet, mint Bowers.nasheemHatalmas +1.
Tegnap egyébként történt egy felettébb izgalmas roster move. CB David Pender roster exemptionról az 80-man rosterre került.
(Offseasonben az ilyen hírek is élményszámba mennek.)
több mint 13 éve
Kolb hígfos. A zavarosban halászva (3-5kör) is húzhatunk ilyen szintű QBt. Az viszont nagyon tetszene, ha a CP+1/4 kombót 2 elsőkörre+egy kezdőre tudnák cserélni. Az 1/4 és a Cam Newton hype engem nagyon zavar. Igazából ha nem jön össze Fairley vagy legalább Dareus, akkor a letréd jobb lehet, mint Bowers.
több mint 13 éve
Mikey
18 752
Szerinte a Bengals még azért jönne ki jól, mert Kolb nagyon passzol az ő játékstílusukba (többször is járt a két csapat edzésén Wilcots, innen az alapötlet).deny79Akkor szóljanak Wilcotsnak, hogy jövőre már teljesen más offense lesz, amibe Kolb - szerintem - nem igazán illene bele.
Egyébként a hajam tépném egy ilyen csere után.