Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 341 — capitaine du château de Vienne 1487
Solomon Wilcots (NFL analyst, rádió show vezető, korábbi Bengals) mondta ezt a saját rádió showjában:
Eagles adja 1/23 és Kevin Kolb = Bengals adja 1/4
Seahawks adja 1/25 = Bengals adja Carson Palmer.

Így állítólag Cincy nem járna rosszul, kap új QB-t, és két első köre is lesz. Indoklás még: Bengals szerinte drafton sem talál Kolb-nál jobb QB-t, Eagles-nek meg jól jönne a top pick, ott már Patrick Peterson is elérhető lehet. Szerinte a Bengals még azért jönne ki jól, mert Kolb nagyon passzol az ő játékstílusukba (többször is járt a két csapat edzésén Wilcots, innen az alapötlet). Palmer - Seattle trade meg Carroll személye miatt jöhetne létre szerinte (ugye volt edzője). Egyébként Kolb-ról ugye itt lehet olvasni magyarul, hosszan, miért lehet ő jó QB NFL-ben: 1. rész és 2. rész.deny79
hát ez nemcsak elsőránézésre tűnik rossznak, ennyire még Brownnak se mentek el

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Solomon Wilcots (NFL analyst, rádió show vezető, korábbi Bengals) mondta ezt a saját rádió showjában:
Eagles adja 1/23 és Kevin Kolb = Bengals adja 1/4
Seahawks adja 1/25 = Bengals adja Carson Palmer.

Így állítólag Cincy nem járna rosszul, kap új QB-t, és két első köre is lesz. Indoklás még: Bengals szerinte drafton sem talál Kolb-nál jobb QB-t, Eagles-nek meg jól jönne a top pick, ott már Patrick Peterson is elérhető lehet. Szerinte a Bengals még azért jönne ki jól, mert Kolb nagyon passzol az ő játékstílusukba (többször is járt a két csapat edzésén Wilcots, innen az alapötlet). Palmer - Seattle trade meg Carroll személye miatt jöhetne létre szerinte (ugye volt edzője). Egyébként Kolb-ról ugye itt lehet olvasni magyarul, hosszan, miért lehet ő jó QB NFL-ben: 1. rész és 2. rész.
több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Ezt olvastátok a cbssport gyorsjelentései között?
Potential free agent linebacker the Ravens could target: Dhani Jones. The 6-1, 236-pounder had a career-high 125 tackles for the Bengals this season, marking the third straight year he has recorded at least 113. But at 32, how many good seasons does he have left?

Azért ezt nem kellene...nasheem
Hát ha adják helyette Suggs-ot akkor vihetik 😀 .
Viccet félretéve, nem hiszem, hogy az egyik életképes lb-nknek kellene elengedni. Habár már tényleg 32, de akkoris, Mau-ra vagy Muckelroyra bízni a védelem közepét szerintem erős húzás...mondjuk, ha építkezünk akkor tegyük azt.

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
Ezt olvastátok a cbssport gyorsjelentései között?
Potential free agent linebacker the Ravens could target: Dhani Jones. The 6-1, 236-pounder had a career-high 125 tackles for the Bengals this season, marking the third straight year he has recorded at least 113. But at 32, how many good seasons does he have left?

Azért ezt nem kellene...

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
már hogyne lennének. semmilyen nyomást nem tudunk a fal belsejéről generálni. jó, Atkinst nagyon szeretem énis de nagyon messze van egy minőségi interior pass rushertől. hihetetlen módon dobna az egész védelmen egy kurva jó fal, amiből (majdhogynem) csak egy ilya playa hiányzik. nem mondom h Rogers az egyetlen megoldás a gondjainkra, de ha nem esik le #4-ig valaki, akkor valamilyen úton módon meg kell oldjuk, akár egy két évre míg felnő vki.

bizonyította hogy tud hatékonyan játszani a csoportban, és egyszer már majdnem hozzánk került.gabtsi
Helló!

Nem értem, miért rúgta ki DJ! Ha nem is szervesen, de elvileg illeszkedne a világképébe, amúgy is single gap D lesz indulásnál.
Problémát érzek a háttérben!
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 752
According to Draft Insider, six different teams are ranking Cam Newton as the number one prospect in the 2011 NFL Draft.Cincy Jungle
Húú. Remélem a hatnak nem tagja a Bengals.

+ szerk.:

"With Ray Horton being hired as Arizona’s defensive coordinator, a Bengals assistant who is also well versed in Dick LeBeau’s system will be joining him with the Cardinals.

Louie Cioffi, who has been with the team since 1997, will be hired as assistant defensive backs coach. Besides helping to coach the defensive backs with the Bengals, Cioffi handled the computer preparation work for the defense on the upcoming week’s opponent."
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
sok mosolygós pillanat garantálva, Andre Smith on twitter:
http://twitter.com/#!/BigSmitty71

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 903
Felőlem jöhet.

Nem hiszem, hogy gyengülnénk vele...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
már hogyne lennének. semmilyen nyomást nem tudunk a fal belsejéről generálni. jó, Atkinst nagyon szeretem énis de nagyon messze van egy minőségi interior pass rushertől. hihetetlen módon dobna az egész védelmen egy kurva jó fal, amiből (majdhogynem) csak egy ilya playa hiányzik. nem mondom h Rogers az egyetlen megoldás a gondjainkra, de ha nem esik le #4-ig valaki, akkor valamilyen úton módon meg kell oldjuk, akár egy két évre míg felnő vki.

bizonyította hogy tud hatékonyan játszani a csoportban, és egyszer már majdnem hozzánk került.

több mint 13 éve
MarioAna 1 997
Biztos, hogy egy 32 éves játékos jelentene megoldást azon DT problémáinkra, amelyek talán nincsenek is?Mikey
Én bízok a Sims-Peko-Atkins-Tank 4esben, 2 közülük csak tud kezdő szinten játszani, vagy rotáljuk őket vagy bánom is én.

Igazából nem hiszem, hogy a D-fallal lenne a baj, a D-Fal edző ki ha szabad kérdeznem? Szerintem ki lehetne belőlük hozni többet is (Geathers-Odom-M.Johnson-Dunlap-Fanene DE sor sem gyenge szvsz).

Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Biztos, hogy egy 32 éves játékos jelentene megoldást azon DT problémáinkra, amelyek talán nincsenek is?
több mint 13 éve
Rogerst kitették a Barnák, nemtudom de lehet ha megfelelően tudnánk motiválni, még talán valós hozzáadott értékkel is bírna, és nézhetnénk más need után az első körben.gabtsi
Agreed!

több mint 13 éve
Rogerst kitették a Barnák, nemtudom de lehet ha megfelelően tudnánk motiválni, még talán valós hozzáadott értékkel is bírna, és nézhetnénk más need után az első körben.

több mint 13 éve
corner tag 14.35 guriga!! :o :o
http://www.macsfootballblog.com/2011/01/2011-franchise-and-transitition-tag.html

jézus mária, ordas faszság lenne erre játszani a hosszútávú helyett, még egy "kicsi" és meg is van egy multiyear garantáltra.gabtsi
Na neeeee! Nem lehetünk ennyire vakegerek... Ha JoJo minimális hajlandóságot mutat a hosszabbításra, meg kell adni amit kér. Pont.

Ja csak most olvastam el. Még jó hírnek is minősíteném. Így csak nem taggel akarjuk majd idekötni.

több mint 13 éve
Carson Palmer's house going up for sale

Channel 9 Sports has learned that Palmer is about to list his Indian Hill home for sale. A local Comey-Shepherd representative confirmed that preparations are being made to put Palmer's residence on the market, hopefully by March.

Mindenki lássa bele, amit akar...Mikey
Az ingatlanpiaci hitelválság miatt eddig nem tudta volna értékén eladni a kecót. Most élénkül a piac, megpróbálja.
Ha nem ez, akkor meg le akar lépni. A büdös pi...ba 😕

több mint 13 éve
corner tag 14.35 guriga!! :o :o
http://www.macsfootballblog.com/2011/01/2011-franchise-and-transitition-tag.html

jézus mária, ordas faszság lenne erre játszani a hosszútávú helyett, még egy "kicsi" és meg is van egy multiyear garantáltra.

több mint 13 éve
Carson Palmer's house going up for sale

Channel 9 Sports has learned that Palmer is about to list his Indian Hill home for sale. A local Comey-Shepherd representative confirmed that preparations are being made to put Palmer's residence on the market, hopefully by March.

Mindenki lássa bele, amit akar...
több mint 13 éve
nem biztos h jó ötlet ebből direkt következtetést levonni.

sztem teljesen életszerű h az elvágyódó QB-t most nem az OC hívja, mindenféle ötletekkel, hanem a tulajdonos és a vezénylőtábornok ül le vele, hogy megtudják/megoldják a gondjait, amik vszleg messzebbre vezetnek mint a támadó filozófiánk.

btw, Palmer egyszer "szólalt" meg a kérdésben, ez volt az a nyilatkozat a David Dunn interpretációjában. no ebben semmi megfordíthatatlan nem volt, csak annyi, hogy meggyőződése h mindkét félnek az elválás lenne a legjobb.
persze ilyet senki nem mond véletlenül és tudjuk hogy mérhetetlenül classy volt mindig is Palmer, de azért én még mindig remélek.gabtsi
Passz, igazából lövésem sincs mit, hogyan szokás az NFLben. Kiindulni meg csak abból tudok, hogy ha elmennék kisfőnöknek egy céghez, ahonnan a kulcspozícióban lévő beosztottam le akar lépni, akkor függetlenül a nagyfőnököktől legalább annyit mondanék neki, hogy "Helló, itt vagyok, számítok Rád, remélem maradsz!". Ez úgy nagyjából a nulladik lépésem lenne, akkor is, ha a meggyőzése nem elsősorban az én feladatom, kompetenciám. Rontani nem nagyon lehet a helyzeten egy ilyen telefonnal.

több mint 13 éve
Revis retteg Chad-től 😊

http://msn.foxsports.com/nfl/story/darrelle-revis-chad-ochocinco-new-york-jets-020711

több mint 13 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Benne lennék egy Clausen -Palmer tradeben. (csak fantasy nincs semmi konkrétum)Amadeus91
Én bármi másban inkább benne lennék

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 903
Benne lennék egy Clausen -Palmer tradeben. (csak fantasy nincs semmi konkrétum)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mindenki remél, ettől még a nyers tények nem a maradását vetítik elő.

Innentől kezdve pedig az igaz, hogy minden más csak belemagyarázás és okoskodás, de hát az offseason legrosszabb napjain mi mást tud tenni az egyszeri szurkoló, minthogy próbál kikövetkeztetni bizonyos dolgokat bizonyos nyilatkozatokból? 😊

Egy dolog biztos. Sok minden történhet, és azoknak a szöges ellentéte is.
több mint 13 éve
nem biztos h jó ötlet ebből direkt következtetést levonni.

sztem teljesen életszerű h az elvágyódó QB-t most nem az OC hívja, mindenféle ötletekkel, hanem a tulajdonos és a vezénylőtábornok ül le vele, hogy megtudják/megoldják a gondjait, amik vszleg messzebbre vezetnek mint a támadó filozófiánk.

btw, Palmer egyszer "szólalt" meg a kérdésben, ez volt az a nyilatkozat a David Dunn interpretációjában. no ebben semmi megfordíthatatlan nem volt, csak annyi, hogy meggyőződése h mindkét félnek az elválás lenne a legjobb.
persze ilyet senki nem mond véletlenül és tudjuk hogy mérhetetlenül classy volt mindig is Palmer, de azért én még mindig remélek.

több mint 13 éve
"...when the time is right hopefully I’ll get a chance to talk to him."

Mégis meddig kell várni egy alkalmas időpontra? Megvárja, amíg nem jön el az első campra? Mivel egy ilyen helyzetben alap, hogy új OCként felhívom a franchise QBt, szerintem ez csak púder. Valószínűleg Brown és Lewis már képbe hozta és a kép valószínűleg Palmer nélküli. Érdekes év lesz ez. Nagyon remélem, hogy meg sem próbálunk első 3 körben QBt draftolni.

több mint 13 éve
Hát valóban nem sok jelét látni, olvasni annak, hogy meggondolta volna magát.

Meg ez a Gruden-nyilatkozat is. Amíg rosteren van, addig ő vele számol. Nem érzem túl meggyőzőnek.