NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons
9
7
2:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
ki tudja meddig 😀várunk szeretettel!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Mivel GM ben Dalton és Gresham is nálam van, gyakrabban jövök szurkolni.
több mint 14 éve
állítólag Mike Brown Mallettet, míg az edzői stáb Dalton szerette volna. egyrészt ez ritka pozitív hír hatalommegosztás szempontjából, másfelől remélem igazuk lesz.
több mint 14 éve
Na gratulálok nektek Daltonhoz Eales fan társaim már unhatnak mert őt mantráztam akkor is ha tudtam hozzánk biztos nem fog jönni. Nekem főleg a Rose Bowl-n nagyon megtewtszett a játéka. Kívánom hogy sikeres karrier fusson be nálatok aztán mondjuk egy SB-n találkozunk amit persze mi nyerünk 😛
több mint 14 éve
nekem egyre jobban tetszik ez a pick. szegény ember von millerének tűnik, félelmetes atléta a csóka, kiváló hozzáállással, pörög mintha muszáj lenne. kicsit talán magasan jött, de nyilvánvaló, hogy ő kellett nekik, remélem igazuk lesz, pass rush sosem árt.
több mint 14 éve
Megintcsak nem ismerem a jövendőbeli rookiekat de én mindenképp safetyt vártam, a 3. körben általában lehet jókat találni és eddig csak 2-t vittek el. Ugyanakkor a Moch pick szerintem megmagyarázható, Zimmerék is azt mondták az interjúban hogy eleinte elsősorban 3rd downoknál mehetne be pass rushing LB-nek ami eddig hiányzott a csapatból, meg persze special team de azért egy 3. körös játékost csak arra hozni nyilván fölösleges lenne. Én bízom benne hogy még szerzünk használható safetyt és Mochból pedig Zimmer igazi állatot csinál85Zimmernek nagy tévedése eddig nem volt a draftjainkon, így tényleg bízhatunk benne, hogy használható lesz Moch is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Megintcsak nem ismerem a jövendőbeli rookiekat de én mindenképp safetyt vártam, a 3. körben általában lehet jókat találni és eddig csak 2-t vittek el. Ugyanakkor a Moch pick szerintem megmagyarázható, Zimmerék is azt mondták az interjúban hogy eleinte elsősorban 3rd downoknál mehetne be pass rushing LB-nek ami eddig hiányzott a csapatból, meg persze special team de azért egy 3. körös játékost csak arra hozni nyilván fölösleges lenne. Én bízom benne hogy még szerzünk használható safetyt és Mochból pedig Zimmer igazi állatot csinál

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
NA szerencsére maradt bent használható ember bőven. Ha most tényleg a G, RB, S posztok jöhetnek, akkor Boling, Jonny White, Taiwan Jones, Ahmad Black vagy McDaniel simán a kezdő közelében lehet az év második felében. Mindenesetre izgalmas lesz a mai nap is! Csak ezt a Moch picket tudnám feledni. Egy Geno vagy Scott szintű hátsókörös húzással helyre lehet hozni, sőt hoztunk mi már parádés safetyt az utolsó körből is 😉
több mint 14 éve
Moch olyan muckelroyos pick. Nem örülök neki, de Zimmerben bízom töretlenül
több mint 14 éve
WTF?!Harmadik körre húzni egy szituációs játékost, az elég érdekes.
Na mindegy, nekem nagyon késő van már így 43 alvásmentes óra után ahhoz, hogy ezt megértsem.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Zimmer on Moch: "He's a little bit of a projection guy. He has the ability with his speed we can use him in third-down situations."okéoké, de a 3. körben ???
több mint 14 éve
Ez nagyon érdekes pick, szerintem egyáltalán nem illik a 4-3ba.
több mint 14 éve
Maualuga twiter:@ajgreen_uga8 welcome to the Bengals bruh! Just don't come across the middle lol! # whodey!
😊

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
Na hát akkor hátradőlhetünk a fotelben, és nézhetjük, ahogy a fiatal offense tanul.Reméljük a legjobbakat.
Az első két pick papírforma volt, a 3/66 viszont bármi lehet. RB, OL, DL, LB, DB...
több mint 14 éve
köszönöm! hát erősségei jól hangoznak, gyengeségei meg idővel leküzdhetőek... potenciál megvan benne. blablabla
most már építsük a falat köré
több mint 14 éve
őt akarták, megkapták, csak aztán jó legyen!ambivalens érzéseim vannak.
több mint 14 éve
Megjegyzések:Négy évig kezdő a Horned Frogs-ban – 2009 és 2010-ben is a Mountain West konferencia Év Támadó Játékosa – All MWC első csapatába választották 2009 és 2010-ben – 41 győztes meccsével harmadik az NCAA örökranglistáján – Az iskolai rekordokat tartja passzolt yardokban, TD átadásokban, sikeres passzokban, passzkísérletekben is egyébiránt – Három bowl mérkőzésen választották MVP-vé – 2008-ban térdsérülés miatt kihagyott pár mérkőzést, de egyetemi pályafutást remek egymás utáni kezdési sorozattal zárult – Olyan rendszerben játszott, ahol rövid, könnyű passzokat kellett dobnia, nem kérték, hogy NFL szintű passzokat hajtson végre – Legjobban a West Coast Offensbe illik – Lehet nincsenek meg a fizikai tulajdonságai amiket várnánk tőle, de kompenzálja kézzel nem fogható tulajdonságokkal - Game manager típus, aki jobb egyetemi játékos, mint profi pospect – Leginkább csereként képzelhető el a következő szinten.
több mint 14 éve
dalton erősségeit, hátrányait bemásolja valaki ha kérhetem? 😊RushErősségek
Megfelelően erős a karja minden dobás végrehajtásához – Nagyon jó testfelépítéssel rendelkezik – Pontos és kiemelkedő a passzolási érzéke – Rendkívül okos és nagyon jó a foci intelligenciája - Józan döntéshozó és labdabiztos – Eléggé mobilis, hogy időt nyerjen a passzoláshoz – Nem sérülékeny és rengeteg tapasztalattal rendelkezik – Vezértípus és kiemelkedő a munkamorálja – Magabiztos, versenyző alkat és született győztes.
Gyengeségek:
Kisebb, mint a méretei mutatják – Nem a legjobb atléta – A dobómozdulata fejlesztésre szorul - A lábmunkáján van mit csiszolni – Gondot okoz neki a futásból passzolás – El kell sajátítania a pro style offense-t - Célpontjait sokszor túl nyilvánvalóan nézi ki magának a passzok előtt
több mint 14 éve
Jó pick szerintem 😊 Hajrá srácok, bízok benne!
több mint 14 éve
Dalton. Megy a haja a mezszínhez 😀
több mint 14 éve
MarioAna
1 997

Mostmár csak az kell, hogy valaki dobáljon is neki, kezdek megbékélni egy esetleges Mallett pickkel 😊
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Gyertek mibbit chatre, mert különcködni jó!http://01.chat.mibbit.com/
#bowldraft