NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

29 feliratkozó

több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
hát ha azt írja h vakapuna headed to IR, akkor az sok jót nem jelent. nem rossz keret egyébiránt, bár én nem tudom elképzelni h pure fb nélkül menjünk neki az évnek. a 4 TE-t is sokallom, még akkor is ha az egyik coats aki ugye "fb is".

amúgy szimpatikus roster, skuta és murray sztem csak addig lesz rajta, amig el nem dől h mi lesz jeantyvel v nelsonnal.

kicker nugent, ebben azt hiszem mindenki egyetért.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 722
Rostertology — The path to 53

Reedy 53-as rostere.
Vakapuna sérülése nem tudom, mennyire komoly, de ha tényleg nem lenne kész a játékra az első héten, akkor én Coats helyett Tronzót tartanám rosteren.
Egyébként a többi 52 név nálam is az általa írt lenne.
Szerintem elég lenne 5 elkapó is, mert azért fölösleges egy hatodikat rosteren tartani, hogy meccsnapokon rendre inaktív legyen.
több mint 14 éve
és még elképzelhető hogy meg kell kapja a 2010-es base salaryt, ami +1.5 mihály.

megadeal.

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 731 — Sworn to the Black
Antonio barátunk 50 rugó híján 7 millió dolcsit kapott kézhez cincinnati tevékenységéért cserébe, úgyhogy mondhatjuk hogy nem járt olyan rosszul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én ez a félek hogy elviszik dolgot nem értem. Rendben Briscoe jó játékos volt az egyetemen, de ha preseason meccseken is csak ennyi időt kap azt jelenti, hogy a TC-ben nem győzte meg az edzőket. Ezek után tökmindegy elviszik-e vagy sem, hogyha szar.
több mint 14 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 423 — Bengals fan
briscoe gyakorlatilag fel sem tűnik, sztem a practice squadra bújtatjuk, de nemtom mennyi esély van rá, hogy túljut a waiveren. úgyh cosby és simpson erős lock esélyes.

esetet nem látva csak arra tudok hagyatkozni amit olvastam, vagyis h simpson baszta el. viszont volt egy szép tackle-je ST-ben.gabtsi
Amíg néztem nem volt Briscoe, viszont a statokban volt 2 elkapása 28 yardért, igaz ezzel elbújhat Cosby számai mögött. Ha Briscoe PS-be kerülne, akkor messze ez lenne a legjobb megoldás. Félek, hogy elviszik.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
briscoe gyakorlatilag fel sem tűnik, sztem a practice squadra bújtatjuk, de nemtom mennyi esély van rá, hogy túljut a waiveren. úgyh cosby és simpson erős lock esélyes.

esetet nem látva csak arra tudok hagyatkozni amit olvastam, vagyis h simpson baszta el. viszont volt egy szép tackle-je ST-ben.

több mint 14 éve
Baxa meg. Pedig egész héten ment a szöveg, hogy nem lesz cut. Sajnálom és ez enyhe kifejezés. Nincs az a jó támadójáték, amit egy ilyen kaliberű játékos ne tudna tovább javítani... már ha játékra alkalmas.
Jó lenne tudni, hogy ki baszott ki az ablakon ekkora pénzt. Gondolom soha nem lesz nevesítve, pedig megérdemelné, hogy repüljön a pénzzel együtt. Most spóroltunk 1,5milkát, de buktunk 16ot. Hihetetlen mekkora pénz.

Mind1, ez már a múlt. Jöjjön Shipley és játszon úgy, hogy 2 hónap múlva azt se tudjuk ki za az Antonio Bryant.
Na akkor most melyik kettő lesz a Simpson, Cosby, Briscoe hármasból?
Tényleg a tegnapi kisPalmer INT miss route volt Simpsontól, vagy Palmer nézte félre a playt?

több mint 14 éve
a két legnagyobb fa sign az offseasonben. egyik se játszik egy regular playt sem bengals mezben.

több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Gibril Wilson IR, ACL-MCL szakadás

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
és quan cosby is nagyon örül valahol, nagyon jó lenne ha megcsinálná a rostert.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én spec örülök ennek a hírnek, így TO sokkal több labdát fog kapni. Ennek meg mindenki örülhet 😀
több mint 14 éve
és olyan váratlanul érte mint ez:
http://www.youtube.com/watch?v=QPhCxz-aWr4briareos
aztakurva! kapott ocho is vmi hasonló döbbenetes helmet-to-helmetet ray lewistől tavaly.

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
ja, de ha nem edz a legelső edzésen még 8 hetünk lett volna eldönteni. GM-et a népnek!!!

colesra visszatérve, gondolom most is úgy pislogott mint ennek a végén:
http://www.youtube.com/watch?v=knXuiqdvZ4Egabtsi
és olyan váratlanul érte mint ez:
http://www.youtube.com/watch?v=QPhCxz-aWr4

több mint 14 éve
ja, de ha nem edz a legelső edzésen még 8 hetünk lett volna eldönteni. GM-et a népnek!!!

colesra visszatérve, gondolom most is úgy pislogott mint ennek a végén:
http://www.youtube.com/watch?v=knXuiqdvZ4E

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
4 hete borítékolni lehetett

több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ez az év legnagyobb igazolása volt 😀
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 722
Remélem, hosszú ideig nem igazolunk nagy pénzért free agent WR-t...
több mint 14 éve
BENGALS RELEASE ANTONIO BRYANT!!!!

megabréking gecc

több mint 14 éve
colest kivágta a jets. 4 év 28 milla. muhohaha. mondanám h "offseason move of the decade" de hát itt van antonio bryant. és akkor még örüljünk neki, hogy derrick ward a tavalyi egy startjával nem bennünket boldogít, benson helyett.

btw, ami jár az jár, bratkowski nagyon korrekt meccset hívott tegnap este ameddig láttam, sok passzal, sok középtávú játékkal.

több mint 14 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Köszönöm mindkettőtöknek, elég jó kis válogatás. Tök durva ahogy mutatták a meccseket, főként a pittsburghnél így beugrott az érzés ahogy ülök a gép előtt hajnali 3 kor és parker megszerzi azt a nevetséges touchdownt és mondom hogy najó megyek lefeküdni soha nem nézek több bengals meccset mert csak megölöm magam a végén,aztán végül fennmaradtam és hát megérte 😊

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
Még annyit a tegnapiról, hogy a Dagi kezd alakulni. Egyszer miatta szedték le JTOt, de futásnál teljesen rendben volt és ha Bobby volt mellette, akkor a passprot is jól ment.
Hebert külön nézve jó volt, sokszor akció közelben, látványos hiba nélkül, de a sec zakkpakk azért vele nem volt az igazi. Hodge most először tetszett, de Rey is jó volt. Sajnálni fogom őket, mert valszeg nem rosteresednek, bár Muckelroy sem tűnik túl jónak, de ő sérülésből érkezett ugyebár és az ST potenciálja is nagyobb.
Nálam továbbra is Roland és Livings a 2 homály. Ők sokat lesznek pályán, de nem érzem őket odavalónak. Sowells, Harris, Miles és Ghee sem tűnik jónak, de nekik sok lapot nem osztunk várhatóan.
És az egyik legfontosabb a végére Nugent FG 50+!!!

Stephenst én levetett cipővel láttam az orvosi kocsin pihenni, de ha visszament, akkor tényleg nem lehetett nagy gáz. Nem is írnak róla semmit, sőt Faneneről sem. Jones és Ghee a két új maródi.

több mint 14 éve
linket nem tudok, de ha küldesz pm-et az email címeddel elküldöm a torrent file-t.

több mint 14 éve
Nem tudtok linket hozzá, nem találom tytn85
Szűrj rá az nfl filmekre, mert már régen fent van, nagyon hátra kell lapozni. 8/8-án tették fel, most néztem ott van még.

http://tenyardtracker.com/details.php?id=10873

több mint 14 éve
85 Cincinnati Bengals 363
Nem tudtok linket hozzá, nem találom tytn

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November