NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
9
4
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 14 éve
cosby elcsiripelte, hogy megcsinálta a rostert. közben tj-t cutolta a seattle. hmmmmmmm...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
ez volt a lost fumble-je ?gabtsiJa neki írták be, de sokat nem tehetett róla. Rosszkor, rossz helyen...
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Csak titkon... 😊 "Hivatalosan" még mindig az 1 playoffbeli győzelem az elvárásom. 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Akkor nagyszerű, hogy mindenki más időpontra emlékszik. 😊 Nagyon jó lenne, ha minél előbb játszhatna.Caldwell mondjuk jó, csak kb. eléggé más szerepköre van, mint Simpsonnak (lehetne). Azért abba nagyon jó belegondolni, hogy Shipley mögött ott van még egy Caldwell is slotban. (Meg egy Cosby, aki egyre jobban tetszik nekem elkapóként is.) Tetszik, hogy ekkora depth van ezen a poszton.
Ami pedig még jobban tetszik, hogy Palmer igen magabiztosnak tűnt az egész preseason során. Nagyon bizakodóvá is tett ezzel. 😊
több mint 14 éve
Ha már sérülések. Leonard mikor térhet vissza? Mert ha jól rémlik, az első 1-2 héten nem valószínű, hogy játszhat, de akárhogy keresem, semmit nem találok ezzel kapcsolatban.MikeyNekem úgy rémlik, hogy olvastam valahol, hogy a Pats ellen már talán keretben lehet. Sajnos most én sem találom.
A Simpson kérdésre picit visszatérve. Persze félhülye cornerek ellen villogott, de ettől még megcsinálta a playeket, gyakran volt tiszta, ezért néha akkor is őt lőttük, ha nem ő volt az első opció. A keze nagyon biztos volt. Volt hogy a nyakán lógtak, akkor is megfogta a zsugát. Nem hazabeszélés (vagy csak picit😊 ), de tényleg jó a gyerek. Ettől még persze simán lehet, hogy egész szezonban nem lesz bent a 45ben. Nekem simán jobbnak tűnik, mint Caldwell. Mondjuk az is igaz, hogy a hibás route-ok tévében csak akkor látványosak, ha INT lesz belőlük, így azt nem nagyon látni, hányszor lép félre.
Volt egy peches momentuma tegnap is. Punt returnnél Cosby hagyta leesni a rúgást, ami visszafelé pattant úgy hogy facemask-en vágta Simpsont, a lepattanót meg kb 20yardon megszerezte a Colts ST. Lehet, hogy szimplán pechvogel a srác.
több mint 14 éve
nagy a csend az ügyben ez tény. én szeptember végéről október elejéről olvastam anno.hetek óta nem volt update.
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Ha már sérülések. Leonard mikor térhet vissza? Mert ha jól rémlik, az első 1-2 héten nem valószínű, hogy játszhat, de akárhogy keresem, semmit nem találok ezzel kapcsolatban.
több mint 14 éve
hát jelenleg csak az biztos h minden bizonytalan. de jó hogy ilyen gondokkal küzdünk. erős a csapat. és ez jó hír. komoly sérülés (kivéve wilson) nélkül megúsztuk a PS-t, reszkessen mostantól a Patriots.9 nap!
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Gondolom Cosby helye biztos, és ezért nem jutott neki catch.Az meg szép, hogy Simpson az Indy "C" csapata ellen villogott, de ettől még ugyanúgy nem fog egy playt sem játszani regularban, ha rosterre kerül...
Holnap végre kiderül az 53-ak névsora. 😊
több mint 14 éve
nem keltem fel 1kor h menézzem a csaptot a kolc zs ellen, elismerésem h te igen 😊csak a statokat vizsgálva úgy tűnik h tisztul a kép. kicker kérdés sztem eldőlt.
ami fura h cosbynak nem jutott elkapás. TJ-t meg árulja a seahawks állítólag. hát muhaha.
több mint 14 éve
Tegnap nagyjából 1-1 drive erejéig voltak fent a kezdők (a coltsnál addig sem), így róluk sokat nem érdemes mondani. Talán annyit, hogy Palmer megint magabiztos volt. Az egy incomplete pass is elkapható lett volna, csak TO nem figyelt eléggé. Pedig az lett volna a meccs játéka.Ami jó:
- Simpson ezzel szerintem rosteren is lesz.
- Briscoe csak egy labda, de abból 50y TD. Hiába próbáljuk dugdosni?
- Cosby, Shipley visszahordások
- Scott jó lesz
- jól zárt a OL
- play hívások
- kis Palmer
Ami nem tetszett:
- Dagi, Dagi, Dagi. Rengeteg hibával játszott. Azért dühítő, mert amikor teszi a dolgát, akkor pusztít, csak sokszor nem tudja mi a dolga...
- Huber túl magasakat rúg. Nem tudom mennyire szándékos, mert nettóban nem rosszak a puntjai, de lehetnének jobbak is.
- Sears lehet hogy jó edzésen, de most szar volt
Vegyes:
- Peerman. Belső futásoknál használhatatlan, de a 93y TD káprázatos futás volt.
- Mau nem az igazi középen
A második félidőbe már elég gyakran belealudtam, úgyhogy lehet hogy pár dolog tök másképp volt😊
Szerk.: Most nézem a statokat és Scott 7 futásból 7 yard mutatójára lehet túlzás azt írni, hogy jól játszott, de emlékeim szerint volt egy LOS mögötti tackle, amiről nagyon szépen jött le és legalább nullára hozta a playt, volt egy szép külső futása és egy screennel is szépet ment. A nullás futásai belső futások akartak lenni, de a fan nem nyitott utat, esélytelen volt.
több mint 14 éve
Pat Watkins strong safety érkezik vizitre...MikeyBiztos illene ismernem, de nekem sokat nem mond a neve. Mondjuk az végképp nem értem miért SSbe keresgélünk.
több mint 14 éve
Mikey
18 722
Pat Watkins strong safety érkezik vizitre...
több mint 14 éve
+ csupa jófiú 😉Cincy has assembled a defense made up of fearless, nothing-to-lose players that resemble King Leonidas and his band of Spartans. Nobody wants to invite them in for dinner but they sure want them protecting the property.gabtsiEz a mi védelmünk. Emlékeztek Zimmer beszédére még a hardknocksból, amikor elmondta hogy kb az egész D olyan emberekkel van tele aki senkinek sem kellett és most mutathatják meg hogy mit is érnek, és hogy csak magukra számíthatnak? Kb az jellemezte még ilyen jól a csapatot.85
több mint 14 éve
85
363
Cincy has assembled a defense made up of fearless, nothing-to-lose players that resemble King Leonidas and his band of Spartans. Nobody wants to invite them in for dinner but they sure want them protecting the property.gabtsiEz a mi védelmünk. Emlékeztek Zimmer beszédére még a hardknocksból, amikor elmondta hogy kb az egész D olyan emberekkel van tele aki senkinek sem kellett és most mutathatják meg hogy mit is érnek, és hogy csak magukra számíthatnak? Kb az jellemezte még ilyen jól a csapatot.
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
nfl.com nyitóoldalon vagyunk (ez is ritka), az 5 új contender között (texans, phins, falcons, 9ers mellett), kis értékelés vlaamennyiről, ez nagyon tetszett:😀 ez nagyon nagy szöveg.
Cincy has assembled a defense made up of fearless, nothing-to-lose players that resemble King Leonidas and his band of Spartans. Nobody wants to invite them in for dinner but they sure want them protecting the property.gabtsi
több mint 14 éve
nfl.com nyitóoldalon vagyunk (ez is ritka), az 5 új contender között (texans, phins, falcons, 9ers mellett), kis értékelés vlaamennyiről, ez nagyon tetszett:Cincy has assembled a defense made up of fearless, nothing-to-lose players that resemble King Leonidas and his band of Spartans. Nobody wants to invite them in for dinner but they sure want them protecting the property.
több mint 14 éve
vagy ez vagy az 😊 nagyobb esélyét látom h rosteren marad. és faktornak gondolom, hogy carsonnak se akarna senki szomorú pillanatokat okozni.
több mint 14 éve
Mármint hogy 3 QB lesz szerinted vagy neadj' isten cut? Jobban örülnék, ha JTO takarítanánk el és egy projekt emberkét próbálnánk építgetni, de erre most nincs esély. Majd jövőre.a kis Palmer. Majd ellesz a PSben. (tényleg ő hányszor volt meccskeretben? mehet PSbe?)nasheemahogy nézem eligible, 3. szezonja és 3 meccse van. még pont beférne, de sztem nem kerül oda.gabtsi
több mint 14 éve
igen, ezt emlitettem mike z több interjúban is. hogy számtalan variációs lehetőség van benne, akár egy 5 fős front szélén is. nagyon tetszik nekem amit mutat a PS-ben, méretéhez képest nagyon gyors, gyorsan vált irányt, simán verte az RT-ket néhány alkalommal.sztem az egojanak is jót tesz h sokat foglakoznak vele, és talán a játékkedve is megjön majd. ugyen neki is - dunlaphoz hasonlóan - az elhivatottságát kérdőjelezték meg sokan, amellett h iszonyat freak mindkettő.
több mint 14 éve
Úgy értem, hogy ha minden igaz ő de-ként indul, át akartuk képezni lb-be. Láttam én hogy volt a fal szélén meg olb is, csak kérdem hogy akkor végül LB lett belőle hivatalosan aztán hibridként fog működni ezek szerint.nem biztos, hogy értem a kérdést. MJ mint LB szerepel a rosteren és a depth charton is, ez nem jelenti azt, hogy csak mint slb fogjuk alkalmazni. de elsődleges dolga a pass rush lesz, függetlenül attól hogy épp hol áll.gabtsireedy roster tippje...Ezek szerint most már végleges hogy M. Johnson LB-vé van átképezve? Meg kell nekünk 4 db DT, vagy van valaki aki rotációban esetleg szélen is játszik? Peerman tényleg kell nekünk?
gabtsi
_aDaM_
több mint 14 éve
a kis Palmer. Majd ellesz a PSben. (tényleg ő hányszor volt meccskeretben? mehet PSbe?)nasheemahogy nézem eligible, 3. szezonja és 3 meccse van. még pont beférne, de sztem nem kerül oda.
több mint 14 éve
nem biztos, hogy értem a kérdést. MJ mint LB szerepel a rosteren és a depth charton is, ez nem jelenti azt, hogy csak mint slb fogjuk alkalmazni. de elsődleges dolga a pass rush lesz, függetlenül attól hogy épp hol áll.reedy roster tippje...Ezek szerint most már végleges hogy M. Johnson LB-vé van átképezve? Meg kell nekünk 4 db DT, vagy van valaki aki rotációban esetleg szélen is játszik? Peerman tényleg kell nekünk?
gabtsi
_aDaM_
tavaly 3 DT-vel kezdünk, és igencsak elfogytunk a szezon végére, mint tank, mind peko, mind sims hagyott ki meccse(ke)t ha jól tévedek, úgyh kellett mindenképpen ember. geno és tank főként belülről penetrál és probál a qb-hoz férni, sims és peko pedig tömi a futóvonalakat. sztem nagyon korrekt rotáció.
azonkívül a DE-k közül fanene nickelben DT, úgyhogy variációs lehetőség van itt is.
peerman: én sztem ő csak biztonsági lesz, amig leonard fel nem épül. tavaly dede dorseyval is rajta volt a kezdő rosteren, aztán andre smith akvitálásakor cut. most is ez lesz gondolom, ha vkinek kell hely (pl nelson), akkor ő lesz az első áldozat (amennyiben leonard teljes értékű).