Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
MJ Stewart is búcsúzik instán szal ő sem marad."Man What A Time I Had In Cleveland!! I Want To Thank The Organization And The City Of Cleveland For Giving Me Such A Great Experience. Year 4 In The Books But My Story Is Just Beginning ‼️‼️"
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Browns DT Malik McDowell was arrested on Monday.Fejre esett egy quaddal, szerinted fájt neki?
He allegedly walked into a children’s learning center naked in Deerfield Beach, Florida, and then attacked a deputy.
Ez mekkora barom már…
Janek
több mint 2 éve
Browns DT Malik McDowell was arrested on Monday.He allegedly walked into a children’s learning center naked in Deerfield Beach, Florida, and then attacked a deputy.
Ez mekkora barom már…
több mint 2 éve
KeyG
9 511
Nem ismered te a Raiderst 😀Hello offseason:Nincs szerződése és így nem is fog kapni másikat 😀
Browns DT Malik McDowell is arrested in Florida for public exposure and assaulting a deputy.
Klaci79
P@trik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Josh Gordon 2.0. Sajnos nekik adhatsz 3., 4. esélyt, azzal sem tudnak élni :/Hello offseason:Nincs szerződése és így nem is fog kapni másikat 😀
Browns DT Malik McDowell is arrested in Florida for public exposure and assaulting a deputy.
Klaci79
P@trik
DT meganeed.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Hello offseason:Nincs szerződése és így nem is fog kapni másikat 😀
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Hello offseason:Browns DT Malik McDowell is arrested in Florida for public exposure and assaulting a deputy.
több mint 2 éve
Nekem tök mindegy ki jön, de jó lenne ha végre ülne egy első körös WR pick, a legutóbbi kettő (Braylon, Coleman) óriás bust lett. Ha választani kell, akkor Wilson, talán ő a legbiztosabb pick és nagyon hiányzik a sebesség az O-ból (Schwartz kétlem, h. full time kezdő lesz rövid időn belül), plusz a YAC képessége is jól jöhet Stefa rendszerébe.
több mint 2 éve
Kis érdekesség 1. körös jósolt nevek:Williams tuti kiesik az első körből sérülés miatt. Linderbaum meg nem hiszem, hogy elérhető lesz, bár ha lecsúszna elég erősen elgondolkodnék amúgy, főleg attól függően, hogy mi lesz Tretterrel.
- Chris Olave WR
- Garrett Wilson WR
- Drake London WR
- Treylon Burks WR
- Jameson Williams WR
- Jordan Davis DT
- George Karlaftis EDGE
- DeMarvin Leal DL
- Nakobe Dean LB
- Tyler Linderbaum IOL
P@trik
Az első 3 WR-ből bárki aki elérhető, bár én még mindig Drake-ért kampányolnék.
több mint 2 éve
Kis érdekesség 1. körös jósolt nevek:- Chris Olave WR
- Garrett Wilson WR
- Drake London WR
- Treylon Burks WR
- Jameson Williams WR
- Jordan Davis DT
- George Karlaftis EDGE
- DeMarvin Leal DL
- Nakobe Dean LB
- Tyler Linderbaum IOL
Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
Nem is a teljesítményüket méltattam, bár mondjuk a szezon végére Njoku elkezdett úgy játszani ahogy vártuk tőle.Az elit igazolás mondjuk nem teljesít korántsem elit szinten... Njoku is FA. Én hoznék TE-t. DT is kéne mert McDowell és Jackson is FA. Könnyen széteshet ez a D-line.Sajnos itt most megint jöhet a FA piac és a draft téma de szerencsére nem az van,hogy bárki jöhet .WR mindenképp, TE-nk van, elit igazolás, free agent es nemrég draftolt is, azt nem hiszem h hoznánk, esetleg egy hátsó köröst. Azt mondanám, hogy egy jobb 2-3körös LB is elférne, hátha lehetne valakit hozni erősítésként. A DL meg függ Clowneytól is, nekem szimpi volt a játéka de FA lesz szóval nem biztos h ki fogjuk fizetni amit kér, hiába lobbizik mellette Myles.
WR, TE elsőre ami need meg talán DLine
Janek
Csiriba
Drip
DT meg mindenképp kell, mert abból sosem elég 😀
több mint 2 éve
Ha megnézzük a csapat FAt:Ráadásul amilyen jól kezdte McDowell a szezont, úgy szürkült bele később. Nálam a DT WR szintű need. A TE-vel is egyetértek, Hoopert ki kéne b@szni, de sajnos túl sok a dead cap utána.Az elit igazolás mondjuk nem teljesít korántsem elit szinten... Njoku is FA. Én hoznék TE-t. DT is kéne mert McDowell és Jackson is FA. Könnyen széteshet ez a D-line.Sajnos itt most megint jöhet a FA piac és a draft téma de szerencsére nem az van,hogy bárki jöhet .WR mindenképp, TE-nk van, elit igazolás, free agent es nemrég draftolt is, azt nem hiszem h hoznánk, esetleg egy hátsó köröst. Azt mondanám, hogy egy jobb 2-3körös LB is elférne, hátha lehetne valakit hozni erősítésként. A DL meg függ Clowneytól is, nekem szimpi volt a játéka de FA lesz szóval nem biztos h ki fogjuk fizetni amit kér, hiába lobbizik mellette Myles.
Janek
Csiriba
Drip
Mindenesetre három nagyobb lyukról beszélünk, simán megoldható draftról, ha Berry folytatja, ahol tavaly abbahagyta (Newsome, JOK).
Joey Tribbiani
Clowneyt megkell tartani.
McKinley úgy járt mint Vernon megsérült és megy is...
McDowell ERFA
D'Ernest Johonson RFA
A két guard Dunn és Hance ERFA
Njokut jó lenne megtartani de csak akkor ha nem sokat kér.
Hubbard szerintem menni fog.
Higgins nem tudom meddig nyeli még le az aprót és kevés játék lehetőséget.
Malik jacksonból sztem többet már nem lehet kipréselni.
Ronnie Harrison, MJ Stewart, Maclolm Smith egy nagyobb kérdés. Nem vagyok benne biztos hogy apróért aláír az első kettő, Smithnek meg lehet már nyugdíj.
Amúgy egyetértek az előttem szolokkal. Viszont én megtartanám Walkert, én szeretem ha van ilyen tackle gyáros a LB sorba főleg, hogy gyanúsan lefőtt a kávé mack wilsonnak.
DT-be mindenképp kell erősíteni akár az FA-ról is, de draftról se árt. END-et is hoznék valahol a draft elején ha marad Clowney ha nem.
Az első körös WR meg szinte kész tényként van állítva a kinti sajtóba.
több mint 2 éve
Az assistant DL coach a Liberty egyetemen, a DL coach Chris Kiffin az Ole Miss egyetemen folytatja a pályafutását.
több mint 2 éve
Ráadásul amilyen jól kezdte McDowell a szezont, úgy szürkült bele később. Nálam a DT WR szintű need. A TE-vel is egyetértek, Hoopert ki kéne b@szni, de sajnos túl sok a dead cap utána.Az elit igazolás mondjuk nem teljesít korántsem elit szinten... Njoku is FA. Én hoznék TE-t. DT is kéne mert McDowell és Jackson is FA. Könnyen széteshet ez a D-line.Sajnos itt most megint jöhet a FA piac és a draft téma de szerencsére nem az van,hogy bárki jöhet .WR mindenképp, TE-nk van, elit igazolás, free agent es nemrég draftolt is, azt nem hiszem h hoznánk, esetleg egy hátsó köröst. Azt mondanám, hogy egy jobb 2-3körös LB is elférne, hátha lehetne valakit hozni erősítésként. A DL meg függ Clowneytól is, nekem szimpi volt a játéka de FA lesz szóval nem biztos h ki fogjuk fizetni amit kér, hiába lobbizik mellette Myles.
Janek
Csiriba
Drip
Mindenesetre három nagyobb lyukról beszélünk, simán megoldható draftról, ha Berry folytatja, ahol tavaly abbahagyta (Newsome, JOK).
több mint 2 éve
Az elit igazolás mondjuk nem teljesít korántsem elit szinten... Njoku is FA. Én hoznék TE-t. DT is kéne mert McDowell és Jackson is FA. Könnyen széteshet ez a D-line.Sajnos itt most megint jöhet a FA piac és a draft téma de szerencsére nem az van,hogy bárki jöhet .WR mindenképp, TE-nk van, elit igazolás, free agent es nemrég draftolt is, azt nem hiszem h hoznánk, esetleg egy hátsó köröst. Azt mondanám, hogy egy jobb 2-3körös LB is elférne, hátha lehetne valakit hozni erősítésként. A DL meg függ Clowneytól is, nekem szimpi volt a játéka de FA lesz szóval nem biztos h ki fogjuk fizetni amit kér, hiába lobbizik mellette Myles.
Janek
Csiriba
több mint 2 éve
Sajnos itt most megint jöhet a FA piac és a draft téma de szerencsére nem az van,hogy bárki jöhet .WR mindenképp, TE-nk van, elit igazolás, free agent es nemrég draftolt is, azt nem hiszem h hoznánk, esetleg egy hátsó köröst. Azt mondanám, hogy egy jobb 2-3körös LB is elférne, hátha lehetne valakit hozni erősítésként. A DL meg függ Clowneytól is, nekem szimpi volt a játéka de FA lesz szóval nem biztos h ki fogjuk fizetni amit kér, hiába lobbizik mellette Myles.
Janek
több mint 2 éve
Sajnos itt most megint jöhet a FA piac és a draft téma de szerencsére nem az van,hogy bárki jöhet .WR, TE elsőre ami need meg talán DLine
több mint 2 éve
Igen pont múltkor néztem ezt, hogy a 2008as detroit, a 2016os browns vagy a mostani houston keret a jobb.Texans azzal a kerettel csodat tettAzért amikor nagyon szomorkodunk, nézzünk körbe mi megy a ligában... Dolphins, Texans, Jags, Giants, káosz...Mondjuk szerintem a Dolphins elbaszta, de ők tudják. A többivel viszont egyet értek.
Első lépésként kikerütünk ebből a körből, két év alatt 20W, előtte 2016-19 között 24...
Könnyű megszokni a jót 😉
Joey Tribbiani
Csiriba
Janek
Hát nagy verseny lenne fogalmazzunk úgy 😀
több mint 2 éve
Arra utaltam, h ezeknél a csapatoknál különböző okokból akkora káosz van, h egyikkel se cserélnék, és hogy nem olyan nehéz ide visszakerülni....Texans azzal a kerettel csodat tettAzért amikor nagyon szomorkodunk, nézzünk körbe mi megy a ligában... Dolphins, Texans, Jags, Giants, káosz...Mondjuk szerintem a Dolphins elbaszta, de ők tudják. A többivel viszont egyet értek.
Első lépésként kikerütünk ebből a körből, két év alatt 20W, előtte 2016-19 között 24...
Könnyű megszokni a jót 😉
Joey Tribbiani
Csiriba
Janek
Ettől függetlenül persze jövőre minimális elvárás a PO.
több mint 2 éve
Texans azzal a kerettel csodat tettAzért amikor nagyon szomorkodunk, nézzünk körbe mi megy a ligában... Dolphins, Texans, Jags, Giants, káosz...Mondjuk szerintem a Dolphins elbaszta, de ők tudják. A többivel viszont egyet értek.
Könnyű megszokni a jót 😉
Joey Tribbiani
Csiriba
több mint 2 éve
Azért amikor nagyon szomorkodunk, nézzünk körbe mi megy a ligában... Dolphins, Texans, Jags, Giants, káosz...Mondjuk szerintem a Dolphins elbaszta, de ők tudják. A többivel viszont egyet értek.
Könnyű megszokni a jót 😉
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Azért amikor nagyon szomorkodunk, nézzünk körbe mi megy a ligában... Dolphins, Texans, Jags, Giants, káosz...Első lépésként kikerütünk ebből a körből, két év alatt 20W, előtte 2016-19 között 24...
Könnyű megszokni a jót 😉
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
mit csinál a HC ha nem hív sem O playt sem D és plane nem ST-t ?Meghatározza a playbook alapvetéseit.
Janek
Offense-ben pl azt, hogy min legyen a hangsúly, milyen szituációkban milyen personelleket akar (nyilván kereteket ad erre az OC-nak), mi legyen a rövid v hosszú yardos koncepció, esetleg milyen opciós útvonalak legyenek/ne legyenek, mennyi legyen az RPO aránya, milyen legyen a red zone játékok designja.
Meccsen belül mikor menjünk neki negyediknek, hogyan használjuk az órát, hogyan nézzen ki egy 2 minute drill.
Védekezésben talán a cover sémák, a 3-4 man rush és a blitzek/stuntok arányának megadása, rövid yardos és RZ defense alapvetései, ki legyen a zöld pöttyös.
A legtöbb HC készül külön meccsekre és meccseken belüli helyzetekre is, sőt az egyik oldalhoz értők általában magában a play designban is részt vesznek. Honnan vegyenek át playbook elemeket, programozzák a playeket (sokan meghatározzák a játékok ütemezését, területek/zónák támadását vagy levédését), van olyan is aki a broken playekre is ír külön mentesítést, hogy ne kelljen rögtönözni.
A fentieken túl nagy egészben menedzselik nemcsak az edzői stábot (ezen belül megszabják az egyes pozíciós edzők, rehab és erőnléti edzők feladatait, nyilván döntenek a sorsukról már szezonon belül is), hanem a GM-mel együtt a keretmozgásokat (alulteljesítés, hosszútávú szerződtetés, sérülés esetén való pótlás, kedvező helyzet a piacon, egyedi lehetőség talent-re stb) is alakíttatják.
A legtöbben egyedül meccselnek (időkérés, piros zászlózás, half time adjustment - más fajta playbook elemek beépítése).
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
mit csinál a HC ha nem hív sem O playt sem D és plane nem ST-t ?Attól, hogy magát a playt nem ő hívja attól az OCnak meg tudja mondani, hogy most épp milyen felfogású játékokat akar látni.
Janek
több mint 2 éve
ktms
617
Az lehetne az első lépés, h átadja Van Peltnek a játékhívásokat (vagy ha tényleg elmegy a Pitt Panthersbe, hoz egy kompetens OC-t) és full time a vezető edzői feladatokra koncentrál.Épp tegnap nyilatkozta AB, hogy Stefa egyik erőssége a playcall.
Joey Tribbiani
Hát nem tudom. 2020-ban jól ment neki, 2021-ben nem ez jött le.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧