Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
| MAr megyek is a lottozoba. Illetve par billego GM frencsajzanak elkuldtem a CV-m 😀 |Egy vátesz vagy! 😊Erre raereztem, tenyleg 10 milliot kapott max teljesben.Szerintem ilyen 10 millio full, 5 garantalt kinezhet neki. A maradek 5 meg osztonzo, sack meg lejatszott snap%.Kizártnak tartom a 10 milliót is. Szvsz ez a csávó egy premium run defender, aki ha úgy van akkor leakaszt 4-3ban 1-2 sacket évente.Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
undisputedly
Amadeus
undisputedly
Browns sign Jadeveon Clowney to one-year deal worth up to $10M
www.nfl.com/news/browns-signing-jadeveon-clowney-to-one-year-deal-worth-up-10m
undisputedly
Cancel Culture
több mint 3 éve
Egy vátesz vagy! 😊Erre raereztem, tenyleg 10 milliot kapott max teljesben.Szerintem ilyen 10 millio full, 5 garantalt kinezhet neki. A maradek 5 meg osztonzo, sack meg lejatszott snap%.Kizártnak tartom a 10 milliót is. Szvsz ez a csávó egy premium run defender, aki ha úgy van akkor leakaszt 4-3ban 1-2 sacket évente.Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
undisputedly
Amadeus
undisputedly
undisputedly
Sending out an S.O.S
több mint 3 éve
Erre raereztem, tenyleg 10 milliot kapott max teljesben.Szerintem ilyen 10 millio full, 5 garantalt kinezhet neki. A maradek 5 meg osztonzo, sack meg lejatszott snap%.Kizártnak tartom a 10 milliót is. Szvsz ez a csávó egy premium run defender, aki ha úgy van akkor leakaszt 4-3ban 1-2 sacket évente.Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
undisputedly
Amadeus
undisputedly
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Így már jöhet egy CB (HA BENT MARAD A TOP 3-BÓL EGY) ,LB esetleg WR. Esetleg egy Barmore bár az nem annyira lenne logikus
több mint 3 éve
Hm...Clowney has three more sacks than you do the past two years.
— Pete Prisco (@PriscoCBS) April 14, 2021
#Browns have signed FA DT Sheldon Day and ERFA TE Stephen Carlson.Előbbi remek run stopper.
P@trik
több mint 3 éve
Azért erős túlzás, h. 1/26-on ne lehetne jó játékost találni 😊1/26-on totál lutri, örülünk ha marad valami értelmes prospect még.Hát nem bontottam pezsgőt.Első körben azért cserét húzni a legjobb védőd mögé szerintem picit luxus.
Garrett túloldala így Clowney-McKinley(Gustin) lesz.
Ettől független szerintem a Draft első kör Garrett mögé lesz egy DE esetleg ha lecsúszik egy ügyes LB akkor az.
P@trik
kapitnono
Másfelől a másik két embör 1 éves szerződést kapott szóval ha ügyes az újonc akkor kezdő lehet kövi évbe Garrett túloldalán.
P@trik
De szerintem sem zárja ki abszolút ez az igazolás az első körös DE-t, főleg h Garrett is csak 70% körüli snapet kap. Meglátjuk melyik CB/DE esetleg LB elérhető, utóbbit tartom továbbra is a legvalószínűtlenebbnek.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
#Browns have signed FA DT Sheldon Day and ERFA TE Stephen Carlson.
több mint 3 éve
Akkor az összes csapat rosszAzok a rossz csapatok, melyek a drafton bármelyik pickkel kezdőbe akarnak húzni embert.Hát nem bontottam pezsgőt.Első körben azért cserét húzni a legjobb védőd mögé szerintem picit luxus.
Ettől független szerintem a Draft első kör Garrett mögé lesz egy DE esetleg ha lecsúszik egy ügyes LB akkor az.
P@trik
kapitnono
r.baggio
több mint 3 éve
Érdekesen dolgozik amúgy a fiatal GMünk, olyanokat hoznak akikbe van potenciál, kapnak egy ilyen 1 éves mutasd mit tudsz szerződést, ha hasznos marad, ha nem felel meg viszlát.tavaly:
S Andrew Sendejo
S Karl Joseph
DT Andrew Billings
CB Kevin Johnson
LB B.J. Goodson
LB Malcolm Smith
DE Adrian Clayborn
+rendes szerződés Conklin és Hooper.
idén:
LB Anthony Walker
DT Malik Jackson
DE Takkarist McKinley
DE Jadeveon Clowney
+ rendes szerződés Johnson és Hill.
meglátjuk jövőre mi marad.
több mint 3 éve
Azok a rossz csapatok, melyek a drafton bármelyik pickkel kezdőbe akarnak húzni embert.Hát nem bontottam pezsgőt.Első körben azért cserét húzni a legjobb védőd mögé szerintem picit luxus.
P@trik
kapitnono
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Fog érkezni ez 100% a kérdés melyik körbe.Hát nem bontottam pezsgőt.CB nem nagyobb need?
P@trik
troy hill nickelt játszott asszem
Adirotor
több mint 3 éve
Hát nem bontottam pezsgőt.CB nem nagyobb need?
P@trik
troy hill nickelt játszott asszem
több mint 3 éve
1/26-on totál lutri, örülünk ha marad valami értelmes prospect még.Hát nem bontottam pezsgőt.Első körben azért cserét húzni a legjobb védőd mögé szerintem picit luxus.
P@trik
kapitnono
Másfelől a másik két embör 1 éves szerződést kapott szóval ha ügyes az újonc akkor kezdő lehet kövi évbe Garrett túloldalán.
Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Hát nem bontottam pezsgőt.Első körben azért cserét húzni a legjobb védőd mögé szerintem picit luxus.
P@trik
több mint 3 éve
Hát nem bontottam pezsgőt. Garrett túloldala így Clowney-McKinley(Gustin) lesz.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
The #Browns are signing free agent pass-rusher Jadeveon Clowney to a 1-year deal after he passed his physical, sources say, landing a player who has been a target of Cleveland’s for years. Fresh off a lost season in 2020, Clowney has high hopes with his new team.
— Ian Rapoport (@RapSheet) April 14, 2021
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
mondjuk páran kongatták a harangot, hogy nem lesz jó.Penzehes, de egy egy eves prove it szerzodesnel az jo dolog. A teljesitmenyevel sosem volt gond szerintem, csak nem az lett belole, mint a draft szakik vartak. O tenyleg egy elit futas elleni es atlagos passz elleni DE. A problema ott van, hogy nem tud egeszseges maradni.Továbbra sem bontanék pezsgőt ha érkezne. Pénzéhes, kevés sack, sérülékeny.Szerintem ilyen 10 millio full, 5 garantalt kinezhet neki. A maradek 5 meg osztonzo, sack meg lejatszott snap%.Kizártnak tartom a 10 milliót is. Szvsz ez a csávó egy premium run defender, aki ha úgy van akkor leakaszt 4-3ban 1-2 sacket évente.Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
undisputedly
Amadeus
undisputedly
Amúgy 13 milla van a kasszába, a draftra is kell jó pár milla szóval ami marad az harag.
Berry 1 éves szerződést szokott adni a kétséges játékosoknak, tavaly és idén is ezt csinálta.
Szóval ha jön is akkor valami 1 éves 10 alatti szerződést tudok elképzelni.
P@trik
undisputedly
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Penzehes, de egy egy eves prove it szerzodesnel az jo dolog. A teljesitmenyevel sosem volt gond szerintem, csak nem az lett belole, mint a draft szakik vartak. O tenyleg egy elit futas elleni es atlagos passz elleni DE. A problema ott van, hogy nem tud egeszseges maradni.Továbbra sem bontanék pezsgőt ha érkezne. Pénzéhes, kevés sack, sérülékeny.Szerintem ilyen 10 millio full, 5 garantalt kinezhet neki. A maradek 5 meg osztonzo, sack meg lejatszott snap%.Kizártnak tartom a 10 milliót is. Szvsz ez a csávó egy premium run defender, aki ha úgy van akkor leakaszt 4-3ban 1-2 sacket évente.Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
undisputedly
Amadeus
undisputedly
Amúgy 13 milla van a kasszába, a draftra is kell jó pár milla szóval ami marad az harag.
Berry 1 éves szerződést szokott adni a kétséges játékosoknak, tavaly és idén is ezt csinálta.
P@trik
több mint 3 éve
Továbbra sem bontanék pezsgőt ha érkezne. Pénzéhes, kevés sack, sérülékeny.Szerintem ilyen 10 millio full, 5 garantalt kinezhet neki. A maradek 5 meg osztonzo, sack meg lejatszott snap%.Kizártnak tartom a 10 milliót is. Szvsz ez a csávó egy premium run defender, aki ha úgy van akkor leakaszt 4-3ban 1-2 sacket évente.Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
undisputedly
Amadeus
undisputedly
több mint 3 éve
Szerintem ilyen 10 millio full, 5 garantalt kinezhet neki. A maradek 5 meg osztonzo, sack meg lejatszott snap%.Kizártnak tartom a 10 milliót is. Szvsz ez a csávó egy premium run defender, aki ha úgy van akkor leakaszt 4-3ban 1-2 sacket évente.Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
undisputedly
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Kizártnak tartom a 10 milliót is. Szvsz ez a csávó egy premium run defender, aki ha úgy van akkor leakaszt 4-3ban 1-2 sacket évente.Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
undisputedly
több mint 3 éve
Ha jol emlekszem evi 15 milliot adtunk volna neki per ev, de o 20 milliot akart evente 😀 Hahahahaha. Es mindez egy eve volt. Most mar 10 millioert is foldhoz verne magat szerintem 😀Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
Amadeus
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Seattleben nem volt reménytelen, csak hát a fizetési igény volt ahhoz képest nevetséges. Tennesseeben kuka.Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
P@trik
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
I’m told the #Browns are working to arrange another visit with free agent edge-rusher Jadeveon Clowney for Monday, at this time, per source.
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) April 11, 2021
több mint 3 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.