Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
Komolyan annyira jól csinálja AB, h. már félek mikor és hogyan robban valami 😊 Egy nagyon jó slot corner jött Hill személyében, a secondary szépen alakul, remélem Delpit nem lesz ordas bust 😛Ha Greedy is felépülne normálisan (mégiscsak egy második körösről beszélünk) akkor ezzel az ötössel (Ward, Williams, Hill, Delpit, Johnson) nyugodtan neki lehet vágni a szezonnak, a front 7-t meg felturbózni a draftról.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
WR/KR Jojo Natsont visszaigazoltuk.spec team/LB Elijah Lee visszaigazoltuk.
Illetve érkezett tölteléknek OL Greg Senat.
CB Kevin Johnson aláírt a titansbe. Mitchell is elment Johnson is meg is van Hill helye.
Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Biztos hogy fog még érkezni jó pár játékos mert több töltelék játékost is elengedtünk.Én őszintén szólva nagy FA mozgásra már nem számítok. 1-2 játékos jöhet, ha nagyon rendben az ár - érték arány, de ahogy korábban írtad, ott az első 4 körben 6 pick, azokkal az összes lyukat / backup posztot be lehet foltozni.
- Claybornt kivágtuk
- Terrance Mitchell - texans
- Vincent Taylor - texans
- Tae Davis - texans
- Tavier Thomas - texans
- Larry Ogunjobi - bengals
- Kendall Lamm - titans
Érkezni csak 2 játékos érkezett eddig + visszaigazoltuk Hodge, Higgins, Smith.
P@trik
több mint 3 éve
Biztos hogy fog még érkezni jó pár játékos mert több töltelék játékost is elengedtünk.- Claybornt kivágtuk
- Terrance Mitchell - texans
- Vincent Taylor - texans
- Tae Davis - texans
- Tavier Thomas - texans
- Larry Ogunjobi - bengals
- Kendall Lamm - titans
Érkezni csak 2 játékos érkezett eddig + visszaigazoltuk Hodge, Higgins, Smith.
több mint 3 éve
Én is elégedett vagyok, a kevés érkező ellenére. Inkább 1 klasszis, mint 5 töltelék.Jaja inkább egy minőségi jöjjön ráadásul needre mint esztelenül mindenhova random játékosok. Higginsnek is örülök, Ogunjobit viszont sajnálom.
Közben Hollywood is aláírt még egy évre, ha esetleg a draft alatt valaki rápörögne OBJ-re 😛
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Én is elégedett vagyok, a kevés érkező ellenére. Inkább 1 klasszis, mint 5 töltelék.Közben Hollywood is aláírt még egy évre, ha esetleg a draft alatt valaki rápörögne OBJ-re 😛
több mint 3 éve
Eddig elég szolidak vagyunk a piacon.JJ3 zseniális húzás. McKinley tavalyiakhoz hasonló 1 éves bizonyítós szerződés.
A két veterán LB Goodson és Smith közül várható volt hogy valamelyik visszajön.
Várok még DL-be embert és cornert is.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
LB Malcolm Smith jön vissza.
több mint 3 éve
Talán csak rotációba jön McKinley. Esetleg Vernon visszaigazolás vagy magasan drafolt újonc mellé?Flyer, azon se lepődnék meg ha a camp után repülne. Mégiscsak relatíve friss első körös, megnézzük, ennyiért bőven oké.
Nem tudom mit gondoljak, de nem egészen úgy képzelem, hogy most aztán megvan Garrett párja.
ktms
több mint 3 éve
ktms
617
Talán csak rotációba jön McKinley. Esetleg Vernon visszaigazolás vagy magasan drafolt újonc mellé?Nem tudom mit gondoljak, de nem egészen úgy képzelem, hogy most aztán megvan Garrett párja.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Őt akartunk már valamiért évközbe is. Kicsit ilyen tavalyi filing - prove it tömegszerződés szaga van.
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Hát... Takk McKinley jött 1 év/ 4M Pass rush gond ezzel nincs megoldva Garrett túloldalán
több mint 3 éve
Ha sikerülne is hozni valakit DE és/vagy DT akkor is tolnám bele a picket a védelembe.Koramoah baszó lenne, de nem hiszem, hogy lejön hozzánk :/
Első körbe nekem Azeez Ojulari, Zaven Collins, Jeremiah Owusu-Koramoah valamelyike.
Másodikba BPA ami még elérhető legjobb védő. Két harmadik és két negyedik kör van.
Ott meg ami marad #D falba, secondarybe.
P@trik
több mint 3 éve
Ha sikerülne is hozni valakit DE és/vagy DT akkor is tolnám bele a picket a védelembe.Első körbe nekem Azeez Ojulari, Zaven Collins, Jeremiah Owusu-Koramoah valamelyike.
Másodikba BPA ami még elérhető legjobb védő. Két harmadik és két negyedik kör van.
Ott meg ami marad #D falba, secondarybe.
több mint 3 éve
Letarolták a piacot az első éjjel.Vernon 😊 ha olcsóbban aláír, simán vissza hoznám.
Kevés olyan DE maradt akin érdemes lenne elgondolkodni.
Talán 1-2 név: Carlos Dunlap, Melvin Ingram, Haason Reddick, Solomon Thomas, Kerry Hyder, Clowney....
Lehetséges hogy valami trade lesz a megoldás. Von Miller??
P@trik
Annak örülök, h. Hendrickson nem itt kötött ki, főleg nem ennyiért. A CB piacon még sokan vannak, ha oda hozunk valakit akkor az első körös mehet Garrett túloldalára.
több mint 3 éve
Letarolták a piacot az első éjjel.Kevés olyan DE maradt akin érdemes lenne elgondolkodni.
Talán 1-2 név: Carlos Dunlap, Melvin Ingram, Haason Reddick, Solomon Thomas, Kerry Hyder, Clowney....
Lehetséges hogy valami trade lesz a megoldás. Von Miller??
Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Seda26
170
Tavaly rendbe tettétek az offenset, most pedig a defenset is rendbe fogjátok. Az egyik legtehetségesebb defense van itt készülőben.
több mint 3 éve
Király, erre nem számítottam. Új szelek fújnak, lehet kevesebbért is aláírnak ide, mert van koncepció és W...Tavaly Conklin, idén Johnson, a legjobb elérhető a legnagyobb needre.
Még egy pass rusher, és jöhet a draft.
több mint 3 éve
Nagyon jó igazolás, nagyon kell az ember a secondarybe!!Jövőre Delpittel jó kis páros lehetnek.
P@trik
több mint 3 éve
És nem is volt drága. #Browns deal for S John Johnson: Three years, $33.75 million with $24 million guaranteed, source says. Former third-rounder cashes in.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) March 15, 2021
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Nagy igazolás!OMG ez legjobb elérhető játékos aki ide kellett.
Former #Rams safety John Johnson is signing with the #Browns, source said.
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 15, 2021
iktriad