Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 3 éve
Clowney nem akar itt bohóckodni, inkább hazament. (Szvsz a tavalyi teljesítménye alapján jobb is, hogy kihagyjátok. Ha nem Clowney lenne a neve -értsd nem lenne egykori 1/1-es- nem hiszem, hogy sokan izgatottak lennének már miatta.)Free agent Jadeveon Clowney’s visit with the Browns has concluded and he is back home, per source.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 24, 2021
több mint 3 éve
Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldalaAz utóbbi két évbe nem ezt az arcát mutatta. Én eltudnék jobb opciót is képzelni mint ő.
noflyzone
több mint 3 éve
Shanny Magic
200
Clowney most jött vizitre, vele szerintem meg lenne oldva Garett túl oldala
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 3 éve
.Ne három LB-vel számolj amíg Woods a DC. Tavaly 67%-ban 4-2-5, 9%-ban 4-1-6 volt a felállás, klasszikus 4-3 szinte alig. Hill v. Harrison sokkal többet lesznek pályán, mint Wilson v. bárki 3. LB.
DL: Garrett(Gustin) - Richardson(Elliott) - Jackson(Billings) - McKinley(Weaver)
LB: Wilson(Phillips) - Walker - Smith(Takitaki)
CB: Greedy(Hill) - Ward(M.J. Stewart)
S: Delpit(Harrison) - JJ3(Redwine)
P@trik
Billingst el is felejtettem, ő simán pótolhatja Ogunjobit, McKinley elé viszont nagyon kell valaki. Igazából így olvasva az sem lepne meg, ha ezzel az LB ötössel mennénk neki a szezonnak, és csak hátul jönne valaki oda. Greedy felépülésén sok múlik, ha ő nem 100%os oda inkább el tudok képzelni erősítést a DCt ismerve.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 3 éve
Az ember így ránéz a védelemre az igazolások után akkor tisztán látszik, hogy Garrett túloldalán lyuk tátong és vannak mélységi gondok is(lehet ide még hoznak valaki FAt). Továbbá a LB soron is van mit fejleszteni.Viszont a draftról ez jól orvosolható az 1. - 2. kör az egy LB és egy DE az hogy milyen sorrendbe azt majd a draft eldönti. 3.-4. körben meg lehet hozni cornert és további játékost DL-ba.
DL: Garrett(Gustin) - Richardson(Elliott) - Jackson(Billings) - McKinley(Weaver)
LB: Wilson(Phillips) - Walker - Smith(Takitaki)
CB: Greedy(Hill) - Ward(M.J. Stewart)
S: Delpit(Harrison) - JJ3(Redwine)
Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Persze félre ne érts, én is totál elégedett vagyok (Walkerrel is), csak nem minden játékos jelent feltétlen insta erősítést. De nem lehet csak klasszis kezdőket igazolni, az ilyen depth igazolások mint McKinley v. Walker nagyon fontosak.Itt vagyunk egy pár éve de nem emlékszem hogy mikor volt utoljára ilyen hogy ennyire azt látja a GM is mint amit mi. Totál úgy igazoltunk ahogy a nagy könyvbe megvolt írva. Korrekt szerződéseket adtunk semmi, agymenés csak a need.Nah csak megjött a DL emberünk is 😄 1év/$4,5M.Nagy jóstehetség azért nem kell a posztokhoz, elég egyértelműek a needek 😀
P@trik
Rotációba jó lesz mindkettő, mondjuk egyik sem nagy előre lépés, ennyi erővel Goodsont is megtarthattuk volna. Walker fiatalabb, ennyiben jó. Kíváncsi leszek a drafton mekkora hangsúlyt fektetünk az LB posztra.
Joey Tribbiani
P@trik
több mint 3 éve
Egy kis összefoglaló az eddigiekről:Távozott:
- DE Adrian Clayborn - cut
- OL Drake Dorbeck - cut
- CB Terrance Mitchell - texans
- DL Vincent Taylor - texans
- LB Tae Davis - texans
- CB Tavier Thomas - texans
- DL Larry Ogunjobi - bengals
- OL Kendall Lamm - titans
- CB Kevin Johnson - titans
FS Andrew Sendejo, SS Karl Joseph, LB B.J. Goodson nem kaptak szerződés + ugye Vernonnak elvan szakadva az Achilles-ína tehát így ő se valószínű hogy kap szerződést.
Érkezett:
- FS John Johnson III
- CB Troy Hill
- LB Anthony Walker
- DE Takk McKinley
- DL Malik Jackson
- OL Greg Senat
- LB Malcolm Smith - visszaigazolva
- WR Rashard Higgins - visszaigazolva
- WR/KR JoJo Natson - visszaigazolva
- K Cody Parkey - visszaigazolva
- LB Elijah Lee - visszaigazolva
- CB Robert Jackson - visszaigazolva
- WR Khadarel Hodge, DE Porter Gustin, TE Stephen Carlson - tendert kaptak
több mint 3 éve
Itt vagyunk egy pár éve de nem emlékszem hogy mikor volt utoljára ilyen hogy ennyire azt látja a GM is mint amit mi. Totál úgy igazoltunk ahogy a nagy könyvbe megvolt írva. Korrekt szerződéseket adtunk semmi, agymenés csak a need.Nah csak megjött a DL emberünk is 😄 1év/$4,5M.Nagy jóstehetség azért nem kell a posztokhoz, elég egyértelműek a needek 😀
P@trik
Rotációba jó lesz mindkettő, mondjuk egyik sem nagy előre lépés, ennyi erővel Goodsont is megtarthattuk volna. Walker fiatalabb, ennyiben jó. Kíváncsi leszek a drafton mekkora hangsúlyt fektetünk az LB posztra.
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Ez ok, de a gyengesége is kb uaz, mint Goodsoné, nem igazán atletikus. Márpedig pont ez hiányzott az LB sorból, a sebesség.Jó játékos pedig, és van esze is a játékhoz. Öltözőbe vezéregyéniség.Hát ez parádés 😀Aki ennyiért aláír azért akkora klasszis nem lehet, Goodson szint.
LB Anthony Walker is aláírt 1év/$3,5M
P@trik
Nem prioritás az LB poszt, ez megint kiderült. Nem lepne meg ha a drafton is hanyagolnánk.
Joey Tribbiani
Tipikus Berry igazolás amúgy kis befektetés nagy potenciál, mutasd mit tudsz szerződéssel.
Én örülök neki és a kinti sajtó is nagyon örült.
Még egy DL kérünk 😁🤞
P@trik
több mint 3 éve
Nah csak megjött a DL emberünk is 😄 1év/$4,5M.Nagy jóstehetség azért nem kell a posztokhoz, elég egyértelműek a needek 😀
P@trik
több mint 3 éve
Nah csak megjött a DL emberünk is 😄 1év/$4,5M.
több mint 3 éve
Malik Jackson jött 😊
több mint 3 éve
Hát ez parádés 😀Minden vágyad így teljesüljön!
P@trik
több mint 3 éve
Jó játékos pedig, és van esze is a játékhoz. Öltözőbe vezéregyéniség.Hát ez parádés 😀Aki ennyiért aláír azért akkora klasszis nem lehet, Goodson szint.
P@trik
Nem prioritás az LB poszt, ez megint kiderült. Nem lepne meg ha a drafton is hanyagolnánk.
Joey Tribbiani
Tipikus Berry igazolás amúgy kis befektetés nagy potenciál, mutasd mit tudsz szerződéssel.
Én örülök neki és a kinti sajtó is nagyon örült.
Még egy DL kérünk 😁🤞
több mint 3 éve
Igaz, őt el is felejtettem. Sendejo teljesítménye a többiekét is lehúzta 😀Komolyan annyira jól csinálja AB, h. már félek mikor és hogyan robban valami 😊 Egy nagyon jó slot corner jött Hill személyében, a secondary szépen alakul, remélem Delpit nem lesz ordas bust 😛És Ronnie Harrisonnal mi a helyzet ő még marad igaz? Vagy csak számomra tűnt meggyőzőnek?
Ha Greedy is felépülne normálisan (mégiscsak egy második körösről beszélünk) akkor ezzel az ötössel (Ward, Williams, Hill, Delpit, Johnson) nyugodtan neki lehet vágni a szezonnak, a front 7-t meg felturbózni a draftról.
Joey Tribbiani
(Egy időben PFF alapján is jók voltak a számai)
Zaborn
több mint 3 éve
Hát ez parádés 😀Aki ennyiért aláír azért akkora klasszis nem lehet, Goodson szint.
P@trik
több mint 3 éve
A jós szóljon belőlem még egy DT/DE kérünk és minden elismerésem Berrynek. 😀Komolyan annyira jól csinálja AB, h. már félek mikor és hogyan robban valami 😊 Egy nagyon jó slot corner jött Hill személyében, a secondary szépen alakul, remélem Delpit nem lesz ordas bust 😛Én kicsit telhetetlen vagyok de nekem az Anthony Walker pletyka is nagyon tetszik. 😀
Ha Greedy is felépülne normálisan (mégiscsak egy második körösről beszélünk) akkor ezzel az ötössel (Ward, Williams, Hill, Delpit, Johnson) nyugodtan neki lehet vágni a szezonnak, a front 7-t meg felturbózni a draftról.
Joey Tribbiani
Iszonyat jó erősítés lenne LB poszton. Illetve még egy DLt eltudnék képzelni.
P@trik
több mint 3 éve
Wikipedian már látják a jövőt 😀On March 19, 2021, Walker signed a one-year deal with the 2021-2022 Super Bowl Champion Cleveland Browns.
több mint 3 éve
ktms
617
Hát ez parádés 😀
P@trik
Én is most láttam, ez nekem is tetszik. 😎💪🏻
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 3 éve
Hát ez parádés 😀 LB Anthony Walker is aláírt 1év/$3,5M
több mint 3 éve
Persze hogy megvan. JJ3 egyedül érkezett a safety sorba, viszont két safety távozott ugye. Joshep és Sendejo.Komolyan annyira jól csinálja AB, h. már félek mikor és hogyan robban valami 😊 Egy nagyon jó slot corner jött Hill személyében, a secondary szépen alakul, remélem Delpit nem lesz ordas bust 😛És Ronnie Harrisonnal mi a helyzet ő még marad igaz? Vagy csak számomra tűnt meggyőzőnek?
Joey Tribbiani
Zaborn
Szal lesz helye a srácnak 😉
több mint 3 éve
Zaborn
105
Komolyan annyira jól csinálja AB, h. már félek mikor és hogyan robban valami 😊 Egy nagyon jó slot corner jött Hill személyében, a secondary szépen alakul, remélem Delpit nem lesz ordas bust 😛És Ronnie Harrisonnal mi a helyzet ő még marad igaz? Vagy csak számomra tűnt meggyőzőnek?
Joey Tribbiani
több mint 3 éve
Cody Parkey marad még egy évet.Amennyire utáljuk szerencsétlent ahhoz képest tavaly egész emberi teljesítményt rakott le az asztalra.
5/5 - 20-29yard, 4/6 - 30-39yard, 10/11 - 40-49yard, - 43/47 extra
több mint 3 éve
Komolyan annyira jól csinálja AB, h. már félek mikor és hogyan robban valami 😊 Egy nagyon jó slot corner jött Hill személyében, a secondary szépen alakul, remélem Delpit nem lesz ordas bust 😛Én kicsit telhetetlen vagyok de nekem az Anthony Walker pletyka is nagyon tetszik. 😀
Joey Tribbiani
Iszonyat jó erősítés lenne LB poszton. Illetve még egy DLt eltudnék képzelni.